Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[SUB]ya su ıspanagın ylerine ne yıyebılırız yumurtalı ıspanak yaptım çok kötü oldu ıykk[/SUB]

süpper gidiyor ebbiscim tebrikler... bu arada ıspanak yerine ben kabak yaptım içine dereotu nane maydanoz doğrayıp yumurta kırdım...yağsız teflon tavada süpper oluyor...karnabahar da yiyebilirsin haşlanmış

canımçok geçmiş olsun.

aynen balım

bende hemen bakayım topiğinize.

kolay gelsin canım

sevgili kaptanım canım ben bu hafta mezun olayım .ama yine burda olmaya devam edicem tabikide hergün uğramaya çalışıcam geçen seferki gibi tekrar almak istemiyorum.belki bir iki kilo daha verebilirim sizin aranızda.

maşallah tatlım iyi gidiyorsunuz.

günaydın arkadaşlar
dün annemi yolcu ettim,o yüzden yoktum buralarda nasılsınız

canım allah kavuştursun tekrardan.

.

valla ben o kadar kasamıyorum kendimi hele ki bugun valla dikkat falan etmeyeceğim inanılmaz derecede hem zihnen hem bedenen yorgunum 3000 kcal de alsam umursayamayacağım (ki zaten az yiyorum ) şu an ihtiyacım var

canım bazen insan kendini böyle durumlarda hissedebiliyor.ama eminimki okadar da abartmazsın sen.bir kaç güne geçer

aynen balım ya spor gibisi yok özellikle de sabah yürüyüşü insanı çok dinç hissettiriyor.

lilycim gerçekten nedir bu bizim çektiklerimiz.aslında ne biliyor musun bizim tek hatamız kafamıza beynimizin bir köşesine diyeti yerleştirmişiz ,sağlıklı beslenmeyi öğrenebilsek ne diyet kalır ne kilo.mesela ben bu hafta mezun olmayı istiyorum ama bitti mi sağlıklı beslenmeyi öğrenebildim mi hayır tabiki de allah yardımcımız olsun .

.

Zaten düşünmemek en iyisi sürekli diyet modu insanı günlük rutin ile sıkıyor geriyor. Ben şimdi bunun üzerine çalışıyorum. Yemeği düşünmemek diyeti düşünmemek. ne yemek gerekiyorsa yiyip orada bırakmaya çalışıyorum, sürekli diyet zayıflama modu geriyor beni. Çok anlatamadım sanırım istediğim gibi. Yani diyet gibi değil de normal beslenme gibi zihni kodlamak daha iyi geliyor sanırım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarrr....deli gibi spor yapıp evime döndüm nihayet...isveçte 3. gün... biraz dinleneyim, işlerim de yoğun öğleden sonra...ara ara girmeye çalışırım öptüm hepinizi

valla ben o kadar kasamıyorum kendimi hele ki bugun valla dikkat falan etmeyeceğim inanılmaz derecede hem zihnen hem bedenen yorgunum 3000 kcal de alsam umursayamayacağım (ki zaten az yiyorum ) şu an ihtiyacım var

canım benim yaa psikolojikman yoruldunmu acaba bi dinlensen mi ne ?

yürü beeeee yavrumm

[SUB]ya su ıspanagın ylerine ne yıyebılırız yumurtalı ıspanak yaptım çok kötü oldu ıykk[/SUB]

ben karnıbahar haşlıyorum yoğurtla yiyorum canım üstüne pul biber kekik nane misssss

ama bu akşam lucim gibi yapcam
kabakkkk

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum
Aslında bu gruba katıldığımdan beri ilk defa yıllardır uğraştığımdan farklı bir yol izliyorum ki o da yemenin kötü birşey olmadığı, yemekten korkmamak gerektiği ve herşeyden yiyerek de kilo verilebileceği...
Dikkat ediyorum tabii ki, çok nadiren gelen yeme atakları (genelde bunalım halinde ve düşünmeyi bıraktığım zamanlarda olur) haricinde de kafamı diyetle bozmuyorum eskisi gibi - ama bugun gerçekten çok yoğun ve yorucu bir gündü - aslında pazartesiden bu yana biriktiğinden bugun patladım - iyi de oldu bir açıdan - herşeye sus sus nereye kadar...

iyi akşamlar kızlar bende ebbisss senin gibi baş ağrısı çekiyorum ona bağlı da mide bulantısı hatta servisten 3 durak erken indim bulantıdan kusacaktım nerdeyse eve geldim limon sıkıp içtim birazda kuru ekmek iyi geldi ama başımın ağrısı hala geçmedi

yok canım çok güzel anlatmışsın...aynı şeyi ben de yaşıyorum ve bundan kurtulabilmek için de 1 ay izin aldım takımdan...çünkü her cuma tartılmak, sürekli kilo kontrolü yapmak, habire ne yiyeceğini ne yemeyeceğini düşünmek beni de çok yordu ve sıktı...farketim ki son 4 aydır konuştuğum tek konu diyet... bu hatalı bi tavır, acilen uzaklaşmak lazım bu tavırdan

kaptancım migrenden sanırım o ahh ah, sıkıntılı bi durum....karanlık ve sessiz bi ortamda dinlendirmeye çalış kendini...bazen istifra etmek de iyi gelir aslında migrene

oooo şu an haberlerde üzülerek izliyorum ki yağ yakıcı ilaç kullanan bi gencecik çocuk hayatını kaybetmiş yaaa...çok üzüldüm, sanırım l carnitine dir o çok yaygın çünkü... neredeyse ben de alayım diyordum ama bebişe zarar verir diye yanaşmamıştım..iyi ki de almamışım...aman arkadaşlar dikkatli olun lütfen hepiniz...hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil....

Kuzlar geberiyorum su ann girdim yorganin altina uyuyacagim sanirim biraz vucudum dokuluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet öyle canım ama izin alamam çünkü henüz 1 yılım dolmadı izin hakkım yok zaten olsa bile şef olmadığından onun yerine bakıyorum vermezler - bu ay sonu dr kontrolüm var ona bile zor izin alıcam gibi... iş yoğunluğu da değil - sorun şu ki ben anlamıyorum diyorum öğrenirsin alışırsın diye geçiştiriliyorum kendimi ciddiye alınmıyor gibi hissediyorum ama suçlusu ben oluyorum

Son düzenleme:
ben karnıbahar haşlıyorum yoğurtla yiyorum canım üstüne pul biber kekik nane misssss

ama bu akşam lucim gibi yapcam
kabakkkk[/QUOTE]
Karnıbaharda olur walla oyy ıspanaktan öyle soğudum kı

Gecmiş olsun kaptan migren mi war yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…