- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.701
Kaptancim, cuma mesaj sayisi bildirimi seklinde de yapilabilir. Ama gun gun sayip toplamak, cuma butun haftayi toplamaktan daha kolay olur diye dusunuyorum. ben kendi adima, profilime gidip takimin basligina yazdigim mesajlari oradan sayiyorum. ama aktivite arttikca, baska basliklara da yazdikca saymak zorlasiyor.
Arkadaslar hangisini tercih ediyorlarsa oyle yapsinlar tabii.
selam şahnur.... nasılsın
canim o senin gibi hemen hemen ideal kilosunda olanlar icin degildir, mesela benim gibi daha 25 kilo yagi olanlar icindir
Allah kolaylik versin canim. bitirince dikkat et.
mesaj sayısı konusunda herkes teklifini sunsun o zaman menüler düzene girdi herkes menüyü listeye ekliyor
mesaj sayısı da düzene bu hafta girmesi gerekiyor bu cuma itibari ile ceza olayına gececeğiz
az önce biraz kısa geçtim şu anda takımda büyük çogunluk şok diyetler uyguluyor bir arkadaşımız buna karşı olmasına rağmen kendisi de kısa süre değişiklik olsun diye kısa süreli bir şok diyet uyguluyor kısa süreli şok diyet tamam arkadaşlar burası bir diyet topiği ama sağlığımıza zarar vermeden kilo vermemiz gerekiyor
bir de yukarda da yazmıştım spor olayını bazı arkadaşlarımız şu an vakit bulup günlük 2-3 saat spor yapıyorlar ama bir ömür boyu bu şekilde yapamazsınız maalesef keşke yapabilseniz günlük 2-3 saat spor yerine düzenli olarak hergün yarım saat yapın ama tüm hayatınız boyunca yapın diyet bittikten sonra spor da yürüyüş de bitmesin arkadaşlar zamanında bende şok diyetler zayıflama hapları kullandım bunun sonucunda ne oldu metabolizmamı bozdum kilo konusunda anksiyete bozukluğu oluştu antidepresan kullanmak zorunda kaldım ben bunları yaşadım lütfen bedeninize iyi bakın onu heder etmeyin sağlığınızı bozacak şeyler yapmayın şu an hepinizin yaşı çok genç ama bunun zararlarını ilerde göreceksiniz benim zamanında yaptığım sağlıksız diyetler sonucunda şu an hormon değerlerim düzgün değil istediğim gibi kilo veremiyorum o yüzden motivasyonun çok çok düştü ama bunu sizlere yansıtmamaya çalışıyorum kilo vermek istedikce aksşine şu dönem ki,lo almaya başladım o yüzden lütfen arkadaşlar dikkatli olalım
iyi ne olsun sahnur... kilo vermeye çalışıyorum veremiyorum yaz geldi fıttırıcam valla... sen kaç oldun canım...
sonunda tüm geçmişi okudum şimdi gelelim yorumlara
arkadaşlar bu şok diyet olayı sağlıklı beslenmeye uygun değil bunu hepimiz biliyoruz şok diyetlerle güzel kilo verip sonrasında alıyoruız gerçi istisnalar kaideyi bozmaz ama diyet bittikten sonra koruma evresinde yapabileceğimiz kadar spor ve yemek yemeliyiz şok diyet ve sporlar çok sağlıklı değil benim gözümde
ebbiisss cim bu çok sağlıksız yaaa 3 gün hiç bişey yememek
maşallah bizim takım yürüme rekoru kırıyor 2,5 saat 3 saat siz arkadaşlar çok güzel yapıyorsunuz da tüm hayatınız boyunca bu kadar yürüyüş yapabilecekmisiniz
vazgeçmekyok sadece sana değil lafım luci ye de söylüyorum canım ikinizde maşallahınız var günde2-3 saat spor
zeynep cim vazgeçmek yok menülerde olduğu gibi mesajlarda da belirginlik olsun diye böyle bir tablo düzenlemiş tabloya yazmak zorunda değilsin tatlım ama artık cumaları kilo bildiriminde en azından kaç mesaj oldupğu belliolsun istiyorum tamam senin 25 mesaj sıkıntın yok ama daha az mesaj yazanlar var
mesajları da menüler gibi takip etmek gerekiyor tatlım haklısın peki bunu tablo olarak değilde nasıl yapmak istiyorusunuz bu konuda sizlerin önerilerini istiyorum vazgeçmekyok un tablosuna zeynep cim sen tepki vermişsin benim dediğim gibi cumalşarı kilo bildirimi yanında mesaj bildirimi de mi yapılsın ne önerirsin?
maş salatasın nasıl oldu tatlım?
güzel olduysa tarifini istiyorum
kolay gelsin tatlım aman dikkat et
geçmiş olsun yaa hepsi nasıl böyle üstüste geldi?
hazoşum normal tatlım bizde sabahın köründe ayakyatdık bu sıpalara hiç belli olmuyor
hayırdır sevda cım ne oldu aslında senin hedefin 65 değilmiydi?
kızlar bu takımda mesaj yazma konusunda vazgeçmekyok un yazdılarına zeynep tepki göstermiş
luci şok diyetler konusunda sende yazmışsın
arkadaşlar nbu konuda daha uzun yazacağım ama lütfen birbiriniz kırıcı yazılar yazmayın biz bir takımız takım olarak hareket etmek zorundayız
şok diyetlere fazla sempati göstermediğimi söyledim sizlere ama lütfen mesajlarınızı yazarken daha dikkatli yazarmısınız birbirinizi eleştiren alay eden tarzda yazmayın
bizim takima alalim sizi isterseniz :)
zaten bu takımdaydım be güzelim... bir daha girmeye cesaret edemiyorum ... o sorumluluğu üstlenmeye cesaretim yok henüz... :18:
sonunda tüm geçmişi okudum şimdi gelelim yorumlara
arkadaşlar bu şok diyet olayı sağlıklı beslenmeye uygun değil bunu hepimiz biliyoruz şok diyetlerle güzel kilo verip sonrasında alıyoruız gerçi istisnalar kaideyi bozmaz ama diyet bittikten sonra koruma evresinde yapabileceğimiz kadar spor ve yemek yemeliyiz şok diyet ve sporlar çok sağlıklı değil benim gözümde
ebbiisss cim bu çok sağlıksız yaaa 3 gün hiç bişey yememek
maşallah bizim takım yürüme rekoru kırıyor 2,5 saat 3 saat siz arkadaşlar çok güzel yapıyorsunuz da tüm hayatınız boyunca bu kadar yürüyüş yapabilecekmisiniz
vazgeçmekyok sadece sana değil lafım luci ye de söylüyorum canım ikinizde maşallahınız var günde2-3 saat spor
zeynep cim vazgeçmek yok menülerde olduğu gibi mesajlarda da belirginlik olsun diye böyle bir tablo düzenlemiş tabloya yazmak zorunda değilsin tatlım ama artık cumaları kilo bildiriminde en azından kaç mesaj oldupğu belliolsun istiyorum tamam senin 25 mesaj sıkıntın yok ama daha az mesaj yazanlar var
mesajları da menüler gibi takip etmek gerekiyor tatlım haklısın peki bunu tablo olarak değilde nasıl yapmak istiyorusunuz bu konuda sizlerin önerilerini istiyorum vazgeçmekyok un tablosuna zeynep cim sen tepki vermişsin benim dediğim gibi cumalşarı kilo bildirimi yanında mesaj bildirimi de mi yapılsın ne önerirsin?
maş salatasın nasıl oldu tatlım?
güzel olduysa tarifini istiyorum
kolay gelsin tatlım aman dikkat et
geçmiş olsun yaa hepsi nasıl böyle üstüste geldi?
hazoşum normal tatlım bizde sabahın köründe ayakyatdık bu sıpalara hiç belli olmuyor
hayırdır sevda cım ne oldu aslında senin hedefin 65 değilmiydi?
kızlar bu takımda mesaj yazma konusunda vazgeçmekyok un yazdılarına zeynep tepki göstermiş
luci şok diyetler konusunda sende yazmışsın
arkadaşlar nbu konuda daha uzun yazacağım ama lütfen birbiriniz kırıcı yazılar yazmayın biz bir takımız takım olarak hareket etmek zorundayız
şok diyetlere fazla sempati göstermediğimi söyledim sizlere ama lütfen mesajlarınızı yazarken daha dikkatli yazarmısınız birbirinizi eleştiren alay eden tarzda yazmayın
canım ben şu an izinliyim 74-75 arasındayım maalesef kilo aldım sende gelsen çok iyi olur tatlımiyi ne olsun sahnur... kilo vermeye çalışıyorum veremiyorum yaz geldi fıttırıcam valla... sen kaç oldun canım...
bizim takima alalim sizi isterseniz :)
zaten bu takımdaydım be güzelim... bir daha girmeye cesaret edemiyorum ... o sorumluluğu üstlenmeye cesaretim yok henüz... :18:
Kaptancim merhaba
Ben ozellikle belirttim tabloya listeye mesaj sayisina kesinliklr karsi değilim ben sadece o tavrini hos bulmadim o kadar
Bunu cok acik bi dillede belirttim
Yanlis anlasilmak istemiyorum benim karsi oldugum bi uygulama yok ki zaten takimi ayakta tutmak icin vs bir cok sey icin ben cok ilgilendim nefen karsi cikim ki
Konunun bu kadar uzayacagini tahmin bile etmedim
biliyorum, eski takim kaptanisiniz degil mi? :) bir dusunun de su an tam zamani kilo verip zayiflamanin
canım ben şu an izinliyim 74-75 arasındayım maalesef kilo aldım sende gelsen çok iyi olur tatlım
sen cesaret al tatlım şu an sorumluluk benim üzerimde zaten sana fazla yük vermeyiz gel hadiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?