Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım etinin, mavi yeşilin çok lezzetli ufacık ufacık atıştırmalıkları var, kalorilerine bakıp meyveli olanlardan tüketebilirsin bence de... menün pek güzelmiş, canım pilav üstü döner çektiiii afiyet olsun fıstık... ama protein diyetinde diyetin dışına çıkamıyorum

ben demiştim o su içilmez diye ığyyy

menünü beğendim tatlım bende ptesi yine isveçe başlayabilirm tamamını bitirim barii. =)))

biliyorum tatlım evde var geçen mangal günü arkadaşlar almış çekmecede duruyor halaaaa

protein diyetine de bakmanı öneririm kuzum...3.gün bugün ama karnım dümdüz oldu...belim inceldi ki sorunlu bölgemdir

protein diyetine de bakmanı öneririm kuzum...3.gün bugün ama karnım dümdüz oldu...belim inceldi ki sorunlu bölgemdir

ahahahaa bakarım tabiki kuzucummm ama birlikte yapaydık eyiydi paslaşmak güzel oluyor malum

su 5 dk olayıda olmasa

ahahahaa bakarım tabiki kuzucummm ama birlikte yapaydık eyiydi paslaşmak güzel oluyor malum

su 5 dk olayıda olmasa

benim menüde her gün aynı şeyler var nasılsa protein diyeti yapacaksan beraber yapabiliriz :) isveçe başlamak için bence acele etme daha...1-2 hafta geçsin tatlım

Canim takima ilk katilan icin hep oyledir bende katildigimda oyleydi tabiki benim icin ancak zamanla yorum yapa yapa bisiler paylasa paylasa takima giriyorsun. Kaldiki muhabbet olmasina bakma sen yaz buldugun seyleri paylas mutlaka birileri yorum yapar muhabbet olur.
Umarim bundan sonraaramiza girmis gibi hissedersin zira biz seni aramizdan biri olarak goruyoruz[/QUOTE]

tmm cnm biraz daha aktif olmaya calisayim

ebbiisss cim alınganlık yapma hemen tatlım öyle hemen beni çıkarabilirsiniz demekle olmaz biz bir takımız hepimiz birbirimizin eksiklerini hatalarını ve yaptığı güzel şeyleri paylaşarak bir araya geliyoruz derdimizi de sıkıntımızı da sevincimizide paylaşıyoruz burda tatlım
luci cim zeynep cim ebbiisss cim gamze cim ve sevda cım güzel kilo vermişsiniz tebrikler
bu arada gamze ve sevda özellikle sevda insan istanbula giderken arkadaşlar ben gidiyorum haberiniz olsun der dedi de ben mi kaçırdım o kısmını da bilmiyorum artık
gamzem sen eskiden iki arada bi derede de olsa gelirdin tatlım ne oldu sana?

neyse gelelim bana dün akşam iş çıkışı eşimi almaya giderken kaza yaptım arabanın lastiğini parçaladım orta refüje çıktım sis lambası falan gitti tampon gitti allahtan bana bi şey olmadı ama biraz panik olmuşum elim ayağım titredi falan akşam nete giremedim o yüzden bugün bile halaa onun az da olsa etkisindeyim allahtan birine falan çarpmadım hava çok yağmurluydu sanırım arabayı kaydırdım
neyse verilmiş sadakam varmış atlattım şimdi gelelim listeyi düzenlemeye[/QUOTE]

napim sikinti vermek istemem neyse dikkat ederim daha cok cok gecmis olsun Allah korumus

ebisscim,durumdacım ve bugün takıma ilk kez uğrayan sevgili takım arkadaşlarımız, lütfen bu sabahtan itibaren ki paylaşımlara dönüp okuyunuz...takım içi yeni kurallar hakkındaki yazışmalardan bilgi edinmeniz rica olunur :)​

Ayy sinir oluyorum ya gram gram veriyorum...gerci soylenmemem lazim hic dikkatli davranmiyorum((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dogru soyluyosun oyle yapayim ne yaptim ne ettim yazayim

ama yaaa oldu mu şimdi...sizler geldiniz ben gidiyorum.... eşim gelmek üzere...öptüm hepiniziiii

selam sana da buldun mu gonlune gore bir ev? internetteki ilanlara da bakiyor musun?
yok canım ya nerdeee... internetten baktım bugun yarın temizlik yapcam bir ara yürüyüş bahanesyle işe yakın yerlerde ev bakmayı planlıyorum
ama yaaa oldu mu şimdi...sizler geldiniz ben gidiyorum.... eşim gelmek üzere...öptüm hepiniziiii
güle güleeee luci iyi haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…