- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.201
canım benim çok teşekkür ederim oku oku bitmedi valla opuyorumnanaktandün başladık cnm...ama bilgi paylaşımı yanlış hatırlamıosam cumadan ve hafta sonundan başladı...sen haftasonundan takip edersen iyi olur..
tabii ne zmn istersen uğra...uğrama desek gelmicen mi yani:CüvCüv:
canım benim ben yeni başladım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3netim kesildi yazamadım canlar.. şu bulyon çorba meselesi varya bir domates bir tutamda tel şehriye ekleyiverin, daha önce yaptıklarımı yazıyorum kafadan sallamıyorum bir tutam şehriyenin zaten kalorisi kaç gelecek diyetinizden şaşmış olmazsınız...
özgecim biz dün başladık canım senin kilo vermeye başladığınıda duyduk kuşlar söyledi... istediğin zaman gel, bizede moral olur...
evet kalişim hayal konusunda haklısın .zaten birazı bagırsaklarım boşalmasından ama daha öenemlisi saglıklarından endişe ediyorum ben ......allah korusun ...
özken yeni başladı ama 5. gündür yapan yumukum var o çalıştıgı için sabah akşam ancak girebliyor nete . vede güzel verdi kilolar gidiyor . darısı hepinizin başına vede özgemin o hak ediyoe oda benim dibi epeydir takılıp duryor bu ona iyi gelecek inşalla . o benim kıs kardeşim .diyeyim ....Şeniz
canım benim ya seni çook seviyorum zaten biliyorsun ŞenizŞenizŞenizŞenizyok ama gerçegi kadar oldu 1. senedir . şutarafagitti çok şey paylaştık özge kuşumla ....Şeniz:enbuyukkk:
neeee:1shok:
5 kilomu vermiş cumadan bugüne kadar mı nasıl yani
o zaman dua edicez diğerleri de kilo almış olsun bizde aradan sıyrılalım:roflol::roflol::roflol:
ayy sportie yazacağımı hatırladım :)) yakında abiyey geçersin demişti tam üstüne sastın canım kardeşimin nişanıiçin gece kıyafeti dikmeyi düşünüyorum modelliride bakmaya başladım beli:))
valla bilmem kızlar benden 1 kilo garanti ki o da %1,75 eder
e daha ne olsun dimi :smiley-cool:
Ehh beyzus alacağın olsun mafoldumben insan aylarca durur durur şimdimi yazar yahuuumafoldumben nasıl yapacağım ben kaç tepsi diyet kurabiyeyi şimdi, kepekli un yolla bari :roflol:
Bizde seni seviyoruz diyelim o zaman harika kilo vermişsin a.s.
öyle olacak büyük ihtimal kallisim sonuç pozitif kaydirigubbakcemile3 zaten eltimin kızı hamile olan. annesi (eltim) izmir'de yaşıyor. büyütücez bir şekilde hepberaber. sağlıkla gelsin deeebijom ya 1 yaşında bebişe kardeş gelmesin şutarafagitti sonra cicianneden çıkıp ciddi ciddi ane olna gerekebilir:1no2: iki ufak çocuğa bakmak zordur...hayırlısı diyelim..
canım istersen 100.etabın sonuçlarına bir göz at :jeyyar: müthiş bir motivasyondu yaa kaydirigubbakcemile2ayy ne güzel olur yaaa 5. takım 1. olmuş
hem de bombaaa
belki kk nın diyet tarihinde görülmemiş kadar veririz ne dersiniz :jeyyar:
anlamıyoz da iki kere mi yazıyon :roflol::roflol::roflol: (tahminini doğruladım mehalim kızma :roflol: )anammm genemesejım çift çıkmış .şidi bijom anlamıyozmuda 2 kere yazıyon der hahahaha
kallisim diyet kurabiyemi istiyorum :1closedeyes:Canım merhaba;
canım hoşgeldin her zaman bekleriz. sen ekim anneleri topiğinde var mıydın yoksa ben mi karıştırıyorum?canım benim ben yeni başladım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sporticim ay ne sportisi ya mersacım:roflol: bu hafta yayla yolunda tatlıya hayır kampanyası yap gözünü seveyimvereliniortak bak herkes tam gaz yol aldı sen üzülme istedim Şeniz
bijocum senden naber yaaa?
geçmişi okuyorsan zor biter hahaberin olsun:jeyyar:
bugün döktürdü 5. takımın güzel bayanlarıopuyorumnanaktan
inşallah cnm yaaa...bende bilgisi olanlardan bilgi alıyorum...inş hallolur...olmazsa çok suçlu hissedicem kendimi...gerçi benden kaynaklanmıo durum tüm suç babası olucak hayırsızın ama:1no2:hadi bakalım
kızına anaokulu hayatında başarılar diliyorum tabucum
emnim en kısa sürede sıkıntı çözülecek ve kayıt yaptırabileceksin:Saruboceq:
iyilik canım sen nasılsın :1hug:
valla döktürmüşler yarım saatte okudum geçmişi. daha bir sürü işim var..
sabah yürüyüşte yandım 8 de cıkmama ragmen. kollarım kapkara olmuş güneşte yürümekten kaç gündür :roflol:
çikolatacım ne yaptı acaba ne dedi doktor :uhm:
i...
ewt cnm bende diyet başlamadan söledim...herkes aynı sonucu beklemesin...ne kdr çok kilosu olan varsa büyük düşüşler onlarda yaşanır diye...kilon azaldıkça vereceğin kiloda azalır...snn yeme düzenine yakınsa haklı olabilirsin...ama dvm et bence bu diyet güzel sonuçlar verdirecek...18 değil ama 10 kilo bile versen süper bir sonuç....dün hesapladımda bu diyette ortalama 1 haftada 3 kilo vermiş çikolatanın arkadaşı...kilosunu sordum 90 demişti...bende ondan daha fazlayım...inş diyeti güzel uygularımda bende aynı sonucu alırım...
selam bayanlar...
bhk kııııızzz ne diyeti bu canım..37 gün falan kalmış..40 günlük bişeymi..zararlımı...emziren annelr yapabiliyormu..çok soru sordum ama sıkıldım yaptığım diyetten..farklı arayşlar içerisindeyim..bide hiç kilo vermiyormuş gibi hissediyorum kendimi...tartıda azalsam bile ben hafiflemiş hisetmiyrum.
aneroksiya mı oldum nedelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?