Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten herkesin lafına baksak yaşayamayız,boşver sen olmak istediğinxmutlu olacağın kiloya kadar in canım

canım hoşgeldin
sen işini doğru yap,sonradan başın ağrımasında,bizim burdada öyle tez canlı hadiciler var,acele olup iş yanlış oluncada suçlu sen oluyosun,sen kendinden emin ol,doğru yap gerisini boşver canım

işte ben tam manasıyla işi bilmiyorum anlamıyorm diyorum alışırsın öğrenirsin diyorlar - hadi demenize gerek yok ben zamanın kısıtlı olduğunun farkındayım diyorum eee sorun ne o zaman diyor acele ettiriyor olması sorun değilmiş ama beni strese sokuyor söylüyorum ben strese gelemiyorum diye - yavaş yapmıcakmışım onların hızına ayak uyduracakmışım ee be adam anlamıyorum diyorum ama elimden geldiğince de yapmaya çalışıyorum hem hızlı olsun hem 4-4lük olsun isteniyor dediğin gibi yanlış olursa ben de sorumluyum altına imza atıyoruz sonuçta

canim hic 90'larda gorunmuyorsun. hatta benden bile iyi gorunuyorsun masallah.

maşallah tatlım gayet fit görünüyorsun aslında :)

aaaa çok şaşırdım canım hiç 94 kilo görünmüyosun,boyun kaçtı acaba

Teşekkür ederim, tartı bunu gösteriyor ama :) Boyum 170... 80 olsam bayağı bayağı iyi olacak sanırsam :)

Teşekkür ederim, sen de hoşgeldin. Görmek güzel :)

zaten herkesin lafına baksak yaşayamayız,boşver sen olmak istediğinxmutlu olacağın kiloya kadar in canım

İnşallah canım hep beraber inelim :)

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+/+/+/)
gulanne
purmelal(+/+/+/+/+//)
vazgecmekyok (+/+/+/+/-/-/-)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey (8/2/2/////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/10/)
ebbisss (5/5/3////)
elendil76 (3/5/6/8/6/6/)
gulanne
purmelal(3/6/6/1//)
vazgecmekyok (8/17/9/11/1/2/2)

genede doğru yapmaya çalış,dediğin gibi imza atıyosun sonuçta

canım galiba sıkısın,boyunda gayet güzel 80 olsan süper görünceksin

maşallah tatlımmmm, hiç ama hiççç 94 görünmüyorsun... gayet de orantılı, çabuk gider senin kilolar gerçi kilo var gibi de görünmüyor yaaaa

maşallah tatlımmmm, hiç ama hiççç 94 görünmüyorsun... gayet de orantılı, çabuk gider senin kilolar gerçi kilo var gibi de görünmüyor yaaaa

aboooowwwww 70 en fazlaa

herkes şaşırıyo

Ay şımardım :))))

Uzun seneler aktif spor yaptım ben sanırım kas yapısı daha fazla ve ağır da çekiyorum.

Bırakıyorum diyeti filan dermişimmmm :)))

Teşekkür ediyorum, burada olmak çok güzel, Allah aranızda sağlıkla 70 i görmeyi nasip etsin, sizlere de istediğiniz kiloları :)

Bu arada günlüğüme ekledim, buraya da ekleyeyim aradaki farkı görmeniz için, ilk foto doğumdan sonra yaklaşık 115 ken :)

Arkadaslar,

kaptanimizin mesajini yeniden ekliyorum. Menu paylasimlarini tabloya eklemeyen arkadaslar bugun hic geciktirmeden eklesinler lutfen.

haydi Sevda bu hafta mezun oluyor, digerleri asagida

gamze, durumda, hande, gulanne

gerci tabloda da gorunuyor bu durum.

aaaaa benim 84 kiloykenki halimben kendmi 115 ken düşünemiyorum

dikkat edicem canım,haklısınız

bu arada ben yarin izne ayriliyorum, muhtemelen en az 3 aylik olacak.

artik bu tablolari olusturmak ve takip etmek konusunda yardimim olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…