- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.901
Ahh o minnaklar hic durmuyorlar ki yorarlar:))
Vacaklarin ince canim belin kalin biraz ben onceki halini bilmedigim icin cok busey diyemiyorum:))belinden de verdim mi super olurr
Canimm icin bunalmis daralmus senin izin al biraz akisina birakk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bölgesel çalışmam lazım özel mesai istiyor
Mücevher gıbımı aaaaa bende öle yapiimmm
ama bu akşam lucim gibi yapcam kabakkkk
Susma zaten, patlamalar iyi geliyor bazen insana, sönüp rahatlıyorsun. Biraz sakinleyince keyfin yerine gelir inşallah.Kızlar hepinize teşekkür ediyorum
Aslında bu gruba katıldığımdan beri ilk defa yıllardır uğraştığımdan farklı bir yol izliyorum ki o da yemenin kötü birşey olmadığı, yemekten korkmamak gerektiği ve herşeyden yiyerek de kilo verilebileceği...
Dikkat ediyorum tabii ki, çok nadiren gelen yeme atakları (genelde bunalım halinde ve düşünmeyi bıraktığım zamanlarda olur) haricinde de kafamı diyetle bozmuyorum eskisi gibi - ama bugun gerçekten çok yoğun ve yorucu bir gündü - aslında pazartesiden bu yana biriktiğinden bugun patladım - iyi de oldu bir açıdan - herşeye sus sus nereye kadar...
iyi akşamlar kızlar bende ebbisss senin gibi baş ağrısı çekiyorum ona bağlı da mide bulantısı hatta servisten 3 durak erken indim bulantıdan kusacaktım nerdeyse eve geldim limon sıkıp içtim birazda kuru ekmek iyi geldi ama başımın ağrısı hala geçmedi
oooo şu an haberlerde üzülerek izliyorum ki yağ yakıcı ilaç kullanan bi gencecik çocuk hayatını kaybetmiş yaaa...çok üzüldüm, sanırım l carnitine dir oçok yaygın çünkü... neredeyse ben de alayım diyordum ama bebişe zarar verir diye yanaşmamıştım..iyi ki de almamışım...aman arkadaşlar dikkatli olun lütfen hepiniz...hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil....
Kuzlar geberiyorum su ann girdim yorganin altina uyuyacagim sanirim biraz vucudum dokuluyor
Arkadaşlar bugün bir kanalda iki bayan vardı. Biri 100 biri 90 kg vermiş!
İnanılmazdı eski ve yeni görüntüleri, gayet iyi görünüyorlardı, fıstık gibi olmuşlar :)
Doktor kontrolünde zayıflamışlar ve yabanmersini yemişler ara öğünlerde. Kan şekerini dengeliyormuş, ben de severim ve karataydan beri arada tüketiyorum.
Ama 100 kg yaa. Dile kolay. Vermek istediğim 24 kilo ki 18-20 de olsa olur :) pek bi az göründü gözüme :)
daha da motive olmuşsundur inşallah tatlım :) uzun bir süreç olsa gerek 100 kg vermek...ameliyat mı olmuşlar acaba? 20 kilo nedir ki tatlım bak 4 ayda benden gitti bile çok şükür, senden de gidecek hiç sıkma canını....
İnşallah ben de inanıyorum gideceğine. Hayırlısı ile mezun olacağız inşallah buradan :) incecik fıstık gibiHayır diyet yapmışlar sanırım yarıda açtım gerçi ama ameliyattan bahsetmediler.
çok şükür ki kilolar o kadar tırmanmadan müdahale edebiliyoruz...Rabbim hastalık vermesin yoksa illaki gider...
Evet öyle canım ama izin alamam çünkü henüz 1 yılım dolmadı izin hakkım yok zaten olsa bile şef olmadığından onun yerine bakıyorum vermezler - bu ay sonu dr kontrolüm var ona bile zor izin alıcam gibi... iş yoğunluğu da değil - sorun şu ki ben anlamıyorum diyorum öğrenirsin alışırsın diye geçiştiriliyorum kendimi ciddiye alınmıyor gibi hissediyorum ama suçlusu ben oluyorum
Sıkma canini yaaa hersey girer yoluna elbet..bende yatim zaten kalkamadimdinlen mutlaka ben de dün öyleydim yattım 10da sabaha kadar da kalkmadım iyi geldi
Aynen ozel mesai:)Bölgesel çalışmam lazım özel mesai istiyor
Susma zaten, patlamalar iyi geliyor bazen insana, sönüp rahatlıyorsun. Biraz sakinleyince keyfin yerine gelir inşallah.
Geçmiş olsun.
Bence de değil. Zaten yedikleimizin içinde neler var, bir de ayrıca takviye almak. Sağlıkla zayıflayalım hepimiz inşallah.
Geçmiş olsun, dinlenip bir ıhlamur, adaçayı yapıp, biraz da zencefil eklesen, toplarlar. Bir de ben böyle olunca ayaklarımın altına vicks sürer çorapla yatarım, çocuklara da yaparım aynı şeyi, toparlıyor insanı.
Sagol canimm.vicks yok valla evde duzelnezsem denerim onu da
,sabah:2 y.k yulaf azmesi,3 kaşık yoğurt
ara:2 kayısı,yarım çay bardağı süt
öğle:1 tane közlenmiş patlıcan,tavuk göğsü küçük bir parça,3 kaşık yoğurt
ara:1 çatal kadar helva yedim,yarım elma
akşam:yulaf ezmesi ve yoğurt
spor:45 dk eliptik,100 mekik
su:2 litreye yakın oldu
.
cKızlar Günaydınnn
Fazla duramadan gidicem
Eğitimimin yarın son günü ama bende bittim
Eğitimimde bir çocuk var ilerigerizekalı sinirden dün ağlayacaktın nerdeyse o derce beni delirttti
Allahım bana sabır versin insallah
İsveçin bugün 4. günü suan tek şekerli kahvemi içiyorum hepinizi öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?