- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.601
günlük mü tartılalım? bana uyaar, zeyim yapmıştı daha önce öyle bir liste... ne dersiniz?
Aaaa bu yumurtayı ıspanaga kırıp yemek supermiş peki meyve ne yice kivi ve ananas yirim ben
Daha önce Karatayı uyguladım, en güzel yanı da yağı filan kısmaması mesela yazdığın omlet göze süper geldi, tereyağı yemeyeli eepeyce oldu :))
canım evet bu şekilde süper oluyor... meyve de ananas iyi fikir ben genelde yeşil elma ya da ufak portakal yiyorum ama o konuda rahatız istediğiniz yiyebilirsin canım ama muz, üzüm incir gibi kalorili olmasın bence sadece
Tatlımm hepimizin ortak yapacağı menüyü paylaşırmısın?
Tatlımm hepimizin ortak yapacağı menüyü paylaşırmısın?
biftek denilen yerlerde genelde tavuk göğüs ya da haşlama tavuk yiyoruz...geçen ben biftek yedim ama 2-3 yemeden sonra fenalık geçiriyor insan kayış gibi geliyor o et, ağzında büyüdükçe büyüyor... balık dediği yerlerde birinde ton yedim birinde taze balık alıp(levrek) fırında yaptım....
Tamam balımmm, buraya kadar anlaştıkkk.
mesela 2.gün salam var ben salam yemem salam büyüklüğünde haşlanmış tavuk yoğurdun içinde didikleyip yedim...3.gün öğle haşlanmış ıspanak akşam 2 yumurta var ya, öğle yemeğinde ıspanağı sıcak suda bekletip süzüp sıkıp baharat ve akşamın 1 yumurtası ile omlet gibi çırpıp yedim akşama da 2 yumurta yerine 1 tane yedim
Tamam balımmm, buraya kadar anlaştıkkk.
Sürekli iletişim içinde olur ve bir sonraki menümüzü danışarak yersek bu süper olur
canım benim yine gün gün yazışır ertesi günü kararlaştırırız...artık yatıyorum ben, eşim çemkirecek yoksaöptüm hepinizi, yarın görüşürüz fıstıklar, iyi geceler Allah rahatlık versinnn
Yrn kardeşimin çeyiz asması var çok heyecanlıyım kardeşimi düşünemiyorum hele annemi yrn bayağı bi coşabilirim duyumlarımıza göre Kv si çok güzel mamacıklar yapmış inşallah sevmediğim şeyler vardır da yemem
canım evet bu şekilde süper oluyor... meyve de ananas iyi fikir ben genelde yeşil elma ya da ufak portakal yiyorum ama o konuda rahatız istediğiniz yiyebilirsin canım ama muz, üzüm incir gibi kalorili olmasın bence sadece
ooo yarın hem yorucu hem de güzelbir gün desene...kolay gelsin şimdiden sizeee
Atak nasil oluyor kii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım menüyü netten bulabilirmiyim? hiç bir bilgim yok şu anda..ama yapmayı çok istiyorum..
.
zeyiiim naber tatlııım, pazartesiye hazır mısın bakiiim, gamzem de eklenecek bize inşallah, bak bu sefer güçlü geliyoruz isveçe karşı :) geçen 7 de bıraktık bakarsın bu sefer 13 ü görürüz be kuzum
günlük mü tartılalım? bana uyaar, zeyim yapmıştı daha önce öyle bir liste... ne dersiniz?
Kizlar herkese iyi aksamlarrr
Cok ama çok yorgunum 10 km yakin belkide geckin yurudum_k :) biraz alisveris ve sonrasinda aile ziyareti yaptikk
Ptesi isteve baslicaz hazir kahvelerden sadece falez kalmis bir cok markette bulamadim o falezide ben sevmiyorum bugun kadikoyde kurukahveci vardi missss hem eve aldim hemde tek icimlik paketleri vardi onlardan aldim :)))
Simdi ayaklarimi uzattimmm dinleniyorum bi size bakmak istedim menumu az sonea paylasiyor olcam yada yarin bugune ait herseyi listeye ekler oyle paylasirim ay suan bilmiyorum iste :))))
Hepiniz sevgiyle kalinn
Opuldunuzzz
Bende salam yemedim onun kalorisine yakin baska seyler yemek mantikli geldi bana
Tabiki tercih senin sekerim
Hastayim senin sporlara yavruu ama baska bi spora gecccc :)
Elbetteki fikir ayriligi tartismicaz oyle bi amacim zaten yok kimsenin yerine konusmadim sadece kendi adima tavrini yanlis buldum o kadar sen eger dogru buluyorsan devam et
Ben elbette menumu paylasip takibimi yapiyorum sadece rakim kurali olarak benimsemiyorum bu nedenle bana zor bi durum gibi gelmiyor mutlu oluyorum burda olmaktan.zaten kimse zorlayamaz oyle bi durum olsa isime gelmese zor gelse cikar giderim ama dedigim gibi takim kurali olarak gormuyorum
Evet 3. Takim gayet ii gidiyor olabilir kurallari kendileri koydular uyguluyorlar. Ancak farkindaysan biz boyle bisi yapmaya karar verdigimizde yorumlara sadece sayili kisiler katildi bilmem anlatabildimmi hersey yine bizde bitiyor
Takim kurali ne ise o yapilsin yada KAPTANIMIZ ceza odul yada listeleri hazirlasin onumuze sunsun ki kimse itiraz etmesin
Ve sunu asla unutmuyorum hepimiz ayni sey icin savasiyoruz takimi ayakta tutmak icin bu nedenle senin bu atagini yanlis bulmuyorum sadece tavrin hosuma gitmedi
He anlasilan ya tavrin sadece bana yanlis geldi yada kimse bulundugumuz durumu umursamiyor :)
Herneyse yoruma acik degil herkes menu paylasimini listeye eklemeli ama mesaj sayisi biraz tartisilir cunku bircok mesajdan alinti yapilarak tek bi mesajada sigdirilabiliyor o nasil olacak ???
Canim biri dukan yapiyordu die hatirliyorum purmela olmasi lazim
Kizzz 500 gram icin dukan yapma yada sadece atak yap gider zatenn
Bizde sni seviyoruzz lucimmmm
Baby duruma gore bakalimm
Kizzz sabah konustuk ya ben daha yeni eve girebildimmm ay Allaha cok sukurrr
Tatlim selammm listeler gun gun belli zaten sadece bazi yiceklerin yerine baska seyler koyuyoruz ozelden haberlesiyoruz ayni gun ayni seyleri yemia oluyoruz tabi hergun ayni olmayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?