Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh süper özlemişim senin menüleri...ben de her sabah bugün yulaf yiyeceğim deyip her akşam yine unuttum diyorum

Sabah : 1 minik kepekli açma (kendim yaptım ) + 1 küçük domates+1/2 salatalık +1 dilim peynir
Ara : Kepekli un ve pudra şekerinden yapılmış havuçlu tarcınlı kek 2/1 + yeşil çay
Öğlen : Çin usulu tavuk 3 yk +3 yk buşlgu pilavı +ayran
Ara :Kepekli un ve pudra şekerinden yapılmış havuçlu tarcınlı kek 2/1 + yeşil çay
Akşam : Çin usulu tavuk 3 yk +ayran

Su : 1.5 lt +devam
Spor : Şimdilik planımda yok.

ohh misss kekler iyi gelmiştir tatlım, afiyetler olsunnnn

ohh misss kekler iyi gelmiştir tatlım, afiyetler olsunnnn

bilmem iyi mi geldi

ben kek pek sevmem bu hafta inanılmaz diyet dışıyım hiiiiçç modumda değilim çikolta isteğim tavan o nedenle kek aldım yanıma bi dilim bi güne sığdırdım işte.

Bu hafta ne b...ktan yavvv

havalardan sanırım yaaa ben de keyifsiz yapıyorum tüm yaptıklarımı...çevremdeki herkes keyifsiz ve nedensiz mutsuz bu ara

havalardan sanırım yaaa ben de keyifsiz yapıyorum tüm yaptıklarımı...çevremdeki herkes keyifsiz ve nedensiz mutsuz bu ara

ay inşallah havalardandır ziraa ben bu moodu sevmedim

insanı şapşikleştiriyor eve gidiyorum cupp yatıyorum canım bişiye dokunmak bile istemiyor

sabah zor kalkıyorum falan ığyyy konuşması bile beni bi tuhaf yaptıı

:)))) ben de geçmesini ümit etmekteyim canım, benim de hiçbir şey yapasım yok, içim bunalıyor

5. Takim Menu Paylasim Raporu

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+///)
luci-liu (+/+/+/+/+///)
yu_zey ( +/-/-/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+////)
ebbisss
elendil76
gulanne(-/-/+////)
purmelal

selam kızlar..sabah sınav görevim çıkışta pazara gittim..eve geldim ve dışarı çıktık yeni geldim eve ne var ne yokk

ayy ben yutamıyorum yulaf ezmesini=((( annem de yiyor alayım bende barı madem tok tutyor=)

canım ya sıkma canını( ne uyuz bir iş yerin var

hayırdır canım moralin neden bozuk

aa gidiyor musunnnnnnnnnnnnnn

menüm

sabah
1 simit

ara
1 havuç
2 erik
1 kelek

öğle
whopper menü(((
ama kolasının çok azını içtim

akşam yok

ara(bunlardan yiyeceğim acıkınca)
1 dilim irmik tatlisi
yenidünya erik çilek 1,5 porsiyon kadar yerim toplamda=)))

5. Takim Menu Paylasim Raporu

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)
toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+///)
luci-liu (+/+/+/+/+///)
yu_zey ( +/-/-/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+/+///)
ebbisss
elendil76
gulanne(-/-/+////)
purmelal

kelek dedigin sey bizim konya'da hirtlak dedigimiz sey sanirim. ay cok severim ben onu bi de acur var tabii. off mayista eve gideyim ben en iyisi

aa gidiyor musunnnnnnnnnnnnnn

canım bu kadar açıklamama istinaden gidiyorum gibi mi göründü yazdıklarım sana... hayır canım sadece diğer arkadaşlarımız gibi izin alıp menü ve paylaşımlara devam edeceğim ama cuma günleri kilo bildirmeyeceğim bi süre :)

Evet canim ben kelek diye biliom adini ama benim aldiklarimyumruktan birax ufaklar cok seviyorumm..acura da bayilirim ama dalindan kopacak citur citir yiyecegimmm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…