- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.261
sabah:1k.k peynir,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği
ara:2 kaşık yoğurt
öğle:1 tabak yoğurtlu bakla yemeği,salata
ara:1 su bardağı patlamış mısır
akşam:2 y.k yulaf azmesi,3 y.k yoğurt,1 elma
spor:50 dk eliptik,100 mekik
su:1.5 litre.
Sabah : 1 minik kepekli açma (kendim yaptım ) + 1 küçük domates+1/2 salatalık +1 dilim peynir
Ara : Kepekli un ve pudra şekerinden yapılmış havuçlu tarcınlı kek 2/1 + yeşil çay
Öğlen : Çin usulu tavuk 3 yk +3 yk buşlgu pilavı +ayran
Ara :Kepekli un ve pudra şekerinden yapılmış havuçlu tarcınlı kek 2/1 + yeşil çay
Akşam : Çin usulu tavuk 3 yk +ayran
Su : 1.5 lt +devam
Spor : Şimdilik planımda yok.
ohh misss kekler iyi gelmiştir tatlım, afiyetler olsunnnn
bilmem iyi mi geldi
ben kek pek sevmem bu hafta inanılmaz diyet dışıyım hiiiiçç modumda değilim çikolta isteğim tavan o nedenle kek aldım yanıma bi dilim bi güne sığdırdım işte.
Bu hafta ne b...ktan yavvv
havalardan sanırım yaaa ben de keyifsiz yapıyorum tüm yaptıklarımı...çevremdeki herkes keyifsiz ve nedensiz mutsuz bu ara
ay inşallah havalardandır ziraa ben bu moodu sevmedim
insanı şapşikleştiriyor eve gidiyorum cupp yatıyorum canım bişiye dokunmak bile istemiyor
sabah zor kalkıyorum falan ığyyy konuşması bile beni bi tuhaf yaptıı
:)))) ben de geçmesini ümit etmekteyim canım, benim de hiçbir şey yapasım yok, içim bunalıyor
Yulaf ezmesi yada yulaf kepegini yoğurt ve tarçınlı yada süt ve tarçınlı yediğimize tok tutuyormus ve mükemmel sindirime yardım ediyormuş. Kan şekerini duzenliyormus. Hele yedikten sonra üstüne bir şişe soda içerseniz midenizde şişiyor ve uzun süre acikmiyorsunuz :)
canım ya sıkma canınıKızlar Günaydınn
Bu hafta nasıl berabt bir haftaysa ne keyfim varr ne diyet modum ne spor yapma isteğimm hiç birşey yokk
Birde üstüne bu hafta bir gün sabah bir gün akşam vardiyasında olma durumum üstüne eklenince bu hafta daha bir berbatlaştı. ( yönetim ekibinden bir arkadaşımız ayağını sakatlamış 2 hafta raporlu yerine ben bakıyorum )
Bünyem altüst oluyor bir gün 9da gelip 7 de çıkıyorum bir gün 11de gelip 9da çıkıyorum püfff bu hafta bitmeliiii.
Aslında mayıs ayı geldi çattı belki işten çıkarmalar olur geçen ay olmuştu artık olsunda bende kurtulım burdan diye bakıyorum
Ve gerçekten artık beni çıkarsınlar istiyorum (benim bu hale resmen onlar getirdi )
Her neyse ben işime döneyim kızlar malum yönetim az olduğundan daha fazla iş düşüyor
Öpüldünüz
hayırdır canım moralin neden bozukMerhaba kızlar
Bugün biraz işlerin fazlalığı biraz da moral bozukluğundan yazamadım topiğe nasılsınız???
Ara öğün de yapamadım işten - çok açım yemek yiyip geleceğim bakalım neler kaynatmışsınız
aa gidiyor musunnnnnnnnnnnnnnkızlar, ben de bugün pek girmeye fırsat bulamadım... herkesler iyidir umarım, sıkmamaya çalışın kendinizi hiçbir şey için... sevdaaam, hoşgeldin tatlıım, özledik seni, merak ettik... sevindim seyahatinin iyi geçmesine tatlım
kaptancım ben de bi süreliğine izine ayrılmak istiyorum, hem hedefime çok yaklaştığım için sıkılaştırma ve spora yüklenerek biraz kas yapmak istiyorum, hem de korumaya geçip bi süre kilo olarak düşmek istemiyorum...zaten aletli jimnastik sebebiyle şişen kaslarım kilo olarak düşmemi engelliyor..yine paylaşımlarda olup sadece cumaları kilo bildirmek istemiyorum çünkü artık bu kilolarda hatta 1-2 fazlasında çıkabilirim bu ara, aletli jimnastiği ve kas oluşumunu çok sevdim, verilen o kadar kiloya rağmen 1 gr sarkma olmadı çok şükür ve taş gibi olayım istiyorum... en fazla ne kadar izinli olabiliyoruz..en az 2 hafta olduğunu daha önce söylemiştin de mesela 1 ay izin alabiliyor muyuz? alınıyorsa pek sevineceğim çünkü bu süreçte hedefim belirttiğim gibi kg olarak düşmek olmayacak....
menüm
sabah
1 simit
ara
1 havuç
2 erik
1 kelek
öğle
whopper menü(((
ama kolasının çok azını içtim
akşam yok
ara(bunlardan yiyeceğim acıkınca)
1 dilim irmik tatlisi
yenidünya erik çilek 1,5 porsiyon kadar yerim toplamda=)))
kelek dedigin sey bizim konya'da hirtlak dedigimiz sey sanirim. ay cok severim ben onubi de acur var tabii. off mayista eve gideyim ben en iyisi
valla bilmiyorum kırtlak ney canım ilk defa duydum..=)))bende cok severimmmmmmmmmmmm
aa gidiyor musunnnnnnnnnnnnnn
kavunun olmamisi gibi gorunuyor ama kendi icinde aslinda tatli bir sey benim bahsettigim.
http://garbiyar.com/haber-39919-hirtlaklar-ragbet-goruyor.html
acur da bu
https://www.google.com.tr/search?q=...DYrh4QS5soBY&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1152&bih=624
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?