Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canım inşallah... Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi :) Sen de tez zamanda kotonda 36 - 38 bedenleri alırsın inşallah :)

ahaha diyete basladigimdan beri gidip de bir magazada kiyafet denemedim. su an alirsam bu kiloda uzun sure kalma niyetim var gibi olsun istemedim, zaten yeterince bu kilodayken giydigim kiyafet var su an. iki yil once aldigim kot pantolonlar vardi, uzun suredir iclerine giremiyordum, su an onlari giyiyorum mesela :) bayagi ekonomik oldu kilo vermek

Merhaba canım, kendi adıma çok iyiym Yarın bende başlamayı düşünüyorum bakalım, bu gün yağmur izin verirse çıkıp bir ön hazırlık alışverişi yapmak istiyorum

.

Benim için de aynı şey geçerli. Hamilelik öncesinde aldığım pantolonlarımı giyiyorum şu anda. Çünkü ben 2010da 85 kiloydum sonra bazı skıntılı olaylar kilo getirdi maalesef beraberinde sonra da hamilelik. Bir çok küçük kıyafetimi verdim bir daha kilo veremem diye bazıları duruyordu. Verdiklerimi güle gle giysinler tabii ben yine alırım. Şimdlik kalanları giyiyorum bazı kıyafetlerimi de annem bazılarını da daralttı. Almamak istiyorum ama mecburum da işe gidiyorum. Daha uygun şeyler alıyorum şu anda ve daraltılabilecek :)

Merhaba canım, kendi adıma çok iyiym Yarın bende başlamayı düşünüyorum bakalım, bu gün yağmur izin verirse çıkıp bir ön hazırlık alışverişi yapmak istiyorum

.

tam bahar geldi sandık kış geri geldi valla Gamzecim . İsveç için mi alışverişin yapabilmişsindir umarım.

Ben yine aşırı yoğun bir pazar gününün ardından evdeyim. Oglusum hasta 3 gündür oksuruyor. Ben de bugun dershanede astım nöbeti geçirdim .bakıcı bu sabah işi birakacahini söyledi. Kısacası iğrenç bir gün

Bugunku menumu paylasip cikiyorum kizlar :)

Sabah: Bol mantarli 2 yumurtali yagsiz omlet, bir avuc kokteyl domates, 2-3 kucuk salatalik

sonrasinda araliklarla 5 elma

su: 3 litre civari

spor: 10 km yuruyus (ne kadar surer bilmiyorum, birazdan cikacagim insallah)

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+////)
gulanne
purmelal(+//////)
vazgecmekyok (+/+/+////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/
gulanne
purmelal
vazgecmekyok (8/17/9////)

Herkese merhaba kizlarr

Bugun cok yogun bi gunduu
Sabahin korunde kalktim misafirim vardi kahvalti yaptim temizlik yaptim ve hopp mutfagaa kek acma pasta ve yeni special bi firinlik bisi yaptimm (adi henuz yok adini ben koycam )
Yazip kacicam evi toparlamam lazimm

Opuldunuz

Benim hic birseye itirazim yok vazgecmekyok herseyi bilerek isteyerek buradayim son kez belirtiyorum tabtin bana yanlis geldi o kadar lutfen artik konuyu kapatlim buyutecek ve uzayacak bisi yok

Canim o kadar seye ragmen kilo vermissin cok sukur

Tatlim cok rahat verirsin rahat oll

Günaydın kızlarrrr

.

.

Yaptım canım yaptımm hazırım şu an

.

Kizlar yarin icin hazirmiyizzz

Daha once yazmistim ama gormediniz heralde 4 kisiyiz isvecte yeni bi topik acalimmi hem burasi hem orasi detaylı herseyi paylasabiliriz ??? Yarin liste hazirlicam bizim icin kilo takibi yapariz

Canim cok gecmis olsun hem kendine hem oglusuna iyi bakkk lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba zeycim yoğun birgün anlaşılan :) Ben yarina ve devamindaki 13gune hazırım canım
Daha önce yazdığını görmemiştim :)
Diğer arkadaşlar için de uygunsa açabiliriz ama mesaj sayısı kuralı olucağından oraya da buraya da benzer şeyleri ekleriz muhtemelen :)

Dogru soyluyorsun canim ben takibi acisindan daha ii olur die dusunmustum velki burda kaciririz ama orda kendi topigimiz olur diye dusundum

Luci gamzede cevap versin hepbirlikte karar verelim ne dersin handecim ?

Gecmis olsun canim oksuruk nalet bisey yaaa gecmiyor hemen...bakiciniz niye birakiyormus ki

Isvecci hatunlarr bakiyorum da tam gazsiniz harikasiniz hadi bakalimmm bende katilirdim size ama oglenleri bana hic uymuyor yoksa dukan degil de bnde onu yapmaya calisirdimm

Kizlarr bisey dicem simdi bende 5 gun isvec yapmaya calissam ama mesela 1 gun sabah kahve diyo oglen 2 yumurta haslanmis ispanak domates diyo yaa ben soyle yapsam sabah kahve ve iki yumurta oglen de semizotu yapsam yani cigden domates dograsam icine olur muu okula haslanmis yumurta gotiremem olursa o zaman bnde sizinle yapcam tek kalmiyimmm

Dogru soyluyorsun canim ben takibi acisindan daha ii olur die dusunmustum velki burda kaciririz ama orda kendi topigimiz olur diye dusundum

Luci gamzede cevap versin hepbirlikte karar verelim ne dersin handecim ?

tatlım ben de yarın ki isveç için hazır ve de nazırım, izinli olduğum halde inşallah keyifli olacak bu süreç, lakin hatırlatayım isterim sabah 7.30 gibi spor için çıkacağım dönüşte buradayım...sabah kahvemi içer çıkarım...herkese iyi şanslar şimdiden, yeni topik de benim için uygun, orada yapabiliriz paylaşımlarımızı, ben uyarım her türlü size ... şimdi kaçıyorum öptüm hepinizi...ne gündü ama bugün!!! azıcık dinleneyim :)

Kizlar bende hazırım yarın için. Alışveriş yaptım ve çok istiyorum. Insaallah başarılı olurum :) bu arada iş ve okulum var. Sohbetleri takip edebildigim kadar ederim. Başka topik bana da uyar ..

Canim ne kadar iyi baksam da oluyor işte. Havalar çok fena bozdu ya onun kurbanı olduk sanırım

Kızlar bugünkü menüm
Sabah
Dukan ekmeği biraz peynir ve şekersiz çay
Öğlen
Süt
Ikindi
Sütlü kahve
Aksam
Tavuk sis ayran

Su miktarı 2 litre
Spor yok maalesef.ne vaktim ne de gücüm kalmadı
Dukan a devam.ediyorum.yarin sebze ve protein günüm yine.

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+////)
gulanne
purmelal(+/+/////)
vazgecmekyok (+/+/+////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/
gulanne
purmelal(3/6////)
vazgecmekyok (8/17/9////)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…