Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım en kısa zamanda okuycam

günaydınn
nasılsınız arkadaşlar,ben geçen hafta yoktum, anneannemi kaybettik
sizler ne yapıyosunuz

Günaydın gülanne , başınızsağolsun. :26:

Günaydın 5. takımın güzelleri
Hepinize mutlu haftalar dilerim
Bu hafta güzel olacak inşallah öyle umuyorum
Sizler nasılsınız???

Günaydın lily günaydı :)Bence de bu hafta güzel olacak olmalı da zaten . ben iyyim kahvaltımı hazırlamakla uğraşıyorum daha yürüyüşe çıkamadım çok sern ve kapalı hava. sen nasılsın ?

Gunaydin kizlar bugun 8 lerin teog sinavi var ya okul yok..benim de sinav gorevim yok bugun tatiliz kizimls.ams yarin var gorevim..kizimi uyandiriyim.kahvalti edelim..kahvaltidan sonra gelirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım, inş. güzel bir hafta olur
Günaydın - bu arada alıntılarda gördüm başın sağolsun

lily cim günaydın tatlım
Günaydın kaptanım

İyiyim şükür hava burada da kapalı gece uyumuşum alarmı da kurmadım geç kaldım biraz :26:
Onun haricinde yeni bir haftaya başlamanın güzelliğini yaşamaya çalışıyorum işte - şükür halimize... sana da afiyet olsun

Günaydın kızınla ikinize güzel bir gün dilerim

teşekkürler canım

günaydın kızlarrrrr, hepinize musmutlu keyifli bir hafta dilerim...sabah sabah 3 saat sporumu tamamlayıp eve döndüm ama canım çıkmış yorulmuşum oldukça...şimdi kahvaltımı yapıp biraz dinlendireceğim kendimi....

güllannecim başınız sağolsun canım...

tekrar gelirim kızlar, bi yemek yiyip kendime geleyim de...öptüm hepinizi

ayyy hosuscum hiç böyle bir şey duymamıştım . ilginç olmuş cidden. komşunun çocuğu ultra yaramaz galiba.

az kalmış :18::18::18: 3 haftacık
Ben anlamadim valla ne cocukla ne annesinle bi muhabbetim var:)))
günaydınn
nasılsınız arkadaşlar,ben geçen hafta yoktum, anneannemi kaybettik
sizler ne yapıyosunuz
Gulanne basin sagolsun canim

Sagol canimm

Sen bu kadar cok spor yaptikca burda ben yoruluyorum valla...:))masallahh

Kizlar ben simdii zeytin yagli yaprak saracagim bos gunde yapayim bari firsatim olmiyo haftaici..kocisim sevinsin azcik hehee

maşallah güzelim sana yaa ne diyeylim hadi bakalım dpyur karnını

Kizlar ben simdii zeytin yagli yaprak saracagim bos gunde yapayim bari firsatim olmiyo haftaici..kocisim sevinsin azcik hehee

kolay gelsin canım sana da bizimde eşim sevmez sarmayı da çocuklar seviyor bi ara bende yapayım bari

oooo maşallahsen sabah sabah 3 saat spor mu yaptın eee tabii insanın kendi işi olunca böyle oluyor dimi ama

yap yap azıcık bana da göndersene neyse ben de dolma yapayım bari bu hafta...
Kızlar dün pazardan sadece domates salatalık aldım sebze almadım artık buzluktakileri çıkartmayı düşünüyorum

Kızlar Yeni Bir Haftadan Herkese Günaydınnn

Günadın için çok geç biliyorum ancak ben halennn uyanamadımm

Bugün 11:00 - 21:00 çalışıyorum şirkete geldim haftalık raporumu yaptım ancak müsait olabildim.

Haftasonu inanılmaz yogun geçti

Ctesi kuzenimin nişan dün ise çok önemli misafirlerim birden fazla yemek yapıp kekler poçalar tatlılar öf öf anam ağladı. .

Bugün oldukça yogunum fırsat buldukça gelecegim

Öpüldünüz

teşekkür ederim canım

Hoşgeldin Zeynepciğim epey yoğunmuşsun Allah kolaylık versin

Bir hafta sürekli elma:)

Elma diyetine mi başlıyorsun?

çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…