- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.561
Herkese merhaba,
Bugün Karatay bazlı yeni sisteme başladım. Menümü aklama yazacağım. Tabii bol ara öğünlü ekmekli beslenmeden sonra ekmek yememek ve 4-5 saatte bir beslenmek garip geldi. Karataya alışkınım kitabını okudum. Kilo da verdiriyor ama emek istiyor. Aslında diyet değil bir yaşam tarzı. Bir ay bu şekilde beslenmeyi planlı yorum. 3 mil leslie ve esneme karın hareketlerimi de yaptım. Birazdan eşimle biraz yürüyeceğiz.
Umarım herkes iyi bit haftasonu geçiriyordur. Menü ve mesaj paylaşımını bilgisayardan girince yapacağım, telefondan çok zor yapmak. Bilgisayara oturamazsam akşama yapmaya çalışırım telden.
Sevgiler
hahaha bu topik çok keyifli olmaya başladı, herkes bi şok diyet peşinde, yaşasıııııııııın :) salatanın tüm dünyadan sonra bizim topikte de saf protein olmadığı kabul gördüüüüü... Amman Allah'ım bugünleri de mi görecektik, ( ilahi adalet mi tecelli ediyor son günlerde )ay çok heyecanlıııı ....seviyorum 5.takımı, seviyorum kk yı ....seviyorum hepinizi, canım takım arkadaşlarıııım kolaylıklar dilerim şahane bi cumartesi gününden...
bu da 5. mesaj olmuştur herhalde bugün için :)
luci niye bu kadar sevindin öyle bir giriş yapmışsın ki noldu demekten kendimi alamadım :44: güzel bir haber aldın galiba hayırdır?
elendilcim karatayi kisa sure uygulama kararini yerinde buldum. uzun sure uygulamak icin uygun bir diyet degil. diyeti bitirdiginde de cok dikkatli ol karbonhidratlar konusunda. cunku benim doktorlarin, uzmanlarin yazdiklari yorumlardan anladigim kadariyla uzun sure karbonhidrat almamis olmak diyet sonrasinda dengesizliklere, sinirsiz yemelere ve kan sekeri dengesizliklerine yol acabiliyormus. insallah bunlarin hicbirini sen yasamazsin.Herkese merhaba,
Bugün Karatay bazlı yeni sisteme başladım. Menümü aklama yazacağım. Tabii bol ara öğünlü ekmekli beslenmeden sonra ekmek yememek ve 4-5 saatte bir beslenmek garip geldi. Karataya alışkınım kitabını okudum. Kilo da verdiriyor ama emek istiyor. Aslında diyet değil bir yaşam tarzı. Bir ay bu şekilde beslenmeyi planlı yorum. 3 mil leslie ve esneme karın hareketlerimi de yaptım. Birazdan eşimle biraz yürüyeceğiz.
Umarım herkes iyi bit haftasonu geçiriyordur. Menü ve mesaj paylaşımını bilgisayardan girince yapacağım, telefondan çok zor yapmak. Bilgisayara oturamazsam akşama yapmaya çalışırım telden.
Sevgiler
birebir diyet arkadaşları bulmak mutlu etti beni lily, neden bu kadar şaşırdın beni mutlu gördüğüne??? ben mutlu bir insanım sürekli zaten, Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah
AminPozitifliğini biliyorum birden yazınca şaşırdım :) tabii ki diyet tek başına olmaz olsaydı bizim burada ne işimiz var değil mi?
Gerçi şimdi sen isveç yaparken tabii ki biriyle birlikte yapmalısın ki ekstra bir destek olsun - sanırım şimdi isveç yapacak 4 kişisiniz yanlış hatırlamıyorsam:44:
evet şimdilik 4 kişiyiz pazartesi başlayacak, bakalım gerçi bizim 7 günümüz kaldı zeynebimle... aslında dayanabilsek 13 günü tamamlasak güzel olurdu da ama pazar kahvaltıları olmadan zor oluyoralışkanlıklar işte...
olsun o kadar - bir pazar keyfi yapmak da hakkı olmalı insanın
[SUP][/SUP]
muhtemelen olmaz canim. cunku sadece protein almani istiyor diyet, sen yag da almis olacaksin. ama verirsin yine de kilo.
ahhhh kuzuuum ben yapardım ama isveçe söz verdim artık, önümüzdeki hafta ancak :) severim ben yenilikleri, açığımdır her tür yeniliğe, dar görüşlü değilimdir lakin bu hafta isveçe söz verdim, ama istersen haftaya seninleyim canımcımmm
sevgili arkadaşlar, bugün görünüyor ki çoğunuz tatil yapmakta... ben de kaçıyorum şimdilik, musmutlu keyifli bir cumartesi akşamı ve pazar dilerim şimdiden :) pazar diyeti sürdürmek özellikle eşlerle kahvaltı faslı varsa zor oluyor biliyorum ama lütfen dikkat ediniz diyetlerinize ve kendinizeee :) çoook öptüüüm
hahaha bu topik çok keyifli olmaya başladı, herkes bi şok diyet peşinde, yaşasıııııııııın :) salatanın tüm dünyadan sonra bizim topikte de saf protein olmadığı kabul gördüüüüü... Amman Allah'ım bugünleri de mi görecektik, ( ilahi adalet mi tecelli ediyor son günlerde )ay çok heyecanlıııı ....seviyorum 5.takımı, seviyorum kk yı ....seviyorum hepinizi, canım takım arkadaşlarıııım kolaylıklar dilerim şahane bi cumartesi gününden...
evet şimdilik 4 kişiyiz pazartesi başlayacak, bakalım gerçi bizim 7 günümüz kaldı zeynebimle... aslında dayanabilsek 13 günü tamamlasak güzel olurdu da ama pazar kahvaltıları olmadan zor oluyoralışkanlıklar işte...
tatlım ben de yemem salam, yemedim de onun yerine salam büyüklüğünde haşlanmış tavuğu yoğurda karıştırıp ufak parçalar halinde bol pul biber ve nane ile yemiştim çok doyurucu olmuştu
günaydın kızlaaar, 3 saat sporumu tamamlayıp geldim..bi merhaba diyeyim kaçacağım zira işler ve haftasonu eğlenceleri beni bekler... öptüm hepiniziiii
zeynepcim, ben de bu mesaji begenmedim acikcasi. gecen hafta boyunca her gun menu paylasim raporlarini eklediniz. yine hic eklemeyen, hic farketmeyenler oldu. dikkatle takip ettim mesaj paylasimlari da ciddi oranda artmadi.
istersen bos vaktinde bir diger takimlari dolas, kurallara uygulamalara bir bak, 3. takimdan basla hatta. kurallari cok guzel uyguluyor herkes, paylasimi az mi sak sari kart, menude kacamak mi var, sak spor cezasi, kilo vermis olsa da hedefledigi kilodan 100 gr eksik mi, sak kendini ifsa cezasi. kimse de "vay efendim zorla mi, ben zora gelemem" demiyor. acikcasi 3. takimi cok begeniyorum, cok guzel bir ortamlari var. bizim takim gercekten birkac kisi uzerinden gidiyor, bunlar da izne ayrilsa ya da mezun olsa kalan uyelerde takimi aktif olarak devam ettirme potansiyeli goremiyorum, sen de bence bunun farkindasin.
zaten sen gecen hafta menulerini de paylastin, menu paylasim tablosuna da duzenli ekleme yaptin. zaten takimi yuruten uyelerden birisin. yani benim mesajimdan uzerine alinmasi gereken kesinlikle sen degilsin. bunu yazmam gereksiz olmali hatta.
--
bu fikir ayriligini uzatmak istemiyorum zeynep. konu burada kapansin. takim kaptanimiz gelir yorumlar, son sozu de o soyler. let's agree to disagree diyerek kapatiyorum. sevgiler sunuyorum.
biri de benimle su dukan expressi yapsın=)))))))))))))arkadaşaihtiyacım varrrr
canım su 500 gram da gitsin ve rahatlıyım diyeeee=))))) ete çok bayıldığım soylenemez ama bu hafta hedefime ulaşmak istiyorummmmm
sevgili arkadaşlar, bugün görünüyor ki çoğunuz tatil yapmakta... ben de kaçıyorum şimdilik, musmutlu keyifli bir cumartesi akşamı ve pazar dilerim şimdiden :) pazar diyeti sürdürmek özellikle eşlerle kahvaltı faslı varsa zor oluyor biliyorum ama lütfen dikkat ediniz diyetlerinize ve kendinizeee :) çoook öptüüüm
Ben de yapacağım ama şok şok kilo vermek için değileğlence için, öylesine..Bizim Haççe abla var o şok olsun diye yapıcam
KK ve 5. takımda sana bayılıyorr balımmaksi halde bu kadar şey olmazdı şey işteee, bilemedim şimdi adını
Bananeeeee bende isveç istiyorum, hemde sen bana her gün ne yemem gerektiğini söyle ve bende uygulayayım..Lütfen tatlım yaa bak şimdi çok ciddiyimm :26:menülerimi 1 gün önceden sen belirle ben de uygulayayım
.
Canım sahur kalmadan dayanabildin miiftar menün ne güzel hiç abartmamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?