Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

isveçe devam bakalım... ama sanırım 6. günün sonunda bırakacağım bu sefer de :) nasılsa 6 gün yapılabiliyor... az kaldı, ya sabırrrr

kızlaaar, yarın cumaaaa şimdiden tartılacak olan tüm arkadaşlara iyi şanslar dilerimmmm...ben izindeyim ya rahatım inşallah hepiniz tartıda görmek istediğiniz rakamları görürsünüz... spor dönüşü merakla inceleyeceğim listeleri...şimdiden kolaylıklar dilerim

canim kaptanimiz buyuk ihtimalle izin almana izin verecektir. sen, isvec oncesinde de bayagi az beslendin, yoruldun tabii. biraz ara verip dinlen, biraz normal beslenip kilonu korumaya calis. bagisikligin da dusmesin.

Bebegımın reflusu war sureklı kusuyo günde 4 5 kere üst bas bnm üstüm basım degısıyo halı koltuk Batıyo bugün basım beyinim dondü ıkı dakıka kafamı dınliim diyorum kucak dıye ağlıyor cok zorlandım inşallah izini verir dugun telaşında cok yordu benı hergüne koşturmasa çarşı pazar gez biraz kafa dağıtmam gerek

ay canim ya, 6-7 aylik bebegin de reflusu oluyor muymus? Allah acil sifalar versin, doktora gosterdiniz mi?

kaptan izin verir diye dusunuyorum ben. sen kizinla ilgilen, ikiniz de biraz dinlenin, kendinize gelin.

Geçmiş olsun, büyüdüğünde geçer reflüsü, bir an önce şifa bulsun.

Menüm
Sabah
Karatay kahvaltısı
Öğle
Mercimek çorbası
Kaşarlı köfte
Cacık
Ara
Yabanmersini ve kuruyemiş (çok kaçtı bugün ya rından itibaren sadece yabanmersini olacak, sabah kuruyemiş y eterli
Akşam
Nohut
Buğday salatası
Cacık
Veee maalesef kaçamak
Bir dilim tarçınlı sütlü irmik tatlıs
Karatay 6. Günde gitti ama yarın devam olur öyle ar arada

Su 2,5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş

*5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+/+/+/+)
gulanne (+/-/-/-/-//)
purmelal(+/+/+/+/+//)
vazgecmekyok (+/+/+/+/-/-/-)

Son düzenleme:
ay canim ya, 6-7 aylik bebegin de reflusu oluyor muymus? Allah acil sifalar versin, doktora gosterdiniz mi?

kaptan izin verir diye dusunuyorum ben. sen kizinla ilgilen, ikiniz de biraz dinlenin, kendinize gelin.

Oyyy olmaz mı 2 aylıktan berı mahfoluyo yawrum kaç doktor gezdık yok yok ılaç ılaç mama yok geçmiyoruz gastroentolojıye götür em süt elade bi gecsın

[/QUOTE]

Cumadan önce girip yazacak enerjim oldu neyse ki. Ben de eklemiş olayım. YArın görüşürüz arkadaşlar. İyi geceler.

kızlar liste yoktu yapmaya çalıştım ama siz tekrar kontrol edin yanlışım varsa düzeltirsiniz.

***5.TAKIM - 357.ETAP***

Gamze_M (63,60/ )
luci-liu ( 69.00/ )
yu_zey (60,00/)
Hnd (66,00/ )
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12)mezun olmak istiyor.
durumda( 57,10/)
hazos87 ( 52,50/)
ebbisss (77,00/)
elendil76 ( 95,80/ )
gulanne (79,4/ )
purmelal (77,10/)
vazgecmekyok (81,5/)

5.TAKIM ORTALAMASI:

.

kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim ve herkese tek tek teşekkür ederim,sizlerin sayesinde,aranızda, verdiğiniz motivasyonlarla hedef kiloma inmiş bulunmaktayım, gerçi 200 daha var ama neyse tekrar hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız

.

Son düzenleme:

***5.TAKIM - 357.ETAP***

Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor.
luci-liu ( 69.00/ )
yu_zey (60,00/)
Hnd (66,00/ )
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) mezun olmak istiyor.
durumda( 57,10/)
hazos87 ( 52,50/)
ebbisss (77,00/)
elendil76 ( 95,80/ )
gulanne (79,4/ )
purmelal (77,10/)
vazgecmekyok (81,5/)

5.TAKIM ORTALAMASI:

.

Son düzenleme:

Sevdacım tebrik ederim hedefine ulaştınn :: Umarım kilonu korursun canım :) Takım iyi ki var faydamız olduysa ne mutlu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…