Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım amamzorda değil isveç elma diyeti daha zor

Kızlar Selammm

Normal bir dilim kekin kalorisi ortalama 140-190 kaloridir. Aşağıdaki kekin bir dilim kalorisi ise 60 kaloridir.

Yağ ve şeker yok

Araştırıken buldum. Ben şeker yerine pudra sekeri kullanıyorum her zaman kepekli un kullanırım yağsızda yapmam ama bu sekildede bi denicem

Benim yaptığım keke herkescikler bayılıyor havuçlu tarcınlı fındıklı yada cevizli kek mis gibi oluyor.

Buyrun işte tariff

Malzemeler:
1 su bardağı kepekli un
1 su bardağı t0z şeker
3 adet havuç
3 yumurta
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 paket valinya
4-5 adet gün kurusu kayısı (kuru üzümde tercih edilebilir)
Yapılışı:
Yumurtalar ve şeker mikserde çırpılır.Daha sonra un ,kabartma tozu,valinya, tarçın bu karışıma eklenir.En son rendelenen havuçlar ve ince ince doğranmış kayısılar bu karışıma ilave edilerek önceden ısıtılmamış fırına verilir.En geç 25 dakika sonra kekiniz hazır.Afiyet olsun....:)

sorma canım yaa hayatımın hiç bir alanına yansıtmamaya çalışıyorum ama bu iş stresi beni mahvediyor inaşallah tazminatımla çıkartırlarda rahatlarım artık

selam 5. takımın güzel bayanları

yuzeycim bazen insanın kendini kötü hissettiği anlar olabiliyor en kısa sürede atlatırsın inşallah

gülanne paylaşımın çok güzel ve bilgilendirici çok teşekkürler

lilycim eve sonunda burdayım.ama gerçekten çok iyi moral oldu benim için nerdeyse tüm hafta ailemle beraberdik .arada değişiklik iyi oluyor.

lucim sende yine herzamanki gibi bol spor ve diyetle en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın valla az kaldı.

.

Su Yeşilçay a bayılıyorum ya :) naneli yeşil çay ve Güllü yeşil çay favorim tavsiye ederim :)
nanelisini biliyorum da güllü yeşil çay da mı varmış?

Burdayız bacim :) sabah dersim vardı. Şimdi öğlen arasindayim .yağsız light konserve balık yedim. (Iyk) şu içiyorum üstüne.

ben yağsız ton balığını severim de salatayla daha lezzetli oluyor

Ben dukan yapıyorum ya ondan önce 3 gün isveç yapmıştım. O sebeple menüler belli diye yazmamistim .şimdi nasıl yapiyoruz hergün paylasiyoruz paylasmayana sarı kart mı
hergün paylaşalım yorum yapalım ama bunu ceza var diye değil takımımız ve kendi sağlığımız için yapalım

Canim ikisi bir arada içebilirsin Nescafe. Hem yorgunluğuna iyi gelir hem bir süre miden tutar yani ben isveçte öyle yaptım ya iyiydi
ya aslında fena fikir değilmiş ama ben aç karna kahve içemiyorum hem çarpıntı yapıyor hem de mideye zarar - kendi adıma böyle yani...

NOT: Kızlar alıntıları çok önce yaptım ama işler bir anda yoğunlaşınca ancak yorumlayabldim

sevdacim moral bulmana ve kendini iyi hissetmene sevindim, ama giderken bir dahaki sefere haber ver yav, nerde bu kiz diye meraklarda kaldik.

inşallah canımcımm nasılsın nasıl geçti

kızlar, ben de bugün pek girmeye fırsat bulamadım... herkesler iyidir umarım, sıkmamaya çalışın kendinizi hiçbir şey için... sevdaaam, hoşgeldin tatlıım, özledik seni, merak ettik... sevindim seyahatinin iyi geçmesine tatlım

kaptancım ben de bi süreliğine izine ayrılmak istiyorum, hem hedefime çok yaklaştığım için sıkılaştırma ve spora yüklenerek biraz kas yapmak istiyorum, hem de korumaya geçip bi süre kilo olarak düşmek istemiyorum...zaten aletli jimnastik sebebiyle şişen kaslarım kilo olarak düşmemi engelliyor..yine paylaşımlarda olup sadece cumaları kilo bildirmek istemiyorum çünkü artık bu kilolarda hatta 1-2 fazlasında çıkabilirim bu ara, aletli jimnastiği ve kas oluşumunu çok sevdim, verilen o kadar kiloya rağmen 1 gr sarkma olmadı çok şükür ve taş gibi olayım istiyorum... en fazla ne kadar izinli olabiliyoruz..en az 2 hafta olduğunu daha önce söylemiştin de mesela 1 ay izin alabiliyor muyuz? alınıyorsa pek sevineceğim çünkü bu süreçte hedefim belirttiğim gibi kg olarak düşmek olmayacak....

Lucinin bugünkü menüsü: (mutfak 16:30 itibariyle kapanmıştır)

sabah: sirkeli karışım
öğle: z.yağlı kabak yemeği+yoğurt+ marul salata
akşam:1 tatlı tabağı pilav üzeri az z.yağlı bezelye yemeği+ 3 yk yoğurt

su: 3 litre
spor: 120 dk tempolu yürüyüş+ 60 dk aletli jimnastik
akşam 90 dk açık havada tempolu yürüyüş

tatlıım tarif için teşekkür ederim fıstık, not aldım mutlaka önümüzdeki haftalarda deneyeceğim

Menüm

Sabah: 1 kk peynir
Yarım haşlanmış patates

Ara: 1 lokma peynir ve ekmek 1/4 gibi .

Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Akşam: 1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon beyaz lahana salatası

Spor: 1 saat yürüyüş (hızlı tempo)
40 dk. eliptik
100 mekik
Su: 12 bardak

.

Son düzenleme:
5. Takim Menu Paylasim Raporu

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+///)
luci-liu (+/+/+/////)
yu_zey ( +/-/-/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+////)
ebbisss
elendil76
gulanne(-/-/+////)
purmelal

5. Takim Menu Paylasim Raporu

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+///)
luci-liu (+/+/+/+/+///)
yu_zey ( +/-/-/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+////)
ebbisss
elendil76
gulanne(-/-/+////)
purmelal

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdacim moral bulmana ve kendini iyi hissetmene sevindim, ama giderken bir dahaki sefere haber ver yav, nerde bu kiz diye meraklarda kaldik.

canım çok haklısın ...haber vermem gerekirdi ama planlı değildi işte.

inşallah canımcımm nasılsın nasıl geçti

süperdi canım .harikaydı .

canım ya sana tek şunu söylemek istiyorum maşallah.çok emin ve sağlam adımlarla ilerledin bu süreçte tebrik ederim seni .

.

bu beyaz lahana salatasının ne gibi faydaları var acebaaaa bakıyorum da 2 gündür sürekli yenmekte...hıııı????

menün güzel canım ama sabah sirkeli karışım midene zarar vermesin dikkat et.

çok güzel arkadaşım afiyetolsun.

.

canım ya sana tek şunu söylemek istiyorum maşallah.çok emin ve sağlam adımlarla ilerledin bu süreçte tebrik ederim seni ..

canımsın teşekkür ederim tatlım...zorlandığım, acı çektiğim, üzüldüğüm zamanlar olmadı mı, oldu ama her defasında hadi luci devam dedim... şimdi iyice toparlamalıyım kendimi... dayanma gücüm kalmadı...kilo gidiyor ama ben de bitip tükenmek üzereyim, şimdi bi mola daha verip sabitleme zamanı benim için

sabah:1k.k peynir,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği

ara:2 kaşık yoğurt

öğle:1 tabak yoğurtlu bakla yemeği,salata

ara:1 su bardağı patlamış mısır

akşam:2 y.k yulaf azmesi,3 y.k yoğurt,1 elma

spor:50 dk eliptik,100 mekik

su:1.5 litre

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…