Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bende hazırım yarın için. Alışveriş yaptım ve çok istiyorum. Insaallah başarılı olurum :) bu arada iş ve okulum var. Sohbetleri takip edebildigim kadar ederim. Başka topik bana da uyar ..

ohhh misss, yaparsın tatlım yapamayacak bir şey yok...zeyim topik açıyor musun? açarsan haber et de damlayalım oraya :)

Pazar menüm

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği , 1 domates , 5 zeytin , yarım salatalık

Öğlen 1 dilim pizza yarım elma

Ara 2 ceviz 1 kuru incir

Akşam 1 biber dolması 3 yk yoğurt

Su 2 lt Spor YOK :18::18::18::18:

MEnün güzel canım benim dukan diyeti ile ilgili pek bilgim yok ama sağlıklı olmuş . Afiyet olsun

Hazoscum o şekilde de yapsan plur bence adı isveç olmaz ama sonuç olarak hem öğlen de sebze yemiş olursun. salata ile biraz yoğurt veya etimek/ galeta tarzı bişeyler yiyebilirsin öğlen Yalnız kalcağnı düşünme ama kocaman bi takımız biz:130:

Sabah
2 dilim eknek
Peynirli omlet
Yarim kk peynir
Yarim kk kasar
1 tk cokokrem
Domates salatalik maydanoz

Ogle-aksam
1 kofte
Yarim copsis tavuk
1 copsis et
2 tane top ekmek
1 bardak ayran
1 dilim kek

Ara
1 dilim patates boregii
2 parca cikolata

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+////)
gulanne
purmelal(+/+/////)
vazgecmekyok (+/+/+////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/
gulanne
purmelal(3/6////)
vazgecmekyok (8/17/9////)

Hmm isvecteki mantik o zaman bi ogun ac olmak di mii:))))

Ya bir cocuk her saat basi uyanir mi ya hatta yarim saatte bir..sanki yeni dogmus bebek...biktim artik bu uyku sorunundan yaaa.uyudum mu yoksa hic uyumadim mi bilmiyorum...sinirlerimi bozuyor yaa..tansiyonum cikti resmen...nasil bir kaderim var benim

Dünkü menüm
Sabah
İki yumurta
Bir avuç ceviz
Yeşillik domates salatalık
Peynir, zeytin

Öğle
Bir kase kuru fasülye yemeği
Tavuklu bol salata
Yoğurt

Ara (Çok uzun oldu öğle ile akşam arası)
Bir avuç fındık ceviz

Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
4 kaşık yoğurt
3 kaşık mantar kavurma
3 kaşık bulgur pilavı
Salata

Spor bugün yok, dünden sonra kaslarım ağrıdı :)
Su 3 litreden fazla

Son düzenleme:

Ben uyamadım canım sanırım elma sevmediğim için ama yorumlarda okudum kilo verdiriyormuş çok

Ben artık36 beden giyiniyorum ama sanmayın zayıfım sanırım vücut şeklimden dolgun 36 yım:) hatta azcıkta gevşek spor yapamıyorum çocuktan ama anne kız göbek atma seanslarına başladık hem eğleniyoruzda

Cuma günü menüm Sabah bir kahve
Öğlen 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Akşam bir porsiyon kalamar
Cumartesi
Sabah bir bardak limonata
Bir dilim börek
Akşam 4 kaşık patates yemeği bir haşlama tavuk butu
Pazar sabah yarım dilim ekmek 100 gr dil peyniri
Öğlen 3 kaşık ıspanak
Akşam çiğ köfte dürüm:))
Çok az su içiyorum bu ara neden bilmiyorum

Akşam yemeğin fazla olmuş canım yoğurt ve salata olsaydı güzel olucaktı.su olayın harika akşamı azalt gün içindeki yiyecek dağılımın süper ama akşam az yemek şart

duydum ki çoğunuz isveç diyetine başlıyormuşsunuz bugün, kolay gelsin başlayanlara.ben eğerki cumaya kadar biraz daha verebilirsem mezun olmak istiyorum kızlar hedefim 70.0 ti zaten .olmadı öbür cumaya bakalım hayırlısı.ama mezun da olsam yinede burda sizlerle kalmak istiyorum mümkün olduğu kadar .

.

Son düzenleme:
herkese merhabaaa, günaydınlarrr, bugün gecikmeli olarak spora çıkıyorum (ama illa ki çıkıyoruuum ) malum tüm yurt yağışlı, sağanağa yakalanmamak için bekledim ancak çıkacağım, çıkmadan selam vereyim istedim... öğleye gelirim, öptüm hepiniziiii...bugün bizim için isveç başlarrr, hadi hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…