Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel canımm masallahhh ben güneşli havaları seviyorum hava kapalı olunca bneimde içim kapanıyor sanki

mrb lar 3. takımdan ahsen ben
geçen hafta takımck bi karar alınmıştı.hedef kilo belirtip hedefini tuttturamayan diğer takımlara ifşa yapcktı.
hedefim 1 kiloydu.geçen hafta küçük bi tatil yaptım.termal otelde onun da etkisiyle.. kilo verdim ama hedefim olan 1 kiloyu veremedim.
sebebi yeterli su içemedim.sürekli yolculuk halindeydim wc bulamam diye çok içemedim.
aaaaa bi de oteldeki tatlıları pastaları unutmamalı.elimden geleni yaptım.aam açık büfe olunca gözüm kaydı işte.bu hafta verdiğim hedefi tutturucm ama ....

kiyamam size yaa :) bu ilk uygulamaydi sanirim. bakalim haftaya nasil sonuclar verecek, kacamak yapan olacak mi? :))

ne güzel canımm masallahhh ben güneşli havaları seviyorum hava kapalı olunca bneimde içim kapanıyor sanki

gunesi de seviyorum ben :) her mevsimi ve her hava durumunu seviyorum galiba bir tek nemli sicak yazi sevmiyorum cok. konyali oldugumdan yazlar sicak ve kurak olmali ama istanbul'da yasayacaksam nemle barismaliyim :) (kuzeye bakan, golgede kalan bir odasi olmali evin, her zaman serin olmali. bi odasi da guneye bakip sicak olmali. nasil bir evse artik bu )

benim dediğimde de 3-5 kilo veriliyormuş sözde kilosu az olanlar yani vereceği 5 kilo kadar olanlar içinmiş..dedim ya canım ben ne karatayı ne dukanı bilmiyorum hiç yapmadım merak edip de hiç araştırmadım bi expressi araştırdım..kesinlikle iyice araştırmak lazım çok haklısın da dedim ya ben 500 gram vereyim gerisi mühim değil ondan da çok sallamıyorum incık cıncık=))))benim hayatımı sadece 1 hafta değiştircek onu da yapabilirsem tabi..uzun süre değil eger uzun süre yapacak olsam iyice öğrenirdim canımmmm=))))

ayy evet yaaaasiinir bozucu hava pazarları hep böyle oluyor sinir oluyorummmmmmmmmmm

kızlar biz silivriye gitcez arkadasıma akşama döneceğiz girebilir miyim bilmiyorum hepinizi öpüyorummmm mucukkkkkkkkkkk

heheheh isteklerin çok hoşş=))))))))))))))pıcaklamak istiyorum ama kan akmasın istiyorum gibi olmuş kikikikikiikik

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+////)
gulanne
purmelal(+//////)
vazgecmekyok (+/+/////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8/17/////)

Ben de kendimi paylaşım listesine ekledim. Ben genelde işlerimi telefondan halletmeye alışkın olduğum için pc başına fazla oturamıyorum telefondan da şu olayı yapmak zor gerçekten. Ama daha sık pc başına oturmaya çalışacağım. Fazla paylaşım yapamıyorum belki ama buradayım ve mutluyum, daha aktif almaya gayret göstereceğim ve de bu hafta çok güzel kilo vereceğim inşallah

Fikirleirn için teşekkür ederim canım. Her zaman değerliler benim için. Ben sadece bir süreliğine Karatay'a döndüm çünkü ara öğün ve okula yemek taşıma olayı beni sıktı biraz. Okul bir buçuk ay sonra bitecek, ben de bir ay bilmedin bir buçuk ay devam edeceğim Karatay'a. Sonrasında verdiğim kiloya bakacağım, son tartı 95.8 geldi ki 95 leri görmek gerçekten güzel, Haziran 5-6 gibi 8..Leri görmeyi planlıyorum. Karatay'dan sonra kendime bir diyetisyen bulup onun listesi üzerinden devam edeceğim ya da burada sizlerle birlikte oturup yeni bir listeye karar vereceğim Kısmet bakalım. O kadar çok okudum araştırdım ki artık bu kadar bilgi fazlalığı da bazen şaşırtıyor insanı.

Zaman ne gösterecek göreceğiz. Senin de keyifler iyidir umarım. İyi pazarlar diliyorum.

insallah elendilcim :) zaten cok guzel kilo verdin simdiye kadar. 95'lere geldin bundan sonrasi corap sokugu gibi gelir :)

Umarım bu hafta daha iyi olur canım.

insallah elendilcim :) zaten cok guzel kilo verdin simdiye kadar. 95'lere geldin bundan sonrasi corap sokugu gibi gelir :)

Ben de öyle hissediyorum canım. Hedefim haziran 5-6 gibi 8 lileri görmek inşallah.

Son düzenleme:
haydi bakalim :) yazin da guzel kilo verirsen, eylul'de ogrencilerin cok sasiracak insanlari zayiflayarak sasirtmak cok guzel bence

Zaten bir süre görmeyen kişiler farketmeye başladı. Ama tabii Eylüle kadar görmeyip bir de üstüne 15 kilo verirsem çok şaşırırlar eminim. Bir de nasip olursa eylül sonunda evlatlarımın sünnet töreni olucak, onda istediğim gibi bir elbise alırsam mutlu olacağım Sağlıkla olsun tabii....

eylul sonuna kadar sen 60'lari gorursun insallah bir engel cikmazsa :)gonlune gore kiyafetlerle gonlune gore bir sunnet dugunu olur insallah :)

merhaba takım :) herkes iyidir umarım . pazar günü benim pek sevmediğim bi gün nedense. sıkıldım biraz kitap okudum biraz yabancı dizi izledimm. Hava serin mi serin. Öyle durumlar işte. Yarın İsveçe başlıyorum hazırım ve tam motiveyim Gününüz güzel geçsin sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…