- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.241
Su Yeşilçay a bayılıyorum ya :) naneli yeşil çay ve Güllü yeşil çay favorim tavsiye ederim :)
Yok canım amamzorda değil isveç elma diyeti daha zorZeynepciğim ah ah neler yaşıyorsun sen - hakkında hayırlısı olur inşallah canım yaaa gerçekten düzensizlik zor üstüne senin iş yeriyle ilgili zaten sorunların vardı inşallah tazminatını verirler de mağdur olmazsın
ben geç geldim ya ondandır
kızlar kusura bakmayın - moralimi düzeltmeye çalışıyorum bugünlük saçmalamalarımı idare ediverin
Selam gülanne ben iyiyim şükür sen nasılsın? bu arada paylaştığın yazı çok güzelmiş ben de son 6 aydır falan bu "anlam yükleme" konusunu düşünüp irdeliyorum kendimce... sadece yeme konusunda değil her konuda - olaylara, insanlara, yiyeceklere, objelere... aslında herşey bizim yüklediğimiz anlamlara göre şekilleniyor yoksa iyi-kötü gibi tanımlar göreceli... neyse filozofa bağlamadan kapatıyorum
menün güzel sanki isveç vari olmuş gibi sabah kahve falan... :44: gerçi isveçte ekmek pilav yok dimi
Allahım sen bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma da 36 beden alışveriş yaptığı günleri göster ya Rabbimmmm - amin
hiç yazmıyorsun?
hadi bakalım artık eski halimize dönme vakti geldi kızlar
ay canım iş yerinde ara yapmak bile sıkıntı oluyor ama her akşam evde yemeyi planlıyorum bu aralar
ah ah iş bizi aç bırakıyor yaaa çok fena hallerdeyiz
yedin mi bişeyler
Canım menün dukanın birazcık esnek hali gibi geldi tamam kola ve çikolata şekersiz olabilir ama tatlandırısız değil ve bence dukan da uzun süreli uygulanabilecek bir diyet değil çünkü tatlandırıcıların uzun süreli kullanımı kemikler için iyi değil
Zeynepciğim ah ah neler yaşıyorsun sen - hakkında hayırlısı olur inşallah canım yaaa gerçekten düzensizlik zor üstüne senin iş yeriyle ilgili zaten sorunların vardı inşallah tazminatını verirler de mağdur olmazsın
nanelisini biliyorum da güllü yeşil çay da mı varmış?Su Yeşilçay a bayılıyorum ya :) naneli yeşil çay ve Güllü yeşil çay favorim tavsiye ederim :)
Burdayız bacim :) sabah dersim vardı. Şimdi öğlen arasindayim .yağsız light konserve balık yedim. (Iyk) şu içiyorum üstüne.
hergün paylaşalım yorum yapalım ama bunu ceza var diye değil takımımız ve kendi sağlığımız için yapalımBen dukan yapıyorum ya ondan önce 3 gün isveç yapmıştım. O sebeple menüler belli diye yazmamistim .şimdi nasıl yapiyoruz hergün paylasiyoruz paylasmayana sarı kart mı
ya aslında fena fikir değilmiş ama ben aç karna kahve içemiyorum hem çarpıntı yapıyor hem de mideye zarar - kendi adıma böyle yani...Canim ikisi bir arada içebilirsin Nescafe. Hem yorgunluğuna iyi gelir hem bir süre miden tutar yani ben isveçte öyle yaptım ya iyiydi
selam 5. takımın güzel bayanları
yuzeycim bazen insanın kendini kötü hissettiği anlar olabiliyor en kısa sürede atlatırsın inşallah
gülanne paylaşımın çok güzel ve bilgilendirici çok teşekkürler
lilycim eve sonunda burdayım.ama gerçekten çok iyi moral oldu benim için nerdeyse tüm hafta ailemle beraberdik .arada değişiklik iyi oluyor.
lucim sende yine herzamanki gibi bol spor ve diyetle en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın valla az kaldı.
.
selam 5. takımın güzel bayanları
yuzeycim bazen insanın kendini kötü hissettiği anlar olabiliyor en kısa sürede atlatırsın inşallah
gülanne paylaşımın çok güzel ve bilgilendirici çok teşekkürler
lilycim eve sonunda burdayım.ama gerçekten çok iyi moral oldu benim için nerdeyse tüm hafta ailemle beraberdik .arada değişiklik iyi oluyor.
lucim sende yine herzamanki gibi bol spor ve diyetle en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın valla az kaldı.
.
Kızlar Selammm
Normal bir dilim kekin kalorisi ortalama 140-190 kaloridir. Aşağıdaki kekin bir dilim kalorisi ise 60 kaloridir.
Yağ ve şeker yok
Araştırıken buldum. Ben şeker yerine pudra sekeri kullanıyorum her zaman kepekli un kullanırım yağsızda yapmam ama bu sekildede bi denicem
Benim yaptığım keke herkescikler bayılıyor havuçlu tarcınlı fındıklı yada cevizli kek mis gibi oluyor.
Buyrun işte tariff
Malzemeler:
1 su bardağı kepekli un
1 su bardağı t0z şeker
3 adet havuç
3 yumurta
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket valinya
4-5 adet gün kurusu kayısı (kuru üzümde tercih edilebilir)
Yapılışı:
Yumurtalar ve şeker mikserde çırpılır.Daha sonra un ,kabartma tozu,valinya, tarçın bu karışıma eklenir.En son rendelenen havuçlar ve ince ince doğranmış kayısılar bu karışıma ilave edilerek önceden ısıtılmamış fırına verilir.En geç 25 dakika sonra kekiniz hazır.Afiyet olsun....:)
sorma canım yaa hayatımın hiç bir alanına yansıtmamaya çalışıyorum ama bu iş stresi beni mahvediyor inaşallah tazminatımla çıkartırlarda rahatlarım artık
Lucinin bugünkü menüsü: (mutfak 16:30 itibariyle kapanmıştır)
sabah: sirkeli karışım
öğle: z.yağlı kabak yemeği+yoğurt+ marul salata
akşam:1 tatlı tabağı pilav üzeri az z.yağlı bezelye yemeği+ 3 yk yoğurt
su: 3 litre
spor: 120 dk tempolu yürüyüş+ 60 dk aletli jimnastik
akşam 90 dk açık havada tempolu yürüyüş
sevdacim moral bulmana ve kendini iyi hissetmene sevindim, ama giderken bir dahaki sefere haber ver yav, nerde bu kiz diye meraklarda kaldik.
inşallah canımcımm nasılsın nasıl geçti
kızlar, ben de bugün pek girmeye fırsat bulamadım... herkesler iyidir umarım, sıkmamaya çalışın kendinizi hiçbir şey için... sevdaaam, hoşgeldin tatlıım, özledik seni, merak ettik... sevindim seyahatinin iyi geçmesine tatlım
kaptancım ben de bi süreliğine izine ayrılmak istiyorum, hem hedefime çok yaklaştığım için sıkılaştırma ve spora yüklenerek biraz kas yapmak istiyorum, hem de korumaya geçip bi süre kilo olarak düşmek istemiyorum...zaten aletli jimnastik sebebiyle şişen kaslarım kilo olarak düşmemi engelliyor..yine paylaşımlarda olup sadece cumaları kilo bildirmek istemiyorum çünkü artık bu kilolarda hatta 1-2 fazlasında çıkabilirim bu ara, aletli jimnastiği ve kas oluşumunu çok sevdim, verilen o kadar kiloya rağmen 1 gr sarkma olmadı çok şükür ve taş gibi olayım istiyorum... en fazla ne kadar izinli olabiliyoruz..en az 2 hafta olduğunu daha önce söylemiştin de mesela 1 ay izin alabiliyor muyuz? alınıyorsa pek sevineceğim çünkü bu süreçte hedefim belirttiğim gibi kg olarak düşmek olmayacak....
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
Yarım haşlanmış patates
Ara: 1 lokma peynir ve ekmek 1/4 gibi .
Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Akşam: 1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon beyaz lahana salatası
Spor: 1 saat yürüyüş (hızlı tempo)
40 dk. eliptik
100 mekik
Su: 12 bardak
.
Lucinin bugünkü menüsü: (mutfak 16:30 itibariyle kapanmıştır)
sabah: sirkeli karışım
öğle: z.yağlı kabak yemeği+yoğurt+ marul salata
akşam:1 tatlı tabağı pilav üzeri az z.yağlı bezelye yemeği+ 3 yk yoğurt
su: 3 litre
spor: 120 dk tempolu yürüyüş+ 60 dk aletli jimnastik
akşam 90 dk açık havada tempolu yürüyüş
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
Yarım haşlanmış patates
Ara: 1 lokma peynir ve ekmek 1/4 gibi .
Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Akşam: 1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon beyaz lahana salatası
Spor: 1 saat yürüyüş (hızlı tempo)
40 dk. eliptik
100 mekik
Su: 12 bardak
.
canım ya sana tek şunu söylemek istiyorum maşallah.çok emin ve sağlam adımlarla ilerledin bu süreçte tebrik ederim seni ..
menün güzel canım ama sabah sirkeli karışım midene zarar vermesin dikkat et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?