- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.521
yeniden ekleyelim paylasim raporlarini.
***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***
Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss (+/
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (+//////)
***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***
Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss (5/
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8//////)
selamlar 5. takim :) hemen menumu yazayim. bildiginiz uzere izne ayrilmadan evvel biraz diyet motivasyonum dusmustu. rutinleri seviyorum ama bir 3 aydan sonra ara verip degisiklik yapmam gerekiyor. simdi birkac gun elma diyeti uygulayayim dedim, amacim sok bir kilo vermek degil, tamamen kendi saglikli, dengeli ideal diyetime daha bir motivasyonla donmek. yani amacim psikolojimi soklamak. uzun sure yapilirsa tabii cok sagliksiz ve kesinlikle tavsiye etmeyecegim bir diyet bu elma diyeti, ancak birkac gunde sorun olmayacagini dusunuyorum, zaten bitirdikten sonra birkac gun protein-yogun beslenerek eksigi telafi edecegim.
yine de her yoruma, elestiriye acigim tabii. zira elestiri kaldiramayacak ya da gelecek yorumlardan incinecek biri degilim cok sukur. :)
2 mayis menum:
sabah: 2 dilim uno denge light+bir dilim light peynirli tost (hmmmm nefisti ozlemisim tost yapmayi) 3 kucuk domates, 1 salatalik, 1 carliston, biraz maydonoz, biraz dereotu, biraz limon suyu.
sonrasinda gun boyu araliklarla 4 elma, 5 kokteyl domates, 1 salatalik. (aslinda daha fazla elma yiyecektim ama gec kalkinca ve isler gucler yuzunden bu kadar olabildi)
su: 3 litre civari
spor: 17.5 km 3,5 saat yuruyus. (aslinda ben 8 km yuruyup donecektim hatta yurdun onunden gecerken 6 km olmustu, 1 km yurudum, geri donup 8'e tamamlayacaktim ki biir arkadasla telefonda konusmaya basladik, laf lafi acti ve 2.5 saat daha yurumusum. hep bu arkadasin sucu)
elma diyeti diye okuyunca daha şok bişey bekledim sadece elma yemek gibi . ben bi de elma yiyince nedense acıkırımama ben bu gün yediklerini beğendim canım kahvaltıda sebze var tahıl var , sonrasında da elma. ve bu menüye çok güzel bir de spor. arkadaşın ne zaman yürüyüşe çıksan arasın ya
bu diyette protein açığı var ama sen de zaten farkındasın ve birkaç günlük olduğunu da belirttin
lucicim ben de tam menüye bakıyordum neler almam gerekir diye iyi ki yazmışsın. ıspanağım var da göğüs almam gerekir.Yarın halledeceğim alışverişi canımPerşembe günü de pazarıma gider güzelce karnabahar da eklerim dolabıma. 2. gün öğlen salam var , benim kırmızı etle aram yoktur karışık etleri salam sosisi hiç sevemem. onu nasıl yapsam lucim , zeycim ne yapıyım ?
Tmm tatlım bugün yapiim bitmek yerıne tawuk göğsünde oluyomu
Herkese gunaydin dunku menumu paylasip kaciyorum
Birden fazla islerim varr
Sabah
1pors ceyregininde azi kadar borek
Oglen
2 kofte 1 avuc ici kadar tavuk
3yk bulgur pilavi
Aksam
2 dilim pizza
Aralarda 3_4hosbes,4caykeyfi biskuvi var
Cuma kendime ayirdigim izin gunumdu ohh nefsimi korelttim
Bugun harikayimm
Herkeslere iyi gunler
Vazgecmekyokcum tavrini begenmedim insanlari zoraki paylasima iter gibi yazmissin
Yazmayan kisilere takim kurali uygulariz olur biter
Ben sahsen senin az onceki yazini okudugumda yazmak ve paylasimda bulunmak istemedim
Bu benim yapim ben bu sekilde zoraki seylere gelemiyorum zaten paylasimim var katilimimda oyle ama haftasonu herkesin oldugu gibi benimde onceliklerim var herseyimi haftasonu yapiyorum
Takimda bi duzen saglamak istiyor olabilirain ancak bu tavri yanlis buluyorum.
tatlım ben de yemem salam, yemedim de onun yerine salam büyüklüğünde haşlanmış tavuğu yoğurda karıştırıp ufak parçalar halinde bol pul biber ve nane ile yemiştim çok doyurucu olmuştu
tama luci :) o zaman ben de öyle yaparım tavuk haşlarımteşekkür ederim.
elma diyeti diye okuyunca daha şok bişey bekledim sadece elma yemek gibi . ben bi de elma yiyince nedense acıkırımama ben bu gün yediklerini beğendim canım kahvaltıda sebze var tahıl var , sonrasında da elma. ve bu menüye çok güzel bir de spor. arkadaşın ne zaman yürüyüşe çıksan arasın ya
bu diyette protein açığı var ama sen de zaten farkındasın ve birkaç günlük olduğunu da belirttin
Haftasonu menusunu yazmak istemeyen, tabloya - yazsin gecsin. Mesaj yazmak istemeyen de 0 yazsin. Bunu Pazartesi de yapabilirsiniz. Menu yazmak istemiyorsaniz, bosa yorulmayin diye soyluyorum, benimle tartisma icine girmenize gerek yok :) Ama daha acik olabiliriz diye dusunuyorum, menu yazmak istemiyorsak daha acik belirtelim mesela. "ben haftasonu takimda aktif katilim yapamam" diyelim mesela. Benim yazdigim yazida sert bir uslup, yanlis bir sey yok. Takim kurallarini da yaptirimlari da cok iyi biliyorsunuz. Hepiniz yetiskin insanlarsiniz. En son gecen hafta yine bu kurallara uymaya herkes yeniden soz verdi.
Ben sadece tablonun guzelce duzenlice doldurulmasini istiyorum. Bunu da takima saygisi olan herkes lutfen duzenli olarak yapsin ki takim katilimlarini takip edip yaptirimlari uygulayabilelim. Benim tek istedigim takimin aktif bir sekilde devam etmesi.
Takıma bir girdim hafta sonu giremiyordum bugun bari bakayım dedim bu ne yaaa???
Tamam tamam vazgecmek yok sen de haklısın hemen geriye dönüp mesajlarımı sayıyorum
menülere de başlayayım en iyisi - hatırlatman için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?