- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.301
günaydınlarrr
sevdacım menüleri yazmaya başlamışsın yine hoşgeldin tatlım özlettin kendini
purmelal cım nasıl gitti dukan umarım iyidir
hazoş canım maş salatasını nasıl yapıyorsun ben dün akşam çorbasını yapmıştım evde bol miktarda var salatasını da yapayım bari
kızlar sabah büyük oğlanın diş randevusu vardı hastaneye gittik onun diş ölçüsü alındı onu okula bırakıp işe geldim halsizlik hali bende de var bu arada zeynep yoğun bir gün seni bekliyor kolay gelsin
kaptancım bende ilk defa ilk defa deneyeceğim arkadasımdan aldım tarifini yazarım sana simdi giyinmem lazım öpüyorum
günaydınlarrr
hazoş canım maş salatasını nasıl yapıyorsun ben dün akşam çorbasını yapmıştım evde bol miktarda var salatasını da yapayım bari
kızlar sabah büyük oğlanın diş randevusu vardı hastaneye gittik onun diş ölçüsü alındı onu okula bırakıp işe geldim halsizlik hali bende de var bu arada zeynep yoğun bir gün seni bekliyor kolay gelsin
12 saat mii???kolay gelsin canimm iain zor bugunn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarrr
kaptancım merhaba, günaydın kızlarrr.... dün izine ayrılmak ile ilgili bir şeyler sormuştum toplightcım sana, geçmişi okumadın sanırım, fikrini bekliyorum canım
tatlım Günaydınnn
canım akşamdan sonraki 1 avuç öğleden sonra 3-4 avuç yedim hani mısırı kavuruyorlar
sana özel mesajla gönderirim nasıl olduğunu
senin moralin neden bozuk tatlım:26::26::26::26:
Anladım canım tabii birkaç kez yemekten birşey olmaz ben ömür boyu kullanım için demiştim zatenTatlandırıcıya izin var canım çok canım isterse zero yada şekersiz bitter tüketiyor bir parça. Dukan yapan diğer insanlara göre az bile benimki.adamlar tatlandiriciyla tatlılar kekler receller yapıyor. Bir lokmanin içindeki tatlandiricinin zararı olmaz bence
günaydın fıstık, 3 saat sporumu tamamlayıp döndüm :) nasılsınöptüm seni
Selam kızlar
Sabah biraz geç kaldım işe uyuyakalmışım:26: Sonra da dünden kalan işleri hallettim bir de başka şeyler vardı arkadaşla birlikte onunla uğraşırken saat 12 olmuş fark etmedik bile...
Bugün menü yazar mıyım bilmiyorum dün moral bozukluğunun üstüne yeme eğilimim biraz fazlaydı akşam - resmen kriz gibi - yedim de yedimama tartıda olumlu yönde etki etmiş o yüzden bugun yine devam
neyse ben yazayım yaaa içim rahat etmeyecek:
Sabah - 08:30
- 2 dilim çavdar ekmeği+2kk peynir+yarım domatesle yaptığım sandviç
- Çay
Ara - yok işler yoğundu ara veremedim- sadece 1 fincan yeşil çay içebildim
Öğle - 12:15
- 4 yk kıymalı bulgur pilavı (dolma içinden artanı yedim)
- 3-4 yk yoğurt
- Yarım domates
Ara - 16:00
- 3 hurma
- 1 fincan yeşil çay
Eve gidince - 18:00
- 1 pkt ketçaplı cips (fırında yapılmış olanlardan)
- 1 pkt (100ml) maraş dondurması (dün dondurma yiyesim vardı üstüne kakao döküp yedim)
- 7-8 tane kuş lokumu+3-4 çay k. çokokrem (işin kriz kısmı)
Akşam - 20:00
- 3-4 küçük kuru patlıcan dolması
Su - 1,5 lt anca oldu evde pek içmedim
Spor - yok
Kızlar eve giderken dondurma alasım geldi ketçaplı cipse de hayır diyemedim fırında olanlardan aldım dedim akşam yemeği yemem onları yerim ama kendimi durduramadım yani kontrol sıfırdı gözüm nasıl döndüyse artık
Durum bu yani... Sanırım öğlenki açlığı akşam kapatmak istedi beynim
Selam kızlar
Sabah biraz geç kaldım işe uyuyakalmışım:26: Sonra da dünden kalan işleri hallettim bir de başka şeyler vardı arkadaşla birlikte onunla uğraşırken saat 12 olmuş fark etmedik bile...
Bugün menü yazar mıyım bilmiyorum dün moral bozukluğunun üstüne yeme eğilimim biraz fazlaydı akşam - resmen kriz gibi - yedim de yedimama tartıda olumlu yönde etki etmiş o yüzden bugun yine devam
- Çay
- 3-4 yk yoğurt
- Yarım domates
- 3 hurma
- 1 fincan yeşil çay
- 1 pkt (100ml) maraş dondurması (dün dondurma yiyesim vardı üstüne kakao döküp yedim)
Spor - yok
Kızlar eve giderken dondurma alasım geldi ketçaplı cipse de hayır diyemedim fırında olanlardan aldım dedim akşam yemeği yemem onları yerim ama kendimi durduramadım yani kontrol sıfırdı gözüm nasıl döndüyse artık
Durum bu yani... Sanırım öğlenki açlığı akşam kapatmak istedi beynim
günaydınlarrrr
canım lily sanırım yazmış sen de eklemişsin gayet güzel tatlım
benim dünki menüme gelince abardıkça abardım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
öğle
1/2 tavuk ızgara
salata
2 kaşık yoğurt
ara
3-4 avuç kavrulmuş mısır
akşam
1 kepçe çorba
1/2 baget
2 kaşık pilav
salata
ara
1 avuç kavrulmuş mısır
dün kavrulmuş mısıra takdım deli gibi yedim acaba onun kalorisi çok mudur? ama sanırım regli olduğumdan böyle oldu
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüş
bugun yine takim cok sessiz
huuu nerdesiniz?[/QUOTE
Off yapmam gerken bir başvuru var, formla kafayı bozdum, üstüne üstlük kahvalyıya misafirim vardı, tatilim bugün, iki tane de arkadaş toplantım. Ancak düştüm :)
Çok güzelmiş, teşekkürler... Ve çok doğru bilgiler
Hayırlısı diyelim... İnsan şişmanladığına sadece bir bebek için sevinir sanırım :)
Ben de bugün hiç ara öğün yapamadım, iş güç ve misafirden
Hala da bitmedi, proje partnerleriyle online görüşmedeyiz.. Yarın son gün, artık bitmeli...
N
Test yaptım yok bişiy olsamda şişim inse:).bir daha hamile kaldığımda diyetisyene gidicem hiç kilo almıycam kesin kararlıyım çok akıllandım
Selam canım - sen otlara hücum et benceGünaydın millet atak evresinin 5. Ve son gününden saygilar sevgiler :) yarından itibaren ikinci evreye geçeceğim inşallah. Ot yemeyi sebze yemeyi ozlediiiimmm :)
Şimdi beslenme çantami hazirlayip doğru dershaneye. .Bugün dersim az ama etüt um çok. Yine de gelmeye çalışacağım .haydin enerjiniz bol olsun hanımlar :)
Allah bağışlasın cnm benim yerime de öp meleğiniCanim agustosta 3 olacak benim cadim:))ayy benim de 7 saat dersim var bugun tatillere alistim iki haftadir bir zor geliyor kii pifff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zeynepciğim kolay gelsin Rabbim yardımcın olsunKızlar Günaydınnn
12 saatlik mesaime başlamış bulunuyorum bugün kendimi daha bi iyi hissediyorum
Psikolojik olarak iyi hissetmeye şartlandırdım kendimi önce güzel bir kahvaltıyla güne başladım misss
Bugün tekim ve oldukça yogunum bu nedenle nasıl girebilirim bilmiyorum kendi işlerimi yapabilir miyim onuda bilmiyorum
Hepiniz öpüldünüz
ya ben sabah giremedim sanırım herkes meşgulbu sabah tenha buralar nerelerdesinizz =))
Oğluna da sana da geçmiş olsun kaptanımgünaydınlarrr
ay hakkaten yaa hiç fark etmedimsu basta soyledigin "yedim de yedim ama tartiya olumlu etki etmis, o yuzden devam" cumlene cok guldum
tartida iyi seyler gormene cok sevindim. moralin da umarim duzelmistir bugun.
ya ben de normalde cuma yaparım da dün nolduysa artık dayanamadımmaşallah lilycimmm afiyet olsunnn
ben genelde bu gibi kontol dışı haki,miyetlerimi cuma yapıyorum çok fazla abartmadannn azar azar yiyorum
gerçi en son 2hafta önce yaptım ama ohh inanılmaz iyi geliyor kıtlıktan çıkmış gibi
Handecim annene geçmiş olsun menün de güzel bence az bile olmuş afiyet olsunMerhabalar arkadaşlar , sonunda girebildim. Dün tüm gün giremedim foruma . Çünkü annemle ankaraya hastaneye gitmiştik. ona refakat edince tüm gün hastanede ve yolda geçti .
Yediklerimi yazıyım (salı menüm),
Kahvaltı yarım simit ve çay
Öğlen 4 ızgara köfte ,salata ,2 dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek çorba , 1 muz
Su 2 lt Spor toplam 3-4 km yürüdüm sanırım git gel şehiriçinde. Ama teknik olarak spor sayılmaz. Sadece hareketli bir günümdü. Oldukça yorgun döndüm eve. İnsan bir yerlere gidince evinin dışında uzun süre kalınca diyeti bozuluyor dün bunu anladım. :18:
günaydınlarrr
O mısır çok kalorili değildir sonuçta listenin bütününe bakmak lazım değil mi?
Dün biraz can sıkıntısı yaşadım hallettim ama - bugün iyiyim şükür
Anladım canım tabii birkaç kez yemekten birşey olmaz ben ömür boyu kullanım için demiştim zaten
Selam kızlar
- Çay
- 3-4 yk yoğurt
- Yarım domates
- 3 hurma
- 1 fincan yeşil çay
Spor - yok
Durum bu yani... Sanırım öğlenki açlığı akşam kapatmak istedi
Canım sanki arada yasaklar fazla.kacmis gibiama ben de kendimi çok zor tutuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?