Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa bu yumurtayı ıspanaga kırıp yemek supermiş peki meyve ne yice kivi ve ananas yirim ben

canım evet bu şekilde süper oluyor... meyve de ananas iyi fikir ben genelde yeşil elma ya da ufak portakal yiyorum ama o konuda rahatız istediğiniz yiyebilirsin canım ama muz, üzüm incir gibi kalorili olmasın bence sadece

Daha önce Karatayı uyguladım, en güzel yanı da yağı filan kısmaması mesela yazdığın omlet göze süper geldi, tereyağı yemeyeli eepeyce oldu :))

haklısın canım, omlet hem doyurucu oluyor hem de ekmeği hiç aratmıyor..ben genellikle zeytinyağı ile yaptım ama tereyağı da serbest karatayda biliyorsu...tereyağı koysam ekmeği ararmışım gibi geldi o yüzden göze alamadım, özellikle başlangıçta :)

Tatlımm hepimizin ortak yapacağı menüyü paylaşırmısın?

kuzum durum şu menü paylaştım ya, asıl menü odur, fakat mesela ben ıspanak bulamadım onun yerine karnabahar,brokoli, kabak,lahana vb haşlanmış sebze koyabiliyorum ama hande ıspanağı bulmuş o ıspanak yiyecek gibi...asıl liste paylaştığımdır, çok katı değil isveç bu anlamda...mesela öğle yemeğinde balık akşam da et var, eti öğle yemeğinde balığı akşam yemeğinde yiyebiliyorsun...burada amaç günde 2-3 öğün beslenmek ve listede yazanları gün içinde 2-3 ana öğünde yemek. mesela akşam 2 yumurta var, 1 ini öğle, 1 ini akşam yemeğinde keyfine göre yiyebiliyorsun, o sebeple bu liste dışında direkt bir liste veremiyorum ama hergün ya topikten ya özelden irtibatta olup fikir alışverişinde bulunabiliriz

biftek denilen yerlerde genelde tavuk göğüs ya da haşlama tavuk yiyoruz...geçen ben biftek yedim ama 2-3 yemeden sonra fenalık geçiriyor insan kayış gibi geliyor o et, ağzında büyüdükçe büyüyor... balık dediği yerlerde birinde ton yedim birinde taze balık alıp(levrek) fırında yaptım....

Tamam balımmm, buraya kadar anlaştıkkk

.

.

mesela 2.gün salam var ben salam yemem salam büyüklüğünde haşlanmış tavuk yoğurdun içinde didikleyip yedim...3.gün öğle haşlanmış ıspanak akşam 2 yumurta var ya, öğle yemeğinde ıspanağı sıcak suda bekletip süzüp sıkıp baharat ve akşamın 1 yumurtası ile omlet gibi çırpıp yedim akşama da 2 yumurta yerine 1 tane yedim

Sürekli iletişim içinde olur ve bir sonraki menümüzü danışarak yersek bu süper olur

.

canım benim yine gün gün yazışır ertesi günü kararlaştırırız...artık yatıyorum ben, eşim çemkirecek yoksa öptüm hepinizi, yarın görüşürüz fıstıklar, iyi geceler Allah rahatlık versinnn

tamamm tatlmm, iyiii geceler çok öperimmm

.

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76
gulanne
purmelal(+//////)
vazgecmekyok (+/+/////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8/17/////)
[/QUOTE]

ooo yarın hem yorucu hem de güzelbir gün desene...kolay gelsin şimdiden sizeee

Atak nasil oluyor kii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim dukana girerken 3_5gun arasaimda baslama devri oluyot hic bakmadinmii onu yapman lazim atak seyir guclendirme evreleri var atakta kisiler gundr 1 kilo veriyor die biliyorum sen durumuna gore bak 2 gun yapar 2 kg verir sabitlersin burda dukanla ilgili forumlar var bi bak istersen dukan detayli ogrenilip yapilmasi gerkilen bi diyetcunku yasam tarzin tamamen degisiyor

Tatlım menüyü netten bulabilirmiyim? hiç bir bilgim yok şu anda..ama yapmayı çok istiyorum..

.

günlük mü tartılalım? bana uyaar, zeyim yapmıştı daha önce öyle bir liste... ne dersiniz?

Kizlarr selamm luvimm insallah 13e tamamlariz diyorumm ne diim ki
Gamzem canim daha oncr liste yapmistim hergun tartilmamistik kendimize belirli tarihler belirledik ordan devam ettik

Isterseniz soyle yapalim kendi topikimizi acalim hem sigirdan isveci yerine neler yaptigimizi yazalim hemde liste seklinde devam ederiz aramiza yeni katilanlarda mutlaka olur ne dersinizzz ???

Eger okeylerseniz ben yarina hersey hazir bir sekilde hallediyor olacagimmm

zeynepcim, burada senin itirazinin tam olarak neye oldugunu anlamadim. iste "tarzini begenmedim" demek yerine daha acik net bir sekilde "su konuda soyle dusunuyorum, soyle olmali" dersen iletisimde zaman kazaniriz.

eger itirazin mesaj sayisi kuralinaysa bunun icin toplight'in o gunku mesajlarina bakmani rica edicem cunku o kural getirildi.

eger itirazin tablonun doldurulmasina karsiysa bunu tekrar konusabiliriz.

mesaj sayisinin nasil belirlenecegi konusunda ben kendi adima bircok alinti yaptigim mesaji da tek mesaj sayardim. ama her cevap verilen alintiyi sayarak her birine bir mesaj demek de yanlis olmaz diye dusunuyorum.

ayrica hatirlarsan takima ilk katildigimizda, yazdigimiz her mesajin basina numarasini yazmamizi istemisti kaptan, boylece mesaj sayilarimizi takip edebilecektik. lily kac kez mesaj sayilarini tek tek saymayi onerdi ama isleri yogun oldugu icin yapamadi. yani mesaj sayisi takibi de aslinda takimda olup cesitli sekillerde yapilmak istenen bir performans olcutuydu.

ben gecen hafta da mesaj sayisi tablosunu eklemeyi dusunuyordum ama ilk uygulamada kolaylik olmasi acisindan sadece menu paylasim tablosunun eklenmesini istedim.

yani diyorum ki itirazin tam olarak hangi konudaysa daha net bir sekilde belirtirsen direkt o konuyu konusuruz. benim tarzim burada konu disi bence.

bu arada gunaydin besinci takimin iyi kalpli yarismacilari :)

bugun de yine cok guzel bir gun, hava kapali ve yagmur yagacak ama severim yagmuru bir sonbahar cocugu olarak :) berekettir, nimettir, havayi temizler :) guzel bir kahvalti ile gune basliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…