Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben biraz dinleneyim şimdi, herkese kolaylıklar dilerim, görüşürüz sonra :)

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+/+///)
gulanne
purmelal(+/+/+////)
vazgecmekyok (+/+/+////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/6///)
gulanne
purmelal(3/6/6///)
vazgecmekyok (8/17/9////)

tamam tatlım o zaman nasıl hesaplayalım mesajları hadi bakalım sizler karar verin ona göre uygulayalım

normalde nasıl hesaplanıyorsa o sekilde devam edebiliriz kaptancım bana uyar

şöyle bir durum yaşıyoruz hepimiz belirli aralıklarla giremediğimiz için eçmişten bir çok alıntı yapıyoruz bu 5 te oluyor 10da bir mesaja sığdırıyoruz benim merak ettiğim bunu nasıl hesaplıcaz.

1 mesaj olarak mı yoksa kaç alıntı yaptıysa onlarmı sayılacak.

Evet Karatay güzel, menüm de iyiydi dün hiç acıkmadım, sabah bile acıkmamıştım ama tartı da güzel görünüyordu hani

Akşam yemeğin fazla olmuş canım yoğurt ve salata olsaydı güzel olucaktı.su olayın harika akşamı azalt gün içindeki yiyecek dağılımın süper ama akşam az yemek şart

Evet aslında öyle ama benim en çok kaçamak yaptığım saatler akşam saatleri O yüzden biraz fazla tutuyorum acıkcası. Karatay tarzını takip etmeye başladım, ekmek yok o yüzden menüde. Ama akşam konusunda yapacağım bir şey yok, az yiyip daha sonra kaçamak yapma ihtimaline karşı bu şekilde olmak durumunda

Kızlar kbakmayın haftasonu yoğunluğunan menü paylaşamadım hemen haftasonu menülerimi paylaşıyorum
Mesaj sayısı vs listeye eklemesini yapıyorumm

Cumartesi 03.05.2014 Menümmm

Sabah : Sadece su (canım bişi istemedi ziraa eşiminde öyle )
Öğlen : 1 parça kızarmış tavuk+ 1 avuç i,çi kadar patates
Ara : 1 türk kahvesi +2 minicik kurabiye
Akşam : Dible ( eşimin memleketine ait bir yöresel yemek pancardan yapılıyor çok kalorili olduğunu sanmıyorum ) +sekersiz çay

Su : 1 lt
Spor :
10 km yürüdümm

Pazar 04.05.2014 Menümm

Sabah :1 yumurta ile yapılmış omlet+1kk peynir+1 yk patates+1/2 domates +1/2 salatalık
Öğlen : Yok
Akşam : 1 dilim o special yeni yiyeceğim+1 dilim mozaik pasta+1 küçük poça (cevizden biraz büyük )+sekersiz çay
Ara : Türk kahvesi

Su :1 lt
Spor : Valla saat 11den akşam 5e kadar hiiiççç oturmadım

Not :Special içeriğini aktarmak istiyorum patates,yogurt,azıcık yağ,garnitür,kaşar peynir,kabartma tozu,un,baharat fırında üzeri kızarıncaya kadar kalıyor tadı misss isteyenlere detaylı tarif verebilim hem pratik hem güzell

1 Mesaj içeriğinde bir çok alıntı bulunuyor alıntıladıklarımı hesağlamadan günlük attığım mesaj sayısını yazdım

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)

Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+////)
gulanne
purmelal(+/+/+////)
vazgecmekyok (+/+/+////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey (8/2/2/////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/
gulanne
purmelal(3/6/6///)
vazgecmekyok (8/17/9////)[/QUOTE]

Kizlar bende hazırım yarın için. Alışveriş yaptım ve çok istiyorum. Insaallah başarılı olurum :) bu arada iş ve okulum var. Sohbetleri takip edebildigim kadar ederim. Başka topik bana da uyar ..

Sanırım öyle canım eğer bu motivasyonla devam edersek bu hafta çok iyi sonuç alabiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yeni toğiğimiz hazır

burayı kesinlikşle aksatmayalım ama

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716331&p=35159945#post35159945

5 imdat yaa sayfayi okuyamiyorum kim ne yazmış anlayamıyorum geçen gün de böyle olmuştu harflerle çok semboller var sayfada yaaa

canım senin zateen haftada 25 mesajı geçeceğini biliyorum sen istediğin şekilde yapabilirsin ama bazı arkadaşlarımız 5 mesajı 1 mesaja sıkıştırıp ona da tek cümle ile bişey yazıyorlar bu durumda o 5 mesaj sayılmamalı diye düşünüyorum

ben detaylı tarif istiyorum tatlım

Kızlar yeni toğiğimiz hazır

burayı kesinlikşle aksatmayalım ama

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716331&p=35159945#post35159945

afferim sana tatlım burayı aksatırsanız kızarım size :)

mesaj sayısı anlaşıldı kaptancım

tarifi elbette özelden hemen gönderim

ayrıca takımımıza gönül verdik hiç aksatırmıyızz hiç

kızlar

ben şimdilik kaçıyorm işlerim var

Öpüyorum hepinizi

mutalak uğrayacagımmm

merhaba takım :)) isveç ilk gününde şidilik iyi gidiyor . Öğle yemeğini yedim . bence doyurucuydu . ıspanak çok severim zaten
benden bize bir motivasyon fotosu o yapabildiyse bizde yapabiliriz

Ben de haftasonu sitede gordugum bir basari oykusunu paylasayim:

Selamlar takımım :)
Karatayın üçüncü günü sorunsuz gidiyor. Okulda hiç bir şey yemedim sadece su içtim. Okul çıkışı spora giderken arz kuruyemiş ve yabanmersini atıştırdım, 30 dakika sporumu yaptım, sabah da okula yürüdüm. Eve gelince öğle yemeğimi yedim. Çok şükür oturdu Karatay :)
Karatay ayrıca bağırsak hareketlerini de düzeltiyor bayağı. Bakalım cumaya ne göreceğim tartıda :)

Herkesin günü iyidir umarım. Sevgiler

Evet tatlum basliyoruz
Mezuniyet icinse hakkinda hayirlisi yavrum bizimle devam etseydin yada korumaya alsaydinn

canım mezun olucam ama devm edicem burda.korumaya geçicem .hele bir mezun olayım da.

Günaydın Sevdacım - senin şu görsel günaydın mesajlarını özlemişim
[/SIZE][/COLOR]
hadi bakalım az kalmış bence en geç haftaya mezuniyet belgeni veririz sana inşallah

inşallah canım engeç haftaya olur.

hayırdır sevda cım ne oldu aslında senin hedefin 65 değilmiydi?

70 yapmıştım hedef kilomu en son ben tatlım.ama yine burda olmak isterim koruma amaçlı .birde yeni gelecek olanlara yol açayım.bu aralarda epeyce uzak kaldım buralardan.kimsenin hakkını gasp etmeyim .
[/B]
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…