- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.001
Yok canım 8 de değil. Bebeğim olduğundan 9 buçuk tan önce ders yazilmiyor bana.bakicimiz da dershanede bebek odasında bakıyor oğluma. Ben bugun 8 tane dersim var demek istedim canım :)
temizlik yaptım...söyle uyduruktan bi cam sildimm ütüm var ve daha yemeğim yok offfff.c.tesilerden nefret ediyorum...çok yoruldum nedenseeee...ıspanagım var 3 gün oldu bozulmadan yapsam iyi olacakkk..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii
evet şekerim etkili olduğu kesin ama kolay göründüğüne bakmamak lazım, adamın canına okur bu hareket...öğleden sonra deneyeceğim...bu arada çok fazla ev işim birikti kızlar onlara biraz kanalize olayım bugün... yarın misfair davet etme durumum var, toparlayayım ortalığımı, yine girer bakarım sizlere...
kolay gele canım neyse geçti ya 23 nissan rahatlarsın=))
Kahvemi içiyorum kızlar elma diyetine başlıycam pazartesiö katılmak isteyen varmı
tatlım sen nerelerdesin yaaaa, hasret bıraktın kendineAllah kolaylık versin oldukça yoğun günler geçirmişsin... kıyamam sana, dinlendir artık kendini bu hafta... ve de özletme sakın...sevdam dönmedi mi daha? ne zaman dönecek...onu da çok özledimmmm
bu hafta gözlerimiziyapacakmışsın, haydi bekliyoruz
Bu günkü menüm
Sabah: 1 simit
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
Öğle: 3 fırında köfte
1 porsiyon salata
1 ince dilim ekmek
1 bardak ayran
Akşam: 1 porsiyon sade makarna
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: az oldu, içmeye devam
Kahvemi içiyorum kızlar elma diyetine başlıycam pazartesiö katılmak isteyen varmı
canım yaaa, kıyamam sana , gelmiş geçmiş olsun...menünde pek güzelmiş...sanki akşam ki ekmek yerine 2 köfte daha fazla yeseydin daha iyiymiş gibi ama böyle de çok güzel...yürüyüş de harikaaa...eliptik yapmıyor musun artık?
Luci nin mutfak bu akşam biraz geç kapanacak, yemeğe çıkacağız az sonra
sabah: sirkeli su
öğle: 1 tavuk göğüs + 150 gr yoğurt
akşam: balık yemeyi planlıyorum...yanında rakı iyi giderdi ama diet kola içeceğim....
su: 3 litre
spor: 2 saat tempolu yürüyüş+ aerobik 40 dk
yarın pazarr ve kahvaltı günü...sonumuz hayrolsun...
Luci nin mutfak bu akşam biraz geç kapanacak, yemeğe çıkacağız az sonra
sabah: sirkeli su
öğle: 1 tavuk göğüs + 150 gr yoğurt
akşam: balık yemeyi planlıyorum...yanında rakı iyi giderdi ama diet kola içeceğim....
su: 3 litre
spor: 2 saat tempolu yürüyüş+ aerobik 40 dk
yarın pazarr ve kahvaltı günü...sonumuz hayrolsun...
Günaydın kızlarrr, nasılsınız?yemin ederim şu geçtiğimiz haftayı hatırlamakta zorlanıyorum, kabus gibi geçtii :26::26: çok yorgunum ama hızla iyileşiyorum..Geçen haftanın bana tek avantajı koşturmacanın karşılığında yoğun bir spor temposu gibi geçmesiydi..Kilomun gitmesini de hem buna ve hemde reglimin bitişine bağlıyorum..
Bu arada küçücük bir açıklama yapmak istiyorum..Kızlarr ben 5. takımımızı çok seviyorum ve giremeyişimin tek nedeni yoğunluğumdu..Gündüz iş olana okul, akşam kendi okulum, sınavlarım, etkinliklerim, 23 nisan provaları ve esas gün 23 nisanbu arada hocalarımız 2 seminer gezdirdi bize..Yeminle canım çıktı, birde rotasyon var, müdürler, şube müdürleri hep değişiyor iş olan okulumda acayip disiplin başlattı müdür ama kendi ne kadar uyguluyor bu muamma velhasıl kelam artık daha sakinim ve artık daha az yoğunum..Önümüzde sadece yılsonu etkinlikleri var o kadar Özetle asla kimseye kızgın ve gırgın olduğum için girmemezlik yapmadım (kaldı ki herkesi çok seviyorum) yoğunluktan giremedim..İnşaallah artık buradayım
Menü ve spor paylaşımlarımla sizin gözlerinizi bu şekil yapıcamşaka bir yana beslenme şeklimi de yavaş yavaş normalleştiriyorum kızlar..buda güzel bir değişim benim için
.
ben de denedim gordum, karbonhidrat almadigim gun cok ac hissediyorum.
bi de bu protein diyetleri biraz riskli, soyle ki hic karbonhidrat alinmiyor, evet vucut enerji ihtiyacini yagdan karsiliyor ama o sirada keton denen toksinler cikiyormus. ketojenik diyetler diye geciyormus bu protein diyetleri. ketonlar vucudu bobrekleri yoruyormus. sonra karbonhidrat alindiginda kan sekerinde dengesizlikler olusuyormus, kontrol edilemeyen bir aclik ve verilen kilolarin bir kismi geri aliniyormus. forumda diyet deneyimlerini okurken insanlarin et diyetinde boyle geri aldiklarini yazdiklarini gordum.
Gamzecim gir tabi ki ya . Takım da seni seviyor ve özlüyor . Fırsat bulamaışsın yoğunöuşsun madem artık fırsat buldukça gel .
Beslenmeni normalleştirmene sevindim , normalde cumartesi pazar pek menünü paylaşmazdın cozuttum derdin anlardık . Bugünkü menün normaldi .İnşallah artık daha sık görüşürüz. Sevgiler.
Bugün sosyete pazarına gittik kardeşimle haftaya pazar çeyiz asmamız var kıyafet bakalım dedık pazardan güzel şeyler vardır diye hiç bişi bulamadık bide bedenolmuyo tabi ama zayıfliim hep pazardan giyinmem ucuza değişik değişik bir sürü kıyafet alırım ohh miisss
Bu arada elbisem dikilmeye başladı kına içinde yurt daisından sipariş vermiştik ama hala gelmedi inşallah yetişir yoksa kınada açıkta kalıcam bugün kuaförlerde anlaştık randevumuza aldık
İnşaallah canım benimmçok doğru bir tespit normal beslendim gibi
Offff artık elbise modelleri cozuttu balım yaa, insan giyecek bişi bulamıyor..tarz marz kalmamış
İnşaallah yetişir canım
Vardı bilişler ama malum bedenler olmadı yok dedıklerındede bı bozuldum kı offff gıtsın artık su pıs kılolar yeter sırtımda yük taşıdığım
Inşallah yetişir yoksa kociş ten paparayı yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?