Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahaha bu topik çok keyifli olmaya başladı, herkes bi şok diyet peşinde, yaşasıııııııııın :) salatanın tüm dünyadan sonra bizim topikte de saf protein olmadığı kabul gördüüüüü... Amman Allah'ım bugünleri de mi görecektik, ( ilahi adalet mi tecelli ediyor son günlerde )ay çok heyecanlıııı ....seviyorum 5.takımı, seviyorum kk yı .... seviyorum hepinizi, canım takım arkadaşlarıııım kolaylıklar dilerim şahane bi cumartesi gününden...
bu da 5. mesaj olmuştur herhalde bugün için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Bugün Karatay bazlı yeni sisteme başladım. Menümü aklama yazacağım. Tabii bol ara öğünlü ekmekli beslenmeden sonra ekmek yememek ve 4-5 saatte bir beslenmek garip geldi. Karataya alışkınım kitabını okudum. Kilo da verdiriyor ama emek istiyor. Aslında diyet değil bir yaşam tarzı. Bir ay bu şekilde beslenmeyi planlı yorum. 3 mil leslie ve esneme karın hareketlerimi de yaptım. Birazdan eşimle biraz yürüyeceğiz.
Umarım herkes iyi bit haftasonu geçiriyordur. Menü ve mesaj paylaşımını bilgisayardan girince yapacağım, telefondan çok zor yapmak. Bilgisayara oturamazsam akşama yapmaya çalışırım telden.
Sevgiler

kolay gelsin elendilcim, ben çok faydasını gördüm karatay tarzı beslenmenin, inşallah sen de görürsün...ufak bi öneri sabah kahvaltıdaki yumurtalarını omlet şeklinde yaparsan ekmek alışkanlığından daha kolay kurtulabilirsin...ben de başta ekmeksiz rafadan yumurta yiyememiştim ama az tereyağ ya da z.yağı ile yapılan omlet ekmeksizliğe çook kolay alıştırıyor canım

luci niye bu kadar sevindin öyle bir giriş yapmışsın ki noldu demekten kendimi alamadım :44: güzel bir haber aldın galiba hayırdır?

luci niye bu kadar sevindin öyle bir giriş yapmışsın ki noldu demekten kendimi alamadım :44: güzel bir haber aldın galiba hayırdır?

birebir diyet arkadaşları bulmak mutlu etti beni lily, neden bu kadar şaşırdın beni mutlu gördüğüne??? ben mutlu bir insanım sürekli zaten,(maşallah) Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
elendilcim karatayi kisa sure uygulama kararini yerinde buldum. uzun sure uygulamak icin uygun bir diyet degil. diyeti bitirdiginde de cok dikkatli ol karbonhidratlar konusunda. cunku benim doktorlarin, uzmanlarin yazdiklari yorumlardan anladigim kadariyla uzun sure karbonhidrat almamis olmak diyet sonrasinda dengesizliklere, sinirsiz yemelere ve kan sekeri dengesizliklerine yol acabiliyormus. insallah bunlarin hicbirini sen yasamazsin.

birebir diyet arkadaşları bulmak mutlu etti beni lily, neden bu kadar şaşırdın beni mutlu gördüğüne??? ben mutlu bir insanım sürekli zaten, Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah

Amin Pozitifliğini biliyorum birden yazınca şaşırdım :) tabii ki diyet tek başına olmaz olsaydı bizim burada ne işimiz var değil mi?
Gerçi şimdi sen isveç yaparken tabii ki biriyle birlikte yapmalısın ki ekstra bir destek olsun - sanırım şimdi isveç yapacak 4 kişisiniz yanlış hatırlamıyorsam:44:

evet şimdilik 4 kişiyiz pazartesi başlayacak, bakalım gerçi bizim 7 günümüz kaldı zeynebimle... aslında dayanabilsek 13 günü tamamlasak güzel olurdu da ama pazar kahvaltıları olmadan zor oluyor alışkanlıklar işte...

sevgili arkadaşlar, bugün görünüyor ki çoğunuz tatil yapmakta... ben de kaçıyorum şimdilik, musmutlu keyifli bir cumartesi akşamı ve pazar dilerim şimdiden :) pazar diyeti sürdürmek özellikle eşlerle kahvaltı faslı varsa zor oluyor biliyorum ama lütfen dikkat ediniz diyetlerinize ve kendinizeee :) çoook öptüüüm

olsun o kadar - bir pazar keyfi yapmak da hakkı olmalı insanın

Son düzenleme:
Bugunku menumu yazip cikiyorum arkadaslar. Pazartesiye yine rapor yetistirmem gerekiyor.

Sabah: 2 dilim uno denge light ve kalin bir dilim peynirden tost, bir avuc kokteyl domates, 2 kucuk cengelkoy salataligi, maydonoz, dereotu, limon, 1 carliston, 1 aci sivri biber (cok aciydi cok, israf olmasin dedim ama zor yedim. fakat tost o kadar guzeldi ki anlatamam. tost makinesini artik daha duzenli kullansam iyi olacak sanirim)

sonrasinda 1.5 -2 saat araliklarla 6 elma 1 avuc kokteyl domates, 2 cengelkoy salataligi

su: 3 litre civari

spor: 10 km yuruyus (ne kadar surer bilemiyorum, birazdan cikacagim)

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/)
ebbisss (+//////)
elendil76
gulanne
purmelal(+//////)
vazgecmekyok (+/+/////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/)
ebbisss (5//////)
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8/17/////)

canım 500 gramımı veremezsen haftya beraber de yaparız tabi ben becerebilirsem bu hafta=))))

görüşürüz canımmmmmmmmmmmm

heheheh maşallah canım mutluluğun hep böyle olsun=)))))))))

Ben de yapacağım ama şok şok kilo vermek için değil eğlence için, öylesine..Bizim Haççe abla var o şok olsun diye yapıcam

KK ve 5. takımda sana bayılıyorr balımm aksi halde bu kadar şey olmazdı şey işteee, bilemedim şimdi adını

Bananeeeee bende isveç istiyorum, hemde sen bana her gün ne yemem gerektiğini söyle ve bende uygulayayım..Lütfen tatlım yaa bak şimdi çok ciddiyimm :26: menülerimi 1 gün önceden sen belirle ben de uygulayayım

.

Bende istiyorumm bendeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kizlar herkese iyi aksamlarrr

Cok ama çok yorgunum 10 km yakin belkide geckin yurudum_k :) biraz alisveris ve sonrasinda aile ziyareti yaptikk

Ptesi isteve baslicaz hazir kahvelerden sadece falez kalmis bir cok markette bulamadim o falezide ben sevmiyorum bugun kadikoyde kurukahveci vardi missss hem eve aldim hemde tek icimlik paketleri vardi onlardan aldim :)))

Simdi ayaklarimi uzattimmm dinleniyorum bi size bakmak istedim menumu az sonea paylasiyor olcam yada yarin bugune ait herseyi listeye ekler oyle paylasirim ay suan bilmiyorum iste :))))

Hepiniz sevgiyle kalinn

Opuldunuzzz

tatlım ben de yemem salam, yemedim de onun yerine salam büyüklüğünde haşlanmış tavuğu yoğurda karıştırıp ufak parçalar halinde bol pul biber ve nane ile yemiştim çok doyurucu olmuştu

Bende salam yemedim onun kalorisine yakin baska seyler yemek mantikli geldi bana
Tabiki tercih senin sekerim

günaydın kızlaaar, 3 saat sporumu tamamlayıp geldim..bi merhaba diyeyim kaçacağım zira işler ve haftasonu eğlenceleri beni bekler... öptüm hepiniziiii

Hastayim senin sporlara yavruu ama baska bi spora gecccc :)

Elbetteki fikir ayriligi tartismicaz oyle bi amacim zaten yok kimsenin yerine konusmadim sadece kendi adima tavrini yanlis buldum o kadar sen eger dogru buluyorsan devam et

Ben elbette menumu paylasip takibimi yapiyorum sadece rakim kurali olarak benimsemiyorum bu nedenle bana zor bi durum gibi gelmiyor mutlu oluyorum burda olmaktan.zaten kimse zorlayamaz oyle bi durum olsa isime gelmese zor gelse cikar giderim ama dedigim gibi takim kurali olarak gormuyorum

Evet 3. Takim gayet ii gidiyor olabilir kurallari kendileri koydular uyguluyorlar. Ancak farkindaysan biz boyle bisi yapmaya karar verdigimizde yorumlara sadece sayili kisiler katildi bilmem anlatabildimmi hersey yine bizde bitiyor
Takim kurali ne ise o yapilsin yada KAPTANIMIZ ceza odul yada listeleri hazirlasin onumuze sunsun ki kimse itiraz etmesin

Ve sunu asla unutmuyorum hepimiz ayni sey icin savasiyoruz takimi ayakta tutmak icin bu nedenle senin bu atagini yanlis bulmuyorum sadece tavrin hosuma gitmedi
He anlasilan ya tavrin sadece bana yanlis geldi yada kimse bulundugumuz durumu umursamiyor :)

Herneyse yoruma acik degil herkes menu paylasimini listeye eklemeli ama mesaj sayisi biraz tartisilir cunku bircok mesajdan alinti yapilarak tek bi mesajada sigdirilabiliyor o nasil olacak ???

biri de benimle su dukan expressi yapsın=)))))))))))))arkadaşaihtiyacım varrrr

Canim biri dukan yapiyordu die hatirliyorum purmela olmasi lazim

canım su 500 gram da gitsin ve rahatlıyım diyeeee=))))) ete çok bayıldığım soylenemez ama bu hafta hedefime ulaşmak istiyorummmmm

Kizzz 500 gram icin dukan yapma yada sadece atak yap gider zatenn

Bizde sni seviyoruzz lucimmmm

Baby duruma gore bakalimm

Kizzz sabah konustuk ya ben daha yeni eve girebildimmm ay Allaha cok sukurrr

Tatlim selammm listeler gun gun belli zaten sadece bazi yiceklerin yerine baska seyler koyuyoruz ozelden haberlesiyoruz ayni gun ayni seyleri yemia oluyoruz tabi hergun ayni olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…