Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya bi de luci gecen hafta ayrildi ya izne, bu hafta da yazilacak mi listede? sanki sadece izne ayrildigi hafta yaziyoruz, aradaki haftalarda yazmiyoruz diye hatirliyorum yanlis hatirliyor olabilirim.

Günaydın kızlar günlerdir uyuşturucu kullanan öğrenciler ve aileleriyle uğraşıyoruz. Aileler perişan. .Milli Eğitim i arayip prosedürü soracağız ona göre okullarına polis gonderecegiz bi tarama yapılsın diye.belli bu grup var daha gencecik çocuklar .Evlatlarimiza sahip çıkalım. Kimseye guvenmesibler.

Kaptancım bu hafta izinli sayılabilir miyim bu olaylar çözülene kadar? Haftaya cuma bildirim yaparak dönerim. Kaç gündür tartilmiyorum bile.

Bu mesajı çok zor yazıyorum Allahtan akıllı klavye kullanıyorum. Sabah dalgiblikla parmagimi kestim. Pansuman yaptırdım da geldim dershaneye

Diywti birakmamana sevindim.seni okurken ben yoruldum kolay gelsin canim . Mutlaka fotigraflara gore debeleniyorum ama guzel bir kaynak sart.
Eda hedef kilosunu revize etti 60 a cektik . Malesef bu hafta odemi var gerci diyetisyeni soyleyecek bazen yagdan gittigi halde vucut su topluyor tartida yaniltiyor bakalim ne cikacak.
Kizlar mezuniyetiniz hayirli olsun burdan hemen gitmeyin derim koruma topigine gecin malum mezunlarin en buyuk hatasi koruma asamasini unutup kilo alio donmek nacizane fikrim isinize karismak degil maksadim hepinizi optum bol kilo vermeler

ya bi de luci gecen hafta ayrildi ya izne, bu hafta da yazilacak mi listede? sanki sadece izne ayrildigi hafta yaziyoruz, aradaki haftalarda yazmiyoruz diye hatirliyorum yanlis hatirliyor olabilirim.

Etap:360
Izinli uye listede belirtilmez canim gecen hafta izne ayrilmissa tekrar donene kadar listeye almaya gerek yojtur zira kilosu yazilmadigi halde kisi sayisi artarsa ortalamaniz duser. Kolay gelsin

evet bir sorsun diyetisyene, ben de merak ettim neden oyle oldugunu. disaridan takip etmeye calisirim bakalim. sagolasin destegin icin.

***5.TAKIM - 360. ETAP***

Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 62 )
yu_zey (60,00/59,50/0,50/0,83)
Hnd (66,00/ )
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 70)
durumda( 57,10/)
hazos87 ( 52,50/52.2/0,3/%0,57) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 52)
ebbisss (77,00/)
elendil76 ( 95,80/ )
gulanne (79,4/ )
purmelal (77,10/)
vazgecmekyok (81,5/) izne ayrilmak istiyor

5.TAKIM ORTALAMASI:

hayırdır canım senin moralin neden bozukk

oyy kuzum ne reflüsüymüş bu böylee.geçmiş olsun canımmm

]***5.TAKIM - 360. ETAP***

Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 62 )
luci-liu ( 69.00/ ) izinli
yu_zey (60,00/59,50/0,50/0,83)
Hnd (66,00/ )
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 70)
durumda( 57,10/)
hazos87 ( 52,50/52.2/0,3/%0,57) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 52)
ebbisss (77,00/)
elendil76 ( 95,80/ 94,2/1,6/%1,67)
gulanne (79,4/ )
purmelal (77,10/)
vazgecmekyok (81,5/) izne ayrilmak istiyor

5.TAKIM ORTALAMASI:
[

ayy allahım sen bütün çocukları koru yaaa.nerden bulaşırlar böyle işlere bu çocuklar..çok üzücü insallah kısa zamanda kurtulurlar bu pislikten((

ayy allahım sen bütün çocukları koru yaaa.nerden bulaşırlar böyle işlere bu çocuklar..çok üzücü insallah kısa zamanda kurtulurlar bu pislikten((

Her gün sorguya gidiyorum uyuşturucu kullanan çocuklara ama malesef kurtulmuyorlar tutuklanmayalımda bir daha nasıl yakalanmadan nasıl devam ederim diye düşünüyorlar.özellikle bonzai diye bişiy var o çok yaygın ve öldürücü iç organları eritiyor beyin hücresi bırakmıyor.genellikle boşanmış yada sorunlu ailelerin çocukları yada çevre arkadaş çok önemli çok üzücü çok yaygın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…