- 2 Ocak 2012
- 620
- 97
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.681
MEnün güzel canım benim dukan diyeti ile ilgili pek bilgim yok ama sağlıklı olmuş . Afiyet olsun
Ben artık36 beden giyiniyorum ama sanmayın zayıfım sanırım vücut şeklimden dolgun 36 yım:) hatta azcıkta gevşek spor yapamıyorum çocuktan ama anne kız göbek atma seanslarına başladık hem eğleniyoruzda
Herkese günaydın güzel bir hafta geçirelim :)
Herkese günaydın güzel bir hafta geçirelim :)
duydum ki çoğunuz isveç diyetine başlıyormuşsunuz bugün, kolay gelsin başlayanlara.ben eğerki cumaya kadar biraz daha verebilirsem mezun olmak istiyorum kızlar hedefim 70.0 ti zaten .olmadı öbür cumaya bakalım hayırlısı.ama mezun da olsam yinede burda sizlerle kalmak istiyorum mümkün olduğu kadar .
.
herkese merhabaaa, günaydınlarrr, bugün gecikmeli olarak spora çıkıyorum (ama illa ki çıkıyoruuum ) malum tüm yurt yağışlı, sağanağa yakalanmamak için bekledim ancak çıkacağım, çıkmadan selam vereyim istedim... öğleye gelirim, öptüm hepiniziiii...bugün bizim için isveç başlarrr, hadi hayırlısııı
Günaydın arkadaşlar:) hepimize sendromsuz huzurlu bir pazartesi. Az kalorili bir hafta olsun :) Telden girdim simdi ama buralardayım. Sevgiler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydın cumadan beri ne çok yazmışsınız şimdi geçmişi dönüp okuyacağım eskiden haftasonu pek yazan olmazdı maşallah döktürmüşsünüz bayaa uzun görünce önce günaydın deyip geçmişi okumaya geçiyorum öpüldünüz hepiniz
Çok çok geçmiş olsun oğluna da sana da purmelalcim - şimdi nasılsınız?Ben yine aşırı yoğun bir pazar gününün ardından evdeyim. Oglusum hasta 3 gündür oksuruyor. Ben de bugun dershanede astım nöbeti geçirdim .bakıcı bu sabah işi birakacahini söyledi. Kısacası iğrenç bir gün
Ya bir cocuk her saat basi uyanir mi ya hatta yarim saatte bir..sanki yeni dogmus bebek...biktim artik bu uyku sorunundan yaaa.uyudum mu yoksa hic uyumadim mi bilmiyorum...sinirlerimi bozuyor yaa..tansiyonum cikti resmen...nasil bir kaderim var benim
Elendilcim sanırım karataya başladın ekmek yemediğine göre :) Ben menünü çok beğendim sen kendi beslenme tarzına iyi adapte etmişsin afiyet olsunDünkü menüm
Sabah
İki yumurta
Bir avuç ceviz
Yeşillik domates salatalık
Peynir, zeytin
Öğle
Bir kase kuru fasülye yemeği
Tavuklu bol salata
Yoğurt
Ara (Çok uzun oldu öğle ile akşam arası)
Bir avuç fındık ceviz
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
4 kaşık yoğurt
3 kaşık mantar kavurma
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Spor bugün yok, dünden sonra kaslarım ağrıdı :)
Su 3 litreden fazla
iyi ne güzelBen artık36 beden giyiniyorum ama sanmayın zayıfım sanırım vücut şeklimden dolgun 36 yım:) hatta azcıkta gevşek spor yapamıyorum çocuktan ama anne kız göbek atma seanslarına başladık hem eğleniyoruzda
Menüler pek diyete benzememiş ama zaten az yiyorsunCuma günü menüm Sabah bir kahve
Öğlen 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Akşam bir porsiyon kalamar
Cumartesi
Sabah bir bardak limonata
Bir dilim börek
Akşam 4 kaşık patates yemeği bir haşlama tavuk butu
Pazar sabah yarım dilim ekmek 100 gr dil peyniri
Öğlen 3 kaşık ıspanak
Akşam çiğ köfte dürüm:))
Çok az su içiyorum bu ara neden bilmiyorum
canım elendil diyetisyen listesi uyguluyordu şimdi karataya geçti o yüzden daha adaptasyon sürecinde - hem akşam az yemek demek uzun süre aç kalmak demek aslında senin de menüleri arttırman gerekiyor ama sanırım kilo alırım korkusu yaşıyorsun:44:Akşam yemeğin fazla olmuş canım yoğurt ve salata olsaydı güzel olucaktı.su olayın harika akşamı azalt gün içindeki yiyecek dağılımın süper ama akşam az yemek şart
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Hepinize mutlu, huzurlu, sağlık dolu bir hafta dilerim
Dışarısı bulutlu her an yağmur yağabilir ama ben yağmuru severim yaaa pek bir romantik oluyorhele ki hafif yağışta yürümek kadar keyiflisi yok
Günaydın sayın avukatımHerkese günaydın güzel bir hafta geçirelim :)
hadi bakalım az kalmış bence en geç haftaya mezuniyet belgeni veririz sana inşallahduydum ki çoğunuz isveç diyetine başlıyormuşsunuz bugün, kolay gelsin başlayanlara.ben eğerki cumaya kadar biraz daha verebilirsem mezun olmak istiyorum kızlar hedefim 70.0 ti zaten .olmadı öbür cumaya bakalım hayırlısı.ama mezun da olsam yinede burda sizlerle kalmak istiyorum mümkün olduğu kadar .
.
herkese merhabaaa, günaydınlarrr, bugün gecikmeli olarak spora çıkıyorum (ama illa ki çıkıyoruuum ) malum tüm yurt yağışlı, sağanağa yakalanmamak için bekledim ancak çıkacağım, çıkmadan selam vereyim istedim... öğleye gelirim, öptüm hepiniziiii...bugün bizim için isveç başlarrr, hadi hayırlısııı
Günaydın amin aminnnnGünaydın arkadaşlar:) hepimize sendromsuz huzurlu bir pazartesi. Az kalorili bir hafta olsun :) Telden girdim simdi ama buralardayım. Sevgiler.
Günaydın purmelal - bu arada neden sayı var diyordum şimdi jeton düştü bende4 Günaydın durumda cimumarım güzel bir hafta olur hepimiz için
Günaydın kaptan hoşgeldinkızlar günaydın cumadan beri ne çok yazmışsınız şimdi geçmişi dönüp okuyacağım eskiden haftasonu pek yazan olmazdı maşallah döktürmüşsünüz bayaa uzun görünce önce günaydın deyip geçmişi okumaya geçiyorum öpüldünüz hepiniz
Günaydın ZeynepKizlar gunaydinnnn
Bugun 11.00 _21.00 calisiyorum o nedenle hala evdeyim ve mobilden yaziyorum sirkete gecince 2 gunluk menumu yazip listelere eklerim ayrica isvec topikimizide acararimm))))
Opuldunuzzz
Gunaydinlarrr
Evet tatlum basliyoruz
Mezuniyet icinse hakkinda hayirlisi yavrum bizimle devam etseydin yada korumaya alsaydinn
Gunaydinnnnnnnn
Sana da günaydınnnnnnGunaydn hatunlarrr
dikkat et lilycim, yagmurda yururken usutup hastalanmayasin
duydum ki çoğunuz isveç diyetine başlıyormuşsunuz bugün, kolay gelsin başlayanlara.ben eğerki cumaya kadar biraz daha verebilirsem mezun olmak istiyorum kızlar hedefim 70.0 ti zaten .olmadı öbür cumaya bakalım hayırlısı.ama mezun da olsam yinede burda sizlerle kalmak istiyorum mümkün olduğu kadar .
.
yok canım ya bişeyi allaha şükür doğduğundan beri var uyku sorunumuz..gecen gün içimden dedim ki yi bar geceleri artık hiç uyanmımyor al işte annelerin nazarı değer diye boşuna dememişlerÇok çok geçmiş olsun oğluna da sana da purmelalcim - şimdi nasılsınız?
Çocuğun kaç yaşındaydı? Acaba başka bir derdi, sağlık sorunu mu var ? Eğer devam ederse bir dr.a götür derim çocuklar hassas oluyorlar
Elendilcim sanırım karataya başladın ekmek yemediğine göre :) Ben menünü çok beğendim sen kendi beslenme tarzına iyi adapte etmişsin afiyet olsun
iyi ne güzeloh sefanız olsun senin bebiş o kadar büyüdü mü? bu arada benim için de öp meleğini
Menüler pek diyete benzememiş ama zaten az yiyorsunsu ben de hafta sonu az içtim ama iş yerinde yarım lt şişem var onu doldurup içiyorum sen de deneyebilirsin
canım elendil diyetisyen listesi uyguluyordu şimdi karataya geçti o yüzden daha adaptasyon sürecinde - hem akşam az yemek demek uzun süre aç kalmak demek aslında senin de menüleri arttırman gerekiyor ama sanırım kilo alırım korkusu yaşıyorsun:44:
kızlar günaydın cumadan beri ne çok yazmışsınız şimdi geçmişi dönüp okuyacağım eskiden haftasonu pek yazan olmazdı maşallah döktürmüşsünüz bayaa uzun görünce önce günaydın deyip geçmişi okumaya geçiyorum öpüldünüz hepiniz
arkadaşlar bu şok diyet olayı sağlıklı beslenmeye uygun değil bunu hepimiz biliyoruz şok diyetlerle güzel kilo verip sonrasında alıyoruız gerçi istisnalar kaideyi bozmaz ama diyet bittikten sonra koruma evresinde yapabileceğimiz kadar spor ve yemek yemeliyiz şok diyet ve sporlar çok sağlıklı değil benim gözümdeyapın sevgili dostlarım karatay yapın, dukan yapın, lahana yapın, elma yapın, isveç yapın...
zamanında ben de yaptım hatta karatay yapıp ekmek makarna pilav yemiyorum diye de çoooook topa tutuldum, ama sap döner, keser döner, gün gelir hesap döner demiş atalarımız, ne de güzel demiş :)
ben tüm yöntemlerden de fayda gördüm, inşallah sizler de mutlu sağlıklı şok diyet süreçleri geçirip bir an önce kurtulun fazlalıklardan,zira yaz kapıya dayandı :) ama özellikle sıcakların bastırdığı şu günlerde lütfen kendinize dikkat edin,bu tarz diyetler özellikle sıcaklarda zorlayıcı olabiliyor
öptüm hepinizi
ebbiisss cim bu çok sağlıksız yaaa 3 gün hiç bişey yememekEwt az kaldı yaparım herhalde ya açlığa dayanıklılık 2 sene önce 3 günlük açlık yapmıştım 3 gün hiç bişi yiyip içmedim 3 gunün sonunda su içmiştim sadece 4 kılo vermiştim tabi sudansaol Cnm âmin âmin napim deniim Pazartesi başliim
maşallah bizim takım yürüme rekoru kırıyor 2,5 saat 3 saat siz arkadaşlar çok güzel yapıyorsunuz da tüm hayatınız boyunca bu kadar yürüyüş yapabilecekmisinizselamlar 5. takim :) hemen menumu yazayim. bildiginiz uzere izne ayrilmadan evvel biraz diyet motivasyonum dusmustu. rutinleri seviyorum ama bir 3 aydan sonra ara verip degisiklik yapmam gerekiyor. simdi birkac gun elma diyeti uygulayayim dedim, amacim sok bir kilo vermek degil, tamamen kendi saglikli, dengeli ideal diyetime daha bir motivasyonla donmek. yani amacim psikolojimi soklamak. uzun sure yapilirsa tabii cok sagliksiz ve kesinlikle tavsiye etmeyecegim bir diyet bu elma diyeti, ancak birkac gunde sorun olmayacagini dusunuyorum, zaten bitirdikten sonra birkac gun protein-yogun beslenerek eksigi telafi edecegim.
yine de her yoruma, elestiriye acigim tabii. zira elestiri kaldiramayacak ya da gelecek yorumlardan incinecek biri degilim cok sukur. :)
2 mayis menum:
sabah: 2 dilim uno denge light+bir dilim light peynirli tost (hmmmm nefisti ozlemisim tost yapmayi) 3 kucuk domates, 1 salatalik, 1 carliston, biraz maydonoz, biraz dereotu, biraz limon suyu.
sonrasinda gun boyu araliklarla 4 elma, 5 kokteyl domates, 1 salatalik. (aslinda daha fazla elma yiyecektim ama gec kalkinca ve isler gucler yuzunden bu kadar olabildi)
su: 3 litre civari
spor: 17.5 km 3,5 saat yuruyus. (aslinda ben 8 km yuruyup donecektim hatta yurdun onunden gecerken 6 km olmustu, 1 km yurudum, geri donup 8'e tamamlayacaktim ki biir arkadasla telefonda konusmaya basladik, laf lafi acti ve 2.5 saat daha yurumusum. hep bu arkadasin sucu)
zeynep cim vazgeçmek yok menülerde olduğu gibi mesajlarda da belirginlik olsun diye böyle bir tablo düzenlemiş tabloya yazmak zorunda değilsin tatlım ama artık cumaları kilo bildiriminde en azından kaç mesaj oldupğu belliolsun istiyorum tamam senin 25 mesaj sıkıntın yok ama daha az mesaj yazanlar varHerkese gunaydin dunku menumu paylasip kaciyorum
Birden fazla islerim varr
Sabah
1pors ceyregininde azi kadar borek
Oglen
2 kofte 1 avuc ici kadar tavuk
3yk bulgur pilavi
Aksam
2 dilim pizza
Aralarda 3_4hosbes,4caykeyfi biskuvi var
Cuma kendime ayirdigim izin gunumdu ohh nefsimi korelttim
Bugun harikayimm
Herkeslere iyi gunler
Vazgecmekyokcum tavrini begenmedim insanlari zoraki paylasima iter gibi yazmissin
Yazmayan kisilere takim kurali uygulariz olur biter
Ben sahsen senin az onceki yazini okudugumda yazmak ve paylasimda bulunmak istemedim
Bu benim yapim ben bu sekilde zoraki seylere gelemiyorum zaten paylasimim var katilimimda oyle ama haftasonu herkesin oldugu gibi benimde onceliklerim var herseyimi haftasonu yapiyorum
Takimda bi duzen saglamak istiyor olabilirain ancak bu tavri yanlis buluyorum.
mesajları da menüler gibi takip etmek gerekiyor tatlım haklısın peki bunu tablo olarak değilde nasıl yapmak istiyorusunuz bu konuda sizlerin önerilerini istiyorum vazgeçmekyok un tablosuna zeynep cim sen tepki vermişsin benim dediğim gibi cumalşarı kilo bildirimi yanında mesaj bildirimi de mi yapılsın ne önerirsin?zeynepcim, ben de bu mesaji begenmedim acikcasi. gecen hafta boyunca her gun menu paylasim raporlarini eklediniz. yine hic eklemeyen, hic farketmeyenler oldu. dikkatle takip ettim mesaj paylasimlari da ciddi oranda artmadi.
istersen bos vaktinde bir diger takimlari dolas, kurallara uygulamalara bir bak, 3. takimdan basla hatta. kurallari cok guzel uyguluyor herkes, paylasimi az mi sak sari kart, menude kacamak mi var, sak spor cezasi, kilo vermis olsa da hedefledigi kilodan 100 gr eksik mi, sak kendini ifsa cezasi. kimse de "vay efendim zorla mi, ben zora gelemem" demiyor. acikcasi 3. takimi cok begeniyorum, cok guzel bir ortamlari var. bizim takim gercekten birkac kisi uzerinden gidiyor, bunlar da izne ayrilsa ya da mezun olsa kalan uyelerde takimi aktif olarak devam ettirme potansiyeli goremiyorum, sen de bence bunun farkindasin.
zaten sen gecen hafta menulerini de paylastin, menu paylasim tablosuna da duzenli ekleme yaptin. zaten takimi yuruten uyelerden birisin. yani benim mesajimdan uzerine alinmasi gereken kesinlikle sen degilsin. bunu yazmam gereksiz olmali hatta.
bu fikir ayriligini uzatmak istemiyorum zeynep. konu burada kapansin. takim kaptanimiz gelir yorumlar, son sozu de o soyler. let's agree to disagree diyerek kapatiyorum. sevgiler sunuyorum.
maş salatasın nasıl oldu tatlım?selam kızlar nasılsınız? dün okuldan eve geldim anormal yorgundum elim kolum kalkmiyordu yaaaa...şimdi de temizliğimi bitirdim..ütüye başlayacağım kızı uyutuyorum su an...bugun şu mas salatasını yapacağım ıslattım maşları bakalım nasıl olacak kaptancım güzel olursa sana da yollayacağım tarifi=)))
kolay gelsin tatlım aman dikkat etYrn kardeşimin çeyiz asması var çok heyecanlıyım kardeşimi düşünemiyorum hele annemi yrn bayağı bi coşabilirim duyumlarımıza göre Kv si çok güzel mamacıklar yapmış inşallah sevmediğim şeyler vardır da yemem
geçmiş olsun yaa hepsi nasıl böyle üstüste geldi?Ben yine aşırı yoğun bir pazar gününün ardından evdeyim. Oglusum hasta 3 gündür oksuruyor. Ben de bugun dershanede astım nöbeti geçirdim .bakıcı bu sabah işi birakacahini söyledi. Kısacası iğrenç bir gün
hazoşum normal tatlım bizde sabahın köründe ayakyatdık bu sıpalara hiç belli olmuyorYa bir cocuk her saat basi uyanir mi ya hatta yarim saatte bir..sanki yeni dogmus bebek...biktim artik bu uyku sorunundan yaaa.uyudum mu yoksa hic uyumadim mi bilmiyorum...sinirlerimi bozuyor yaa..tansiyonum cikti resmen...nasil bir kaderim var benim
.
hahaha bu topik çok keyifli olmaya başladı, herkes bi şok diyet peşinde, yaşasıııııııııın :) salatanın tüm dünyadan sonra bizim topikte de saf protein olmadığı kabul gördüüüüü... Amman Allah'ım bugünleri de mi görecektik, ( ilahi adalet mi tecelli ediyor son günlerde )ay çok heyecanlıııı ....seviyorum 5.takımı, seviyorum kk yı ....seviyorum hepinizi, canım takım arkadaşlarıııım kolaylıklar dilerim şahane bi cumartesi gününden...
bu da 5. mesaj olmuştur herhalde bugün için :)
Kizlar herkese iyi aksamlarrr
Cok ama çok yorgunum 10 km yakin belkide geckin yurudum_k :) biraz alisveris ve sonrasinda aile ziyareti yaptikk
Ptesi isteve baslicaz hazir kahvelerden sadece falez kalmis bir cok markette bulamadim o falezide ben sevmiyorum bugun kadikoyde kurukahveci vardi missss hem eve aldim hemde tek icimlik paketleri vardi onlardan aldim :)))
Simdi ayaklarimi uzattimmm dinleniyorum bi size bakmak istedim menumu az sonea paylasiyor olcam yada yarin bugune ait herseyi listeye ekler oyle paylasirim ay suan bilmiyorum iste :))))
Hepiniz sevgiyle kalinn
Elbetteki fikir ayriligi tartismicaz oyle bi amacim zaten yok kimsenin yerine konusmadim sadece kendi adima tavrini yanlis buldum o kadar sen eger dogru buluyorsan devam et
Ben elbette menumu paylasip takibimi yapiyorum sadece rakim kurali olarak benimsemiyorum bu nedenle bana zor bi durum gibi gelmiyor mutlu oluyorum burda olmaktan.zaten kimse zorlayamaz oyle bi durum olsa isime gelmese zor gelse cikar giderim ama dedigim gibi takim kurali olarak gormuyorum
Evet 3. Takim gayet ii gidiyor olabilir kurallari kendileri koydular uyguluyorlar. Ancak farkindaysan biz boyle bisi yapmaya karar verdigimizde yorumlara sadece sayili kisiler katildi bilmem anlatabildimmi hersey yine bizde bitiyor
Takim kurali ne ise o yapilsin yada KAPTANIMIZ ceza odul yada listeleri hazirlasin onumuze sunsun ki kimse itiraz etmesin
Ve sunu asla unutmuyorum hepimiz ayni sey icin savasiyoruz takimi ayakta tutmak icin bu nedenle senin bu atagini yanlis bulmuyorum sadece tavrin hosuma gitmedi
He anlasilan ya tavrin sadece bana yanlis geldi yada kimse bulundugumuz durumu umursamiyor :)
Herneyse yoruma acik degil herkes menu paylasimini listeye eklemeli ama mesaj sayisi biraz tartisilir cunku bircok mesajdan alinti yapilarak tek bi mesajada sigdirilabiliyor o nasil olacak ???
kızlar bi de nette diyo ki 3 günde 4,5 kilo kadar verebilirsiniz.eğer dayanamazsanız 3. gün kesin 1 hafta sonra tekrar 3 gün yapıyor diyor..olmadı bende 3 gün yaparım dayanamazsam.dayanamamamın da sebebi açlığa dayanamıyor olmam baş ağrısı ve bulantı yapıyor bende hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?