Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel menü zeycim Spor da yapmışssın akşam bişiyler yedin mi eşinle .

Çok güzel luci . protein ağırlıklı spor da yapmışsın . ne diyim idolümsün :)

Çok güzel luci . protein ağırlıklı spor da yapmışsın . ne diyim idolümsün :)

teşekkür ederim cannıııım :) evet bu 5 gün protein diyeti uyguluyorum ama ben biraz esneterek her şeyi ekledim...dukandaki gibi bir gün et, bir gün balık vs yerine ortaya karışık bir şeyler yaptım, domates,salatalık da koydum...çook tok tutuyor, hiç acıkmıyorum...haftaya etkisi ne olacak bakalım

kızlarrrr günaydınlar hepinize.... arkadaşınız 6 da kalktı, hazırlandı, sporuna gitti, 2,5 saat sporunu yaptı, evine döndüüüü :) darısı başınıza inşallah.... şimdi haşlanmış tavuk ve yoğurt yiyebilirim artııkkk :) öpüyorum hepinizi...kaçamaksız keyifli bir hafta sonu dilerim, buralarda olacağım bakarım yazışmalarınıza fırsat buldukça :)

2 ayda on kilo vermissin harikaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlarrr, nasılsınız? yemin ederim şu geçtiğimiz haftayı hatırlamakta zorlanıyorum, kabus gibi geçtii :26::26: çok yorgunum ama hızla iyileşiyorum..Geçen haftanın bana tek avantajı koşturmacanın karşılığında yoğun bir spor temposu gibi geçmesiydi..Kilomun gitmesini de hem buna ve hemde reglimin bitişine bağlıyorum..

Bu arada küçücük bir açıklama yapmak istiyorum..Kızlarr ben 5. takımımızı çok seviyorum ve giremeyişimin tek nedeni yoğunluğumdu..Gündüz iş olana okul, akşam kendi okulum, sınavlarım, etkinliklerim, 23 nisan provaları ve esas gün 23 nisan bu arada hocalarımız 2 seminer gezdirdi bize..Yeminle canım çıktı, birde rotasyon var, müdürler, şube müdürleri hep değişiyor iş olan okulumda acayip disiplin başlattı müdür ama kendi ne kadar uyguluyor bu muamma velhasıl kelam artık daha sakinim ve artık daha az yoğunum..Önümüzde sadece yılsonu etkinlikleri var o kadar Özetle asla kimseye kızgın ve gırgın olduğum için girmemezlik yapmadım (kaldı ki herkesi çok seviyorum) yoğunluktan giremedim..İnşaallah artık buradayım

Menü ve spor paylaşımlarımla sizin gözlerinizi bu şekil yapıcam şaka bir yana beslenme şeklimi de yavaş yavaş normalleştiriyorum kızlar..buda güzel bir değişim benim için

.

Lucimmmm nasılsın kuzummmm geçmişi biraz okudum ve öneri diyetlerinden yoğurt diyetine bayıldım

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve iletişim kopukluğu yaşadığım için bir haftadır çok fazla olaylardan haberdar değilim bu gün işim geçmişi kurcalamak olucak

Karın kaslarınızı sıkılaştırmak işte bu kadar kolay!

Sırt üstü yatın. Ayaklarınızı ve kollarınızı çapraz şekilde kaldırıp indirerek hareketi tekrarlayın. Bacaklarınızı ve kollarınızı indirirken derin nefes alın. Bu hareket karın kaslarınızın sıkılaşmasını sağlar.

Ne kadar basit bir hareket ama etkili olduğu kesin..

.

Kardesinin istanbula cikmasina cok sevindim..ne zaman teslim oluyor..gorumcen mii kactii anaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kardeşim 5 mayısta teslim olacak canım. Benim iki erkek kardeşim çok küçükken kalp hastası oldukları için vefat etti. Bu ailenin tek erkek evladı. Kiymetlimiz. O yüzden Istanbula çıkmasına çok sevindik tabi herkesin evladı tatlı ama işte insan tehlikesiz olsun istiyor.

He ya Görüncem kaçtı .valla aylardır aile de kavga tartışma bitmiyor.dugunu erkek tarafı yapıyor. Gideli 5 ay oldu daha bu hafta düğün yapicaklar. Karışık ya işler. Valla kafa beyin kalmadı artık bende.

Ne 8 de ders mi :18::18: Allah kolaylık versin purmelalcim pek erkenmiş . Ben de erken kalktım ama kahvaltıdan sonra girebildiğimden ancak 10buçukta geldim .

Yok canım 8 de değil. Bebeğim olduğundan 9 buçuk tan önce ders yazilmiyor bana.bakicimiz da dershanede bebek odasında bakıyor oğluma. Ben bugun 8 tane dersim var demek istedim canım :)

Lucimmmm nasılsın kuzummmm geçmişi biraz okudum ve öneri diyetlerinden yoğurt diyetine bayıldım

tatlım sen nerelerdesin yaaaa, hasret bıraktın kendine Allah kolaylık versin oldukça yoğun günler geçirmişsin... kıyamam sana, dinlendir artık kendini bu hafta... ve de özletme sakın...sevdam dönmedi mi daha? ne zaman dönecek...onu da çok özledimmmm

bu hafta gözlerimizi yapacakmışsın, haydi bekliyoruz

evet şekerim etkili olduğu kesin ama kolay göründüğüne bakmamak lazım, adamın canına okur bu hareket...öğleden sonra deneyeceğim...bu arada çok fazla ev işim birikti kızlar onlara biraz kanalize olayım bugün... yarın misfair davet etme durumum var, toparlayayım ortalığımı, yine girer bakarım sizlere...

kolay gele canım neyse geçti ya 23 nissan rahatlarsın=))

bencede yapılır ama ben çok tembelim yaaaaaa..aslında yapmaya da fırsatım yokk((

anladım canım başınız sağolsun...tabikide istanbul olması çok iyi olmuşş...karışık işler desene görümcende=)))))))))))

temizlik yaptım...söyle uyduruktan bi cam sildimm ütüm var ve daha yemeğim yok offfff.c.tesilerden nefret ediyorum...çok yoruldum nedenseeee...ıspanagım var 3 gün oldu bozulmadan yapsam iyi olacakkk..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…