- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.941
Bu insanları anlamak mümkün değil :)
Bugün okulda nöbetçiyim ve sabah nöbet yerindeyken bir erkek arkadaş (yaşı bayağı büyük benden) yanıma geldi, bir iki muhabbet sonra "bu arada iyi kilo verdin hocahanım dedi. Ben de evet hocam vermeye çalışıyorum, biraz daha vermek istiyorum nasipse dedim. Adam yok canım yeter artık, fazla da verme böyle iyi işte dedi..!!! :)) Ya sabır. Kimi çok iyi olmuş devam der, kimi yeter der. İnsanlar ne çok seviyor yorum yapmayı.
Dün de eşimin okuluna gittim oradaki bayanlar da aaa çok kilo vermişsin ama göbeğin kalmış dediler :) Eh kilo daha 94 lerde. Evet sporla beraber gittiği için gayet fazla bir incelme var, çok sıkılaştım ve zaten kemiğim iri ve etim de sıkıdır. Göbeğim var tabii olmalı da bu kiloda, olmasa vücut geliştirmeci olurdum zaten :) Ben de doğumdan kaldı, napalım ileride gider inşallah dedim kapattım konuyu. Ama böyle insanlar çıldırtıyor beni.
Bir an önce istediğim kiloya insem bir süre kalsam ve insanlar şişman halimi unutsalar çok mutlu olucam :)
Selam kızlar
Nasılsınız?
Dünden sonra bugun biraz daha iyiyim diyetle alakamı kestim birkaç günlüğüne o yüzden de topiğe uğramadım
Elendil sayfada fotonu gördüm hiç kilolu durmuyorsun gayet fit bir görüntün var
Gülanne - haklısın kimse için kendimi üzmemeye çalışmakla birlikte bana verilen görevi layıkıyla yapmaya uğraşırım ama hadi yap diye ısrardan hoşlanmıyorum en sevmediğim şeyler ısrar,emrivaki ve kıyaslamalardır yani işimi yapıyorum bir saat geç bitse sorun olmaz ama hadi denince strese giriyorum elim ayağım titredi çok kötü oldum dün
canım hoşgeldin
sen işini doğru yap,sonradan başın ağrımasında,bizim burdada öyle tez canlı hadiciler var,acele olup iş yanlış oluncada suçlu sen oluyosun,sen kendinden emin ol,doğru yap gerisini boşver canım
baktım kaptancım,haftalık 25 i doldurmamız lazım değilmi:44:
canim hic 90'larda gorunmuyorsun. hatta benden bile iyi gorunuyorsun masallah.
maşallah tatlım gayet fit görünüyorsun aslında :)
aaaa çok şaşırdım canım hiç 94 kilo görünmüyosun,boyun kaçtı acaba
Selam kızlar
Nasılsınız?
Dünden sonra bugun biraz daha iyiyim diyetle alakamı kestim birkaç günlüğüne o yüzden de topiğe uğramadım
Elendil sayfada fotonu gördüm hiç kilolu durmuyorsun gayet fit bir görüntün var
Gülanne - haklısın kimse için kendimi üzmemeye çalışmakla birlikte bana verilen görevi layıkıyla yapmaya uğraşırım ama hadi yap diye ısrardan hoşlanmıyorum en sevmediğim şeyler ısrar,emrivaki ve kıyaslamalardır yani işimi yapıyorum bir saat geç bitse sorun olmaz ama hadi denince strese giriyorum elim ayağım titredi çok kötü oldum dün
zaten herkesin lafına baksak yaşayamayız,boşver sen olmak istediğinxmutlu olacağın kiloya kadar in canım
işte ben tam manasıyla işi bilmiyorum anlamıyorm diyorum alışırsın öğrenirsin diyorlar - hadi demenize gerek yok ben zamanın kısıtlı olduğunun farkındayım diyorum eee sorun ne o zaman diyor acele ettiriyor olması sorun değilmiş ama beni strese sokuyor söylüyorum ben strese gelemiyorum diye - yavaş yapmıcakmışım onların hızına ayak uyduracakmışım ee be adam anlamıyorum diyorum ama elimden geldiğince de yapmaya çalışıyorum hem hızlı olsun hem 4-4lük olsun isteniyor dediğin gibi yanlış olursa ben de sorumluyum altına imza atıyoruz sonuçta
Kızlarr merhabaa, ben geldimmnasılsınız?
evet canım haftalık 25 e tamamlamanız lazım
lily canım kolay gelsin sana
Teşekkür ederim, tartı bunu gösteriyor ama :) Boyum 170... 80 olsam bayağı bayağı iyi olacak sanırsam :)
Teşekkür ederim, sen de hoşgeldin. Görmek güzel :)
İnşallah canım hep beraber inelim :)
Haklısın canın elbet göbecik de gidecek sağlıkla olsun yeter ki acelem yok, çok şükür her hafta bir kilo aşağısını görüyorum, burası da süper motivasyon kaynağı :)
Bu da ben bu arada bir ay sonra yine koyacağım resim, ilk hallerimden de bulursam kolaj yapıp koyacağım.Eki Görüntüle 1105936
Okulun tuvaletinde çekildi kusura bakmayın
maşallah tatlımmmm, hiç ama hiççç 94 görünmüyorsun... gayet de orantılı, çabuk gider senin kilolar gerçi kilo var gibi de görünmüyor yaaaa
maşallah tatlımmmm, hiç ama hiççç 94 görünmüyorsun... gayet de orantılı, çabuk gider senin kilolar gerçi kilo var gibi de görünmüyor yaaaa
aboooowwwww 70 en fazlaa
herkes şaşırıyo
kızlar menüleri tabloya eklemediniz 2 gündür bu konuya dikkat edermisiniz lütfen ben mesaj sayısını sayacağım takımdakilerin ama menülere de birisi yardımcı olsun yaa tabloyu düzenli olarak doldurun ya da bir arkadaşımız görevlendirilsin yarın ilk cezalar gelecek haberiniz olaa
Ay şımardım :))))
Uzun seneler aktif spor yaptım ben sanırım kas yapısı daha fazla ve ağır da çekiyorum.
Bırakıyorum diyeti filan dermişimmmm :)))
Teşekkür ediyorum, burada olmak çok güzel, Allah aranızda sağlıkla 70 i görmeyi nasip etsin, sizlere de istediğiniz kiloları :)
Bu arada günlüğüme ekledim, buraya da ekleyeyim aradaki farkı görmeniz için, ilk foto doğumdan sonra yaklaşık 115 ken :)
Eki Görüntüle 1106367
Arkadaslar,
kaptanimizin mesajini yeniden ekliyorum. Menu paylasimlarini tabloya eklemeyen arkadaslar bugun hic geciktirmeden eklesinler lutfen.
haydi Sevda bu hafta mezun oluyor, digerleri asagida
gamze, durumda, hande, gulanne
gerci tabloda da gorunuyor bu durum.
bu arada ben yarin izne ayriliyorum, muhtemelen en az 3 aylik olacak.
artik bu tablolari olusturmak ve takip etmek konusunda yardimim olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?