Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pazar menümü paylaşayım

Sabah uyanınca sirkeli suyumu içtim.
Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek , 1/4 simit , 4 zeytin , 1 domates
Öğlen sebzeli (patlıcan ,biber, patates) tavuk sote , 1 bardak ayran , 1 dilim tambuğday ekmek
Ara 2 bitter kare
Akşam 1 kase mercimek çorba , 1 dilim kepekli ekmek,2ceviz

Su 2.5 lt
Bugün sporum yok . Annemle baya ev işi yaptık . Kollarım ağrıdı çok Hava da yağmurlu zaten .

Nasılsıniz canlar benim bugün 10 dersim vardı geberiyorum yorgunluktan bi yandan da benim canavar benimle bogusmak istiyor. Dukanimin 2.gunundeyim.
Sabah yulaf kepeginden yapilmis krep ve peynir yedim.
Öğlen haşlanmış tavuk ve iki ayran
Ikindi vakti şekersiz bitter cikolata bir parça ve yağsız süt
Aksam köfte ve diyet kola.(diyet içecekler dukan da serbest.baska türlü vücuda şeker girmiyor çünkü)

Geçmişe bakamayacagim. Oglani unutup yatmayi düşünüyorum korkunç yorgunum. Yarın izin günüm hep.burada olacağım inşallah.
Sizi seviyorum iyi geceler

Bugunkı menü Cnm cok şıkkın kızlar eşimle büyük kavga etik konuda kızımın face e resmini koymam nazar değermiş çok ağır konuştu cok Cnm sıkıldı değil 5 mesaj bunu bıle zor yazdım kusura bakmayın ağlamamak için kendimi zor tutuyorum deli gibi aşık olup evlendiğim insanı bazen tanıyamıyorum

canim takma kafana bu kadar. demek ki bir hassasiyeti var bu konuda, anlamasan, ayni fikirde olmasan bile anlayis gosterip fotograflari facebook'a yuklemezsen sorun kalmaz. ben bile domates ektim, tohumlar cimlendi, fotograf paylasirsam nazar deger dusuncesiyle eklemek istemedim. esin boyle dusunuyorsa sen de o uygun gorene kadar fotograf yuklemezsen iyi olur, sonra Allah korusun, bisi olsa, seni suclayip yine bir kavga cikabilir.

Guzel bilgii bndr yagsiz yiyemem zaten salatayi falan:)))

Menun basariliiiii

Bazen herkes oyle oluyor canim..bizlerde bazen inlara gore oyle olabiliriz..halkedilemeyecek bisey degil skma canini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugunu paylasamayacagim berbat cunku inanin neyi ne kadar yedigimi bilmiyorum..demistim ya dogum gunune gitcem diyee o yuzden opuyorum sizi iyigeceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy hosuscum hiç böyle bir şey duymamıştım . ilginç olmuş cidden. komşunun çocuğu ultra yaramaz galiba.

az kalmış :18::18::18: 3 haftacık

Ewt hak veriyorum ama bende koymak istiyorum o bana hak versin hep ben alttan alıyorum ewliliğimizde bende koymak istiyorum herkes koyuyo bnm sinir oldugum başka bi konuda kendini anne sanması aç bu çocuk çok kalın giydirmişin aslında anneden cok kaynaşalım yapıyo çok bozuluyorum çok mesela mutfağa gidiyorumağlıyo arkamdan ne ağlatıyor çocuğu diyo napayım mama saati var mesela 1 de mesela 12 30 da baslar hadi hadi aç bu çocuk çocuğu aç bırakıyon çorbaya yoğurt yediriyorum mesela yemıyo çorba yoğurdun hatırına yiyo ağır gelir ikisi niye öyle veriyor çok kusar bnm kızım ay işte ağır geldi kustu bilmem ne daha neler neler ki nişanlıyken aahhhh ahhhhh çok farklıydı

Bazen herkes oyle oluyor canim..bizlerde bazen inlara gore oyle olabiliriz..halkedilemeyecek bisey degil skma canini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Oysaki çok sevecen çok anlayışıdır ama bazen deliriyo çok üzülüyorum ben hak etmiyorum yaptıklarını ne war yani çocuğumun resmini koymuştum hakkım değil mi bende nazardan korkarım ama Rabb'ime emanet

günaydınn
nasılsınız arkadaşlar,ben geçen hafta yoktum, anneannemi kaybettik
sizler ne yapıyosunuz

günaydınlarrr
arkadaşlar yoğun bir haftasonu geçirdim fazla abartılı olmadı yediklerim ama regli oldum 1 hafta öncesinden dünden beri karın ağrısından ölüyorum neden böyle oldu anlamadım

gülanne canım başınız saolsun allah rahmet eylesin hastamıydı anneannen?

durumda cım sen ve gülanne gecen hafta yapılan konuşmalarla ilgili bişey yazmamışsınız bu konudaki düşüncelerinizi öğrenelim lütfen

ebbiss cim canım bazen bende eşimle bu konuda tartışırız ama alttan almaya çalış ne diyeyim evlilikte bazen böyle şeyler oluyor
gamzem sende hoşgeldin tekrar aramıza

geçmiş olsun canım, anneannem 90 yaşındaydı iki senedirde yatalaktı, daha geçmişi okuyamadım neyle ilgili görüşümüzü istiyodun

Son düzenleme:
ebbiss cim canım bazen bende eşimle bu konuda tartışırız ama alttan almaya çalış ne diyeyim evlilikte bazen böyle şeyler oluyor

Aldım kaptan aldım gece gelmişti işten gittim kavgadan sonra atıştırmalık bişeyler hazırladım bi baktım yatmış hakaret olarak algıladım yemicekmisin dedim hyr dedi sabah kalktım kahwaltı hazırladım dedim Yenice'm dedi yine hAkaret çok gücüme gitti ben 4 5 saat uyku uyuyorum oda bölük bölük bütün gün ayaktayım sabah 7de kalkıyor kızım koşturma bütün gün hiç hak etmiyorum hiç

hakaret yok ama burda, sana biraz kirilmis. ustune gitme bi sure.

canım bencede hakaret yok kırılmış sadece,düzelir inş. barışınca gene güzelce konuş anlat hislerini inş. aranız düzelir canım

Günaydın 5. takımın güzelleri
Hepinize mutlu haftalar dilerim
Bu hafta güzel olacak inşallah öyle umuyorum
Sizler nasılsınız???

geçmiş olsun canım, anneannem 90 yaşındaydı iki senedirde yatalaktı, daha geçmişi okuyamadım neyle ilgili görüşümüzü istiyodun
canım son dönemde takımda bir başıboşluk var bende dahil menüleri yazmayaya başladık aslında ilk sayfada gecerli olan kurallar ama bu kurallara uymayanlara ceza getirilecek müsait olduğun birara okursan canım iyi olur

Gıttım o kadar emek hRcadım gıtmış uyumuş uyuz konuşmıcam çok bozuldum anamın ewıne gıtcez

canım skaın öyle birşey yapma tamam sen hakaret olarak görüyorsun ama o da onun kararı o yüzden biraz hoşgörmeye çalış eğer annene giderseniz işler uzar allah göstermesin dönülmez bir yola girersiniz o yüzden sen sesini çıkarma evdeki görevlerin neyse yap ama sende konuşma onunla sakinleşir bi süre sonra

lily cim günaydın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…