- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.961
Günaydın :)
Yulaf çok yararlı bir besinmiş, yulaf kepeği dukanda çok kullanılıyor. Ben de haftasonu kahvaltıma ekleyeceğim bir kaşık :)
c
Kolay gelsin. Öyle tipler zordur ya. Öğrencilerin arasından da çıkıyor arada. Ama yetişkin olunca sıkıntı tabii..
Bu insanları anlamak mümkün değil :)
Bugün okulda nöbetçiyim ve sabah nöbet yerindeyken bir erkek arkadaş (yaşı bayağı büyük benden) yanıma geldi, bir iki muhabbet sonra "bu arada iyi kilo verdin hocahanım dedi. Ben de evet hocam vermeye çalışıyorum, biraz daha vermek istiyorum nasipse dedim. Adam yok canım yeter artık, fazla da verme böyle iyi işte dedi..!!! :)) Ya sabır. Kimi çok iyi olmuş devam der, kimi yeter der. İnsanlar ne çok seviyor yorum yapmayı.
Dün de eşimin okuluna gittim oradaki bayanlar da aaa çok kilo vermişsin ama göbeğin kalmış dediler :) Eh kilo daha 94 lerde. Evet sporla beraber gittiği için gayet fazla bir incelme var, çok sıkılaştım ve zaten kemiğim iri ve etim de sıkıdır. Göbeğim var tabii olmalı da bu kiloda, olmasa vücut geliştirmeci olurdum zaten :) Ben de doğumdan kaldı, napalım ileride gider inşallah dedim kapattım konuyu. Ama böyle insanlar çıldırtıyor beni.
Bir an önce istediğim kiloya insem bir süre kalsam ve insanlar şişman halimi unutsalar çok mutlu olucam :)
merhaba sevgili arkadaşlaaaarrrr, sporumu tamamlayıp geldimmm, bugün pek fit hissediyorum kendimibakalım 13 günün sonunda neler göreceğiz... ben şimdi dinleneyim biraz, yemeğimi yiyeyim gelirim yine öptüm hepinizi :)
Haklısın canın elbet göbecik de gidecek sağlıkla olsun yeter ki acelem yok, çok şükür her hafta bir kilo aşağısını görüyorum, burası da süper motivasyon kaynağı :)
Bu da ben bu arada bir ay sonra yine koyacağım resim, ilk hallerimden de bulursam kolaj yapıp koyacağım.Eki Görüntüle 1105936
Okulun tuvaletinde çekildi kusura bakmayın
kızlar merhaba
nasılsınız sabah uğrayamadım,nasılsınız
Kızlarr merhabaa, ben geldimmnasılsınız?
hoşgeldin canım,ben iyiyim bugünde oruçluyum Allah kabul eder inş.
günaydınlarrr
istifra edemedim bi türlü yaa edebilseydim rahatlayacaktım akşam doğru düsürt yemek yiyemedim erkenden yattım gecenin bir yarısı üst kattakilerin kavgasına uyandım polisi aramayı düşündüm ama cesaret edemedim adam kadını öyle bir dövdü ki sanki bizim evde dayak yedi kadın gece 1-3 arası diğer komşular hep söylüyorlardı da ben hiç duymamıştım seslerini ilk defa duydum eşimde iyiki aramadın madem ilk değilmiş kadın kendisi arasa ya sen karışma dedi ama bi daha olursa kesin arayacağım polisi eşimi dinlemeden
kesinlikle haklısın tatlım
malesef evet canım
geçmiş olsun hazoş um yaa dikkat et kendine
kızlar menüleri tabloya eklemediniz 2 gündür bu konuya dikkat edermisiniz lütfen ben mesaj sayısını sayacağım takımdakilerin ama menülere de birisi yardımcı olsun yaa tabloyu düzenli olarak doldurun ya da bir arkadaşımız görevlendirilsin yarın ilk cezalar gelecek haberiniz olaa
Hazoscum kahvaltı güzel , öğle yemeği malesef kaçamak , akşamki baklava da öyle :18: Biraz harbonhidrat fazla olmuş . Neyse ki akşamki et ve salata sağlıklı
Haklısın canın elbet göbecik de gidecek sağlıkla olsun yeter ki acelem yok, çok şükür her hafta bir kilo aşağısını görüyorum, burası da süper motivasyon kaynağı :)
Bu da ben bu arada bir ay sonra yine koyacağım resim, ilk hallerimden de bulursam kolaj yapıp koyacağım.Eki Görüntüle 1105936
Okulun tuvaletinde çekildi kusura bakmayın
çok sağol canım
kimse için canını sıkmaya değmez canım,biraz diyete araver gene başlarsın canım
geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
bu arada ben yarin izne ayriliyorum, muhtemelen en az 3 aylik olacak.
artik bu tablolari olusturmak ve takip etmek konusunda yardimim olmayacak.
arada uğrarsın di miii canım sıkma canını da bişeye yaaaa
Ay şımardım :))))
Uzun seneler aktif spor yaptım ben sanırım kas yapısı daha fazla ve ağır da çekiyorum.
Bırakıyorum diyeti filan dermişimmmm :)))
Teşekkür ediyorum, burada olmak çok güzel, Allah aranızda sağlıkla 70 i görmeyi nasip etsin, sizlere de istediğiniz kiloları :)
Bu arada günlüğüme ekledim, buraya da ekleyeyim aradaki farkı görmeniz için, ilk foto doğumdan sonra yaklaşık 115 ken :)
Eki Görüntüle 1106367
Kızlar benden bu kadar bugün mahfoldum ıswec bana göre değilmiş bırakıyorum hatta kaptanım eğer izin alabiliyorsak 2 3 hafta beni azad edin yrn bildirimden sonra izinli olayım açlık ok de bu kız beni perişan ediyo bu kadarcık yemeye kızımda basa çıkamıyorum çok halsiz kaldım cvp bekliyorum kaptanım senden
Kızlar benden bu kadar bugün mahfoldum ıswec bana göre değilmiş bırakıyorum hatta kaptanım eğer izin alabiliyorsak 2 3 hafta beni azad edin yrn bildirimden sonra izinli olayım açlık ok de bu kız beni perişan ediyo bu kadarcık yemeye kızımda basa çıkamıyorum çok halsiz kaldım cvp bekliyorum kaptanım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?