Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijocum senden naber yaaa?
geçmişi okuyorsan zor biter hahaberin olsun:jeyyar:
bugün döktürdü 5. takımın güzel bayanlarıopuyorumnanaktan

walla öyle olmuş cococum ya..
ben bu takıma maşallah diyorum da başka sey demiyorum.
iyi ki gelmişiz opuyorumnanaktan

sağol bijom iyiyim
çikolata oldun desene yürüyüşte-tatlicadiarzu-
evet de kollar bitter, vücut beyaz çikolata :roflol::roflol:

ben şimdi ara öğün olarak tatlımı yedim. yine kendi uydurmasyonum bişey ama :roflol: yarım kase sütü mikrodalgada ısıttım içine yarım paket mavi yeşil keten tohumlu bisküvi doğradım 2 tane de tatlandırıcı kaydirigubbakcemile5 kaşıklayarak yedim var ya sanki pasta yemiş gibiyim süperrrr :lepi:

yarın akşam İstanbul'a gidiyorum. tek dişi kalmış canavarlıktan kurtulmaya :roflol: o yüzden şimdi işlere dalıyorum ben. size iyi muhabbetler bayanlar Şeniz

ya ben neden siz gibi tek tek alıntı yapamıyorum:S olmuyo bende..
neyse şimdilik böyle yazıyım da siz okursunuz..
neden uyuyamıyorum bilmiyorum. inanılmaz derecede gergin ve huzursuz hissediyorum kendimi.. uyusam bile başımda bi uyuşmayla uyanıyorum ki bu uykular 4 saati geçmiyor malesef..dün gece inanılmaz derecede çikolata ve tütsü karışımı bi koku sardı etrafımı..öyle bişey ki etrafda çikota yok ama nası hissediorum o kokuyu resmen sarıp sarmaladı beni o koku..hani olsa ve yesem o kadar haz almazdım yemin ederim. çok güzeldi=D şimdi yeşilçayımı içicem canlarım.. aksam üstüne dogru da spor yapıcam 1-1bucuk saat falan.

ya ya ya şa şa şa BEYZUS BEYZUS çok yaşahihoyyyt ohh be sesini duymak süper oldu arkadaşım. seni bizde çok merak ediyorduk ve rahatsızda olmadık ayrıyetter araştırmalarımızıda yaptık şekerim merak etme :jeyyar: Hem sana bilmedende destek olmak çok sevindirdi beni. bayada vermişin kilo helal sana . Ya takımın sayısını hatırlamıyorum ama Kallis sultan yer varmıydıı yaaa Neyse kurabiyeleride yaptacokacimcoook deterine öyle bakzemuszemus hahahaha

Su "cum bak şimdi alıntı yapmak isteğdiğin kişilerin mesajlarındaki MQ lara tıkla sonra sayfanın en altındaki cevap yaza tıkladın mı olduu. canımya senin canın sıkan bi konumu var baş ağrısı uykusuzluk falan

sportiem moda evi açacam gelinliğinde benden vereliniortak

kendimi böööyle bi aşık olmuş gibi hissediyorum ya nedense.. hani ortalıkta hoslandıgım biri falan da yok. ama tuhaf bi sekilde aşık olmusum gibi. tamamen hormonik bişiy yani=) komik ama güzel=)) rakı içmişim gibi bi tat var ağzımda, şapşal bi sırıtışla dolaşıyorum etrafta falan.
peh peh peh=D

ohh öğle öğünümü yedim de kendime geldim walla cokacimcoook

Allah kimseyi aç bırakmasın zemuszemus

delikafadulden:jeyyar: demekki aşık olma zamanın gelmiş senin opuyorumnanaktan
karşına çıkana dikkat et o na göree . seni pek anlıyorum zaman zaman banada olur öyle helede nisan başi bahar başlangıcı zamanında kaydirigubbakcemile5

bu arada,
şu defter meselesini okudum da,
yazayım dedim..

diyeti uygulayan kızlar,
bence herkes mutlaka bi defter ya da excel belgesi tutsun.
ben şöyle yapıyorum.
zaten bi excel dosyam var diyet listesinin bulunduğu,
her gün yanına kaç kilo olduğumu ve o gün listedekilerden farklı(az ya da cok) neler yediğimi yazıyorum.

böylelikle diyet bittiğinde,
elimizde bu diyet listesi ile ilgili karşılaştırabileceğimiz cok güzel istatistikler olur diye düşünüyorum.
daha 2. gündeyken düşünün derim ben..

puhahah=)) ilahi yaa=D ya ben öyle kolay kolay aşık olabilen bi tip değili aslında.. yok olamıyorum yani anormal bi sekilde=D babamda sene mart başında şey demişti.. ''mevsimi geliyo dikkatli ol,peşine takılan falan olur'' demişti=D
babam gibi birini bulsam hemen yapışıcam yakasına da.. yok işte =D =D

ya ben defter tutayım tutayım diyorum. çok güzel bi defterimde var.. atlas dergisinin hediyesi.. amma velakin unutuyorum ya yazmayı=/

sportiem eyvallah bak benim halam ve eniştemde yıllarca gelinlik sattılar halam hem tamiri hemde dikimi ile uğraştı ondanda tio alırım hem :))

varya geldim geleli sayfayı yakalayamıyorum tüm geçmişi alıntı yaptım ben cevap yazana dek tek telime yazanı vururum:mymeka:durun leyynnnnn yazmayın saç baş yoluyorum yetişemiyorum:roflol:

takıma kilidi basarım görürsünüz o zaman nere yazcanız bakalım:roflol::roflol:

Şimdilik hoşça kalın hanımlar.
Ben yine gelirim.( nasıl bir laf sa bu...Zaten geliyorum davet beklemiyorum.Ama artık davetli hissediyorum kendimi...) Ay azıcık sevindirik oldum...opuyorumnanaktan
bizim gelin vardı, misafirliğe gelirlerdi kapıdan çıkarken biz yine geliriz derdi :roflol: asla sizde gelin dediğini duymadık... onu getirdin aklıma...

sıcak sıcak cokacimcoook ama yedim mi hayırrr (itiraf: aklımdan geçti aman 1 parça yiyim diye -tatlicadiarzu- ) sonra silkelendim ve kendime geldim :roflol: hemen koşa koşa terkettim ortamı ve eve geldim :roflol::roflol:
hayırlısı olsun bijocum ne diyelim...
kurabiyeni nasıl yollayayım bak bahar parkının çıkışına gel vereyim pişirdim:roflol:

yaptım arkadaşım arabadan inmedim bile ağzıma koymadım canım
Şeniz:teytey:

ay bi durun oku oku bitmedi..

evden çıkarken aceleden kahvaltı yapmayı unutmuşum ben :bbo:
bişeyler yemezsem bayılıcam şimdi..

az yazmayın,
beni bekleyin :jeyyar:
bir daha sakın duymayalım böyle bir şeyÇok üzgünüm çoook

güzeldi=D şimdi yeşilçayımı içicem canlarım.. aksam üstüne dogru da spor yapıcam 1-1bucuk saat falan.
sokakta pek fazla gezme.. valla öğrenci şehri diye sokaklar kıpır kıpır kıpraşıyo:bbo: bazen benim bile kocama aşık olasım geliyo:roflol:

kızlar ben bi 7.takıma bakıcam kimmiş o 5 kilo veren nasıl oluyor feyk mi değilmi birde kendim göriyim

bu arada 1 kilo veririm derken bişey biliyorum da garanti diyorumhihoyyyt
yirim seni yirim ben cumaya yarım daha gidersositososito

aminnn allah kimseyi aç komasın .

kallisim birnumarasın ser etiketini sen mi ekledin diğeri bana aitte :))
bunu birde anlasaydım cevap verecektimde nedir anlat çabuk ser etiketi ne offff:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…