- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.921
Bu insanları anlamak mümkün değil :)
Bugün okulda nöbetçiyim ve sabah nöbet yerindeyken bir erkek arkadaş (yaşı bayağı büyük benden) yanıma geldi, bir iki muhabbet sonra "bu arada iyi kilo verdin hocahanım dedi. Ben de evet hocam vermeye çalışıyorum, biraz daha vermek istiyorum nasipse dedim. Adam yok canım yeter artık, fazla da verme böyle iyi işte dedi..!!! :)) Ya sabır. Kimi çok iyi olmuş devam der, kimi yeter der. İnsanlar ne çok seviyor yorum yapmayı.
Dün de eşimin okuluna gittim oradaki bayanlar da aaa çok kilo vermişsin ama göbeğin kalmış dediler :) Eh kilo daha 94 lerde. Evet sporla beraber gittiği için gayet fazla bir incelme var, çok sıkılaştım ve zaten kemiğim iri ve etim de sıkıdır. Göbeğim var tabii olmalı da bu kiloda, olmasa vücut geliştirmeci olurdum zaten :) Ben de doğumdan kaldı, napalım ileride gider inşallah dedim kapattım konuyu. Ama böyle insanlar çıldırtıyor beni.
Bir an önce istediğim kiloya insem bir süre kalsam ve insanlar şişman halimi unutsalar çok mutlu olucam :)
istifra edemedim bi türlü yaa edebilseydim rahatlayacaktım akşam doğru düsürt yemek yiyemedim erkenden yattım gecenin bir yarısı üst kattakilerin kavgasına uyandım polisi aramayı düşündüm ama cesaret edemedim adam kadını öyle bir dövdü ki sanki bizim evde dayak yedi kadın gece 1-3 arası diğer komşular hep söylüyorlardı da ben hiç duymamıştım seslerini ilk defa duydum eşimde iyiki aramadın madem ilk değilmiş kadın kendisi arasa ya sen karışma dedi ama bi daha olursa kesin arayacağım polisi eşimi dinlemedenkaptancım migrenden sanırım oahh ah, sıkıntılı bi durum....karanlık ve sessiz bi ortamda dinlendirmeye çalış kendini...bazen istifra etmek de iyi gelir aslında migrene
kesinlikle haklısın tatlımoooo şu an haberlerde üzülerek izliyorum ki yağ yakıcı ilaç kullanan bi gencecik çocuk hayatını kaybetmiş yaaa...çok üzüldüm, sanırım l carnitine dir oçok yaygın çünkü... neredeyse ben de alayım diyordum ama bebişe zarar verir diye yanaşmamıştım..iyi ki de almamışım...aman arkadaşlar dikkatli olun lütfen hepiniz...hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil....
malesef evet canımGecmiş olsun kaptan migren mi war yoksa
Simdi ozel dersim var sonra okul simit sarayinda biseyler yiyorum cayimi iciyorum bogazim fena aciyo kollarim kalkmiyo nasil bitecek bugun bilmiyorum((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarrr
istifra edemedim bi türlü yaa edebilseydim rahatlayacaktım akşam doğru düsürt yemek yiyemedim erkenden yattım gecenin bir yarısı üst kattakilerin kavgasına uyandım polisi aramayı düşündüm ama cesaret edemedim adam kadını öyle bir dövdü ki sanki bizim evde dayak yedi kadın gece 1-3 arası diğer komşular hep söylüyorlardı da ben hiç duymamıştım seslerini ilk defa duydum eşimde iyiki aramadın madem ilk değilmiş kadın kendisi arasa ya sen karışma dedi ama bi daha olursa kesin arayacağım polisi eşimi dinlemeden
kesinlikle haklısın tatlım
malesef evet canım
geçmiş olsun hazoş um yaa dikkat et kendine
kızlar menüleri tabloya eklemediniz 2 gündür bu konuya dikkat edermisiniz lütfen ben mesaj sayısını sayacağım takımdakilerin ama menülere de birisi yardımcı olsun yaa tabloyu düzenli olarak doldurun ya da bir arkadaşımız görevlendirilsin yarın ilk cezalar gelecek haberiniz olaa
Bu insanları anlamak mümkün değil :)
Bugün okulda nöbetçiyim ve sabah nöbet yerindeyken bir erkek arkadaş (yaşı bayağı büyük benden) yanıma geldi, bir iki muhabbet sonra "bu arada iyi kilo verdin hocahanım dedi. Ben de evet hocam vermeye çalışıyorum, biraz daha vermek istiyorum nasipse dedim. Adam yok canım yeter artık, fazla da verme böyle iyi işte dedi..!!! :)) Ya sabır. Kimi çok iyi olmuş devam der, kimi yeter der. İnsanlar ne çok seviyor yorum yapmayı.
Dün de eşimin okuluna gittim oradaki bayanlar da aaa çok kilo vermişsin ama göbeğin kalmış dediler :) Eh kilo daha 94 lerde. Evet sporla beraber gittiği için gayet fazla bir incelme var, çok sıkılaştım ve zaten kemiğim iri ve etim de sıkıdır. Göbeğim var tabii olmalı da bu kiloda, olmasa vücut geliştirmeci olurdum zaten :) Ben de doğumdan kaldı, napalım ileride gider inşallah dedim kapattım konuyu. Ama böyle insanlar çıldırtıyor beni.
Bir an önce istediğim kiloya insem bir süre kalsam ve insanlar şişman halimi unutsalar çok mutlu olucam :)
taım listesinde olan arkadaşların 2 mayıs cumadan itibaren mesajlarını saydım
Gamze_M 24
yu_zey 41(sabah 8.52)
Hnd 38
Sevda_M 25 (sabah 8.04)
durumda 24
hazos87 73
ebbisss 34
elendil76 34
gulanne 11
purmelal 24
vazgecmekyok 52
gamze ,durumda ve purmelal sınırdalar gulanne nin ise 25 mesaja tamamlamasına çok var bu hafta ben yaptım hesapladım 1-2 mesaj belki hatam olabilir ama bundan sonra ki haftalarda kilo bildirimi yanında mesaj sayısını da istiyorum arkadaşlar haberiniz olsun
valla hande cim ne diyeyim sana helal olsun
Dunku menum
Sabah
2 dilim ekmek
Menemen
1 dilim salam
Yarim kk kasar
Yarim kk beyaz peynir
Oglen 1 tane colekli kekstra
Aksam
4 ck domatesli makarna
4 kofte
Salata
1 baklava
Günaydın takım
elendilcim sen herkesi boşver. kendini dinle :) insanlar konuşur da konuşurne güzel kilo verdiğin dışardan fark ediliyor. Başarı örneği oluyorsun insanlar için. Göbek doğumdan kaldı demişsin belki biraz daha kilo verdikten sonra bölgesel hareketler yaparsan göbekte gider şekerim. Ne güzel ,incelmişsin sıkılaşmışsın
Teşekkür ederim kaptanYapmaya çalışıyoruz isveçi
Günaydın kaptanımBu hafta sen saymış oldun mesajlarımızı ilerleyen haftalarda biz kendimiz sayar bildiririz. Takım zaten canlanmaya başladı . Sanırım yeni kural sayesinde
Haklısın canın elbet göbecik de gidecek sağlıkla olsun yeter ki acelem yok, çok şükür her hafta bir kilo aşağısını görüyorum, burası da süper motivasyon kaynağı :)
Bu da ben bu arada bir ay sonra yine koyacağım resim, ilk hallerimden de bulursam kolaj yapıp koyacağım.Eki Görüntüle 1105936
Okulun tuvaletinde çekildi kusura bakmayın
Haklısın canın elbet göbecik de gidecek sağlıkla olsun yeter ki acelem yok, çok şükür her hafta bir kilo aşağısını görüyorum, burası da süper motivasyon kaynağı :)
Bu da ben bu arada bir ay sonra yine koyacağım resim, ilk hallerimden de bulursam kolaj yapıp koyacağım.Eki Görüntüle 1105936
kızlar merhaba
nasılsınız sabah uğrayamadım,nasılsınız
çok sağol canım
canımçok geçmiş olsun.
aynen balım
bende hemen bakayım topiğinize.
kolay gelsin canım
sevgili kaptanım canım ben bu hafta mezun olayım .ama yine burda olmaya devam edicem tabikide hergün uğramaya çalışıcam geçen seferki gibi tekrar almak istemiyorum.belki bir iki kilo daha verebilirim sizin aranızda.
maşallah tatlım iyi gidiyorsunuz.
canım allah kavuştursun tekrardan.
.
kimse için canını sıkmaya değmez canım,biraz diyete araver gene başlarsın canımKızlar hepinize teşekkür ediyorum
Aslında bu gruba katıldığımdan beri ilk defa yıllardır uğraştığımdan farklı bir yol izliyorum ki o da yemenin kötü birşey olmadığı, yemekten korkmamak gerektiği ve herşeyden yiyerek de kilo verilebileceği...
Dikkat ediyorum tabii ki, çok nadiren gelen yeme atakları (genelde bunalım halinde ve düşünmeyi bıraktığım zamanlarda olur) haricinde de kafamı diyetle bozmuyorum eskisi gibi - ama bugun gerçekten çok yoğun ve yorucu bir gündü - aslında pazartesiden bu yana biriktiğinden bugun patladım - iyi de oldu bir açıdan - herşeye sus sus nereye kadar...
geçmiş olsunKuzlar geberiyorum su ann girdim yorganin altina uyuyacagim sanirim biraz vucudum dokuluyor
Dun aksam bir saat yayiyim dedim 8 gibi bi uyandim 12 geri uyudum su anhala heryanim agriyor yaa
gorebildigim kadariyla son hali bu tablonun. eksik varsa, herkes kendi paylasimini doldursun.
***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***
Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+//)
gulanne
purmelal(+/+/+/+/+//)
vazgecmekyok (+/+/+/+/-/-/-)
***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***
Gamze_M
yu_zey (8/2/2/////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/10/)
ebbisss (5/5/3////)
elendil76 (3/5/6///)
gulanne
purmelal(3/6/6/1//)
vazgecmekyok (8/17/9/11/1/2/2)
gulanne canım yukarda mesaj sayıları ile ilgili bir kısım var en çok senin sıkıntın var bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?