- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.081
Sen bu kadar cok spor yaptikca burda ben yoruluyorum valla...:))masallahh
maşallah güzelim sana yaa ne diyeylim hadi bakalım dpyur karnını
oooo maşallahsen sabah sabah 3 saat spor mu yaptın eee tabii insanın kendi işi olunca böyle oluyor dimi ama
Sen listeyi epey kırpmışsın sanki???:44:Dünkü menüm
Sabah
bir dilim ekmek, bir dilim peynir, yeşillik
Ara
Elma
Öğle
Tavuk ciğeri, bol salata, yoğurt br dilim ekmek
Ara
portakal
Akşam
ızgara köfte, piyaz ayran, iki dilim ekmek
Ara:
elma
Spor 2 saat yürüyüş
Su 3 litre
Dün güzeldi haftasonu olmasına rağmen hiç cozutmadım.
Dünkü menüm
Sabah
bir dilim ekmek, bir dilim peynir, yeşillik
Ara
Elma
Öğle
Tavuk ciğeri, bol salata, yoğurt br dilim ekmek
Ara
portakal
Akşam
ızgara köfte, piyaz ayran, iki dilim ekmek
Ara:
elma
Spor 2 saat yürüyüş
Su 3 litre
Dün güzeldi haftasonu olmasına rağmen hiç cozutmadım.
Hoşgeldin Zeynepciğim epey yoğunmuşsun Allah kolaylık versin
Elma diyetine mi başlıyorsun?
geçmiş olsun canım, anneannem 90 yaşındaydı iki senedirde yatalaktı, daha geçmişi okuyamadım neyle ilgili görüşümüzü istiyodun
günaydın kızlarrrrr, hepinize musmutlu keyifli bir hafta dilerim...sabah sabah 3 saat sporumu tamamlayıp eve döndüm ama canım çıkmış yorulmuşum oldukça...şimdi kahvaltımı yapıp biraz dinlendireceğim kendimi....
güllannecim başınız sağolsun canım...
tekrar gelirim kızlar, bi yemek yiyip kendime geleyim de...öptüm hepinizi
günaydınn
nasılsınız arkadaşlar,ben geçen hafta yoktum, anneannemi kaybettik
sizler ne yapıyosunuz
Basınız sag olsun Cnm bnm dedemin vefatının uzerındende 45 gün gecti Allah mekanlarını cennet etsin inşallah
Bugunkı menü Cnm cok şıkkın kızlar eşimle büyük kavga etik konuda kızımın face e resmini koymam nazar değermiş çok ağır konuştu cok Cnm sıkıldı değil 5 mesaj bunu bıle zor yazdım kusura bakmayın ağlamamak için kendimi zor tutuyorum deli gibi aşık olup evlendiğim insanı bazen tanıyamıyorum
Ewt hak veriyorum ama bende koymak istiyorum o bana hak versin hep ben alttan alıyorum ewliliğimizde bende koymak istiyorum herkes koyuyo bnm sinir oldugum başka bi konuda kendini anne sanması aç bu çocuk çok kalın giydirmişin aslında anneden cok kaynaşalım yapıyo çok bozuluyorum çok mesela mutfağa gidiyorumağlıyo arkamdan ne ağlatıyor çocuğu diyo napayım mama saati var mesela 1 de mesela 12 30 da baslar hadi hadi aç bu çocuk çocuğu aç bırakıyon çorbaya yoğurt yediriyorum mesela yemıyo çorba yoğurdun hatırına yiyo ağır gelir ikisi niye öyle veriyor çok kusar bnm kızım ay işte ağır geldi kustu bilmem ne daha neler neler ki nişanlıyken aahhhh ahhhhh çok farklıydı
Kizlar sabah esim ekmek almaya gitti geldi ve bizim evin dis kapisinin anahtar deligi biber salcasi ile doldurulmus:))) defik hirsizlik numarasi falan mi ama cok sacma ve ben hemen apartmani dolastim izleri takip ettim izler ust katta bitiyoo caldim kapisini onunda ilkokula giden oglu var dedim boyle boyle izler sizde bitiyii kadin dedi dun cop atturmistim indan damlamis olabilir..heralde poset yortildi yere dokuldu biber salcasi cocukta bizim anahtar deligine doldurdu:)) baska da aklima bisey gelmiyoo cok komik ya kurdanla anahtar deliginden salca temizkedik hehe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah tatlım sana... ben şu şekilde beslensem cozuttum derdim...sizlerin cozutmadan kastınız nedir kızlarrr??? ben normalde hiç ekmek yemediğim için 1/2 SİMİT YEDİĞİMDE BİLE COZUTMA GİBİ DÜŞÜNÜYORUM... cozutmadan kasıt ne olmalı sizce?
maşallah tatlım sana... ben şu şekilde beslensem cozuttum derdim...sizlerin cozutmadan kastınız nedir kızlarrr??? ben normalde hiç ekmek yemediğim için 1/2 SİMİT YEDİĞİMDE BİLE COZUTMA GİBİ DÜŞÜNÜYORUM... cozutmadan kasıt ne olmalı sizce?
Bana göre cozutma kavramı şöyle:maşallah tatlım sana... ben şu şekilde beslensem cozuttum derdim...sizlerin cozutmadan kastınız nedir kızlarrr??? ben normalde hiç ekmek yemediğim için 1/2 SİMİT YEDİĞİMDE BİLE COZUTMA GİBİ DÜŞÜNÜYORUM... cozutmadan kasıt ne olmalı sizce?
Ben de eve giderken alayım bari elma yiyesim geldi bi anEvet canım :) bir sürü elm. Stokladım eve
teşekkür ederim canım siz nerede oturuyordunuz
Merhaba kızlarrr, okuldan geldim ve hemen burayı açtım..
Öncelikle gülanneciğim başınız sağolsun..Yalnız merak ettim canımm, sen nereliydin? tesadüf sanırım ama okuldan bir arkadaşında ananesi vefat etti geçen hafta ve oda 90 yaşındaymış :26:
Ben de işte öyle 30 60 dakika spor yapınca seviniyorum
Başınız sağolsun.
Sizin de başınız sağolsun
İlk çocuk küçükken çok kavga ediliyor, evliliğin ilk yılları da öyle. Sonra herkes birbirini salıveriyor, alınmalar filan kalmıyor ortalıkta. Ancak bence çocuğa karışması sıkıntılı. Bir bebek için en iyi olanını anne bilir, bunu güzel bir dille anlatabilirsin, eşini en iyi sen tanırsın. Mesela benim eşim karışsa işine bak, çok biliyorsan hep sen bak derim anlar durumu :) Artık seninkine ne sökerse
Ne yaramaz veletmiş öyle yahu, şimdiki çocuklar çok yaratıcı :)
teşekkür ederim canım siz nerede oturuyordunuz
teşekkürler canım
Sen listeyi epey kırpmışsın sanki???:44:
evet bence de, tatlı yemek sakıncalıBir liste çerçevesinde besleniyorum be yavaş da olsa kilo veriyorum. Listemde aslında 7 dilim ekmek var benim. Ancak oynuyorum tabii özellikle de dışarıda yiyince sadık kalamıyorum.
Benim için cozutmak tatlı yemek :)
canım listendeki besin öğelerini kısaca yazar mısın işte 7 ekmek 3 süt gibi... hani listeyi yazmana gerek kalmasın az çok anlarım menülerine bakarakEkmek konusunda evet, yediğim ekmek yetiyor. Öğlen baklagil eksik. Bir önceki gün biraz fazla kaçırdım da ben, dün dengeleme yaptım biraz. Arkadaşın oğlunun d.günü vardı da... Anlatmama gerek yok sanırım :)
yine de sadece havuçlu tatlıdan iki top aldım sadece. Ama ıspanaklı börek ve sarma ile işin ucu biraz kaçtı
Bir liste çerçevesinde besleniyorum be yavaş da olsa kilo veriyorum. Listemde aslında 7 dilim ekmek var benim. Ancak oynuyorum tabii özellikle de dışarıda yiyince sadık kalamıyorum.
Kesinlikle bitanem senin gibi düşünüyorum, diyete ters olan ve azda olsa aşırıya kaçan herşey benim için de cozutmadır..Yani normal diyetimi yaparken, karnım tok olduğu halde bir lokma çikolata da yesem cozutmuş sayılırım
Bana göre cozutma kavramı şöyle:Normal yeme düzenini sekteye uğratacak kadar fazla ve zararlı şeyler yemek...Mesela bir ara öğünümde çayın yanında 1 dl kek yediysem onu meyve öğünümü yemiş kabul edip akşam olması gerektiği gibi devam ederim ama o kekin yanında cips, poğaça ya da ekstra şeyler yediysem bu abartıdır.
Bana göre cozutma kavramı şöyle:
Normal yeme düzenini sekteye uğratacak kadar fazla ve zararlı şeyler yemek...
Mesela bir ara öğünümde çayın yanında 1 dl kek yediysem onu meyve öğünümü yemiş kabul edip akşam olması gerektiği gibi devam ederim ama o kekin yanında cips, poğaça ya da ekstra şeyler yediysem bu abartıdır.
Elendilin menüsü bence onun olması gereken listesinden daha az olmuş epey kırpmış diyet programını ama diyetisyen onun boy, kilo, yaş ve hayat tarzına göre verdi o listeyi aslında bir lokma bile az yememesi lazım ki metabolizması olması gerektiği gibi çalışsın ve kilo verebilsin yani diyetisyen mantığı budur en azından...
Ben de eve giderken alayım bari elma yiyesim geldi bi an
Bir liste çerçevesinde besleniyorum be yavaş da olsa kilo veriyorum. Listemde aslında 7 dilim ekmek var benim. Ancak oynuyorum tabii özellikle de dışarıda yiyince sadık kalamıyorum.
:) Aslında öyle bir süredir listeyi sürekli manuple ediyorum ve kilo vermem yavaşladı...
Tabii diğer arkadaşlar bana göre çok az kilolular ve benim menüm onlara fazla geliyor ama o menü 97 kilo olup normal oldukça hareketli olan bir bayana göre... 1800 kalori ve dikkatli uygularsam 1-1.5 kilo verdiriyor. En az 700 gram verdim bu listeyle ben ki o hafta seyahate çıkıp listenin çok dışına çıkmıştım.
ne kadar farklıyız, hepimizin cozutmak kavramı farklı farklıııı :) mesela 1 dilim kek yediğim gün ben cozutmuşumdur... benimde gamzeyle aynı...gamzem belki biz geçmişte çok kıstığımız için ufacık fazlalık bize vicdan azabı veriyor...lily ve elendil daha düzenli beslendikleri için onlara cozutmak olarak gelmeyebiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?