- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.021
Bugün yine saçma sapan bi gündü kahwaltı yapmadım ardından 1 saat yurudum öğle yok akşam üstü 16 gıbı 1 tost yedim sonra ewe giderken kardesım bu son bu son diye bir sürü abur çubur aldı yedimde yedim akşam yemek yok tabı az öncede bı etti karam gurme yedım bugünü kapattım 2 Lt su ama 2000 kalori almışımdır ekmegime yazık ama oldu işte
Yok canım 8 de değil. Bebeğim olduğundan 9 buçuk tan önce ders yazilmiyor bana.bakicimiz da dershanede bebek odasında bakıyor oğluma. Ben bugun 8 tane dersim var demek istedim canım :)
Bu arada elbisem dikilmeye başladı kına içinde yurt daisından sipariş vermiştik ama hala gelmedi inşallah yetişir yoksa kınada açıkta kalıcam bugün kuaförlerde anlaştık randevumuza aldık
Canim kinan ne zaman...insallah gelir elbisen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vardı bilişler ama malum bedenler olmadı yok dedıklerındede bı bozuldum kı offff gıtsın artık su pıs kılolar yeter sırtımda yük taşıdığım
Inşallah yetişir yoksa kociş ten paparayı yerim
ebiscim sanırım sendeki duygusal açlık oluyo strese girdiğinde yemek istiyosunn ama yapma bende de oluyo bazen sıkıntıya girince abur cubura sarılma . o nedenle bazen sakız atıyorum ağzım sana da önerirm. umarım nişana kadar elbisen gelirşık şık gidersin.
Ya bende saçma bı huy var yemem yemem bi yersem off offf devamı geliyo sakız hiç denemedim ama kesmez ya o tadları alınca cok zor ama azimliyim vercem bu kiloları yaaaa kına Cnm kardeşimin kınası o elbise gelmezse açıkta kalçam büyük beden güzel elbise yok çünkü gelmıcek elbise 46 beden Allahım gelsin nolluurrrr
Kardeşimin Cnm 16 Mayıs'ta 18 Mayıs'ta düğün
ebbisscim, hic oyle pazarla falan ugrasma. kaliteli kiyafet her zaman kendini belli ediyor kalitesiyle. simdi buyuk beden magazalarindan guzel bir tunik bir pantolon alsan su anki kilonla gayet sık olursun her ortamda. elbise tek parca oldugundan da kilolu gosteriyor, iki parca her zaman daha ince gosterir hem de daha rahat bence.
ebbisscim, hic oyle pazarla falan ugrasma. kaliteli kiyafet her zaman kendini belli ediyor kalitesiyle. simdi buyuk beden magazalarindan guzel bir tunik bir pantolon alsan su anki kilonla gayet sık olursun her ortamda. elbise tek parca oldugundan da kilolu gosteriyor, iki parca her zaman daha ince gosterir hem de daha rahat bence.
Ya bende saçma bı huy var yemem yemem bi yersem off offf devamı geliyo sakız hiç denemedim ama kesmez ya o tadları alınca cok zor ama azimliyim vercem bu kiloları yaaaa kına Cnm kardeşimin kınası o elbise gelmezse açıkta kalçam büyük beden güzel elbise yok çünkü gelmıcek elbise 46 beden Allahım gelsin nolluurrrr
Aynen ama şey düşündüm şimdiki alışayım kıyafet bol olucak para vermek istemiyorum açıkçası ama bakıcam bakalım bende seyden yanayım bı parça al sağlam al gıy dur ama çeşit istiyorum bi arkadasım var adı Elif onunda sosyete pazarından gıyınıyo ama bir giydiğini bi daha 2 ay sonra gıyıyo zapzayıff anam cok kıskanıyor bende öyle değişik degısık özenıyom işte ama daha cooookkkk varır
Merhabalar ben bir şey öğrenmek istiyordum benim metabolizmam yavaş çalışıyor hızlandırmak için ne yapabilirim bir tavsiyesi olan varsa yazabilir mi acaba şimdiden teşekkürler :) :)
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
oncelikle metabolizmanin yavas calistigina nasil karar verdigin onemli. gercekten yavas calisiyorsa bir dahiliye uzmanina gorunmen ve tiroid hormonlarini kontrol ettirmen lazim. eger tiroid kaynakli bir problem varsa zaten verecegi ilac durumu duzeltecektir. tiroidinde sorun yoksa ben surada biraz anlatmistim metabolizma hizini nasil artirabilecegimizi:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962&page=11&p=34467015#post34467015
Kizlar sabah esim ekmek almaya gitti geldi ve bizim evin dis kapisinin anahtar deligi biber salcasi ile doldurulmus:))) defik hirsizlik numarasi falan mi ama cok sacma ve ben hemen apartmani dolastim izleri takip ettim izler ust katta bitiyoo caldim kapisini onunda ilkokula giden oglu var dedim boyle boyle izler sizde bitiyii kadin dedi dun cop atturmistim indan damlamis olabilir..heralde poset yortildi yere dokuldu biber salcasi cocukta bizim anahtar deligine doldurdu:)) baska da aklima bisey gelmiyoo cok komik ya kurdanla anahtar deliginden salca temizkedik hehe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
az kalmış :18::18::18: 3 haftacıkKardeşimin Cnm 16 Mayıs'ta 18 Mayıs'ta düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?