Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim sıkma canini insallah kisa surede saglikli bir sekilde verirsin..insanlar sever durduk yere konusmayiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi ozel dersim var sonra okul simit sarayinda biseyler yiyorum cayimi iciyorum bogazim fena aciyo kollarim kalkmiyo nasil bitecek bugun bilmiyorum((((

günaydınlarrr

kaptancım migrenden sanırım o ahh ah, sıkıntılı bi durum....karanlık ve sessiz bi ortamda dinlendirmeye çalış kendini...bazen istifra etmek de iyi gelir aslında migrene
istifra edemedim bi türlü yaa edebilseydim rahatlayacaktım akşam doğru düsürt yemek yiyemedim erkenden yattım gecenin bir yarısı üst kattakilerin kavgasına uyandım polisi aramayı düşündüm ama cesaret edemedim adam kadını öyle bir dövdü ki sanki bizim evde dayak yedi kadın gece 1-3 arası diğer komşular hep söylüyorlardı da ben hiç duymamıştım seslerini ilk defa duydum eşimde iyiki aramadın madem ilk değilmiş kadın kendisi arasa ya sen karışma dedi ama bi daha olursa kesin arayacağım polisi eşimi dinlemeden

kesinlikle haklısın tatlım

Gecmiş olsun kaptan migren mi war yoksa
malesef evet canım
Simdi ozel dersim var sonra okul simit sarayinda biseyler yiyorum cayimi iciyorum bogazim fena aciyo kollarim kalkmiyo nasil bitecek bugun bilmiyorum((((

geçmiş olsun hazoş um yaa dikkat et kendine

kızlar menüleri tabloya eklemediniz 2 gündür bu konuya dikkat edermisiniz lütfen ben mesaj sayısını sayacağım takımdakilerin ama menülere de birisi yardımcı olsun yaa tabloyu düzenli olarak doldurun ya da bir arkadaşımız görevlendirilsin yarın ilk cezalar gelecek haberiniz olaa

taım listesinde olan arkadaşların 2 mayıs cumadan itibaren mesajlarını saydım

Gamze_M 24
yu_zey 41(sabah 8.52)
Hnd 38
Sevda_M 25 (sabah 8.04)
durumda 24
hazos87 73
ebbisss 34
elendil76 34
gulanne 11
purmelal 24
vazgecmekyok 52

gamze ,durumda ve purmelal sınırdalar gulanne nin ise 25 mesaja tamamlamasına çok var bu hafta ben yaptım hesapladım 1-2 mesaj belki hatam olabilir ama bundan sonra ki haftalarda kilo bildirimi yanında mesaj sayısını da istiyorum arkadaşlar haberiniz olsun

Son düzenleme:

ben biraz da bu yuzden izne ayrilmak istememistim, ama okulla birlikte yogunlugu kaldiramiyorum su ara. sabahlayip bitireyim birkac isi diyorum, ne sabahlayabiliyorum ne rahat rahat uyuyabiliyorum. son tabloyu bulup eklemedigim menulerin eksisini ekleyeyim bari, takim icin son bir gorev olarak.

gorebildigim kadariyla son hali bu tablonun. eksik varsa, herkes kendi paylasimini doldursun.

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+//)
gulanne
purmelal(+/+/+/+/+//)
vazgecmekyok (+/+/+/+/-/-/-)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey (8/2/2/////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/10/)
ebbisss (5/5/3////)
elendil76 (3/5/6///)
gulanne
purmelal(3/6/6/1//)
vazgecmekyok (8/17/9/11/1/2/2)

Günaydın takım

elendilcim sen herkesi boşver. kendini dinle :) insanlar konuşur da konuşur ne güzel kilo verdiğin dışardan fark ediliyor. Başarı örneği oluyorsun insanlar için. Göbek doğumdan kaldı demişsin belki biraz daha kilo verdikten sonra bölgesel hareketler yaparsan göbekte gider şekerim. Ne güzel ,incelmişsin sıkılaşmışsın

valla hande cim ne diyeyim sana helal olsun

Teşekkür ederim kaptan Yapmaya çalışıyoruz isveçi
Günaydın kaptanım Bu hafta sen saymış oldun mesajlarımızı ilerleyen haftalarda biz kendimiz sayar bildiririz. Takım zaten canlanmaya başladı . Sanırım yeni kural sayesinde

Hazoscum kahvaltı güzel , öğle yemeği malesef kaçamak , akşamki baklava da öyle :18: Biraz harbonhidrat fazla olmuş . Neyse ki akşamki et ve salata sağlıklı

merhaba sevgili arkadaşlaaaarrrr, sporumu tamamlayıp geldimmm, bugün pek fit hissediyorum kendimi bakalım 13 günün sonunda neler göreceğiz... ben şimdi dinleneyim biraz, yemeğimi yiyeyim gelirim yine öptüm hepinizi :)

Haklısın canın elbet göbecik de gidecek sağlıkla olsun yeter ki acelem yok, çok şükür her hafta bir kilo aşağısını görüyorum, burası da süper motivasyon kaynağı :)

Bu da ben bu arada bir ay sonra yine koyacağım resim, ilk hallerimden de bulursam kolaj yapıp koyacağım.

Okulun tuvaletinde çekildi kusura bakmayın

canim hic 90'larda gorunmuyorsun. hatta benden bile iyi gorunuyorsun masallah.

maşallah tatlım gayet fit görünüyorsun aslında :)

çok sağol canım
kimse için canını sıkmaya değmez canım,biraz diyete araver gene başlarsın canım
Kuzlar geberiyorum su ann girdim yorganin altina uyuyacagim sanirim biraz vucudum dokuluyor

geçmiş olsun
Dun aksam bir saat yayiyim dedim 8 gibi bi uyandim 12 geri uyudum su anhala heryanim agriyor yaa

geçmiş olsun canım

eline sağlık tatlım

aaaa çok şaşırdım canım hiç 94 kilo görünmüyosun,boyun kaçtı acaba

Selam kızlar
Nasılsınız?
Dünden sonra bugun biraz daha iyiyim diyetle alakamı kestim birkaç günlüğüne o yüzden de topiğe uğramadım

Elendil sayfada fotonu gördüm hiç kilolu durmuyorsun gayet fit bir görüntün var
Gülanne - haklısın kimse için kendimi üzmemeye çalışmakla birlikte bana verilen görevi layıkıyla yapmaya uğraşırım ama hadi yap diye ısrardan hoşlanmıyorum en sevmediğim şeyler ısrar,emrivaki ve kıyaslamalardır yani işimi yapıyorum bir saat geç bitse sorun olmaz ama hadi denince strese giriyorum elim ayağım titredi çok kötü oldum dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…