Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptancim, cuma mesaj sayisi bildirimi seklinde de yapilabilir. Ama gun gun sayip toplamak, cuma butun haftayi toplamaktan daha kolay olur diye dusunuyorum. ben kendi adima, profilime gidip takimin basligina yazdigim mesajlari oradan sayiyorum. ama aktivite arttikca, baska basliklara da yazdikca saymak zorlasiyor.

Arkadaslar hangisini tercih ediyorlarsa oyle yapsinlar tabii.

mesaj sayısı konusunda herkes teklifini sunsun o zaman menüler düzene girdi herkes menüyü listeye ekliyor
mesaj sayısı da düzene bu hafta girmesi gerekiyor bu cuma itibari ile ceza olayına gececeğiz
az önce biraz kısa geçtim şu anda takımda büyük çogunluk şok diyetler uyguluyor bir arkadaşımız buna karşı olmasına rağmen kendisi de kısa süre değişiklik olsun diye kısa süreli bir şok diyet uyguluyor kısa süreli şok diyet tamam arkadaşlar burası bir diyet topiği ama sağlığımıza zarar vermeden kilo vermemiz gerekiyor
bir de yukarda da yazmıştım spor olayını bazı arkadaşlarımız şu an vakit bulup günlük 2-3 saat spor yapıyorlar ama bir ömür boyu bu şekilde yapamazsınız maalesef keşke yapabilseniz günlük 2-3 saat spor yerine düzenli olarak hergün yarım saat yapın ama tüm hayatınız boyunca yapın diyet bittikten sonra spor da yürüyüş de bitmesin arkadaşlar zamanında bende şok diyetler zayıflama hapları kullandım bunun sonucunda ne oldu metabolizmamı bozdum kilo konusunda anksiyete bozukluğu oluştu antidepresan kullanmak zorunda kaldım ben bunları yaşadım lütfen bedeninize iyi bakın onu heder etmeyin sağlığınızı bozacak şeyler yapmayın şu an hepinizin yaşı çok genç ama bunun zararlarını ilerde göreceksiniz benim zamanında yaptığım sağlıksız diyetler sonucunda şu an hormon değerlerim düzgün değil istediğim gibi kilo veremiyorum o yüzden motivasyonun çok çok düştü ama bunu sizlere yansıtmamaya çalışıyorum kilo vermek istedikce aksşine şu dönem ki,lo almaya başladım o yüzden lütfen arkadaşlar dikkatli olalım

haklisin kaptan, benim yuruyus nadiren 3 saate cikiyor, yoksa 1-1.5 saat civarinda tutuyorum sporumu. dedigin gibi beslenme de spor da surdurulebilir olmali. ben basindan beri bunu soyledim zaten. su an, senin de yazdigin gibi birkac gunlugune degisiklik olsun diye bir sok diyet uyguluyorum. en kisa surede saglikli, dengeli beslenmeme donus yapacagim.

uyarilarin icin tesekkurler :)

ahh kaptancım bu cocukları anlamak çok zor(( bu arada ben çok sevdim maş salatasını hemen veriyorum tarifi..yapınca yaz burdan beğenip beğenmediğini=)))

MAŞ SALATASI

250 gram maş (1 gece önceden ıslat düşük ateşte haşla dağılıyor.)

3 adet salatalık turşusu
4 adet taze soğan
yarım demet maydanoz
yarım demet dereotu
1 adet domates(çekirdeklerini koyma)
1 adet kırmızı biber
1 çay bardağı zeytinyağı
1 limon suyu
yarım çay bardağı nar ekşisi
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşiği sumak
2 çay kaşiği pul biber
1 tatlı kaşığı tuz

malzemeler minik minik doğranacak..bu arada ben dereotundan nefret ettiğim için koymadım bide sarımsak koymadım eşim sevmediği için..bu arada baharatları da tam ölçülü koymadım çünkü maşın gramını bilmiyordum tadına bakaraaak koydummm

Kaptancim merhaba

Ben ozellikle belirttim tabloya listeye mesaj sayisina kesinliklr karsi değilim ben sadece o tavrini hos bulmadim o kadar

Bunu cok acik bi dillede belirttim
Yanlis anlasilmak istemiyorum benim karsi oldugum bi uygulama yok ki zaten takimi ayakta tutmak icin vs bir cok sey icin ben cok ilgilendim nefen karsi cikim ki

Konunun bu kadar uzayacagini tahmin bile etmedim

iyi ne olsun sahnur... kilo vermeye çalışıyorum veremiyorum yaz geldi fıttırıcam valla... sen kaç oldun canım...
canım ben şu an izinliyim 74-75 arasındayım maalesef kilo aldım sende gelsen çok iyi olur tatlım
bizim takima alalim sizi isterseniz :)

zaten bu takımdaydım be güzelim... bir daha girmeye cesaret edemiyorum ... o sorumluluğu üstlenmeye cesaretim yok henüz... :18:

sen cesaret al tatlım şu an sorumluluk benim üzerimde zaten sana fazla yük vermeyiz gel hadiiiiii

tamam tatlım o zaman nasıl hesaplayalım mesajları hadi bakalım sizler karar verin ona göre uygulayalım

biliyorum, eski takim kaptanisiniz degil mi? :) bir dusunun de su an tam zamani kilo verip zayiflamanin

evet eski takım kaptanıyım ve malesef hiç de iyi bir örnek teşkil etmişorum şu halimle...

canım ben şu an izinliyim 74-75 arasındayım maalesef kilo aldım sende gelsen çok iyi olur tatlım

sen cesaret al tatlım şu an sorumluluk benim üzerimde zaten sana fazla yük vermeyiz gel hadiiiiii

şahnur sorumluluktan kastım zaten takımın başına geçmek değildi... ama bir takıma girmenin de sorumluluğu vardır.. düzenli takip etmek menülerini yazmak diğer yarışmacılarla irtibat halinde olmak vs vs vs ... bunları yapmaya hazır hissetmiyorum kendimi...

ayrıca sen biliyorsun kilo verme konusunda acayip sıkıntı yaşıyorum veremiyorum. aylardır uğraşıyorum mesela 88 altını göremedim girip herkesin canını sıkmak istemem ama takipte kalırım bakınırım sizlerden sevk alırım vs.

tekrar merhaba, çok şükür sporumu tamamlayıp döndüm, yemeğimi yiyeceğim az sonra...nasıl gidiyor kızlar?

toplightcım tüm yazdıklarını okudum, teşekkür ederim uyarıların için

hazoscum evet, öğle ve akşam menüleri yer değiştirebiliyor tatlım,kendi programına göre değiştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…