- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.221
valla bilmem kızlar benden 1 kilo garanti ki o da %1,75 eder
e daha ne olsun dimi :smiley-cool:
bijocum senden naber yaaa?
geçmişi okuyorsan zor biter hahaberin olsun:jeyyar:
bugün döktürdü 5. takımın güzel bayanlarıopuyorumnanaktan
evet de kollar bitter, vücut beyaz çikolata :roflol::roflol:sağol bijom iyiyim
çikolata oldun desene yürüyüşte-tatlicadiarzu-
delikafadulden:jeyyar: demekki aşık olma zamanın gelmiş senin opuyorumnanaktan
karşına çıkana dikkat et o na göree . seni pek anlıyorum zaman zaman banada olur öyle helede nisan başi bahar başlangıcı zamanında kaydirigubbakcemile5
bu arada,
şu defter meselesini okudum da,
yazayım dedim..
diyeti uygulayan kızlar,
bence herkes mutlaka bi defter ya da excel belgesi tutsun.
ben şöyle yapıyorum.
zaten bi excel dosyam var diyet listesinin bulunduğu,
her gün yanına kaç kilo olduğumu ve o gün listedekilerden farklı(az ya da cok) neler yediğimi yazıyorum.
böylelikle diyet bittiğinde,
elimizde bu diyet listesi ile ilgili karşılaştırabileceğimiz cok güzel istatistikler olur diye düşünüyorum.
daha 2. gündeyken düşünün derim ben..
bizim gelin vardı, misafirliğe gelirlerdi kapıdan çıkarken biz yine geliriz derdi :roflol: asla sizde gelin dediğini duymadık... onu getirdin aklıma...Şimdilik hoşça kalın hanımlar.
Ben yine gelirim.( nasıl bir laf sa bu...Zaten geliyorum davet beklemiyorum.Ama artık davetli hissediyorum kendimi...) Ay azıcık sevindirik oldum...opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun bijocum ne diyelim...
sıcak sıcak cokacimcoook ama yedim mi hayırrr (itiraf: aklımdan geçti aman 1 parça yiyim diye -tatlicadiarzu- ) sonra silkelendim ve kendime geldim :roflol: hemen koşa koşa terkettim ortamı ve eve geldim :roflol::roflol:
Şeniz:teytey:yaptım arkadaşım arabadan inmedim bile ağzıma koymadım canım
bir daha sakın duymayalım böyle bir şeyÇok üzgünüm çoookay bi durun oku oku bitmedi..
evden çıkarken aceleden kahvaltı yapmayı unutmuşum ben :bbo:
bişeyler yemezsem bayılıcam şimdi..
az yazmayın,
beni bekleyin :jeyyar:
sokakta pek fazla gezme.. valla öğrenci şehri diye sokaklar kıpır kıpır kıpraşıyo:bbo: bazen benim bile kocama aşık olasım geliyo:roflol:güzeldi=D şimdi yeşilçayımı içicem canlarım.. aksam üstüne dogru da spor yapıcam 1-1bucuk saat falan.
yirim seni yirim ben cumaya yarım daha gidersositosositokızlar ben bi 7.takıma bakıcam kimmiş o 5 kilo veren nasıl oluyor feyk mi değilmi birde kendim göriyim
bu arada 1 kilo veririm derken bişey biliyorum da garanti diyorumhihoyyyt
bunu birde anlasaydım cevap verecektimde nedir anlat çabuk ser etiketi ne offff:çok üzgünüm:aminnn allah kimseyi aç komasın .
kallisim birnumarasın ser etiketini sen mi ekledin diğeri bana aitte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?