Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Susma zaten, patlamalar iyi geliyor bazen insana, sönüp rahatlıyorsun. Biraz sakinleyince keyfin yerine gelir inşallah.

Geçmiş olsun.

Bence de değil. Zaten yedikleimizin içinde neler var, bir de ayrıca takviye almak. Sağlıkla zayıflayalım hepimiz inşallah.

Kuzlar geberiyorum su ann girdim yorganin altina uyuyacagim sanirim biraz vucudum dokuluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun, dinlenip bir ıhlamur, adaçayı yapıp, biraz da zencefil eklesen, toplarlar. Bir de ben böyle olunca ayaklarımın altına vicks sürer çorapla yatarım, çocuklara da yaparım aynı şeyi, toparlıyor insanı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün bir kanalda iki bayan vardı. Biri 100 biri 90 kg vermiş!
İnanılmazdı eski ve yeni görüntüleri, gayet iyi görünüyorlardı, fıstık gibi olmuşlar :)

Doktor kontrolünde zayıflamışlar ve yabanmersini yemişler ara öğünlerde. Kan şekerini dengeliyormuş, ben de severim ve karataydan beri arada tüketiyorum.

Ama 100 kg yaa. Dile kolay. Vermek istediğim 24 kilo ki 18-20 de olsa olur :) pek bi az göründü gözüme :)

Bugünkü menüm
Sabah
Karatay kahvaltısı

Ara
Yabanmersini ve kuruyemiş

Öğle dışarıda yedim
Ali nazik kebabı, pidesiz
Ayran

Akşam
Ezogelin çorbası
Kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata

Şimdi de biraz yabanmersini atıştırıyorum.

Spor 30 dakika yürüyüş
Su 2.5 litreden fazla

daha da motive olmuşsundur inşallah tatlım :) uzun bir süreç olsa gerek 100 kg vermek...ameliyat mı olmuşlar acaba? 20 kilo nedir ki tatlım bak 4 ayda benden gitti bile çok şükür, senden de gidecek hiç sıkma canını....

İnşallah ben de inanıyorum gideceğine. Hayırlısı ile mezun olacağız inşallah buradan :) incecik fıstık gibi Hayır diyet yapmışlar sanırım yarıda açtım gerçi ama ameliyattan bahsetmediler.

çok şükür ki kilolar o kadar tırmanmadan müdahale edebiliyoruz...Rabbim hastalık vermesin yoksa illaki gider...

Arkadaslar iyi geceler bu aksam birz baş ağrım vardi pek de gecmis sayilmaz yeni yazabiliyorum.
Isvec Diyeti** 3.Gun

Kahvalti şekersiz Türk kahvesi 1dilim etimek
Öğlen haşlanmış ıspanak ve 1domates 1elma
Akşam haşlanmış kırmızı et salata

Su 2 lt Spor 2km yurudum. Az bi yuruyus ama havalar duzelince acisini cikarcam :)

,sabah:2 y.k yulaf azmesi,3 kaşık yoğurt

ara:2 kayısı,yarım çay bardağı süt

öğle:1 tane közlenmiş patlıcan,tavuk göğsü küçük bir parça,3 kaşık yoğurt

ara:1 çatal kadar helva yedim,yarım elma

akşam:yulaf ezmesi ve yoğurt

spor:45 dk eliptik,100 mekik

su:2 litreye yakın oldu

.

dinlen mutlaka ben de dün öyleydim yattım 10da sabaha kadar da kalkmadım iyi geldi
Sıkma canini yaaa hersey girer yoluna elbet..bende yatim zaten kalkamadim

Dun aksam bir saat yayiyim dedim 8 gibi bi uyandim 12 geri uyudum su anhala heryanim agriyor yaa

Dunku menum
Sabah
2 dilim ekmek
Menemen
1 dilim salam
Yarim kk kasar
Yarim kk beyaz peynir

Oglen 1 tane colekli kekstra

Aksam
4 ck domatesli makarna
4 kofte
Salata
1 baklava

Kızlar Günaydınnn

Fazla duramadan gidicem

Eğitimimin yarın son günü ama bende bittim

Eğitimimde bir çocuk var ilerigerizekalı sinirden dün ağlayacaktın nerdeyse o derce beni delirttti

Allahım bana sabır versin insallah

İsveçin bugün 4. günü suan tek şekerli kahvemi içiyorum hepinizi öpüyorumm

Sabah : 1 şekerli kahve
Öğlen: salata
Akşam: salata +1 haşlanmış yumurta

su : 2 lt
Spor : yok

Normalde bu hafta spora tam anlamıyla başlayacaktım ancak eğitim olunca hem bedenen hem beynen yoruluyorum kızlar

günaydınlar ...

.

Günaydın :)
Yulaf çok yararlı bir besinmiş, yulaf kepeği dukanda çok kullanılıyor. Ben de haftasonu kahvaltıma ekleyeceğim bir kaşık :)

c

Kolay gelsin. Öyle tipler zordur ya. Öğrencilerin arasından da çıkıyor arada. Ama yetişkin olunca sıkıntı tabii..

Bu insanları anlamak mümkün değil :)

Bugün okulda nöbetçiyim ve sabah nöbet yerindeyken bir erkek arkadaş (yaşı bayağı büyük benden) yanıma geldi, bir iki muhabbet sonra "bu arada iyi kilo verdin hocahanım dedi. Ben de evet hocam vermeye çalışıyorum, biraz daha vermek istiyorum nasipse dedim. Adam yok canım yeter artık, fazla da verme böyle iyi işte dedi..!!! :)) Ya sabır. Kimi çok iyi olmuş devam der, kimi yeter der. İnsanlar ne çok seviyor yorum yapmayı.

Dün de eşimin okuluna gittim oradaki bayanlar da aaa çok kilo vermişsin ama göbeğin kalmış dediler :) Eh kilo daha 94 lerde. Evet sporla beraber gittiği için gayet fazla bir incelme var, çok sıkılaştım ve zaten kemiğim iri ve etim de sıkıdır. Göbeğim var tabii olmalı da bu kiloda, olmasa vücut geliştirmeci olurdum zaten :) Ben de doğumdan kaldı, napalım ileride gider inşallah dedim kapattım konuyu. Ama böyle insanlar çıldırtıyor beni.

Bir an önce istediğim kiloya insem bir süre kalsam ve insanlar şişman halimi unutsalar çok mutlu olucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…