- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.741
canım mezun olucam ama devm edicem burda.korumaya geçicem .hele bir mezun olayım da.
inşallah canım engeç haftaya olur.
70 yapmıştım hedef kilomu en son ben tatlım.ama yine burda olmak isterim koruma amaçlı .birde yeni gelecek olanlara yol açayım.bu aralarda epeyce uzak kaldım buralardan.kimsenin hakkını gasp etmeyim .
.
selam şahnur.... nasılsın
iyi ne olsun sahnur... kilo vermeye çalışıyorum veremiyorum yaz geldi fıttırıcam valla... sen kaç oldun canım...
zaten bu takımdaydım be güzelim... bir daha girmeye cesaret edemiyorum ... o sorumluluğu üstlenmeye cesaretim yok henüz... :18:
tamam tatlım o zaman nasıl hesaplayalım mesajları hadi bakalım sizler karar verin ona göre uygulayalım
canım boyum 165 ama vücudum sıkı.şuanda 70.8 im ama kimse inanmıyor daha az gösteriyormuşum ayrıca yaşımda 37 yeterli gibi geliyor bana.
.
canım boyum 165 ama vücudum sıkı.şuanda 70.8 im ama kimse inanmıyor daha az gösteriyormuşum ayrıca yaşımda 37 yeterli gibi geliyor bana.
.
***5.TAKIM 360.ETAP Mesaj Paylasim Raporu***
( pazartesi / salı / çarşamba / perşembe / cuma / cumartesi / pazar )
Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87
ebbisss
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok
kızlar bu şekilde de olabilir bence
he tamam o zzaman
kız inşallah hepimiz mezun olsakta korumaya gecsek
canım vucudunun sıkı olaması senin için çok büyük bir avantaj
elbette o zaman 70 in altında gösteriyorsundur.
en güzeli sen kendini en ii hangi kiloda hissediyorsan o senin hedef kilon oluyor.
sen rahat ediyorsan daha kilo vermene gerek yok, beden kitle indeksi olarak hemen hemen saglikli kilo sinirindasin ama kilondan az gosteriyorsan kas kutlen fazla, yag kutlen azdir zaten. kendini yormadan yavas yavas verirsin eger vermek istiyorsan daha. ama burayi boslama :) musait oldukca gel.
ama ben o yas konusuna en azindan kendi adima katilmiyorum, toplumda bayagi yaygin "cok genc degilsin, o kadar ince olamazsin" dusuncesi. ben otuzlarimda olsam da, once 55'e sonra 53'e inmeye saglikli bir sekilde kesin kararliyim. bakalim insallah o gunleri de gorebilirim hayirlisiyla :)
Ben de haftasonu sitede gordugum bir basari oykusunu paylasayim:
evet di mi, yani su anki fizigini cok begendim. boyu 169-170 sanirim. (2-3 cm kisayim ondan ama ben de boyle gorunebilir miyim diye dusunuyorum da)
yakındır balım .inşallah sizlerde mezun olun sonra hep beraber bir topik açarız ozaman.
evet canım rahat hissediyorum .biraz koruma yapayım , mezun olduktan sonra da buralarda olucam, ama sonrasında yavaş yavaş belki 1 - 2 kilo daha verebilirim ama şimdilik bu yeter.
.
hehehe mutluluklar kardeşine şimdidennn
menümü paylaşayım
sabah:2 y.k yulaf azmesi3 y.k yoğurt,3 zeytin
ara:3 adet çilek(biraz iriydiler)
öğle:tarhana çorbası 1 kepçe,patates paça 1 dilim,salata,1 bardak ayran
akşam:yoğurt yulaf ezmesi,
spor:yarım saat eliptik,100 mekik
su:1.5 litre
.
mesaj sayım 9 du bununla 10 oldu nasıl yapacam kafam karıştı .
tekrar merhabalar
bu günkü menümx
sabah
2 büyük bardak ılık limonlu su
kahvaltı
maalesef yapamadım
2 fincan dokuzlu çay
1 fincan açık limonlu çay
öğle
2 kepçe ayran çorbası
ara
1 fincan beyaz çay
2 fincan siyah çay limonlu ve açık
akşam
ne yiycem bilmiyorum
yatmadan önce 1 büyük su bardağı kefir
ne menü ama:44:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?