Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar:) hepimize sendromsuz huzurlu bir pazartesi. Az kalorili bir hafta olsun :) Telden girdim simdi ama buralardayım. Sevgiler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+////)
gulanne
purmelal(+/+/+////)
vazgecmekyok (+/+/+////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/
gulanne
purmelal(3/6/6///)
vazgecmekyok (8/17/9////)

3 canım diyete baslamadan önce kaç beden giyiyordun?

kızlar günaydın cumadan beri ne çok yazmışsınız şimdi geçmişi dönüp okuyacağım eskiden haftasonu pek yazan olmazdı maşallah döktürmüşsünüz bayaa uzun görünce önce günaydın deyip geçmişi okumaya geçiyorum öpüldünüz hepiniz

Kizlar gunaydinnnn

Bugun 11.00 _21.00 calisiyorum o nedenle hala evdeyim ve mobilden yaziyorum sirkete gecince 2 gunluk menumu yazip listelere eklerim ayrica isvec topikimizide acararimm ))))

Opuldunuzzz

günaydın fıstıklar .hepinize bol neşeli bir hafta dilerim .

.

Herkese günaydın güzel bir hafta geçirelim :)

Gunaydinlarrr

Evet tatlum basliyoruz
Mezuniyet icinse hakkinda hayirlisi yavrum bizimle devam etseydin yada korumaya alsaydinn

Günaydın arkadaşlar:) hepimize sendromsuz huzurlu bir pazartesi. Az kalorili bir hafta olsun :) Telden girdim simdi ama buralardayım. Sevgiler.

Gunaydinnnnnnnn

Çok çok geçmiş olsun oğluna da sana da purmelalcim - şimdi nasılsınız?

Çocuğun kaç yaşındaydı? Acaba başka bir derdi, sağlık sorunu mu var ? Eğer devam ederse bir dr.a götür derim çocuklar hassas oluyorlar

Elendilcim sanırım karataya başladın ekmek yemediğine göre :) Ben menünü çok beğendim sen kendi beslenme tarzına iyi adapte etmişsin afiyet olsun

iyi ne güzel oh sefanız olsun senin bebiş o kadar büyüdü mü? bu arada benim için de öp meleğini
Menüler pek diyete benzememiş ama zaten az yiyorsun su ben de hafta sonu az içtim ama iş yerinde yarım lt şişem var onu doldurup içiyorum sen de deneyebilirsin

Akşam yemeğin fazla olmuş canım yoğurt ve salata olsaydı güzel olucaktı.su olayın harika akşamı azalt gün içindeki yiyecek dağılımın süper ama akşam az yemek şart
canım elendil diyetisyen listesi uyguluyordu şimdi karataya geçti o yüzden daha adaptasyon sürecinde - hem akşam az yemek demek uzun süre aç kalmak demek aslında senin de menüleri arttırman gerekiyor ama sanırım kilo alırım korkusu yaşıyorsun:44:

Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Hepinize mutlu, huzurlu, sağlık dolu bir hafta dilerim
Dışarısı bulutlu her an yağmur yağabilir ama ben yağmuru severim yaaa pek bir romantik oluyor hele ki hafif yağışta yürümek kadar keyiflisi yok

dikkat et lilycim, yagmurda yururken usutup hastalanmayasin

Herkese günaydın güzel bir hafta geçirelim :)
Günaydın sayın avukatım

günaydın fıstıklar .hepinize bol neşeli bir hafta dilerim .

.

Günaydın Sevdacım - senin şu görsel günaydın mesajlarını özlemişim

hadi bakalım az kalmış bence en geç haftaya mezuniyet belgeni veririz sana inşallah

Günaydın - iyi sporlar

Günaydın amin aminnnn bugun sendrom yaşamadım çok şükür

4 Günaydın durumda cim umarım güzel bir hafta olur hepimiz için
Günaydın purmelal - bu arada neden sayı var diyordum şimdi jeton düştü bende mesaj sayısı sanırım:44:

Günaydın kaptan hoşgeldin

Günaydın Zeynep

Gunaydn hatunlarrr

Sana da günaydınnnnnn

boyun kaç canım senin 70 çok gibi geldi de ondan sordumm

yok canım ya bişeyi allaha şükür doğduğundan beri var uyku sorunumuz..gecen gün içimden dedim ki yi bar geceleri artık hiç uyanmımyor al işte annelerin nazarı değer diye boşuna dememişler((

günaydın kaptann çeneler düşmüş sanırımmm=))))

kızlar bugun isvece başladım gerçi tam isvec değil benimki ama olsun...aslında akşam ile öğlen yemekleri yer değiştirebiliyormus ama benimki daha karişik olacak okula haslanmış yumurta götüremeyeceğim için..şimdi kahve içiyorum şekersiz kremasız...öğlen ki 2 haşlanmış yumurtayı da şimdi yedim..öğlene de haslanmış ıspanak ve domates diyor ama ben semizotu ve domatesi salata gibi yapıpı onu götürcemmm

kızlar bi de nette diyo ki 3 günde 4,5 kilo kadar verebilirsiniz.eğer dayanamazsanız 3. gün kesin 1 hafta sonra tekrar 3 gün yapıyor diyor..olmadı bende 3 gün yaparım dayanamazsam.dayanamamamın da sebebi açlığa dayanamıyor olmam baş ağrısı ve bulantı yapıyor bende hemen

sonunda tüm geçmişi okudum şimdi gelelim yorumlara

arkadaşlar bu şok diyet olayı sağlıklı beslenmeye uygun değil bunu hepimiz biliyoruz şok diyetlerle güzel kilo verip sonrasında alıyoruız gerçi istisnalar kaideyi bozmaz ama diyet bittikten sonra koruma evresinde yapabileceğimiz kadar spor ve yemek yemeliyiz şok diyet ve sporlar çok sağlıklı değil benim gözümde

ebbiisss cim bu çok sağlıksız yaaa 3 gün hiç bişey yememek

maşallah bizim takım yürüme rekoru kırıyor 2,5 saat 3 saat siz arkadaşlar çok güzel yapıyorsunuz da tüm hayatınız boyunca bu kadar yürüyüş yapabilecekmisiniz
vazgeçmekyok sadece sana değil lafım luci ye de söylüyorum canım ikinizde maşallahınız var günde2-3 saat spor

zeynep cim vazgeçmek yok menülerde olduğu gibi mesajlarda da belirginlik olsun diye böyle bir tablo düzenlemiş tabloya yazmak zorunda değilsin tatlım ama artık cumaları kilo bildiriminde en azından kaç mesaj oldupğu belliolsun istiyorum tamam senin 25 mesaj sıkıntın yok ama daha az mesaj yazanlar var

mesajları da menüler gibi takip etmek gerekiyor tatlım haklısın peki bunu tablo olarak değilde nasıl yapmak istiyorusunuz bu konuda sizlerin önerilerini istiyorum vazgeçmekyok un tablosuna zeynep cim sen tepki vermişsin benim dediğim gibi cumalşarı kilo bildirimi yanında mesaj bildirimi de mi yapılsın ne önerirsin?

maş salatasın nasıl oldu tatlım?
güzel olduysa tarifini istiyorum

kolay gelsin tatlım aman dikkat et

geçmiş olsun yaa hepsi nasıl böyle üstüste geldi?

hazoşum normal tatlım bizde sabahın köründe ayakyatdık bu sıpalara hiç belli olmuyor

hayırdır sevda cım ne oldu aslında senin hedefin 65 değilmiydi?

kızlar bu takımda mesaj yazma konusunda vazgeçmekyok un yazdılarına zeynep tepki göstermiş
luci şok diyetler konusunda sende yazmışsın
arkadaşlar nbu konuda daha uzun yazacağım ama lütfen birbiriniz kırıcı yazılar yazmayın biz bir takımız takım olarak hareket etmek zorundayız
şok diyetlere fazla sempati göstermediğimi söyledim sizlere ama lütfen mesajlarınızı yazarken daha dikkatli yazarmısınız birbirinizi eleştiren alay eden tarzda yazmayın

canim o senin gibi hemen hemen ideal kilosunda olanlar icin degildir, mesela benim gibi daha 25 kilo yagi olanlar icindir

Allah kolaylik versin canim. bitirince dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…