- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.201
anladım canım - yanına kuru kayısı falan al eğer yapabileceksen - ben de hurma aldım çekmeceye koydum meyve yerine yiyorum sen de öyle yapabilirsin imkan varsa
yok cnm listede olmasam da olur ama menümü paylaşırım yarın
canım gün be gün menü paylaşılmış mı onun takibi yapılıyor mesela cumartesi-pazar menü paylaştıysan + koyarsın aralarına da / koyarak ayrımı yapmış olursun
5. Takim Menu Paylasim Raporu
Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
toplight(-/+/+/////)
Gamze_M (-/+/-/+////)
luci-liu (+/+/+/+////)
yu_zey ( +/-/-/+////)
Hnd (+/+/+/+////)
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne(-/-/+////)
purmelal
normalde yoğurt hep olur bugün tek ayranla kalmışım. Öğleyi acele yedim atlamışım, akşam da öyle.. Yarına telafibiz muafız dimi şimdilik
menünde sabah ekmeğin az bi de öğünlerde yoğurt eksik gibi geldi sanki? :44: onun haricinde zaten sağlıklı bir menü
Gamze geç mi kalktın da sabah yok yazdn???
Luci suyuna ve sporuna laf yok ama sabahı sadece sirkeli karışımla geçirmen iyi olmamış gibi - hani normal bir beslenme tarzına geçeceğin için böyle diyorum - bu karışımda ne var midene dokunmasın
Zeynep sen araları kestin mi? hani arada badem falan vardı sanki dün :44: Bu arada ikimizin de öğünlerinde taze fasulye ben de hem öğlen hem akşam yedim
anladım canım olsun artık sonuçta telafi etmişin ara yaparak
Yok canım yaaa, işteyim ben kahvaltı saati ama yoğunluktan yapamadım..:26:
anladım canım olsun artık sonuçta telafi etmişin ara yaparak
evet canım, zaten bu hafta o kadar katı olmayacağım..Diyetimde daha çok koruma modunda ilerlemek istiyorum artık..
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar..Allah rahatlık versin arkadaşlarım
Çok güZel bir menü canım. Biraz da spor olsaBen de yatmadan menümü yazayım bari...
28-04-2014 Pazartesi
Sabah - 08:45
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 tane üçgen peynir
- 1 lokma ıspanaklı börek - 1 kk kadar bile yok boyutu - arkadaş ikram etti
- Çay
Ara - 10:40
- 3 tane hurma
- 1 fincan yeşil çay
Öğle - 12:30
- 6 yk taze fasulye yemeği
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 yk yoğurt
Ara - 15:20
- 3 tane hurma
Ara - 16:45
- 1 fincan yeşil çay
- 3 tane Etiform kepekli bisküvi
Akşam - 18:45
- 2 kepçe tavuklu şehriye çorbası (hazır knorr olandan - canım çorba çekti de...)
- 7 yk taze fasulye (tencerede kalan)
- 3 yk yoğurt
- 1 tane salatalık
Ara - 21:30
- 1 çay bardağı süt (y.yağlı)
- 1 tane yeşil elma (durumda elma diyetinde olunca heveslendirdi beni de)
Su - 2 lt
Spor - yok maalesef
valla ben ısınma turlarında olsun diye izinli olmama rağmen paylaşıryorumbiz muafız dimi şimdilik
menünde sabah ekmeğin az bi de öğünlerde yoğurt eksik gibi geldi sanki? :44: onun haricinde zaten sağlıklı bir menü
luci senden alıntıladım ama bugün menünü paylaşmışsın belki de tekrar girmezsin.Diğer arkadaşlar kim görürse ona soruyorum. menümüzü yazdığımızda bu çizelgeye artı eklememiz mi gerekiyor . benim bilgim yok da biri beni aydınlatırsa çok sevinirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?