- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.641
Amin canım inşallah... Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi :) Sen de tez zamanda kotonda 36 - 38 bedenleri alırsın inşallah :)
merhaba takım :) herkes iyidir umarım . pazar günü benim pek sevmediğim bi gün nedense.sıkıldım biraz kitap okudum biraz yabancı dizi izledimm. Hava serin mi serin. Öyle durumlar işte. Yarın İsveçe başlıyorum hazırım ve tam motiveyim Gününüz güzel geçsin sevgiler.
ahahadiyete basladigimdan beri gidip de bir magazada kiyafet denemedim. su an alirsam bu kiloda uzun sure kalma niyetim var gibi olsun istemedim, zaten yeterince bu kilodayken giydigim kiyafet var su an. iki yil once aldigim kot pantolonlar vardi, uzun suredir iclerine giremiyordum, su an onlari giyiyorum mesela :) bayagi ekonomik oldu kilo vermek
Merhaba canım, kendi adıma çok iyiymYarın bende başlamayı düşünüyorum bakalım, bu gün yağmur izin verirse çıkıp bir ön hazırlık alışverişi yapmak istiyorum
.
tam bahar geldi sandık kış geri geldi valla Gamzecim . İsveç için mi alışverişinyapabilmişsindir umarım.
zeynepcim, burada senin itirazinin tam olarak neye oldugunu anlamadim. iste "tarzini begenmedim" demek yerine daha acik net bir sekilde "su konuda soyle dusunuyorum, soyle olmali" dersen iletisimde zaman kazaniriz.
eger itirazin mesaj sayisi kuralinaysa bunun icin toplight'in o gunku mesajlarina bakmani rica edicem cunku o kural getirildi.
eger itirazin tablonun doldurulmasina karsiysa bunu tekrar konusabiliriz.
mesaj sayisinin nasil belirlenecegi konusunda ben kendi adima bircok alinti yaptigim mesaji da tek mesaj sayardim. ama her cevap verilen alintiyi sayarak her birine bir mesaj demek de yanlis olmaz diye dusunuyorum.
ayrica hatirlarsan takima ilk katildigimizda, yazdigimiz her mesajin basina numarasini yazmamizi istemisti kaptan, boylece mesaj sayilarimizi takip edebilecektik. lily kac kez mesaj sayilarini tek tek saymayi onerdi ama isleri yogun oldugu icin yapamadi. yani mesaj sayisi takibi de aslinda takimda olup cesitli sekillerde yapilmak istenen bir performans olcutuydu.
ben gecen hafta da mesaj sayisi tablosunu eklemeyi dusunuyordum ama ilk uygulamada kolaylik olmasi acisindan sadece menu paylasim tablosunun eklenmesini istedim.
yani diyorum ki itirazin tam olarak hangi konudaysa daha net bir sekilde belirtirsen direkt o konuyu konusuruz. benim tarzim burada konu disi bence.
mrb lar 3. takımdan ahsen ben
geçen hafta takımck bi karar alınmıştı.hedef kilo belirtip hedefini tuttturamayan diğer takımlara ifşa yapcktı.
hedefim 1 kiloydu.geçen hafta küçük bi tatil yaptım.termal otelde onun da etkisiyle.. kilo verdim ama hedefim olan 1 kiloyu veremedim.
sebebi yeterli su içemedim.sürekli yolculuk halindeydim wc bulamam diye çok içemedim.
aaaaa bi de oteldeki tatlıları pastaları unutmamalı.elimden geleni yaptım.aam açık büfe olunca gözüm kaydı işte.bu hafta verdiğim hedefi tutturucm ama ....
benim dediğimde de 3-5 kilo veriliyormuş sözde kilosu az olanlar yani vereceği 5 kilo kadar olanlar içinmiş..dedim ya canım ben ne karatayı ne dukanı bilmiyorum hiç yapmadım merak edip de hiç araştırmadım bi expressi araştırdım..kesinlikle iyice araştırmak lazım çok haklısın da dedim ya ben 500 gram vereyim gerisi mühim değil ondan da çok sallamıyorum incık cıncık=))))benim hayatımı sadece 1 hafta değiştircek onu da yapabilirsem tabi..uzun süre değil eger uzun süre yapacak olsam iyice öğrenirdim canımmmm=))))
Günaydın kızlarrrr
.
merhaba takım :) herkes iyidir umarım . pazar günü benim pek sevmediğim bi gün nedense.sıkıldım biraz kitap okudum biraz yabancı dizi izledimm. Hava serin mi serin. Öyle durumlar işte. Yarın İsveçe başlıyorum hazırım ve tam motiveyim Gününüz güzel geçsin sevgiler.
Merhaba canım, kendi adıma çok iyiymYarın bende başlamayı düşünüyorum bakalım, bu gün yağmur izin verirse çıkıp bir ön hazırlık alışverişi yapmak istiyorum
.
Yaptım canım yaptımmhazırım şu an
.
Ben yine aşırı yoğun bir pazar gününün ardından evdeyim. Oglusum hasta 3 gündür oksuruyor. Ben de bugun dershanede astım nöbeti geçirdim .bakıcı bu sabah işi birakacahini söyledi. Kısacası iğrenç bir gün
Herkese merhaba kizlarr
Bugun cok yogun bi gunduu
Sabahin korunde kalktim misafirim vardi kahvalti yaptim temizlik yaptim ve hopp mutfagaa kek acma pasta ve yeni special bi firinlik bisi yaptimm (adi henuz yok adini ben koycam )
Yazip kacicam evi toparlamam lazimm
Opuldunuz
Kizlar yarin icin hazirmiyizzz
Daha once yazmistim ama gormediniz heralde 4 kisiyiz isvecte yeni bi topik acalimmi hem burasi hem orasi detaylı herseyi paylasabiliriz ??? Yarin liste hazirlicam bizim icin kilo takibi yapariz
Hadi bakalım millet tam teşkilat isveç yapıyor bizim takım süper bu hafta maşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba zeycim yoğun birgün anlaşılan :) Ben yarina ve devamindaki 13gune hazırım canım
Daha önce yazdığını görmemiştim :)
Diğer arkadaşlar için de uygunsa açabiliriz ama mesaj sayısı kuralı olucağından oraya da buraya da benzer şeyleri ekleriz muhtemelen :)
Ben yine aşırı yoğun bir pazar gününün ardından evdeyim. Oglusum hasta 3 gündür oksuruyor. Ben de bugun dershanede astım nöbeti geçirdim .bakıcı bu sabah işi birakacahini söyledi. Kısacası iğrenç bir gün
Dogru soyluyorsun canim ben takibi acisindan daha ii olur die dusunmustum velki burda kaciririz ama orda kendi topigimiz olur diye dusundum
Luci gamzede cevap versin hepbirlikte karar verelim ne dersin handecim ?
Herkese merhaba kizlarr
Bugun cok yogun bi gunduu
Sabahin korunde kalktim misafirim vardi kahvalti yaptim temizlik yaptim ve hopp mutfagaa kek acma pasta ve yeni special bi firinlik bisi yaptimm (adi henuz yok adini ben koycam )
Yazip kacicam evi toparlamam lazimm
Opuldunuz
Benim hic birseye itirazim yok vazgecmekyok herseyi bilerek isteyerek buradayim son kez belirtiyorum tabtin bana yanlis geldi o kadar lutfen artik konuyu kapatlim buyutecek ve uzayacak bisi yok
Canim o kadar seye ragmen kilo vermissin cok sukur
Tatlim cok rahat verirsin rahat oll
Kizlar yarin icin hazirmiyizzz
Daha once yazmistim ama gormediniz heralde 4 kisiyiz isvecte yeni bi topik acalimmi hem burasi hem orasi detaylı herseyi paylasabiliriz ??? Yarin liste hazirlicam bizim icin kilo takibi yapariz
Canim cok gecmis olsun hem kendine hem oglusuna iyi bakkk lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?