- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.981
fit halini sevsinler baby nasılsın
canim kaptanimiz buyuk ihtimalle izin almana izin verecektir. sen, isvec oncesinde de bayagi az beslendin, yoruldun tabii. biraz ara verip dinlen, biraz normal beslenip kilonu korumaya calis. bagisikligin da dusmesin.
canıım geçmiş olsun, tabiki devam ettirme sağlığına zararı olacaksa...dikkat et kendine...bebiş de var, isveç ağır bi diyet, normal sistemine dön sen
Bebegımın reflusu war sureklı kusuyo günde 4 5 kere üst bas bnm üstüm basım degısıyo halı koltuk Batıyo bugün basım beyinim dondü ıkı dakıka kafamı dınliim diyorum kucak dıye ağlıyor cok zorlandım inşallah izini verir dugun telaşında cok yordu benı hergüne koşturmasa çarşı pazar gez biraz kafa dağıtmam gerek
Geçmiş olsun, büyüdüğünde geçer reflüsü, bir an önce şifa bulsun.Bebegımın reflusu war sureklı kusuyo günde 4 5 kere üst bas bnm üstüm basım degısıyo halı koltuk Batıyo bugün basım beyinim dondü ıkı dakıka kafamı dınliim diyorum kucak dıye ağlıyor cok zorlandım inşallah izini verir dugun telaşında cok yordu benı hergüne koşturmasa çarşı pazar gez biraz kafa dağıtmam gerek
ay canim ya, 6-7 aylik bebegin de reflusu oluyor muymus? Allah acil sifalar versin, doktora gosterdiniz mi?
kaptan izin verir diye dusunuyorum ben. sen kizinla ilgilen, ikiniz de biraz dinlenin, kendinize gelin.
Geçmiş olsun, büyüdüğünde geçer reflüsü, bir an önce şifa bulsun.
[/QUOTE]***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu*** [/COLOR]
Gamze_M
yu_zey ( +/+/+/+/+/+//)
Hnd (+/+/+/+/+/+/+)
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/+/+)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+/+/+/)
gulanne
purmelal(+/+/+/+/+//)
vazgecmekyok (+/+/+/+/-/-/-)
***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***
Gamze_M
yu_zey (8/2/2/13/8/5//)
Hnd (7/6/5/6/4/3)
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/10/9/12/)
ebbisss (5/5/3////)
elendil76 (3/5/6/8/6/6/)
gulanne
purmelal(3/6/6/1//)
vazgecmekyok (8/17/9/11/1/2/2)[/B]
isveçe devam bakalım... ama sanırım 6. günün sonunda bırakacağım bu sefer de :) nasılsa 6 gün yapılabiliyor... az kaldı, ya sabırrrr
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim ve herkese tek tek teşekkür ederim,sizlerin sayesinde,aranızda, verdiğiniz motivasyonlarla hedef kiloma inmiş bulunmaktayım, gerçi 200 daha var ama neysetekrar hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?