- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.721
tamam tatlım o zaman nasıl hesaplayalım mesajları hadi bakalım sizler karar verin ona göre uygulayalım
Çok çok geçmiş olsun oğluna da sana da purmelalcim - şimdi nasılsınız?
Çocuğun kaç yaşındaydı? Acaba başka bir derdi, sağlık sorunu mu var ? Eğer devam ederse bir dr.a götür derim çocuklar hassas oluyorlar
Elendilcim sanırım karataya başladın ekmek yemediğine göre :) Ben menünü çok beğendim sen kendi beslenme tarzına iyi adapte etmişsin afiyet olsun
iyi ne güzeloh sefanız olsun senin bebiş o kadar büyüdü mü? bu arada benim için de öp meleğini
Menüler pek diyete benzememiş ama zaten az yiyorsunsu ben de hafta sonu az içtim ama iş yerinde yarım lt şişem var onu doldurup içiyorum sen de deneyebilirsin
canım elendil diyetisyen listesi uyguluyordu şimdi karataya geçti o yüzden daha adaptasyon sürecinde - hem akşam az yemek demek uzun süre aç kalmak demek aslında senin de menüleri arttırman gerekiyor ama sanırım kilo alırım korkusu yaşıyorsun:44:
Akşam yemeğin fazla olmuş canım yoğurt ve salata olsaydı güzel olucaktı.su olayın harika akşamı azalt gün içindeki yiyecek dağılımın süper ama akşam az yemek şart
Kizlar bende hazırım yarın için. Alışveriş yaptım ve çok istiyorum. Insaallah başarılı olurum :) bu arada iş ve okulum var. Sohbetleri takip edebildigim kadar ederim. Başka topik bana da uyar ..
Sanırım öyle canım eğer bu motivasyonla devam edersek bu hafta çok iyi sonuç alabiliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım ben de yarın ki isveç için hazır ve de nazırım, izinli olduğum haldeinşallah keyifli olacak bu süreç, lakin hatırlatayım isterim sabah 7.30 gibi spor için çıkacağım dönüşte buradayım...sabah kahvemi içer çıkarım...herkese iyi şanslar şimdiden, yeni topik de benim için uygun, orada yapabiliriz paylaşımlarımızı, ben uyarım her türlü size ... şimdi kaçıyorum öptüm hepinizi...ne gündü ama bugün!!! azıcık dinleneyim :)
canım senin zateen haftada 25 mesajı geçeceğini biliyorum sen istediğin şekilde yapabilirsin ama bazı arkadaşlarımız 5 mesajı 1 mesaja sıkıştırıp ona da tek cümle ile bişey yazıyorlar bu durumda o 5 mesaj sayılmamalı diye düşünüyorumnormalde nasıl hesaplanıyorsa o sekilde devam edebiliriz kaptancım bana uyar
şöyle bir durum yaşıyoruz hepimiz belirli aralıklarla giremediğimiz için eçmişten bir çok alıntı yapıyoruz bu 5 te oluyor 10da bir mesaja sığdırıyoruz benim merak ettiğim bunu nasıl hesaplıcaz.
1 mesaj olarak mı yoksa kaç alıntı yaptıysa onlarmı sayılacak.
ben detaylı tarif istiyorum tatlımKızlar kbakmayın haftasonu yoğunluğunan menü paylaşamadım hemen haftasonu menülerimi paylaşıyorum
Mesaj sayısı vs listeye eklemesini yapıyorumm
Cumartesi 03.05.2014 Menümmm
Sabah : Sadece su (canım bişi istemedi ziraa eşiminde öyle )
Öğlen : 1 parça kızarmış tavuk+ 1 avuç i,çi kadar patates
Ara : 1 türk kahvesi +2 minicik kurabiye
Akşam : Dible ( eşimin memleketine ait bir yöresel yemek pancardan yapılıyor çok kalorili olduğunu sanmıyorum ) +sekersiz çay
Su : 1 lt
Spor : 10 km yürüdümm
Pazar 04.05.2014 Menümm
Sabah :1 yumurta ile yapılmış omlet+1kk peynir+1 yk patates+1/2 domates +1/2 salatalık
Öğlen : Yok
Akşam : 1 dilim o special yeni yiyeceğim+1 dilim mozaik pasta+1 küçük poça (cevizden biraz büyük )+sekersiz çay
Ara : Türk kahvesi
Su :1 lt
Spor : Valla saat 11den akşam 5e kadar hiiiççç oturmadım
Not :Special içeriğini aktarmak istiyorum patates,yogurt,azıcık yağ,garnitür,kaşar peynir,kabartma tozu,un,baharat fırında üzeri kızarıncaya kadar kalıyor tadı misss isteyenlere detaylı tarif verebilim hem pratik hem güzell
Kızlar yeni toğiğimiz hazır
burayı kesinlikşle aksatmayalım ama
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716331&p=35159945#post35159945
afferim sana tatlım burayı aksatırsanız kızarım size :)
canım senin zateen haftada 25 mesajı geçeceğini biliyorum sen istediğin şekilde yapabilirsin ama bazı arkadaşlarımız 5 mesajı 1 mesaja sıkıştırıp ona da tek cümle ile bişey yazıyorlar bu durumda o 5 mesaj sayılmamalı diye düşünüyorum
ben detaylı tarif istiyorum tatlım
afferim sana tatlım burayı aksatırsanız kızarım size :)
ne zamandır ekliyim diyodum fırsat olmadı,son halim kızlar,inanın bana zayıflamak incelmek sandığınızdanda kolay yeterki isteyin,olmuyo diye koyvermeyin
not:zayıflamak için yapmanız gereken tek şey az yemek kilo yapıcak şeylerden uzak durmak ve akşam yemeğini en son 7de yemek,3 lt su tüketmek ve günde 2-3 bardak bitki çayı içmek,ve olmazsa olmazı akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmak en az 20-30dk,hepsi bu
Eki Görüntüle 1099056 Eki Görüntüle 1099057 Eki Görüntüle 1099063 Eki Görüntüle 1099064
Eki Görüntüle 1099060 Eki Görüntüle 1099058 Eki Görüntüle 1099059
Eki Görüntüle 1099062 Eki Görüntüle 1099061 Eki Görüntüle 1099111
gerçi alttaki resimlerimi burda çoğu arkadaşım gördü bunları ama nerden nereye amaçlı yeni kızçelerde görsün,insan boşuna taşıyo onca yükü,incelmek herkezin elinde,boğazınızı tutun yeterki,ben 2.ci doğumumdan sonra bu hale gelmiştim,11 ayda kurtuldum 59 oldum,ama sağlıklı beslenmeyi bırakınca 6 kilo hemencik aldım,neyseki bilinçliydim artık tekrardan kısa sürede indim,ve şimdiki halim meydanda,2 aydır dikkat etmiyorum ama kiloda almıyorum kilom 54-55 oynuyo hepsi o,dengelemeyi bilmek lazım
buraya yani 70-79 grubuna 2010da bu halimle katılmıştım ve burası bana çok şey kattı
Eki Görüntüle 1099110 Eki Görüntüle 1099107 Eki Görüntüle 1099112 Eki Görüntüle 1099109 Eki Görüntüle 1099108
Ben de haftasonu sitede gordugum bir basari oykusunu paylasayim:
Vay be oldukça büyük bir değişim. Kararlılığın zaferi.
Evet tatlum basliyoruz
Mezuniyet icinse hakkinda hayirlisi yavrum bizimle devam etseydin yada korumaya alsaydinn
Günaydın Sevdacım - senin şu görsel günaydın mesajlarını özlemişim
[/SIZE][/COLOR]
hadi bakalım az kalmış bence en geç haftaya mezuniyet belgeni veririz sana inşallah
hayırdır sevda cım ne oldu aslında senin hedefin 65 değilmiydi?
boyun kaç canım senin 70 çok gibi geldi de ondan sordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?