Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum

Alıntı yapmadan yazıyorum

Elendil - menün güzel - karatay yapmak isteyebilirsin elbette senin kararındır saygı duyarım ama bence sen artık bu 6 öğün yeme olayına alıştın bünye olarak - değişim istiyorsan bunun üzerinden git derim mesela akşam 1 dilim ekmeği azalt ne bileyim meyve+ayran ile ara öğün yapmak yerine sadece meyve ile yap ya da porsiyonu yarıya indir. Çünkü sen kilo vermeye devam ediyorsun bu şekilde - sadece belki kalori miktarında bir kırpmaya gidilebilir gibi geldi. Tabii dediğim gibi karar senin sadece bünyen alıştıysa bu düzeni bozmamak iyi olurdu diye düşünerek acizane görüşümü belirtmek istedim

Hande - menün güzel canım - ayça kayanın yeme tarzına benzettim menünü - bak şu linklere bak istersen örnekler var yaklaşık 1200 kalorilik menüler veriyor 4-5 öğünlük günde 4-5 tahıl+3süt+3meyve+3 et+3 yağ prensibine dayanıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=525279
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=492056

Elifcim Allah kabul etsin ama sanki tüm günlük açlığa göre yediklerin az yani çorba+salatanın yanında yoğurt+ana yemek+1-2 dl ekmek yesen hem doyarsın hem de tüm günlük eksikliği kapatmış olursun gibi geldi

vazgecmekyok - menün elma diyetine göre idare eder eksiklerini sen zaten biliyorsun ve eminim eski düzenine büyük bir hevesle döneceksin baksana peyniri bademi özlemişsin aç kalma

valla durumdacım harikasın sen...süper iradelisinnn

Tebrikler Canimmmmmmm :) 😄🌹🌹🌹 çok sevindim

Dukan Express ne ?ben dukan yapıyorum da

1.GÜN: SAF PROTEİNLER + 1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+10 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

2.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+12 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

3.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+14 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

4.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+16 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

5.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+18 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

6.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

7.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+ÖDÜL ÖĞÜNÜ+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

canım diyet bu ama neyden ne kadar yiyeceğim onu bilemedim=)))))

selam kızlar nasılsınız? dün okuldan eve geldim anormal yorgundum elim kolum kalkmiyordu yaaaa...şimdi de temizliğimi bitirdim..ütüye başlayacağım kızı uyutuyorum su an...bugun şu mas salatasını yapacağım ıslattım maşları bakalım nasıl olacak kaptancım güzel olursa sana da yollayacağım tarifi=)))

dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim salam
1kk oeynir
salatalık domates maydanoz

öğle yok
ara
1 top kek

akşam
mantarlı tavuk sote 4 yk
pilav 4 yk
salata

ara
(cok acıktım)
2 dilim kepek ekmek arası krem peynir ve 1 dilim salamm

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/)
ebbisss (+//////)
elendil76
gulanne
purmelal(+//////)
vazgecmekyok (+//////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/)
ebbisss (5//////)
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8//////)

purmelal sana bişey soracağım şimdi dukan da saf protein günü var ya mesela yumurta yiyeceğim iki tane yesem olur mu ekmek yok nasıl doyacapım??
mesela sabah ne yiyeceğim saf protein gününde..süt yumurta salam olur mu ???mesela saf protein sınırsız demiş istediğim kadar sütiçebilir miyimm

cok zor ama o guzelim ya :) ben karbonhidratsiz dayanamam. isvec diyeti bitince belki bunu uygulamak isteyen cikar takimdan. bir hafta bekle istersen?

yaaaa kız deme öyleee hevesimi kırma=))) desene kesin yaparsın hehehehhehe=))) yaa bende karbonhidratsız durabilir miyim bilmiyorum yaaaa bakalım deniyim biii..bi de ben hiç listeye göre diyet yapmadım kafama göre takıldım hep bakalım becerebilecek miyimm

wuhuuu yalnız saf protein gününde yumurtanın sadece beyazı yeniyormuşş böğğğ ben yiyemem sadece beyazınıııı

saf protein dedigi et sanirim, eti seviyorsan yaparsin tabii ben cok sevmiyorum, salata ya da meyva yemedigim gun acliktan kivraniyorum.

ama canim sen nerdeyse hedefindesin, boyle bir diyete neden ihtiyac duydun ki?

purmelalcım şimdi senden saf protein gününe ne yemem gerektiğini yazıyorum bakar mısın olur mu bu yazdıklarım
sabah
sütle 1,5 kaşık yulaf kepeği
2 haslanmış yumurta
1kk yağsız peynir

öğlen (okuldayım ya)
yağsız yoğurt
yağsız süt

akşam
tavuk ızgara
yoğurt
mesela uyuyor mu buuu ya da bilen arkadaslar varsa beni aydınlatabilir miiii lütfennnnnnn

bi de ton balığı da olabilir di mi yağsızındannn

saf protein dedigi et sanirim, eti seviyorsan yaparsin tabii ben cok sevmiyorum, salata ya da meyva yemedigim gun acliktan kivraniyorum.

ama canim sen nerdeyse hedefindesin, boyle bir diyete neden ihtiyac duydun ki?

canım su 500 gram da gitsin ve rahatlıyım diyeeee=))))) ete çok bayıldığım soylenemez ama bu hafta hedefime ulaşmak istiyorummmmm

biri de benimle su dukan expressi yapsın=)))))))))))))arkadaşaihtiyacım varrrr

ahhhh kuzuuum ben yapardım ama isveçe söz verdim artık, önümüzdeki hafta ancak :) severim ben yenilikleri, açığımdır her tür yeniliğe, dar görüşlü değilimdir lakin bu hafta isveçe söz verdim, ama istersen haftaya seninleyim canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…