Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok gidiyorsun diye dedigim yani sık girmeyecek misin anlaminda dedim...kaybolma da ortaliktan:)))kiz tepemdeydi yarim yamalak okudum caillou ac diyip duruyordu:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarina bezeyle yaptim..simdi pilavi da koyayim hazir olacak:))hizli olmam lazim saat yedibucuk olmus 80 'ler baslacak:))))izledigimiz tek dizii

aşkolsun sana ben de bu kadar açıklamalı yazdım ama yanlış mı anlaşıldım diye üzülmüştüm...gider miyim bi yere sizleri bırakıp hiç :) öpüver kızını da benim için, maşallah ona

bu beyaz lahana salatasının ne gibi faydaları var acebaaaa bakıyorum da 2 gündür sürekli yenmekte...hıııı????

Canım benim yaaa, faydası nedir bilemiyorum ama ben acayip seviyorum..Almıştım, ziyan olmasın diye haşladım ve bir büyük saklama kabına bol bol sirkeledim onu, şimdi tabak tabak tüketiyorum

menün güzel canım ama sabah sirkeli karışım midene zarar vermesin dikkat et.

çok güzel arkadaşım afiyetolsun.

.

Bence harika bir menü arkadaşım, çok mu yedim nedir diye söylendin durdun..Asla çok değilll

çok çözemedim menünün ama çin usulü tavuğu çok merak ettim

Aslaaaaa gitmeeeeeeeeeeeee :18::18::18: hem sensiz hiç tadı tuzu kalmaz buraların, sen bizim canımızsın

Niye kiz nesini anlamadinn

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
yeşillik, domates, biber, salatalık

ara yok

Öğle: 2 küçük yağsız lahmacun, 1 şişe ayran
Diyet kazandibi (107 kaloriymiş)

Ara yok

Akşam
3 kaşık semizotu, 2 kaşık kepekli makarna, iki kaşık yoğurt, salata

Ara
Activia

Spor maalesef
Su 2 litreden fazla..

Yok canimm:))))))

Ben de mas salatasi deneyecegim gecen yedim bi yerde harikaydi

Bu arada aksam ara menum degistii
3 cilek 2 erik 1 kk peynir 3 minnak domates 1 salatalik

Menüler genel itibariyle çok iyi kızlar. Ben simdi sizin kadar spor yapamıyorum. Malum dukan in atak evresinde saf protein tuketiyorum. Bide üstüne ağır egzersiz yaparsam kilo vermekten ziyade kalanlara kilo almaya başlarım. Şimdilik sadece günlük 20 dk yürüyüşüm var.

Bugünkü menume gelince
Sabah dukan ekmeği ve yağsız peynir ve şekersiz çay
Öğlen Yağsız light ton balığı
Ikindi şekersiz Yeşilçay ve siyah çay ve iki küçük kare şekersiz % 60 kakaolu bitter( piyasadaki en kara çikolata sanırım. )
Aksam biraz haşlanmış tavuk iki kase yoğurt :) açtım Napim.

Şimdi eşim in önünde çekirdek cips kola meyve ve çikolata var.ben se şekersiz çay içtim üstüne şu içiyorum :)

Bu arada aksam ara menum degistii
3 cilek 2 erik 1 kk peynir 3 minnak domates 1 salatalik

Canimcim erik kaç kaloridir sence?ben çoook canım çekti yedim 3 4 tane .normalde dukan da saf protein günlerinde yememek gerek ama dayanamadım ya

Canimcim erik kaç kaloridir sence?ben çoook canım çekti yedim 3 4 tane .normalde dukan da saf protein günlerinde yememek gerek ama dayanamadım ya

Canim netten baktim 8 kaloriymis bir tanesi:)))valla ben hic bilmiyorum dukan diyeti nasil..ama kalorisi cok az skinti olmaz heraldee:)

Günaydın millet atak evresinin 5. Ve son gününden saygilar sevgiler :) yarından itibaren ikinci evreye geçeceğim inşallah. Ot yemeyi sebze yemeyi ozlediiiimmm :)
Şimdi beslenme çantami hazirlayip doğru dershaneye. .Bugün dersim az ama etüt um çok. Yine de gelmeye çalışacağım .haydin enerjiniz bol olsun hanımlar :)

Kaç yaşında senin prenses :)

Canim agustosta 3 olacak benim cadim:))ayy benim de 7 saat dersim var bugun tatillere alistim iki haftadir bir zor geliyor kii pifff

Kızlar Günaydınnn

12 saatlik mesaime başlamış bulunuyorum bugün kendimi daha bi iyi hissediyorum

Psikolojik olarak iyi hissetmeye şartlandırdım kendimi önce güzel bir kahvaltıyla güne başladım misss

Bugün tekim ve oldukça yogunum bu nedenle nasıl girebilirim bilmiyorum kendi işlerimi yapabilir miyim onuda bilmiyorum

Hepiniz öpüldünüz

12 saat mii???kolay gelsin canimm iain zor bugunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…