- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.921
Sabah : 2 dilim ekmek,1 kaşar peynir,5 yeşil zeytin
Öğlen : 1 kepçe çorba, 2yk bulgur pilavı üstü tavuk döner,ayran
Akşam: 1/2 kepçe çorba ,2yk tavuk döner,1 ayran
Su : 2 lt +devamm
Spor : 30 dk yürüyüş +20 dk bölgesel hareket
Not : Ara öğünü unuttum kızlar yaaa. Akşam için çay bisküvi meyve falan düşünüyorum eşimi akşamları bu keyiften çokca zaman mahrum ettim.
amanııın herkesler gitmiş kalmışım bi başıma...menümü paylaşayım hemen:
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: sirkeli karışım + 100 gr yoğurt
öğle: 2 yumurta + 100 gr yağsız tuzsuz lor peyniri+domates+salatalık
akşam: 100 gr yoğurt+ 1 adet tavuk göğüs haşlanmış
su:yeşilçay + 3 litre alkali su(amaaan pek bi kötü canım bunun da tadı, insan su içmekten soğuyacak
spor: 2 saat tempolu yürüyüş+ 40 dk aletli jimnastik
bu kadar uğraşa, haftaya güzel bi rakam görmeyi hakkettiğimi düşünüyorum yaaa...hadi artık bitsin şu kilo sorunu
tatlım etinin, mavi yeşilin çok lezzetli ufacık ufacık atıştırmalıkları var, kalorilerine bakıp meyveli olanlardan tüketebilirsin bence de... menün pek güzelmiş, canım pilav üstü döner çektiiiiafiyet olsun fıstık... ama protein diyetinde diyetin dışına çıkamıyorum
ben demiştim o su içilmez diye ığyyy
menünü beğendim tatlım bende ptesi yine isveçe başlayabilirm tamamını bitirim barii. =)))
biliyorum tatlım evde var geçen mangal günü arkadaşlar almış çekmecede duruyor halaaaa
protein diyetine de bakmanı öneririm kuzum...3.gün bugün ama karnım dümdüz oldu...belim inceldi ki sorunlu bölgemdir
ahahahaa bakarım tabiki kuzucummm ama birlikte yapaydık eyiydi paslaşmak güzel oluyor malum
su 5 dk olayıda olmasa
tmm cnm biraz daha aktif olmaya calisayim
Ayy sinir oluyorum ya gram gram veriyorum...gerci soylenmemem lazim hic dikkatli davranmiyorum((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar günaydın hepinize hayırlı Cumalar
Alıntı yapmıştım ama şimdi onlara tek tek yazmaya çalışırsam iş arasında kaynarsa size yazamamış olurum diye es geçtim
Kaptancım koşuşturmam çok bu ara dün tüm gün pc başında muhasebe hesaplarıyla uğraştık öğle arası da faturaydı, ilaçtı onlarla uğraştım geldim yine iş başı yani hafta sonunun yorgunluğunu atamamışken üstüne yorulmak gerçekten sıkıntılı, akşam sözde bol bol dinlenecektim ama bir yandan da ev arıyorum dün arkadaşı da çağırdım birlikte ev bakmaya gittik yani iki arada bir derede başka işlerle de uğraşıyorum gerçekten bedenen de zihnen de yoruldum
otelde internette sorun yaşadım sözde sınırsız internet var tam yazıyorum pat gidiyor ben de sinir olup kapatıyordum, bir de oda arkadaşım sağolsn hiç yalnız bırakmadı ondan da bunaldım biraz ben alışmışım yalnızlığa hani odada ufacık bir zaman dilimi bile yalnız kalamadım ben de hep kendimi dışarı attım o yüzden...
Sizlerden uzak kaldığımın farkındayım ama önümüzdeki haftadan itibaren aktif paylaşıma devam etmeyi düşünüyorum vazgecmekyok arkadaşımın dediği gibi ceza sistemi de uygulanabilir kendi adıma ben o cezayı fazlasıyla hak ettiğimi düşünüyorum, bu hafta yeterince aktif olamadığım için
Elifcim bunda alınacak gücenecek birşey yok hepimizin işleri, sorunları, uğraşları var ben de dahil (yukarıda ve dün açıkladğım üzere) ama bu takımı es geçip yazmaktan vazgeçmeyi ya da alınıp gücenmeyi haklı göstermez. Sen kendini yeterince aramıza katılamadığını düşünebilirsin ama öyle düşünme lütfen hepimiz sonradan geldik kendimizce kaynaşmaya çalıştık muhabbete dahil oluyoruz menü yorumluyoruz bazı konularda birbirimizi tanımasak bile sorunları hatırladığımız kadarıyla ne yaptın ne ettin diye sorup birbirimizin dertleriyle ilgileniyoruz sen kendini dışlamadığın sürece bizim ekibimizin bir parçasısın ben kendimi bu grupta hiç yabancı hissetmedim önceleri nasıl alışacağım diye düşünmedim değil ama herkes o kadar içten ki hemen kaynaştık yani sen hiç kimse yazmasa bile kafana göre takıl menü yaz aklına gelen bir konu hakkında paylaşımda bulun mutlaka biri gelip okur yorum yapar ve muhabbet böyle ilerler.
Zeynepciğim menün güzelmiş aralar var öğünler besleyici beğendim yani - afiyet bal şeker olsun
Kilo veren herkesi de ayrıca tebrik ediyorum ben tartılmadım ama haftaya takım içinde de olsa bildirim yapmayı planlıyorum sizlerden ayrı kalmanın sıkıntısını yaşıyorum vazgecmekyok arkadaşımızn dediği gibi biz bir takımız ve gereğini yapmakla mükellefiz başta söz verdik bundan sonra ben de devam ediyorum şimdilik yarışmalarda izinliyim ama bu sizlerle muhabbet etmeme engel değil dimi ama
İnşallah bugün de güzel bir derece alırız diye umuyorum
Hepinizi çok seviyorum güzeller
dogru soyluyosun oyle yapayim ne yaptim ne ettim yazayim
dogru soyluyosun oyle yapayim ne yaptim ne ettim yazayim
yaz yaz kafana göre takıl elbet birileri cevap yazar, hem muhabbet ilerlemiş olur hem grubumuz aktif tutulur
Selam kızlar
lilycim sen evden baglanmaya bayagi alistin
yok canım ya nerdeee... internetten baktım bugun yarın temizlik yapcam bir ara yürüyüş bahanesyle işe yakın yerlerde ev bakmayı planlıyorumselam sana dabuldun mu gonlune gore bir ev? internetteki ilanlara da bakiyor musun?
güle güleeee luci iyi haftasonlarıama yaaa oldu mu şimdi...sizler geldiniz ben gidiyorum....eşim gelmek üzere...öptüm hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?