Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kızlar ben mesajlarınızı okuyamiyorum ya arada böyle semboller falan var hiç bişey anlamıyorum Benim server da mı sorun var sizde de öyle mi cepten girince

günaydın takımmm güzel pazarlar. annemle cam silerken arada yazıyorum. bugün arkadaşımla bisiklet sürmeyi planladık olursa süperrr olcaaaaak

ebiscim sanırım sendeki duygusal açlık oluyo strese girdiğinde yemek istiyosunn ama yapma bende de oluyo bazen sıkıntıya girince abur cubura sarılma . o nedenle bazen sakız atıyorum ağzım sana da önerirm. umarım nişana kadar elbisen gelir şık şık gidersin.

Yok canım 8 de değil. Bebeğim olduğundan 9 buçuk tan önce ders yazilmiyor bana.bakicimiz da dershanede bebek odasında bakıyor oğluma. Ben bugun 8 tane dersim var demek istedim canım :)

yanlış anlamışım o zaman be3bisinle aynı çatı altında oluyosunuz ne güzel

Bu arada elbisem dikilmeye başladı kına içinde yurt daisından sipariş vermiştik ama hala gelmedi inşallah yetişir yoksa kınada açıkta kalıcam bugün kuaförlerde anlaştık randevumuza aldık

Canim kinan ne zaman...insallah gelir elbisen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar..biz bigun arkadasimin oglunun dogum gunune gitcez.. ve sapitacagim kesin(

ebiscim sanırım sendeki duygusal açlık oluyo strese girdiğinde yemek istiyosunn ama yapma bende de oluyo bazen sıkıntıya girince abur cubura sarılma . o nedenle bazen sakız atıyorum ağzım sana da önerirm. umarım nişana kadar elbisen gelir şık şık gidersin.[/QUOTE]

Ya bende saçma bı huy var yemem yemem bi yersem off offf devamı geliyo sakız hiç denemedim ama kesmez ya o tadları alınca cok zor ama azimliyim vercem bu kiloları yaaaa kına Cnm kardeşimin kınası o elbise gelmezse açıkta kalçam büyük beden güzel elbise yok çünkü gelmıcek elbise 46 beden Allahım gelsin nolluurrrr

ebbisscim, hic oyle pazarla falan ugrasma. kaliteli kiyafet her zaman kendini belli ediyor kalitesiyle. simdi buyuk beden magazalarindan guzel bir tunik bir pantolon alsan su anki kilonla gayet sık olursun her ortamda. elbise tek parca oldugundan da kilolu gosteriyor, iki parca her zaman daha ince gosterir hem de daha rahat bence.

bence duygusal aclik degil de kilo vermek icin ac geziyorsun, butun gun bir tost disinda bisi yememissin, sonra abur cubura saldirman normal. ayrica ac gezerek metabolizmani yavaslatiyorsun, kilo vermen giderek yavaslayacak bu gidisle.

kisa surede hizli kilo vermek istiyorsan, protein diyetini, isvec diyetini falan bir dusun. dugune kadar incelirsin, sonrasinda biraz alsan da telafi edersin zamanla.

Son düzenleme:
Kizlar sabah esim ekmek almaya gitti geldi ve bizim evin dis kapisinin anahtar deligi biber salcasi ile doldurulmus:))) defik hirsizlik numarasi falan mi ama cok sacma ve ben hemen apartmani dolastim izleri takip ettim izler ust katta bitiyoo caldim kapisini onunda ilkokula giden oglu var dedim boyle boyle izler sizde bitiyii kadin dedi dun cop atturmistim indan damlamis olabilir..heralde poset yortildi yere dokuldu biber salcasi cocukta bizim anahtar deligine doldurdu:)) baska da aklima bisey gelmiyoo cok komik ya kurdanla anahtar deliginden salca temizkedik hehe

Aynen ama şey düşündüm şimdiki alışayım kıyafet bol olucak para vermek istemiyorum açıkçası ama bakıcam bakalım bende seyden yanayım bı parça al sağlam al gıy dur ama çeşit istiyorum bi arkadasım var adı Elif onunda sosyete pazarından gıyınıyo ama bir giydiğini bi daha 2 ay sonra gıyıyo zapzayıff anam cok kıskanıyor bende öyle değişik degısık özenıyom işte ama daha cooookkkk varır

bence duygusal aclik degil de kilo vermek icin ac geziyorsun, butun gun bir tost disinda bisi yememissin, sonra abur cubura saldirman normal. ayrica ac gezerek metabolizmani yavaslatiyorsun, kilo vermen giderek yavaslayacak bu gidisle.

kisa surede hizli kilo vermek istiyorsan, protein diyetini, isvec diyetini falan bir dusun. dugune kadar incelirsin, sonrasinda biraz alsan da telafi edersin zamanla.[/QUOTE]

Bakıcam bakalım Cnm yapmaz bişeyler ewt meto duruyo demı offff kötü yapıyo mama toparladım normal yememe döndüm

cesit cesit giymek istiyorsan bisi diyemicem ama kalitesiz kiyafet bir yikamada soluyor, pamuklasiyor. ideal kilona inersen ve kiyafetlerini kaliteli alir iyi korursan, zamanla giyecegin bir suru kaliteli kiyafetin olur, cesit cesit giyersin.

bu arada soyle bir bilgi paylasmak isterim:

bazi vitaminler (a, d, e, k vitaminleri) sadece yagda cozunur, bunlari alabilmek icin az da olsa yagli olarak tuketmek gerekir. o yuzden salatalara azicik da olsa yag eklemek gerekir, yoksa bu vitaminlerin emilimi ciddi oranda azalir. bu vitaminler, cilt, saclar, tirnaklar, kemikler, tiroid fonksiyonlari (metabolizma hizi) ve kanin pihtilasmasi gibi fonksiyonlari duzenliyor (bunlar benim bildiklerim, daha da vardir)

bir yemek kasigi dolusu (13.5 gr) sivi yag (hangisi olursa olsun) 120 kalori. onun 3'te 4'te birini salataya ekleyerek vitaminlerden de yararlanmis oluruz diye dusunuyorum.

bu arada b ve c vitaminleri suda cozunuyor ve vucutta depolanmiyor, o yuzden gunluk almak gerekiyor bunlari. b vitaminleri cok onemli, hucrelerde besinlerin enerjiye donusmesi icin bile gerekli. o yuzden b vitaminlerinden de eksik kalmamamiz lazim.

Merhabalar ben bir şey öğrenmek istiyordum benim metabolizmam yavaş çalışıyor hızlandırmak için ne yapabilirim bir tavsiyesi olan varsa yazabilir mi acaba şimdiden teşekkürler :) :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

kızlaaaarrrrrr , hepinize iyi pazarlarrr...bi bakayım dedim....amman pek yoğun bir gündü... dün o kadar sporun üstünne bir de ev temizliği halı sil, koltuk sil derken bayıldım gittim, eee tabi hakkettim diye de içkileri diktım bütün hafta haybeye uğraşmışım gibi geliyor... bu sabah da zengin bir pazar kahvaltısı ile günü açtım ve de kapattm o kahvaltıdan sonra zaten boşanıp semerini ye derler adama :) bugn bu şekilde bitecek inşallah...

Lucinin pazar menüsü:
10:30
(sokak simidi)1 simit
bol beyaz peynir
domates, biber,salatalık-z.yağı ve nar ekşisi eşliğinde
sucuklu yumurta 1 adet
1 dilim kek
1 kokteyl sosis
2 adet zeytin
1 bardak diet kola

hatırladığım bu kadar yarından itibaren spora asılmaya devammm...of tartılmayacağım yarn...2 ileri 1 geri mehter takımı gibi ilerlemeye başladım...
mutsuzum

ebisscim hayırlı olsun şimdiden, daha vakit var sıkma canını

handecim 2 kişilik spor yatım da baksana bugün de 2 kişilik yedim.... bu hafta daha benden çook görüürsünüüz 2-3 kişilik
sporları

şimdilik öppüüyorum, görüşmek üzereee

Son düzenleyen: Moderatör:

oncelikle metabolizmanin yavas calistigina nasil karar verdigin onemli. gercekten yavas calisiyorsa bir dahiliye uzmanina gorunmen ve tiroid hormonlarini kontrol ettirmen lazim. eger tiroid kaynakli bir problem varsa zaten verecegi ilac durumu duzeltecektir. tiroidinde sorun yoksa ben surada biraz anlatmistim metabolizma hizini nasil artirabilecegimizi:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962&page=11&p=34467015#post34467015

Teşekkürler :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

ayyy hosuscum hiç böyle bir şey duymamıştım . ilginç olmuş cidden. komşunun çocuğu ultra yaramaz galiba.

Kardeşimin Cnm 16 Mayıs'ta 18 Mayıs'ta düğün
az kalmış :18::18::18: 3 haftacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…