Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dönüp mesaj sayımıda yazıcam

Son düzenleme:
***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss (+//////)
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (+//////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss (5//////)
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8//////)

elma diyeti diye okuyunca daha şok bişey bekledim sadece elma yemek gibi . ben bi de elma yiyince nedense acıkırım ama ben bu gün yediklerini beğendim canım kahvaltıda sebze var tahıl var , sonrasında da elma. ve bu menüye çok güzel bir de spor. arkadaşın ne zaman yürüyüşe çıksan arasın ya
bu diyette protein açığı var ama sen de zaten farkındasın ve birkaç günlük olduğunu da belirttin

Dünkü menümü paylaşıyorum kızlar
Sabah dukan ekmek ve peynir ve icetea
Öğlen
Kıymalı patlıcan yemeği ve 2 bardak cacık
Ikindi
Sütlü kahve
Aksam
Izgara tavuk salata ve ayran

Su miktarı 2 litre
Bitki Çayı 2 kupa
Spor yarım saat yürüyüş

Günaydın 5. Takım
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum . Herkes diyetine sahip çıksa bu haftasonu ne güzel olurdu di mi

yeniden ekleyelim paylasim raporlarini.

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal(+//////)
vazgecmekyok (+//////)

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8//////)

Herkese gunaydin dunku menumu paylasip kaciyorum

Birden fazla islerim varr

Sabah
1pors ceyregininde azi kadar borek

Oglen
2 kofte 1 avuc ici kadar tavuk
3yk bulgur pilavi

Aksam
2 dilim pizza

Aralarda 3_4hosbes,4caykeyfi biskuvi var
Cuma kendime ayirdigim izin gunumdu ohh nefsimi korelttim
Bugun harikayimm

Herkeslere iyi gunler

Vazgecmekyokcum tavrini begenmedim insanlari zoraki paylasima iter gibi yazmissin
Yazmayan kisilere takim kurali uygulariz olur biter
Ben sahsen senin az onceki yazini okudugumda yazmak ve paylasimda bulunmak istemedim
Bu benim yapim ben bu sekilde zoraki seylere gelemiyorum zaten paylasimim var katilimimda oyle ama haftasonu herkesin oldugu gibi benimde onceliklerim var herseyimi haftasonu yapiyorum
Takimda bi duzen saglamak istiyor olabilirain ancak bu tavri yanlis buluyorum.

evet zeynepcim, hatta peyniri o yuzden biraz bol ekledim. zaten yarin da mesela mantarli omlet ile kahvalti yapacagim. zaten baslamadan once de biraz protein agirlikli beslendim. yani cok radikal bir sekilde uygulamayi dusunmuyorum, elmalarin buyuk oldugunu dusununce, 6-7 elma ve standart kahvalti ile gunluk kalori miktarim da en az 900-1000 civari olur sanirim. amacim gercekten sok diyet yapayim da cok kilo vereyim degil. sen de biliyorsun menulerim hep rutin gidiyor, cok degisiklik yapmiyorum, yapamiyorum, aslinda rutin olmasini seviyorum ama bir yerden sonra her gun her gun ayni seyler gibi gelmeye basliyor. o bikkinlik halini yeniden motivasyona donusturmek amacim. ki simdiden basarili oldum bu konuda, o on gram bademli, sutlu, hurmali, kuru uzulu, erikli menulerimi ozledim :)

spor konusunda sanirim rekorumu kirdim ama tek seferde bu kadar cok yurumenin faydasi sandigimiz kadar cok degil, gunluk 4 parcaya falan bolunmus olsa daha cok faydasi olur muhtemelen. bence 7-8 km hizli tempoda ideal. spor da diyet de surdurulebilir olmali, diyetten sonra da omur boyu devam ettirebilecegimiz seviyede olmali. zaten hepimiz isi gucu olan mesgul insanlariz, gunde bir saati spora ya ayiririz ya ayiramayiz.

tatlım ben de yemem salam, yemedim de onun yerine salam büyüklüğünde haşlanmış tavuğu yoğurda karıştırıp ufak parçalar halinde bol pul biber ve nane ile yemiştim çok doyurucu olmuştu

günaydın kızlaaar, 3 saat sporumu tamamlayıp geldim..bi merhaba diyeyim kaçacağım zira işler ve haftasonu eğlenceleri beni bekler... öptüm hepiniziiii

zeynepcim, ben de bu mesaji begenmedim acikcasi. gecen hafta boyunca her gun menu paylasim raporlarini eklediniz. yine hic eklemeyen, hic farketmeyenler oldu. dikkatle takip ettim mesaj paylasimlari da ciddi oranda artmadi.

istersen bos vaktinde bir diger takimlari dolas, kurallara uygulamalara bir bak, 3. takimdan basla hatta. kurallari cok guzel uyguluyor herkes, paylasimi az mi sak sari kart, menude kacamak mi var, sak spor cezasi, kilo vermis olsa da hedefledigi kilodan 100 gr eksik mi, sak kendini ifsa cezasi. kimse de "vay efendim zorla mi, ben zora gelemem" demiyor. acikcasi 3. takimi cok begeniyorum, cok guzel bir ortamlari var. bizim takim gercekten birkac kisi uzerinden gidiyor, bunlar da izne ayrilsa ya da mezun olsa kalan uyelerde takimi aktif olarak devam ettirme potansiyeli goremiyorum, sen de bence bunun farkindasin.

zaten sen gecen hafta menulerini de paylastin, menu paylasim tablosuna da duzenli ekleme yaptin. zaten takimi yuruten uyelerden birisin. yani benim mesajimdan uzerine alinmasi gereken kesinlikle sen degilsin. bunu yazmam gereksiz olmali hatta.

--
bu fikir ayriligini uzatmak istemiyorum zeynep. konu burada kapansin. takim kaptanimiz gelir yorumlar, son sozu de o soyler. let's agree to disagree diyerek kapatiyorum. sevgiler sunuyorum.

Son düzenleme:

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss (+//////)
elendil76
gulanne
purmelal(+//////)
vazgecmekyok (+//////)

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss (5//////)
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8//////)

tatlım ben de yemem salam, yemedim de onun yerine salam büyüklüğünde haşlanmış tavuğu yoğurda karıştırıp ufak parçalar halinde bol pul biber ve nane ile yemiştim çok doyurucu olmuştu

tama luci :) o zaman ben de öyle yaparım tavuk haşlarım teşekkür ederim.

tama luci :) o zaman ben de öyle yaparım tavuk haşlarım teşekkür ederim.

rica ederim handecim, ben de bugün alışverişimi yaptım geldim, ıspanak ve karnabahar bulamadım kabak aldım, kabak haşlama yiyeceğim o günlerde yarın da bulamazsam :) neyseki ufak değişiklikler yapılabilen bi diyet :) bir de aklında olsun mesela öğlen ıspanak akşam 2 yumurta mı var, akşam ki yumurtanın 1 ini öğle ıspanağına kırıp yağsız tavada yapıp akşama diğer tek yumurtanı da yiyebilirsin, bu tarz değişimler de olabiliyor :)

ay zeynep yazmisim daha onceki mesajimda :) ozur dilerim handecim.

Haftasonu menusunu yazmak istemeyen, tabloya - yazsin gecsin. Mesaj yazmak istemeyen de 0 yazsin. Bunu Pazartesi de yapabilirsiniz. Menu yazmak istemiyorsaniz, bosa yorulmayin diye soyluyorum, benimle tartisma icine girmenize gerek yok :) Ama daha acik olabiliriz diye dusunuyorum, menu yazmak istemiyorsak daha acik belirtelim mesela. "ben haftasonu takimda aktif katilim yapamam" diyelim mesela. Benim yazdigim yazida sert bir uslup, yanlis bir sey yok. Takim kurallarini da yaptirimlari da cok iyi biliyorsunuz. Hepiniz yetiskin insanlarsiniz. En son gecen hafta yine bu kurallara uymaya herkes yeniden soz verdi.

Ben sadece tablonun guzelce duzenlice doldurulmasini istiyorum. Bunu da takima saygisi olan herkes lutfen duzenli olarak yapsin ki takim katilimlarini takip edip yaptirimlari uygulayabilelim. Benim tek istedigim takimin aktif bir sekilde devam etmesi.

minimum paylasim sayilarini da ekleyeyim: gunluk 5 mesaj, haftalik 25
gunluk menu paylasimi, haftalik 5 menu

goruluyor ki haftasonu menu ya da mesaj yazmasaniz da kurallari ihlal etmis olmuyorsunuz. zaten ben her ne kadar haftasonu menulerinin de yazilmasi gerektigini dusunsem de kaptanimin getirmedigi kurali kimseye uygulatmaya calismam, calismadim da.

Son düzenleme:

Takıma bir girdim hafta sonu giremiyordum bugun bari bakayım dedim bu ne yaaa???
Tamam tamam vazgecmek yok sen de haklısın hemen geriye dönüp mesajlarımı sayıyorum
menülere de başlayayım en iyisi - hatırlatman için teşekkürler

canim sen izindesin, farkindaysan tabloda adin da yok zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…