Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yüzde nasıl hesaplancak ben de her hafta bu sorunu yaşıyorum . Durumdacım ve benim için gelsin bu da
Yüzde Hesaplama Örneği
Soru : % Fark nasıl hesaplanır?
(Püsküüt örneğinden yola çıkalım)
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %

İsveç diyetine başladığım gün 66.2 ydi kilom. Şimdi 64.2. Diyet gerçkten zorluyor ama işe yaradığını görünce gerçekten mutlu oldum verecek az kilosu kalmış tüm arkadaşlara tavsiye olsun. Bugün İsveç diyeti * 5. gündeyiz.

yazık valla( çok zor birdurum aileleri için de çocucuğun gözünün önünde eriyecek(

çok güzel valla tebrik ederim=))))

Kilo bildirimi
başlangıç:82.4
geçen hafta:79.4
bu hafta:78.9
giden:0.5
yüzde:0.63
kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler inş. haftaya hep beraber veririz

ya bi de luci gecen hafta ayrildi ya izne, bu hafta da yazilacak mi listede? sanki sadece izne ayrildigi hafta yaziyoruz, aradaki haftalarda yazmiyoruz diye hatirliyorum yanlis hatirliyor olabilirim.

haklısın vazgeçmekyok, düzenleme için teşekkürler geçen hafta bildirim yapıp ayrılmıştım izne.... listede bile olmaması gerek aslında adımın sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhabaaaa, ne güzel verilmiş kilocuklar, tebrik ederim herkesiii :) ayrıca 3 mezun birden vermek üzücü geldi, ne güzel alışmıştık burada birbirimize :) mezunlarımızı da tebrik ederim... kendimi de tebrik edeyim tartıdan kaçmak için izne ayrılmamdan ötürü ben spora feci sardım yaaaa, ama inceldiğimi farkediyorum da tartıda tık yok sanırım çıkmadım henüz...haftasonunu cozutmasız atlatabilirsem pazartesi tartılacağım bu sefer... hepinize keyifli şahane bir hafta sonu dilerim, öptüüüm

herkese çok tşk ederim bi süre aranızda olamıycam ama sonra bomba gibi dönücem herkese bol şans inşallah hepiniz çok kilo verirsiniz

kızlar merhabalar.kilo veren herkesi tebrik ederim

bırakacam canım 6 lı rakamları görmek istiyorum ama şöyle birkaç hafta geçsin koruyayım bunu biraz.yavaş yavaşta onu yapabilirim.bu günden itibaren 3 ana ve 3 araöğün olmak üzere ve kahvaltılarımı da normal kahvaltı menüsü şeklinde yapmaya başladım. yulaf ve yoğurt yok yani...

mezun olan arkadaslari da tebrik ederim :) hayirli ugurlu olsun. kolay bir koruma donemi gecirirler umarim.

teşekkür ederim arkadaşım.

bende mezun olmak istiyorumm

hazoşum tebrikler canım..[/B]

.

Gecen hafta 66.0 kg
Bu hafta 64.2 kg
Verilen kilo1.8
%2.7

Iki saat oncefalan listeye ekledim ama yine degaranti olsun istedim.

Bu arada mezun olan arkadaslar tebrikler :) aman dikkat edin kilonuzu koruyun. Sagliginiza dikkat edin :)
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgili arkadaşlar eklememişsiniz durumdacım ve gülanne kendinizi listeye??? lütfen bundan sonraki haftalarda buna özen gösterelim... (yanlış olmadıysa eklemeye çalıştım topligtcım sen kontrol edersin durumdanın yüzdesini, işlerim var telaşlı arada yapmaya çalıştım ama becerememiş olabilirim) mesajlardan ebbis ve purmelalin bildirim yapmadan izine ayrılmak istediğini okuduğumu hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen beni

***5.TAKIM - 360. ETAP***

Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 62 )
luci-liu ( 69.00/ ) izinli
yu_zey (60,00/59,50/0,50/0,83)
Hnd (66,00/ 64,20/ 1.80/ %2,7)
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 70)
durumda( 57,10/ 56,7/ 0.40 / % 0,70 )
hazos87 ( 52,50/52.2/0,3/%0,57) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 52)
ebbisss (77,00/) izine ayrılmak istiyordu
elendil76 ( 95,80/ 94,2/1,6/%1,67)
gulanne (79,4/ 78,9/ 0,5/ %0,63 )
purmelal (77,10/) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadan
vazgecmekyok (81,5/) izne ayrilmak istiyor

5.TAKIM ORTALAMASI:
[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:

***5.TAKIM - 360. ETAP***

Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 62 )
yu_zey (60,00/59,50/0,50/0,83)
Hnd (66,00/ 64,20/ 1.80/ %2,7)
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 70)
durumda( 57,10/ 56,7/ 0.40 / % 0,70 )
hazos87 ( 52,50/52.2/0,3/%0,57) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 52)
ebbisss (77,00/76.4/0.6/%0.78) izine ayrılmak istiyor
elendil76 ( 95,80/ 94,2/1,6/%1,67)
gulanne (79,4/ 78,9/ 0,5/ %0,63 )
purmelal (77,10/) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadan
vazgecmekyok (81,5/) izne ayrilmak istiyor

5.TAKIM ORTALAMASI:

ebbiss kendini az once eklemis listeye, sadece onun yuzdesini kontrol ettim, cikmam gerekiyor su an.

luci'yi siliyorum cunku bu hafta listede olmamasi gerekiyor.

purmelal'in izin durumunu da ben takip edemedim acikcasi. bir mesajlarina bakilir artik.

Son düzenleme:

Gülmeyin ama beceremiyorummmm ben hiç yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar
Ben eda. 3. takımdan.
Bu hafta 1,2 kilo verme hedefime ulaşamadım.Kendimi ifşa etmem gerekiyor.
Neden kilo veremedim bilmiyorum yarın diyetisyene gidince öğreneceğim.
Halbuki hiç kaçamak yapmadım. :26:
Şişko tombul diyin Ne yaptında veremedin diyin

canim kas kutlen artiyorsa sporla, kasin su tutma ozelligi varmis, o yuzen belki hedefine ulasamamissindir. moralini bozma lutfen. ben izne ayriliyorum bu hafta yine ama takipte olucam uzaktan

canim kas kutlen artiyorsa sporla, kasin su tutma ozelligi varmis, o yuzen belki hedefine ulasamamissindir. moralini bozma lutfen. ben izne ayriliyorum bu hafta yine ama takipte olucam uzaktan

Spor yapmıyorumki arada yürüyüş diyetisyen spor yaptırmıyor. Hayırlısı artık.
Sen ne yaptın?
Hayırdır niye izine ayrılıyorsun?

ya bi de luci gecen hafta ayrildi ya izne, bu hafta da yazilacak mi listede? sanki sadece izne ayrildigi hafta yaziyoruz, aradaki haftalarda yazmiyoruz diye hatirliyorum yanlis hatirliyor olabilirim.

kızlar oğlumun diş işinde problem çıktı küçük bir operasyon götürdü biz dişçideyken arabayı yol üstüne bırakmıştım ordan alıp polisler otoparka ççekmişler manyak bir gün oldu gecmişi okudum ama tam kafamı yoramadım saat 6 ya kadar vaktimiz var accık kendimi toparlayıp listeyi düzenlerim kusura bakmayın yaa herşey üstüste geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…