Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım neyi var annenin

Test yaptım yok bişiy olsamda şişim inse:).bir daha hamile kaldığımda diyetisyene gidicem hiç kilo almıycam kesin kararlıyım çok akıllandım
Sen istediğin kiloya geldikten sonra bir dr kontrolünden geç hatta bir diyetisyene de gitmeni tavsiye ederim yediklerin çok az senin normal bir beslenme şekline adapte olman lazım sağlıklı bir hamilelik için

Son düzenleme:
Canım sanki arada yasaklar fazla.kacmis gibi ama ben de kendimi çok zor tutuyorum ya
evet cnm maalesef biraz kaçamağım çok oldu hatta yazmayacaktım ama sizden gizlemezdim kötü de olsa yazayım ki hatalarımı göreyim istedim - bir de ben hiç yasak koymuyorum kendime sadece ölçüsünde yemeyi öğrenmeye çalışıyorum o kadar (tam beceremesem de öğreneceğim inşallah)

Ya kötü bile olsa yazmak lazım. Dün akşam eşime yemekten sonra yine aburcuburlarini dizdim. Kola cips çikolata meyve.nasil içim gitti anlatamam.dedim surdan azıcık yiyim kızlara söylemem. Ama sonra kendime geldim.hop noluyoruz yesem kızlara soylemesem tartida çıkacak acısı. Tam kilo vermeye baslamisken oyun bozanlik olucak. Yemedim .sadece 2 tane yeşil erik yedim suyumu içtim oturdum.
( nasıl itiraf ediyorum demi ; ( dövün beni kızlar valla bazen hakediyorum ya nasıl hakim olucam ben kendimeee )

sağlık olsun diyelim o zaman çalışmaya devam

ben yarında çalışıyorum maleseff

Sabah : 1 haşlanmış yumurta+1 dilim süzme peynir+1 minik domates + 1/2 salatalık+ 2 lokma kepekli ekmek
Ara : 3 kuru kayısı
Öğlen : 1 kase türlü+salata+1 dilim kepek ekmek
Ara : 3 kuru kayısı
Ara : 1 türk kahvesi
Akşam : 3 yk türlü+1 dilim kepek ekmek

Su : 2lt +devam +2 bardak bitki çayı
Spor : yok (tüm gün iş )

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)

toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+///)
luci-liu (+/+/+/////)
yu_zey ( +/-/-/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+////)
ebbisss
elendil76
gulanne(-/-/+////)
purmelal

bugun cok yogun. sabah 2 saat ders anlattim, yarim saat bi ogrencinin sorularini cevapladim. ornek sorular sectim, daha cevaplarini eklemem lazim, aksama iki saat ders, bir saat soru cevaplama kosturmacadan herhalde, yiyorum ama normalde olmadigim kadar acim.

slm kızlar .
grip olmuşum .berbat bir haldeyim halsiz ve bitkinim bugün nerdeyse bütün gün yattım.menümü yazıp çıkayım.

menüm:
sabah:2 kaşık yoğurt,3tane zeytin

öğle:1 kase tarhana çorbası bol acılı

akşam:1 kase tarhana çorbası bol acılı

spor:yok
su:1 litre

.

canım cok geçmiş olsun yemene içmene dikkat et halsiz kalma

az yemişsin vitaminsiz kalma

biliyorum canın yemek yemek istemiyor ancak güçsüz kalma

yahu kimse menü bildirmek için bile girmedi

nerelerde bu millet

bu hafta da sen de mi var o iştah geçen hafta bendeydi . atlattım . umarım çabuk geçer:18:

Canım geçmiş olsun. Bol sıvı tüket ve vitamin almaya çalış .Dinlenmeye devam edersen umarım hemencecik atlatırsın

Menümü paylaşıyım :)

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek , biraz kaşar , 4 zeytin , yarım domates

Öğlen 1 kase tarhana çorba , üstüne 1 etimek

Ara 2ceviz, 15 tane kuru üzüm , 20-25 tane sarı leblebi

Akşam 1 kepçe tarhana çorba , 5 yk ıspanak 3 yk yoğurt

Su , 2.5 lt Spor 3 km yürüyüş Yürüyüşümün ortasında yağmur başlayınca yarıda kesmek zorunda kaldım

Güzel menü zeycim.Kahvaltın doyurucu Kayısı da bağırsaklarına iyi gelir.
Ev işi tüm sporlara bedel di mi nasıl da yoruyo insanı

Kızlarr merhabaa bu gün tam gün çalıştım okulda, ardından hiç beklemeden kendi okuluma geçtim, anlayacağınız yorucu ama bir o kadar güzel bir gündüü herkes nasıl bakalım? geçmişi biraz okudum.. Yarın tatil öbür günde izin aldım müdürümden 2 günde haftasonuuuuuuuuu etti 4 gün tatillll

Hemen menümü yazıyorum

.

Menüm

Sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
3-4 yaprak roka + 3-5 dal maydonoz

Öğle: 3 kaşık kuru fasulye
1 domates
1 salatalık + 2 yeşil biber

Ara: 5 gr. minik bir çikolata

Akşam: 1 kase tarhana çorbası
eti form mısır patlağı (103 kalıori)

Spor: 45 dk yürüyüş
30 dk eliptik

Su: 12 bardak

.

Yarismaci (Cm/Cts/Pzr/Pzt/Sl/Crs/Prs)

toplight(-/+/+/+////)
Gamze_M (-/+/-/+/+/+//)
luci-liu (+/+/+/////)
yu_zey ( +/-/-/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/-/+////)
ebbisss
elendil76
gulanne(-/-/+////)
purmelal

Lucimm nerelerde ki acabaa :26::26: inşaallah bir sorun yoktur..Bilgisi olan var mı? belki ben gözümden kaçırmış olabilirim bir şeyler yazmışsa bilee :26:

.

Güzel menü zeycim.Kahvaltın doyurucu Kayısı da bağırsaklarına iyi gelir.
Ev işi tüm sporlara bedel di mi nasıl da yoruyo insanı

Tesekkur ederim handecim is derken ev isi olsa keske

Ama malesef normal bildigimiz is sirketteydim yani

Ohhh yarasin tatilll

Menun guzel olmus sekerim

Lucimm nerelerde ki acabaa :26::26: inşaallah bir sorun yoktur..Bilgisi olan var mı? belki ben gözümden kaçırmış olabilirim bir şeyler yazmışsa bilee :26:

.

Sorun yokk en son film izleyecektii spordan cok yorgunduu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…