- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.041
Eki Görüntüle 1090509 Eki Görüntüle 1090510 Eki Görüntüle 1090511 Eki Görüntüle 1090512 Eki Görüntüle 1090513
Bugunkı menü Cnm cok şıkkın kızlar eşimle büyük kavga etik konuda kızımın face e resmini koymam nazar değermiş çok ağır konuştu cok Cnm sıkıldı değil 5 mesaj bunu bıle zor yazdım kusura bakmayın ağlamamak için kendimi zor tutuyorum deli gibi aşık olup evlendiğim insanı bazen tanıyamıyorum
Guzel bilgii bndr yagsiz yiyemem zaten salatayi falan:)))bu arada soyle bir bilgi paylasmak isterim:
bazi vitaminler (a, d, e, k vitaminleri) sadece yagda cozunur, bunlari alabilmek icin az da olsa yagli olarak tuketmek gerekir. o yuzden salatalara azicik da olsa yag eklemek gerekir, yoksa bu vitaminlerin emilimi ciddi oranda azalir. bu vitaminler, cilt, saclar, tirnaklar, kemikler, tiroid fonksiyonlari (metabolizma hizi) ve kanin pihtilasmasi gibi fonksiyonlari duzenliyor (bunlar benim bildiklerim, daha da vardir)
bir yemek kasigi dolusu (13.5 gr) sivi yag (hangisi olursa olsun) 120 kalori. onun 3'te 4'te birini salataya ekleyerek vitaminlerden de yararlanmis oluruz diye dusunuyorum.
bu arada b ve c vitaminleri suda cozunuyor ve vucutta depolanmiyor, o yuzden gunluk almak gerekiyor bunlari. b vitaminleri cok onemli, hucrelerde besinlerin enerjiye donusmesi icin bile gerekli. o yuzden b vitaminlerinden de eksik kalmamamiz lazim.
Menun basariliiiiiNasılsıniz canlar benim bugün 10 dersim vardı geberiyorum yorgunluktanbi yandan da benim canavar benimle bogusmak istiyor. Dukanimin 2.gunundeyim.
Sabah yulaf kepeginden yapilmis krep ve peynir yedim.
Öğlen haşlanmış tavuk ve iki ayran
Ikindi vakti şekersiz bitter cikolata bir parça ve yağsız süt
Aksam köfte ve diyet kola.(diyet içecekler dukan da serbest.baska türlü vücuda şeker girmiyor çünkü)
Geçmişe bakamayacagim. Oglani unutup yatmayi düşünüyorum korkunç yorgunum. Yarın izin günüm hep.burada olacağım inşallah.
Sizi seviyorum iyi geceler
Eki Görüntüle 1090509 Eki Görüntüle 1090510 Eki Görüntüle 1090511 Eki Görüntüle 1090512 Eki Görüntüle 1090513
Bugunkı menü Cnm cok şıkkın kızlar eşimle büyük kavga etik konuda kızımın face e resmini koymam nazar değermiş çok ağır konuştu cok Cnm sıkıldı değil 5 mesaj bunu bıle zor yazdım kusura bakmayın ağlamamak için kendimi zor tutuyorum deli gibi aşık olup evlendiğim insanı bazen tanıyamıyorum
ayyy hosuscum hiç böyle bir şey duymamıştım . ilginç olmuş cidden. komşunun çocuğu ultra yaramaz galiba.
az kalmış :18::18::18: 3 haftacık
canim takma kafana bu kadar. demek ki bir hassasiyeti var bu konuda, anlamasan, ayni fikirde olmasan bile anlayis gosterip fotograflari facebook'a yuklemezsen sorun kalmaz. ben bile domates ektim, tohumlar cimlendi, fotograf paylasirsam nazar deger dusuncesiyle eklemek istemedim. esin boyle dusunuyorsa sen de o uygun gorene kadar fotograf yuklemezsen iyi olur, sonra Allah korusun, bisi olsa, seni suclayip yine bir kavga cikabilir.
günaydınn
nasılsınız arkadaşlar,ben geçen hafta yoktum, anneannemi kaybettik
sizler ne yapıyosunuz
günaydınlarrr
arkadaşlar yoğun bir haftasonu geçirdim fazla abartılı olmadı yediklerim ama regli oldum 1 hafta öncesinden dünden beri karın ağrısından ölüyorum neden böyle oldu anlamadım
gülanne canım başınız saolsun allah rahmet eylesin hastamıydı anneannen?
durumda cım sen ve gülanne gecen hafta yapılan konuşmalarla ilgili bişey yazmamışsınız bu konudaki düşüncelerinizi öğrenelim lütfen
ebbiss cim canım bazen bende eşimle bu konuda tartışırız ama alttan almaya çalış ne diyeyim evlilikte bazen böyle şeyler oluyor
gamzem sende hoşgeldin tekrar aramıza
Basınız sag olsun Cnm bnm dedemin vefatının uzerındende 45 gün gecti Allah mekanlarını cennet etsin inşallah
ebbiss cim canım bazen bende eşimle bu konuda tartışırız ama alttan almaya çalış ne diyeyim evlilikte bazen böyle şeyler oluyor
Aldım kaptan aldım gece gelmişti işten gittim kavgadan sonra atıştırmalık bişeyler hazırladım bi baktım yatmış hakaret olarak algıladım yemicekmisin dedim hyr dedi sabah kalktım kahwaltı hazırladım dedim Yenice'm dedi yine hAkaret çok gücüme gitti ben 4 5 saat uyku uyuyorum oda bölük bölük bütün gün ayaktayım sabah 7de kalkıyor kızım koşturma bütün gün hiç hak etmiyorum hiç
hakaret yok ama burda, sana biraz kirilmis. ustune gitme bi sure.
Aldım kaptan aldım gece gelmişti işten gittim kavgadan sonra atıştırmalık bişeyler hazırladım bi baktım yatmış hakaret olarak algıladım yemicekmisin dedim hyr dedi sabah kalktım kahwaltı hazırladım dedim Yenice'm dedi yine hAkaret çok gücüme gitti ben 4 5 saat uyku uyuyorum oda bölük bölük bütün gün ayaktayım sabah 7de kalkıyor kızım koşturma bütün gün hiç hak etmiyorum hiç
Günaydın 5. takımın güzelleri
Hepinize mutlu haftalar dilerim
Bu hafta güzel olacak inşallah öyle umuyorum
Sizler nasılsınız???
canım son dönemde takımda bir başıboşluk var bende dahil menüleri yazmayaya başladık aslında ilk sayfada gecerli olan kurallar ama bu kurallara uymayanlara ceza getirilecek müsait olduğun birara okursan canım iyi olurgeçmiş olsun canım, anneannem 90 yaşındaydı iki senedirde yatalaktı, daha geçmişi okuyamadım neyle ilgili görüşümüzü istiyodun
Gıttım o kadar emek hRcadım gıtmış uyumuş uyuz konuşmıcam çok bozuldum anamın ewıne gıtcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?