- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.241
varya geldim geleli sayfayı yakalayamıyorum tüm geçmişi alıntı yaptım ben cevap yazana dek tek telime yazanı vururum:mymeka:durun leyynnnnn yazmayın saç baş yoluyorum yetişemiyorum:roflol:
takıma kilidi basarım görürsünüz o zaman nere yazcanız bakalım:roflol::roflol:
inş canım...
ben zaten diyete başlarken 10 kiloya razı şekilde başladım.
di mi cococum hihoyyyt
benden de şu an itibariyle 900 gr garanti :jeyyar:
walla öyle olmuş cococum ya..
ben bu takıma maşallah diyorum da başka sey demiyorum.
iyi ki gelmişiz opuyorumnanaktan
Neyse kurabiyeleride yaptacokacimcoook deterine öyle bakzemuszemus hahahaha
ohh öğle öğünümü yedim de kendime geldim walla cokacimcoook
Allah kimseyi aç bırakmasın zemuszemus
bu arada,
şu defter meselesini okudum da,
yazayım dedim..
diyeti uygulayan kızlar,
bence herkes mutlaka bi defter ya da excel belgesi tutsun.
ben şöyle yapıyorum.
zaten bi excel dosyam var diyet listesinin bulunduğu,
her gün yanına kaç kilo olduğumu ve o gün listedekilerden farklı(az ya da cok) neler yediğimi yazıyorum.
böylelikle diyet bittiğinde,
elimizde bu diyet listesi ile ilgili karşılaştırabileceğimiz cok güzel istatistikler olur diye düşünüyorum.
daha 2. gündeyken düşünün derim ben..
varya geldim geleli sayfayı yakalayamıyorum tüm geçmişi alıntı yaptım ben cevap yazana dek tek telime yazanı vururum:mymeka:durun leyynnnnn yazmayın saç baş yoluyorum yetişemiyorum:roflol:
takıma kilidi basarım görürsünüz o zaman nere yazcanız bakalım:roflol::roflol:
despot mod musun sen hı:mymeka:
yetkilerini kötü emellerine alet etme benneyaptımki
eskişehirde nerdesinCADIARZU evde oturma ya çık dolaş yokmu arkadaşın bunalıp durma.. bak uyuyamıyosun..ay yok kallisim=)) keşke birini görsem de aşık olsam=D örümcek bağlıycam yakında ben bu gidişle.. evden çıktıgım da yok. anormal bi sekilde evdeyim ben:S bütün kış hiç çıkmadım zaten:S evde kendi kendime yemek yaptım örgü örgüm temizlik yaptım vs vs derken.. hiç evden çıkasım gelmiyo nedense:S
yok yaaaCADIARZU yenimi eklenmiş ki bu :sm_confused: ay pek merak ettim zemuszemusbir numarasın sen, cuma, takımların takımı, takim, takım, yarisma, yarışması, zayiflama, zayıflama
Kallisim burdaki bir numarasın sen yazısı varya onu dedim :)
amann istediğiniz kurabiye olsun valla yaparda yollarım beyzus unları yollasın:roflol:Kallisin kaçarın kalmadı o kurabiyeleri yedirecen bizeeee hahahahah
BHK cim senin kurabiyelir dondurucuya atarım ben ne kaldıki şurda 37 gün sonra ızsıtıp yersin :roflol:
eskişehirde nerdesinCADIARZU evde oturma ya çık dolaş yokmu arkadaşın bunalıp durma.. bak uyuyamıyosun..
yok yaaaCADIARZU yenimi eklenmiş ki bu :sm_confused: ay pek merak ettim zemuszemus
amann istediğiniz kurabiye olsun valla yaparda yollarım beyzus unları yollasın:roflol:
coco bu arada seni es geçmedim seninkiler pişiyor yerimseniben hala fırında.. bebelerinizede oyuncak dikeyim isterseniz mafoldumben sizde beni pek kullanmaya başladınız farketmiyorum sanmayın-tatlicadiarzu-
amann istediğiniz kurabiye olsun valla yaparda yollarım beyzus unları yollasın:roflol:
coco bu arada seni es geçmedim seninkiler pişiyor yerimseniben hala fırında.. bebelerinizede oyuncak dikeyim isterseniz mafoldumben sizde beni pek kullanmaya başladınız farketmiyorum sanmayın-tatlicadiarzu-
BHK cim senin kurabiyelir dondurucuya atarım ben ne kaldıki şurda 37 gün sonra ızsıtıp yersin :roflol:
1ay7gün sonra yani :1shok: delikafadulden cokacimcoook cokacimcoook
o da olur şekerim..
hoş ben kilo verdikte daha da yiyememeye başladım tatlı ve hamur işini..:jeyyar:
bu mehalim de pek akıllı benneyaptımki
ayy yerim ben seniii=D surata bak yaa=)) kıyamam opuyorumnanaktan
beni mi smileyi mi kaydirigubbakcemile3
seni hatun=D a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?