- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.581
oluyor ebisscim, zaten et 200 gr ağır geliyor bıktırıyor tavuk daha hafif oluyor
Kizlar herkese iyi aksamlarrr
Cok ama çok yorgunum 10 km yakin belkide geckin yurudum_k :) biraz alisveris ve sonrasinda aile ziyareti yaptikk
Ptesi isteve baslicaz hazir kahvelerden sadece falez kalmis bir cok markette bulamadim o falezide ben sevmiyorum bugun kadikoyde kurukahveci vardi missss hem eve aldim hemde tek icimlik paketleri vardi onlardan aldim :)))
Simdi ayaklarimi uzattimmm dinleniyorum bi size bakmak istedim menumu az sonea paylasiyor olcam yada yarin bugune ait herseyi listeye ekler oyle paylasirim ay suan bilmiyorum iste :))))
Hepiniz sevgiyle kalinn
Opuldunuzzz
Bende salam yemedim onun kalorisine yakin baska seyler yemek mantikli geldi bana
Tabiki tercih senin sekerim
Hastayim senin sporlara yavruu ama baska bi spora gecccc :)
Elbetteki fikir ayriligi tartismicaz oyle bi amacim zaten yok kimsenin yerine konusmadim sadece kendi adima tavrini yanlis buldum o kadar sen eger dogru buluyorsan devam et
Ben elbette menumu paylasip takibimi yapiyorum sadece rakim kurali olarak benimsemiyorum bu nedenle bana zor bi durum gibi gelmiyor mutlu oluyorum burda olmaktan.zaten kimse zorlayamaz oyle bi durum olsa isime gelmese zor gelse cikar giderim ama dedigim gibi takim kurali olarak gormuyorum
Evet 3. Takim gayet ii gidiyor olabilir kurallari kendileri koydular uyguluyorlar. Ancak farkindaysan biz boyle bisi yapmaya karar verdigimizde yorumlara sadece sayili kisiler katildi bilmem anlatabildimmi hersey yine bizde bitiyor
Takim kurali ne ise o yapilsin yada KAPTANIMIZ ceza odul yada listeleri hazirlasin onumuze sunsun ki kimse itiraz etmesin
Ve sunu asla unutmuyorum hepimiz ayni sey icin savasiyoruz takimi ayakta tutmak icin bu nedenle senin bu atagini yanlis bulmuyorum sadece tavrin hosuma gitmedi
He anlasilan ya tavrin sadece bana yanlis geldi yada kimse bulundugumuz durumu umursamiyor :)
Herneyse yoruma acik degil herkes menu paylasimini listeye eklemeli ama mesaj sayisi biraz tartisilir cunku bircok mesajdan alinti yapilarak tek bi mesajada sigdirilabiliyor o nasil olacak ???
Canim biri dukan yapiyordu die hatirliyorum purmela olmasi lazim
Kizzz 500 gram icin dukan yapma yada sadece atak yap gider zatenn
Bizde sni seviyoruzz lucimmmm
Baby duruma gore bakalimm
Kizzz sabah konustuk ya ben daha yeni eve girebildimmm ay Allaha cok sukurrr
Tatlim selammm listeler gun gun belli zaten sadece bazi yiceklerin yerine baska seyler koyuyoruz ozelden haberlesiyoruz ayni gun ayni seyleri yemia oluyoruz tabi hergun ayni olmayabiliyor
rica ederim handecim, ben de bugün alışverişimi yaptım geldim, ıspanak ve karnabahar bulamadım kabak aldım, kabak haşlama yiyeceğim o günlerde yarın da bulamazsam :) neyseki ufak değişiklikler yapılabilen bi diyet :) bir de aklında olsun mesela öğlen ıspanak akşam 2 yumurta mı var, akşam ki yumurtanın 1 ini öğle ıspanağına kırıp yağsız tavada yapıp akşama diğer tek yumurtanı da yiyebilirsin, bu tarz değişimler de olabiliyor :)
kolay gelsin elendilcim, ben çok faydasını gördüm karatay tarzı beslenmenin, inşallah sen de görürsün...ufak bi öneri sabah kahvaltıdaki yumurtalarını omlet şeklinde yaparsan ekmek alışkanlığından daha kolay kurtulabilirsin...ben de başta ekmeksiz rafadan yumurta yiyememiştim ama az tereyağ ya da z.yağı ile yapılan omlet ekmeksizliğe çook kolay alıştırıyor canım
Selam kızlar
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Alıntı yapmadan yazıyorum
Elendil - menün güzel - karatay yapmak isteyebilirsin elbette senin kararındır saygı duyarım ama bence sen artık bu 6 öğün yeme olayına alıştın bünye olarak - değişim istiyorsan bunun üzerinden git derim mesela akşam 1 dilim ekmeği azalt ne bileyim meyve+ayran ile ara öğün yapmak yerine sadece meyve ile yap ya da porsiyonu yarıya indir. Çünkü sen kilo vermeye devam ediyorsun bu şekilde - sadece belki kalori miktarında bir kırpmaya gidilebilir gibi geldi. Tabii dediğim gibi karar senin sadece bünyen alıştıysa bu düzeni bozmamak iyi olurdu diye düşünerek acizane görüşümü belirtmek istedim
Hande - menün güzel canım - ayça kayanın yeme tarzına benzettim menünü - bak şu linklere bak istersen örnekler var yaklaşık 1200 kalorilik menüler veriyor 4-5 öğünlük günde 4-5 tahıl+3süt+3meyve+3 et+3 yağ prensibine dayanıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=525279
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=492056
Elifcim Allah kabul etsin ama sanki tüm günlük açlığa göre yediklerin az yani çorba+salatanın yanında yoğurt+ana yemek+1-2 dl ekmek yesen hem doyarsın hem de tüm günlük eksikliği kapatmış olursun gibi geldi
vazgecmekyok - menün elma diyetine göre idare eder eksiklerini sen zaten biliyorsun ve eminim eski düzenine büyük bir hevesle döneceksin baksana peyniri bademi özlemişsinaç kalma
Tatlim selammm listeler gun gun belli zaten sadece bazi yiceklerin yerine baska seyler koyuyoruz ozelden haberlesiyoruz ayni gun ayni seyleri yemia oluyoruz tabi hergun ayni olmayabiliyor
Ben de yapacağım ama şok şok kilo vermek için değileğlence için, öylesine..Bizim Haççe abla var o şok olsun diye yapıcam
KK ve 5. takımda sana bayılıyorr balımmaksi halde bu kadar şey olmazdı şey işteee, bilemedim şimdi adını
Bananeeeee bende isveç istiyorum, hemde sen bana her gün ne yemem gerektiğini söyle ve bende uygulayayım..Lütfen tatlım yaa bak şimdi çok ciddiyimm :26:menülerimi 1 gün önceden sen belirle ben de uygulayayım
.
kuzuuum sen iste ben sana bildireyim tabi ki...az sonra paylaşayım isveçi tekrardan, kolay gelecektir senin beslenme tarzınasensiz olmazdı zaten bebişim... ben de hepinize bayılıyorum, balımmmm
Kizlar herkese iyi aksamlarrr
Cok ama çok yorgunum 10 km yakin belkide geckin yurudum_k :) biraz alisveris ve sonrasinda aile ziyareti yaptikk
Ptesi isteve baslicaz hazir kahvelerden sadece falez kalmis bir cok markette bulamadim o falezide ben sevmiyorum bugun kadikoyde kurukahveci vardi missss hem eve aldim hemde tek icimlik paketleri vardi onlardan aldim :)))
Simdi ayaklarimi uzattimmm dinleniyorum bi size bakmak istedim menumu az sonea paylasiyor olcam yada yarin bugune ait herseyi listeye ekler oyle paylasirim ay suan bilmiyorum iste :))))
Hepiniz sevgiyle kalinn
Opuldunuzzz
Bende salam yemedim onun kalorisine yakin baska seyler yemek mantikli geldi bana
Tabiki tercih senin sekerim
Hastayim senin sporlara yavruu ama baska bi spora gecccc :)
Elbetteki fikir ayriligi tartismicaz oyle bi amacim zaten yok kimsenin yerine konusmadim sadece kendi adima tavrini yanlis buldum o kadar sen eger dogru buluyorsan devam et
Ben elbette menumu paylasip takibimi yapiyorum sadece rakim kurali olarak benimsemiyorum bu nedenle bana zor bi durum gibi gelmiyor mutlu oluyorum burda olmaktan.zaten kimse zorlayamaz oyle bi durum olsa isime gelmese zor gelse cikar giderim ama dedigim gibi takim kurali olarak gormuyorum
Evet 3. Takim gayet ii gidiyor olabilir kurallari kendileri koydular uyguluyorlar. Ancak farkindaysan biz boyle bisi yapmaya karar verdigimizde yorumlara sadece sayili kisiler katildi bilmem anlatabildimmi hersey yine bizde bitiyor
Takim kurali ne ise o yapilsin yada KAPTANIMIZ ceza odul yada listeleri hazirlasin onumuze sunsun ki kimse itiraz etmesin
Ve sunu asla unutmuyorum hepimiz ayni sey icin savasiyoruz takimi ayakta tutmak icin bu nedenle senin bu atagini yanlis bulmuyorum sadece tavrin hosuma gitmedi
He anlasilan ya tavrin sadece bana yanlis geldi yada kimse bulundugumuz durumu umursamiyor :)
Herneyse yoruma acik degil herkes menu paylasimini listeye eklemeli ama mesaj sayisi biraz tartisilir cunku bircok mesajdan alinti yapilarak tek bi mesajada sigdirilabiliyor o nasil olacak ???
Canim biri dukan yapiyordu die hatirliyorum purmela olmasi lazim
Kizzz 500 gram icin dukan yapma yada sadece atak yap gider zatenn
Bizde sni seviyoruzz lucimmmm
Baby duruma gore bakalimm
Kizzz sabah konustuk ya ben daha yeni eve girebildimmm ay Allaha cok sukurrr
zeyiiim naber tatlııım, pazartesiye hazır mısın bakiiim, gamzem de eklenecek bize inşallah, bak bu sefer güçlü geliyoruz isveçe karşı :) geçen 7 de bıraktık bakarsın bu sefer 13 ü görürüz be kuzum
olleyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeişte lucimin farkıııı bitanesin sen birrrrrrrrr
Bence liste yapalım ve her gün başarımızı oraya ekleyelim
Tmm Cnm yaptım bugün alışverişimi Pazartesi'ye hazırım cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?