- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.881
Gunaydin:))) dayanirsiniz siz masallahhiniz var iradeniz
İnşallah yaaaa ufff ama başım ağrıyor şuan kızda cok yoruyo
suyu az mı içtin acaba abbiscim, az su içince baş ağrısı yapıyormuş...1 bardak su doldur kendine ve yudum yudm iç o zaman geçiyormuş ben de okudum bi topikte baş ağrısı çekenler böyle yapıyormuş....
[SUB]ya su ıspanagın ylerine ne yıyebılırız yumurtalı ıspanak yaptım çok kötü oldu ıykk[/SUB]
Su an sag bademcigim kipkirmizi uzerinde pismis mercimek kadar iltihap var..sol kizarik degil onda da minik brnek benek bi suru var..off yaaaa yinee antibiyotikk kullancam..kizi krese birakip dr a gitcemm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben denemedim cnm ama bizden deneyen vardı diye hatırlıyorum
bende çok sevdim yavruu zorlamıyorr
günaydın canımm
ay çok geçmiş olsun yaa dikkat et hazoscum
harika sevdacım bu gidişle gidecek kilolar gelsin mezuniyet
Kızlar Günaydınlarrr
Güzel bir günden herkese merhaba
havalarında bir an önce belli bir hal almasını dileğimle günler geliyor geçiyor.
Bugün isveçte ilk kilo bildirimimiz bakalım neler görecegiz.
Hepinizi öpüyorum kahvemi içecegim
gunaydin hanimlar.
isleri yetistiremiyorum, takima da yetisemicem gibi gorunuyor. sanirim en iyisi benim tekrar izne ayrilmam olacak. aslinda boyle olabilecegini az cok tahmin ediyordum ama takimi daha aktif bir hale getirmeye calistigimiz gunlerde izinden donsem daha iyi olur diye dusunmustum. ama su an ne yazilanlari takip edebilirim ne kendim cok aktif katilimda bulunabilirim. dondugum hafta izne ayrilaibliyor muyum bilmiyorum tabii kurallari. kaptanimiza bir sorayim.
hepinize islerinizde kolayliklar diliyorum. :)
günaydınlarrr
dün koşturmaca çok olunca uğrayamadım hiç takıma
canım geçmiş olsun
bakıcının iyi çıkması güzel inş böyle devam eder
öğrenci olayı da farklı bir sorumluluk allah kolaylık versin
tatlım geçmiş olsun
sen bilirsin canım istiyorsan izne ayrılabilirsin ama yılda 6 kere izin hakkı var ona göre kullanman gerekli ayarlamayı sen yap
gamzem sevdam yoksam buhafta mezun mu olacanız ikinizde ayyy ne güzel mezun vereceğiz hazoş da öyle mezuniyete gidiyor hadi bakalım hayırlısı olsun kızlar
zeynep tatlım hemen isvç topiğinize gelip kilolarınıza bakacağım
Günaydın arkadaşlar :) Isveçe alışıp diyet bitince kahvalti yapmiyomuşummSabahlari sadece çay kahve içip dayanamam saniyodum ama sorunsuz gidiyorum. Dun aksam 11gibi bi açlik hissettim. Film izleyerek yatiştirdim. Midem direniyor
Şimdi kahvemi içiyorum Işveç Diyeti *3.Gunundeyiz.
günaydın arkadaşlar
dün annemi yolcu ettim,o yüzden yoktum buralarda nasılsınız
valla ben o kadar kasamıyorum kendimi hele ki bugun valla dikkat falan etmeyeceğim inanılmaz derecede hem zihnen hem bedenen yorgunum 3000 kcal de alsam umursayamayacağım (ki zaten az yiyorum ) şu an ihtiyacım var
canım yaaa, kıskanma noolur... spor tutkum oldu artık, Allah izin verirse hayatımın sonuna kadar sporumu sürdürmeyi istiyorum, hatta evimin bi odasını spor salonuna dönüştürmeyi planlıyorum... spor ne kadar faydalıymış...cildi güzelleşti, sıkılaştım, sarkma kalmadı, selülit bitti... yıllarca neden kaçmışım spordan bu kadar anlamış değilim...darısı başınıza inşallah...bi de yaptıkça yapası geliyor insanın, şu an kalksam bi 3 saat daha rahat yaparım spor, öyle dinçlik veriyor...
şu an kilo ve diyete hiç takmıyorum açıkçası... daha önemli sorunlarım var - hayatımın yarısından fazlasını diyete kafa yorarak geçirdim artık umursamıyorum gerçekten... veremezsem de dünyanın sonu değil bi şekilde hallolur kusura bakmayın motivasyonunuzu bozmak istemem sadece ben artık herşey akışına bıraktım olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok
şu an kilo ve diyete hiç takmıyorum açıkçası... daha önemli sorunlarım var - hayatımın yarısından fazlasını diyete kafa yorarak geçirdim artık umursamıyorum gerçekten... veremezsem de dünyanın sonu değil bi şekilde hallolur kusura bakmayın motivasyonunuzu bozmak istemem sadece ben artık herşey akışına bıraktım olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok
merhaba arkadaşlarrr....deli gibi spor yapıp evime döndüm nihayet...isveçte 3. gün... biraz dinleneyim, işlerim de yoğun öğleden sonra...ara ara girmeye çalışırım öptüm hepinizi
valla ben o kadar kasamıyorum kendimi hele ki bugun valla dikkat falan etmeyeceğim inanılmaz derecede hem zihnen hem bedenen yorgunum 3000 kcal de alsam umursayamayacağım (ki zaten az yiyorum ) şu an ihtiyacım var
canım yaaa, kıskanma noolur... spor tutkum oldu artık, Allah izin verirse hayatımın sonuna kadar sporumu sürdürmeyi istiyorum, hatta evimin bi odasını spor salonuna dönüştürmeyi planlıyorum... spor ne kadar faydalıymış...cildi güzelleşti, sıkılaştım, sarkma kalmadı, selülit bitti... yıllarca neden kaçmışım spordan bu kadar anlamış değilim...darısı başınıza inşallah...bi de yaptıkça yapası geliyor insanın, şu an kalksam bi 3 saat daha rahat yaparım spor, öyle dinçlik veriyor...
[SUB]ya su ıspanagın ylerine ne yıyebılırız yumurtalı ıspanak yaptım çok kötü oldu ıykk[/SUB]
Zaten düşünmemek en iyisi sürekli diyet modu insanı günlük rutin ile sıkıyor geriyor. Ben şimdi bunun üzerine çalışıyorum. Yemeği düşünmemek diyeti düşünmemek. ne yemek gerekiyorsa yiyip orada bırakmaya çalışıyorum, sürekli diyet zayıflama modu geriyor beni. Çok anlatamadım sanırım istediğim gibi. Yani diyet gibi değil de normal beslenme gibi zihni kodlamak daha iyi geliyor sanırım.
iyi akşamlar kızlar bende ebbisss senin gibi baş ağrısı çekiyorum ona bağlı da mide bulantısı hatta servisten 3 durak erken indim bulantıdan kusacaktım nerdeyse eve geldim limon sıkıp içtim birazda kuru ekmek iyi geldi ama başımın ağrısı hala geçmedi
Ahh o minnaklar hic durmuyorlar ki yorarlar:))Gunaydin:))) dayanirsiniz siz masallahhiniz var iradeniz
İnşallah yaaaa ufff ama başım ağrıyor şuan kızda cok yoruyo
Vacaklarin ince canim belin kalin biraz ben onceki halini bilmedigim icin cok busey diyemiyorum:))belinden de verdim mi super olurr
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum
Aslında bu gruba katıldığımdan beri ilk defa yıllardır uğraştığımdan farklı bir yol izliyorum ki o da yemenin kötü birşey olmadığı, yemekten korkmamak gerektiği ve herşeyden yiyerek de kilo verilebileceği...
Dikkat ediyorum tabii ki, çok nadiren gelen yeme atakları (genelde bunalım halinde ve düşünmeyi bıraktığım zamanlarda olur) haricinde de kafamı diyetle bozmuyorum eskisi gibi - ama bugun gerçekten çok yoğun ve yorucu bir gündü - aslında pazartesiden bu yana biriktiğinden bugun patladım - iyi de oldu bir açıdan - herşeye sus sus nereye kadar...
Canimm icin bunalmis daralmus senin izin al biraz akisina birakk
Ahh o minnaklar hic durmuyorlar ki yorarlar:))
Vacaklarin ince canim belin kalin biraz ben onceki halini bilmedigim icin cok busey diyemiyorum:))belinden de verdim mi super olurr
Canimm icin bunalmis daralmus senin izin al biraz akisina birakk
dinlen mutlaka ben de dün öyleydim yattım 10da sabaha kadar da kalkmadım iyi geldiKuzlar geberiyorum su ann girdim yorganin altina uyuyacagim sanirim biraz vucudum dokuluyor
süpper gidiyor ebbiscim tebrikler... bu arada ıspanak yerine ben kabak yaptım içine dereotu nane maydanoz doğrayıp yumurta kırdım...yağsız teflon tavada süpper oluyor...karnabahar da yiyebilirsin haşlanmış
iyi akşamlar kızlar bende ebbisss senin gibi baş ağrısı çekiyorum ona bağlı da mide bulantısı hatta servisten 3 durak erken indim bulantıdan kusacaktım nerdeyse eve geldim limon sıkıp içtim birazda kuru ekmek iyi geldi ama başımın ağrısı hala geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?