- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.321
Merhabalar arkadaşlar , sonunda girebildim. Dün tüm gün giremedim foruma . Çünkü annemle ankaraya hastaneye gitmiştik. ona refakat edince tüm gün hastanede ve yolda geçti .
Yediklerimi yazıyım (salı menüm),
Kahvaltı yarım simit ve çay
Öğlen 4 ızgara köfte ,salata ,2 dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek çorba , 1 muz
Su 2 lt Spor toplam 3-4 km yürüdüm sanırım git gel şehiriçinde. Ama teknik olarak spor sayılmaz. Sadece hareketli bir günümdü. Oldukça yorgun döndüm eve. İnsan bir yerlere gidince evinin dışında uzun süre kalınca diyeti bozuluyor dün bunu anladım. :18:
Sen istediğin kiloya geldikten sonra bir dr kontrolünden geç hatta bir diyetisyene de gitmeni tavsiye ederim yediklerin çok az senin normal bir beslenme şekline adapte olman lazım sağlıklı bir hamilelik içinTest yaptım yok bişiy olsamda şişim inse:).bir daha hamile kaldığımda diyetisyene gidicem hiç kilo almıycam kesin kararlıyım çok akıllandım
evet cnm maalesef biraz kaçamağım çok oldu hatta yazmayacaktım ama sizden gizlemezdim kötü de olsa yazayım ki hatalarımı göreyim istedim - bir de ben hiç yasak koymuyorum kendime sadece ölçüsünde yemeyi öğrenmeye çalışıyorum o kadar (tam beceremesem de öğreneceğim inşallah)Canım sanki arada yasaklar fazla.kacmis gibiama ben de kendimi çok zor tutuyorum ya
Test yaptım yok bişiy olsamda şişim inse:).bir daha hamile kaldığımda diyetisyene gidicem hiç kilo almıycam kesin kararlıyım çok akıllandım
Aynen :) ama beni hamileligim in 7.ayinda kullandığım ilaçlar sisirdi çok ideal bir hamileydim. Bu sefer bebek düşündüğüm de önceden 6 ay falan diyetisyen kontrolünde demir vitamin hormon değerlerini dengeleyecegim ondan sonra korunmayi bırakacağım. Tabi bu dediğim teeee 5-6 sene sonra :)
evet cnm maalesef biraz kaçamağım çok oldu hatta yazmayacaktım ama sizden gizlemezdim kötü de olsa yazayım ki hatalarımı göreyim istedim - bir de ben hiç yasak koymuyorum kendime sadece ölçüsünde yemeyi öğrenmeye çalışıyorum o kadar (tam beceremesem de öğreneceğim inşallah)
Selam canım - sen otlara hücum et benceBiraz miden bayram etsin ne o öyle atakta sebzeden mahrum kalınıyr
Allah bağışlasın cnm benim yerime de öp meleğini
Zeynepciğim kolay gelsin Rabbim yardımcın olsun
Şu an ben de benzer durumdayım işte - üstelik bir de kendi işlerim haricinde alakasız şeylerle uğraşıyorum
Psikolojik olarak ben de pozitif olmaya çalışıyorum - saçmalıyorum müzik açıyorum napalım hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor
ya ben sabah giremedim sanırım herkes meşgul
Oğluna da sana da geçmiş olsun kaptanım
ay hakkaten yaa hiç fark etmedimbugun yine eski düzene devam manasında söylemiştim yoksa kaçamağa devam değil
moralim de iyi şükür - sen nasılsın?
ya ben de normalde cuma yaparım da dün nolduysa artık dayanamadımmoralsizlkten herhalde
Handecim annene geçmiş olsun menün de güzel bence az bile olmuş afiyet olsun
slm kızlar .
grip olmuşum .berbat bir haldeyim halsiz ve bitkinim bugün nerdeyse bütün gün yattım.menümü yazıp çıkayım.
menüm:
sabah:2 kaşık yoğurt,3tane zeytin
öğle:1 kase tarhana çorbası bol acılı
akşam:1 kase tarhana çorbası bol acılı
spor:yok
su:1 litre
.
bugun cok yogun. sabah 2 saat ders anlattim, yarim saat bi ogrencinin sorularini cevapladim. ornek sorular sectim, daha cevaplarini eklemem lazim, aksama iki saat ders, bir saat soru cevaplamakosturmacadan herhalde, yiyorum ama normalde olmadigim kadar acim.
slm kızlar .
grip olmuşum .berbat bir haldeyim halsiz ve bitkinim bugün nerdeyse bütün gün yattım.menümü yazıp çıkayım.
menüm:
sabah:2 kaşık yoğurt,3tane zeytin
öğle:1 kase tarhana çorbası bol acılı
akşam:1 kase tarhana çorbası bol acılı
spor:yok
su:1 litre
.
Sabah : 1 haşlanmış yumurta+1 dilim süzme peynir+1 minik domates + 1/2 salatalık+ 2 lokma kepekli ekmek
Ara : 3 kuru kayısı
Öğlen : 1 kase türlü+salata+1 dilim kepek ekmek
Ara : 3 kuru kayısı
Ara : 1 türk kahvesi
Akşam : 3 yk türlü+1 dilim kepek ekmek
Su : 2lt +devam +2 bardak bitki çayı
Spor : yok (tüm gün iş )
Güzel menü zeycim.Kahvaltın doyurucuKayısı da bağırsaklarına iyi gelir.
Ev işi tüm sporlara bedel di mi nasıl da yoruyo insanı
Kızlarr merhabaabu gün tam gün çalıştım okulda, ardından hiç beklemeden kendi okuluma geçtim, anlayacağınız yorucu ama bir o kadar güzel bir gündüü herkes nasıl bakalım? geçmişi biraz okudum.. Yarın tatil öbür günde izin aldım müdürümden 2 günde haftasonuuuuuuuuu etti 4 gün tatillll
Hemen menümü yazıyorum
.
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
3-4 yaprak roka + 3-5 dal maydonoz
Öğle: 3 kaşık kuru fasulye
1 domates
1 salatalık + 2 yeşil biber
Ara: 5 gr. minik bir çikolata
Akşam: 1 kase tarhana çorbası
eti form mısır patlağı (103 kalıori)
Spor: 45 dk yürüyüş
30 dk eliptik
Su: 12 bardak
.
Lucimm nerelerde ki acabaa :26::26: inşaallah bir sorun yoktur..Bilgisi olan var mı? belki ben gözümden kaçırmış olabilirim bir şeyler yazmışsa bilee :26:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?