- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.001
Sevdacım tebrik ederim hedefine ulaştınn: : Umarım kilonu korursun canım :) Takım iyi ki var faydamız olduysa ne mutlu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar hepinize
sorma yaa evli değillermiş sanırım değilse neden bu sıkıntıyı çekiyor anlamadımmanyak mıymıs kocası onun yaaaa
hayırdır handecim neden moralin kötüIyi aksamlar arkadaslar** Isveç 4.Gün
Kahvaltı az şekerli Türk kahvesi
Öğlen Haşlanmis ispanak 1yumurta
Aksam yarim portakal 1 kase yogurt
Su 2.5lt Spor Yok
Bugun moral sifir bende. Etrafimda beni mutsuz eden cok insan var. Yoruldum artik. Yapabilirsem birzzdan bilgisayardan girip gunluk mesaj ve menu paylasimlarimi ekleyecegim listeye. :)
Umarim yarin sonuclar guzel olur :)
canım tabiiki izin alabilirsin dikkat et kendineKızlar benden bu kadar bugün mahfoldum ıswec bana göre değilmiş bırakıyorum hatta kaptanım eğer izin alabiliyorsak 2 3 hafta beni azad edin yrn bildirimden sonra izinli olayım açlık ok de bu kız beni perişan ediyo bu kadarcık yemeye kızımda basa çıkamıyorum çok halsiz kaldım cvp bekliyorum kaptanım senden
gamzem sende mi mezun oolmak istiyon tatlım sevda cım maşallah sana da şimdi accık işlerim var az sonra listeyi düzenleyeceğim
günaydınlarrrrr
Iyi aksamlar arkadaslar** Isveç 4.Gün
Kahvaltı az şekerli Türk kahvesi
Öğlen Haşlanmis ispanak 1yumurta
Aksam yarim portakal 1 kase yogurt
Su 2.5lt Spor Yok
Bugun moral sifir bende. Etrafimda beni mutsuz eden cok insan var. Yoruldum artik. Yapabilirsem birzzdan bilgisayardan girip gunluk mesaj ve menu paylasimlarimi ekleyecegim listeye. :)
Umarim yarin sonuclar guzel olur :)
canımsın severim ben senispor olayını başka bir boyuta taşıdım artık bennnn
isveçe devam bakalım... ama sanırım 6. günün sonunda bırakacağım bu sefer de :) nasılsa 6 gün yapılabiliyor... az kaldı, ya sabırrrr
kızlaaar, yarın cumaaaaşimdiden tartılacak olan tüm arkadaşlara iyi şanslar dilerimmmm...ben izindeyim ya rahatım inşallah hepiniz tartıda görmek istediğiniz rakamları görürsünüz... spor dönüşü merakla inceleyeceğim listeleri...şimdiden kolaylıklar dilerim
Kızlar benden bu kadar bugün mahfoldum ıswec bana göre değilmiş bırakıyorum hatta kaptanım eğer izin alabiliyorsak 2 3 hafta beni azad edin yrn bildirimden sonra izinli olayım açlık ok de bu kız beni perişan ediyo bu kadarcık yemeye kızımda basa çıkamıyorum çok halsiz kaldım cvp bekliyorum kaptanım senden
Boyle yaptıgım birseyı yarım bırakmak asla huyum degıl ama yok devam edemicem
Ayyy inşallah ya 6 ayda geçler dediler 7,5 aylık olduk dewam
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim ve herkese tek tek teşekkür ederim,sizlerin sayesinde,aranızda, verdiğiniz motivasyonlarla hedef kiloma inmiş bulunmaktayım, gerçi 200 daha var ama neysetekrar hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız
.
***5.TAKIM - 357.ETAP***
Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor.
luci-liu ( 69.00/ )
yu_zey (60,00/)
Hnd (66,00/ )
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) mezun olmak istiyor.
durumda( 57,10/)
hazos87 ( 52,50/)
ebbisss (77,00/)
elendil76 ( 95,80/ )
gulanne (79,4/ )
purmelal (77,10/)
vazgecmekyok (81,5/)
5.TAKIM ORTALAMASI:
.
Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrr, öptüm ve işe kaçtımmm
handecim teşekkür ederim,faydanız olmazmı kız iyiki varsınız,yeri geldi pes etmek aşamasına bile geldim ama sizin desteğinizle vazgeçmedim.inşallah korumaya çalışıcam .1 ay kadar koruma yapıp sonrasında 68,69 u görmekte istiyorum .oda esneme payı olsun bakalım.
.
hayırdır handecim neden moralin kötü
günaydınlarrrrr
Günaydın
Vazgecmek yok tibet yogo suna bakabildin mi puskuut atmisti linklerjni
Atrica sen izinden yeni donmedin mi neden izne ayrılıyorsun bak bizim edamiz seni gecer ona göre
***5.TAKIM - 357.ETAP***
Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 62 )
luci-liu ( 69.00/ ) izinli
yu_zey (60,00/59,50/0,50/0,83)
Hnd (66,00/ )
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 70)
durumda( 57,10/)
hazos87 ( 52,50/52.2/0,3/%0,57) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 52)
ebbisss (77,00/)
elendil76 ( 95,80/ )
gulanne (79,4/ )
purmelal (77,10/)
vazgecmekyok (81,5/) izne ayrilmak istiyor
5.TAKIM ORTALAMASI:
anam bizim takım bu hafta 3 mezun mu verecek yaww maşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?