Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Toplamda 7 ekmek
1 bardak yoğurt bçr bardak süt
8 kaşık baklagil 4 köfte kadar et
salata sınırsız 8 kaşık sebze yemeği
3 meyve.. gibi... hatırladıklarım
Beni gaza getirdin tekrar listeme dönmek için... Yarından itibaren listeye harfi harfine uyuş başlıyor :)

Evet hepimize farklıyız o yüzden bakış açılarımız farklı - herkes en iyi kendini tanır ve kendi için neyin doğru olacağına inanıyorsa öyle davranır örneğin ben çok kısarsam sonrasında yeme atağı yaşıyorum o yüzden herşeyden azar azar yiyorum- sen benden daha iradelisin o yüzden yemeyeceğim deyince yemiyorsun
sen diyetisyenin sözünden çıkma bence - çünkü şu an her ne kadar burada paylaşımda olsan da diyetisyen kontrolünde olduğunu da unutma

aslinda baslangicina gore 10 kilo verdin, artik diyetisyenin sana daha az kalorili 1600 kalori civari bir liste verebilir. Bence bir dahaki gidisinde yeni liste istemelisin.

Yeni bir diyetisyen bulmam lazım... Diyetisyenim ayrılmış hastaneden ve yerine yenisi gelmdi. Biraz ihmal ettim bunu, burada takılıyorum diye. En yakın zamanda inşallah... Evet 1600 kalorilik bir liste kendim de yapabilirim şimdilik belki biraz düşürmek lazım kaloriyi

canım ben sana zaten çok yiyorsun tarzında bir şey yazmadım ki, bir diyetisyen eşliğinde ilerliyorsun tabiki listene uyacaksın, gayet de iyi yapıyorsun...ben sadece her birimizin cozutma kavramlarını merak ettim...canım ben de 3-4 ay önce başladığımda 90 dım seni gayet iyi anlıyorum o sebeple :)

canim sanirim lily'de var boyle bir liste, paylasirsa onu uygulayabilirsin.

İnşallah canım. 1 beden küçülmek bile çok farketti görünüşümde. Artık lc.'de 44 bedene giriyorum ve bu çok mutluluk verici. Hedefim hem kilo hem de 40 bedene inmek bu markada.

haklısın lily ben verirken zorlanmadım ama şimdi koruma aşamasında sıkıntı yaşayabiliyorum...sanki diyetteyken yemediğim şeylerim şu an yersem kilo alırmışım gibi geliyor..ama bunu kırmalıyım çünkü porsiyon olarak abartılmadığı sürece sıkıntı olmuyor

Motive edebildiysem ne mutlu bana
Sen başla yine - ateşle metabolizmanı
spor yapıyor muydun?

ah ah o cozutmaların devamı gelmese, kendimizi frenleyebilsek süper olacak aslında ama sanırım battı balık yan gider deyip salıyoruz kendimizi

evet canım kesinlikle bir çoğunu yaşıyorum...gerçekten de 365 gün yapılmalı

Yok ben zaten alındığım için filan yazmadım bunu, bir iki arkadaş daha aynı şeyleri yazmıştı benim menülerle, senin de yazdığın gibi herbrimiz farklıyız, bünyeler kilo verme hızı, hayat tarzı.

Bazen ben de size yazıyorum,ben sizin yediklerinizi yesem bayılırım diye :) Hakikaten de öyle :)

İnşallah canım. 1 beden küçülmek bile çok farketti görünüşümde. Artık lc.'de 44 bedene giriyorum ve bu çok mutluluk verici. Hedefim hem kilo hem de 40 bedene inmek bu markada.

cok iyi canim ya :) bayagi incelmissin o zaman, ben su an 44 beden gomlek giyiyorum ama 46 beden pantolon oluyor.

Kesinlikle bu sanırım canımm :26:

Evet, şu 30 dakika spor yapılan merkezlerden birine yazıldım yeni daha :) haftada 5 gün gidiyorum gitmediğim günler de yürüyorum.

neyseki ben bir sonraki öğün hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyorum... yoksa sonu gelmez bebişim dediğin gibi....

cok iyi canim ya :) bayagi incelmissin o zaman, ben su an 44 beden gomlek giyiyorum ama 46 beden pantolon oluyor.

O markanın bedenleri büyük biraz :)
Benim alt kısmım incedir, ne varsa karın ve üstte var :) Biraz da etim sıkı ve kemiklerim büyük sanırım, görünüş olarak çok göstermiyorum belki ama tartı yalan demiyor işte :)

Diyetisyenin ayrılmış madem şöyle birşey deneyebilirsin
mesela bu hafta listeni dene Cumaya kadar bakalım ne kadar verdirecek sana - ona göre pazartesi başka bir listeye geçersin ne dersin

canim sanirim lily'de var boyle bir liste, paylasirsa onu uygulayabilirsin.
benim konularımda vardı hemen bulup ekleyeyim

kırarsın o direnci çok üzmemeye çalış kendini - yavaş yavaş koruma ve hayat boyu uygulanabilir bir tarza geçmeye başla derim iradelisin,yapabilirsin

ne guzel o zaman :)

lcw'nin bedenleri evet cok buyuk. benim hedefim koton'un falan 36-38 bedenine inmek.

neyseki ben bir sonraki öğün hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyorum... yoksa sonu gelmez bebişim dediğin gibi....

Yaaaa tatlımm ben seni hep sevmiş ve örnek almışımdır..Her konuda bana model olabilecek hatunsun sen bunu banada davranış olarak uygulamamı sağlarmısın devirdim gittim cümleyi, özetle lütfen bunu bana da öğretttttttttttttt :44:

benim de üst 42-44 alt 46 elbisede 42 oluyor - az kaldı biraz şu yanlardaki simitler giderse bir beden küçük pantolon giyebilirim
bu konuda tavsiyen var mı o can simitleri nasıl erir ki?:44:

Kesinlikle bu sanırım canımm :26:
Biraz iradeyi sağlamlaştırmak lazım sanırım

Evet, şu 30 dakika spor yapılan merkezlerden birine yazıldım yeni daha :) haftada 5 gün gidiyorum gitmediğim günler de yürüyorum.
iyi yapıyorsun zaten haftada 5 gun 30 dk yeterli - ben de bu akşam başlamak istiyorum bakalım inşallah hayatıma sporu katabilirim
Evdeyken yapıyordum da çalışmya başlayınca hayatımın rutinine oturtamadım sporu bir türlü

maşallah güzelim sana yaa ne diyeylim hadi bakalım dpyur karnını

kolay gelsin canım sana da bizimde eşim sevmez sarmayı da çocuklar seviyor bi ara bende yapayım bari
Yap yapp:)))
Gondereyim hemen canimm:))

Kolay gele canim sanaaa

Bende anlamiyorum valla nasil covuk bunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…