Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
sevdacım menüleri yazmaya başlamışsın yine hoşgeldin tatlım özlettin kendini
purmelal cım nasıl gitti dukan umarım iyidir
hazoş canım maş salatasını nasıl yapıyorsun ben dün akşam çorbasını yapmıştım evde bol miktarda var salatasını da yapayım bari
kızlar sabah büyük oğlanın diş randevusu vardı hastaneye gittik onun diş ölçüsü alındı onu okula bırakıp işe geldim halsizlik hali bende de var bu arada zeynep yoğun bir gün seni bekliyor kolay gelsin

kaptancım bende ilk defa ilk defa deneyeceğim arkadasımdan aldım tarifini yazarım sana simdi giyinmem lazım öpüyorum

kaptancım merhaba, günaydın kızlarrr.... dün izine ayrılmak ile ilgili bir şeyler sormuştum toplightcım sana, geçmişi okumadın sanırım, fikrini bekliyorum canım

12 saat mii???kolay gelsin canimm iain zor bugunn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar çok sağolunn yoğun bir gün evet ama çok şükür ben iyi hissediyorum kendimi o nedenle şimdilik sıkıntı yok

kaptancım merhaba, günaydın kızlarrr.... dün izine ayrılmak ile ilgili bir şeyler sormuştum toplightcım sana, geçmişi okumadın sanırım, fikrini bekliyorum canım

tatlım Günaydınnn

canım akşamdan sonraki 1 avuç öğleden sonra 3-4 avuç yedim hani mısırı kavuruyorlar
sana özel mesajla gönderirim nasıl olduğunu
senin moralin neden bozuk tatlım:26::26::26::26:

O mısır çok kalorili değildir sonuçta listenin bütününe bakmak lazım değil mi?
Dün biraz can sıkıntısı yaşadım hallettim ama - bugün iyiyim şükür

Anladım canım tabii birkaç kez yemekten birşey olmaz ben ömür boyu kullanım için demiştim zaten

Selam kızlar
Sabah biraz geç kaldım işe uyuyakalmışım:26: Sonra da dünden kalan işleri hallettim bir de başka şeyler vardı arkadaşla birlikte onunla uğraşırken saat 12 olmuş fark etmedik bile...
Bugün menü yazar mıyım bilmiyorum dün moral bozukluğunun üstüne yeme eğilimim biraz fazlaydı akşam - resmen kriz gibi - yedim de yedim ama tartıda olumlu yönde etki etmiş o yüzden bugun yine devam
neyse ben yazayım yaaa içim rahat etmeyecek:

Sabah - 08:30
- 2 dilim çavdar ekmeği+2kk peynir+yarım domatesle yaptığım sandviç
- Çay

Ara - yok işler yoğundu ara veremedim- sadece 1 fincan yeşil çay içebildim

Öğle - 12:15
- 4 yk kıymalı bulgur pilavı (dolma içinden artanı yedim)
- 3-4 yk yoğurt
- Yarım domates

Ara - 16:00
- 3 hurma
- 1 fincan yeşil çay

Eve gidince - 18:00
- 1 pkt ketçaplı cips (fırında yapılmış olanlardan)
- 1 pkt (100ml) maraş dondurması (dün dondurma yiyesim vardı üstüne kakao döküp yedim)
- 7-8 tane kuş lokumu+3-4 çay k. çokokrem (işin kriz kısmı)

Akşam - 20:00
- 3-4 küçük kuru patlıcan dolması

Su - 1,5 lt anca oldu evde pek içmedim
Spor - yok

Kızlar eve giderken dondurma alasım geldi ketçaplı cipse de hayır diyemedim fırında olanlardan aldım dedim akşam yemeği yemem onları yerim ama kendimi durduramadım yani kontrol sıfırdı gözüm nasıl döndüyse artık
Durum bu yani... Sanırım öğlenki açlığı akşam kapatmak istedi beynim

Son düzenleme:

su basta soyledigin "yedim de yedim ama tartiya olumlu etki etmis, o yuzden devam" cumlene cok guldum

tartida iyi seyler gormene cok sevindim. moralin da umarim duzelmistir bugun.

maşallah lilycimmm afiyet olsunnn

ben genelde bu gibi kontol dışı haki,miyetlerimi cuma yapıyorum çok fazla abartmadannn azar azar yiyorum

gerçi en son 2hafta önce yaptım ama ohh inanılmaz iyi geliyor kıtlıktan çıkmış gibi

Merhabalar arkadaşlar , sonunda girebildim. Dün tüm gün giremedim foruma . Çünkü annemle ankaraya hastaneye gitmiştik. ona refakat edince tüm gün hastanede ve yolda geçti .
Yediklerimi yazıyım (salı menüm),
Kahvaltı yarım simit ve çay
Öğlen 4 ızgara köfte ,salata ,2 dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek çorba , 1 muz

Su 2 lt Spor toplam 3-4 km yürüdüm sanırım git gel şehiriçinde. Ama teknik olarak spor sayılmaz. Sadece hareketli bir günümdü. Oldukça yorgun döndüm eve. İnsan bir yerlere gidince evinin dışında uzun süre kalınca diyeti bozuluyor dün bunu anladım. :18:

Kaptanım mısırın kalorisi çok az değidir tahıl neticede .Ama eğer doğru anladıysam kavrulmuş mısırda öyle soslu mısırdaki veya patlamış mısırdaki gibi yağ yoktur. Ama yine de yazmaya devam et. Zamanla zaten azalıyor yeme isteği . Bazen hepimizde aşırı iştah oluyor Hem spor da yapmışsın

Selam canım - sen otlara hücum et bence Biraz miden bayram etsin ne o öyle atakta sebzeden mahrum kalınıyr

Canim agustosta 3 olacak benim cadim:))ayy benim de 7 saat dersim var bugun tatillere alistim iki haftadir bir zor geliyor kii pifff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah bağışlasın cnm benim yerime de öp meleğini

Zeynepciğim kolay gelsin Rabbim yardımcın olsun
Şu an ben de benzer durumdayım işte - üstelik bir de kendi işlerim haricinde alakasız şeylerle uğraşıyorum
Psikolojik olarak ben de pozitif olmaya çalışıyorum - saçmalıyorum müzik açıyorum napalım hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor

bu sabah tenha buralar nerelerdesinizz =))
ya ben sabah giremedim sanırım herkes meşgul

Oğluna da sana da geçmiş olsun kaptanım

su basta soyledigin "yedim de yedim ama tartiya olumlu etki etmis, o yuzden devam" cumlene cok guldum

tartida iyi seyler gormene cok sevindim. moralin da umarim duzelmistir bugun.
ay hakkaten yaa hiç fark etmedim bugun yine eski düzene devam manasında söylemiştim yoksa kaçamağa devam değil
moralim de iyi şükür - sen nasılsın?

ya ben de normalde cuma yaparım da dün nolduysa artık dayanamadım moralsizlkten herhalde

Handecim annene geçmiş olsun menün de güzel bence az bile olmuş afiyet olsun

Iyi gidiyor patron suan çok mutlu ve cok tokum :) aç kalmiyorum ya o insana yetiyor valla :)

Tamam Canimcim ya ömür boyu allah muhtaç etmesin de insan dayanamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…