Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

he tamam o zzaman

kız inşallah hepimiz mezun olsakta korumaya gecsek

selam şahnur.... nasılsın

iyi ne olsun sahnur... kilo vermeye çalışıyorum veremiyorum yaz geldi fıttırıcam valla... sen kaç oldun canım...

zaten bu takımdaydım be güzelim... bir daha girmeye cesaret edemiyorum ... o sorumluluğu üstlenmeye cesaretim yok henüz... :18:

meltemcim hpşgeldin tatlım seni görmek çok güzel

tamam tatlım o zaman nasıl hesaplayalım mesajları hadi bakalım sizler karar verin ona göre uygulayalım

canım benim bir önerim var.menü paylaşım tablosu gibi bir tablo oluşturulabilir herkes ogünkü mesaj sayısını oraya yazabilir.ayyy yapılmış bile..

.

Son düzenleme:

canım boyum 165 ama vücudum sıkı.şuanda 70.8 im ama kimse inanmıyor daha az gösteriyormuşum ayrıca yaşımda 37 yeterli gibi geliyor bana.

.

canım vucudunun sıkı olaması senin için çok büyük bir avantaj

elbette o zaman 70 in altında gösteriyorsundur.

en güzeli sen kendini en ii hangi kiloda hissediyorsan o senin hedef kilon oluyor.

canım boyum 165 ama vücudum sıkı.şuanda 70.8 im ama kimse inanmıyor daha az gösteriyormuşum ayrıca yaşımda 37 yeterli gibi geliyor bana.

.

sen rahat ediyorsan daha kilo vermene gerek yok, beden kitle indeksi olarak hemen hemen saglikli kilo sinirindasin ama kilondan az gosteriyorsan kas kutlen fazla, yag kutlen azdir zaten. kendini yormadan yavas yavas verirsin eger vermek istiyorsan daha. ama burayi boslama :) musait oldukca gel.

ama ben o yas konusuna en azindan kendi adima katilmiyorum, toplumda bayagi yaygin "cok genc degilsin, o kadar ince olamazsin" dusuncesi. ben otuzlarimda olsam da, once 55'e sonra 53'e inmeye saglikli bir sekilde kesin kararliyim. bakalim insallah o gunleri de gorebilirim hayirlisiyla :)

tekrar merhabalar
bu günkü menümx
sabah
2 büyük bardak ılık limonlu su
kahvaltı
maalesef yapamadım
2 fincan dokuzlu çay
1 fincan açık limonlu çay
öğle
2 kepçe ayran çorbası
ara
1 fincan beyaz çay
2 fincan siyah çay limonlu ve açık
akşam
ne yiycem bilmiyorum
yatmadan önce 1 büyük su bardağı kefir
ne menü ama:44:

***5.TAKIM 360.ETAP Mesaj Paylasim Raporu***

( pazartesi / salı / çarşamba / perşembe / cuma / cumartesi / pazar )

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok

kızlar bu şekilde de olabilir bence

Son düzenleme:

ayy bu çok komik olmuş ama excelde ayarlanabilir bence

.

he tamam o zzaman

kız inşallah hepimiz mezun olsakta korumaya gecsek

canım vucudunun sıkı olaması senin için çok büyük bir avantaj

elbette o zaman 70 in altında gösteriyorsundur.

en güzeli sen kendini en ii hangi kiloda hissediyorsan o senin hedef kilon oluyor.

yakındır balım .inşallah sizlerde mezun olun sonra hep beraber bir topik açarız ozaman.

evet canım rahat hissediyorum .biraz koruma yapayım , mezun olduktan sonra da buralarda olucam, ama sonrasında yavaş yavaş belki 1 - 2 kilo daha verebilirim ama şimdilik bu yeter
.

.

menümü paylaşayım

sabah:2 y.k yulaf azmesi3 y.k yoğurt,3 zeytin

ara:3 adet çilek(biraz iriydiler)

öğle:tarhana çorbası 1 kepçe,patates paça 1 dilim,salata,1 bardak ayran

akşam:yoğurt yulaf ezmesi,

spor:yarım saat eliptik,100 mekik
su:1.5 litre

.

arkadaşlar merhaba...herkes iyidir umarım...hepinize kolaylıklar dilerim....

gamzeeem mesajını sabah gördüm ve cevapladım tatlım umarım geç kalmamışımdır... buralara uğrarsan isveç topiği açtı zeyim orada olacağım, sormak istediğin bir şey olursa mesaj yaz canım benim....

ay inşallah kızz

sen rahatsan gerisi sorun değil canım

akşam hafif gayet ii tatlım afiyetler olsun

mesaj sayım 9 du bununla 10 oldu nasıl yapacam kafam karıştı .

mesaj sayını yarın ekle kuzum en mantıkllısı o

canım sen bi diyet mi yapıyorsun çok sıvı varda ondan sordum

Bugunku menumu yazayim. 3 gun elma diyeti yaptiktan sonra, bir gun ara verdim, normal kalori degerime yakin bir menu oldu, ama biraz yogun, birkac is yapmaya calistigim bir gun oldugundan yemek yapmakla ugrasamadim. soyle bir gun oldu:

sabah: 2 dilim uno denge light ve bir dilim light peynirli tost, domates, salatalik, maydonoz, dereotu

ara: bir greyfurt

ara: bir greyfurt (kucuk greyfurtlar kalmis artik)

ogle: sabahki tosttan, domates salatalik

ara: yaptim mi hatirlayamadim

aksam: sabahki tosttan iki tane, domates salatalik (tost-kolik oldum ama neyse peynir bitti )

ara: bir greyfurt

su: 3 litre civari

spor: 5 km yuruyus (yaklasik 50 dk surer sanirim)

------------
bir tost yaklasik 170-180 kalori diye tahmin ediyorum. 4 tanesi 720 kalori etse, 3 greyfurt 350 kalori etse, domates salatalikla birlikte yaklasik 1200 civari ediyor iste.

bugun de dahil karbonhidrat yuklemesi yaptigim 4 gunun ardindan iki gun protein agirlikli beslenecegim ama menu yazmama hakkimi kullanicam iki gun icin.

sanirim en son zeynep yazdi ama gormedigim icin eksik kalan bilgi varsa eklersiniz.

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+////)
gulanne
purmelal(+/+/+////)
vazgecmekyok (+/+/+/+///)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey (8/2/2/////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/
gulanne
purmelal(3/6/6///)
vazgecmekyok (8/17/9/11///)

Son düzenleme:
ve hazal sınavını başarıyla tamamlayamadı..inanılmaz bir baş ağrısı ve mide bulantısı((üzgünüm kızlar ben beceremedim valla isveçiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…