- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.021
***5.TAKIM - 357.ETAP***
Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 62 )
luci-liu ( 69.00/ ) izinli
yu_zey (60,00/59,50/0,50/0,83)
Hnd (66,00/ )
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 70)
durumda( 57,10/)
hazos87 ( 52,50/52.2/0,3/%0,57) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 52)
ebbisss (77,00/)
elendil76 ( 95,80/ )
gulanne (79,4/ )
purmelal (77,10/)
vazgecmekyok (81,5/) izne ayrilmak istiyor
5.TAKIM ORTALAMASI:
anam bizim takım bu hafta 3 mezun mu verecek yaww maşallah bize
baktim linke de fotograflar acilmiyordu. sonra da arastirmaya vakit olmadi. benim icin bayagi yogun bir ay olacak mayis. haziran basinda farkli alanlarda iki konferans var, calismalari tamamlamam lazim, mayis sonunda bi dergiye makale taslagi gondermemiz lazim, finaller de var tabii. okulun yaninda takimi yeterince takip edemeyecegim icin ve stres miktarimi azaltmak adina izne ayrilmaya karar verdim. ikisini bir arada goturebilirim gibi gelmisti ama yapamiyorum, ayni anda tek bir seye odaklanabiliyorum. ama diyeti birakmadimeda'ya yetisirim insallah ben. 78 falan olmustur herhalde bu hafta :)
tibet yogasi icin guzel bir kaynak bulursam sana da yazarim canim.
ya bi de luci gecen hafta ayrildi ya izne, bu hafta da yazilacak mi listede? sanki sadece izne ayrildigi hafta yaziyoruz, aradaki haftalarda yazmiyoruz diye hatirliyorum yanlis hatirliyor olabilirim.
Diywti birakmamana sevindim.seni okurken ben yoruldum kolay gelsin canim . Mutlaka fotigraflara gore debeleniyorum ama guzel bir kaynak sart.
Eda hedef kilosunu revize etti 60 a cektik . Malesef bu hafta odemi var gerci diyetisyeni soyleyecek bazen yagdan gittigi halde vucut su topluyor tartida yaniltiyor bakalim ne cikacak.
Kizlar mezuniyetiniz hayirli olsun burdan hemen gitmeyin derim koruma topigine gecin malum mezunlarin en buyuk hatasi koruma asamasini unutup kilo alio donmek nacizane fikrim isinize karismak degil maksadim hepinizi optum bol kilo vermeler
Etap:360
Izinli uye listede belirtilmez canim gecen hafta izne ayrilmissa tekrar donene kadar listeye almaya gerek yojtur zira kilosu yazilmadigi halde kisi sayisi artarsa ortalamaniz duser. Kolay gelsin
Günaydın kuzularım 56.7
Iyi aksamlar arkadaslar** Isveç 4.Gün
Kahvaltı az şekerli Türk kahvesi
Öğlen Haşlanmis ispanak 1yumurta
Aksam yarim portakal 1 kase yogurt
Su 2.5lt Spor Yok
Bugun moral sifir bende. Etrafimda beni mutsuz eden cok insan var. Yoruldum artik. Yapabilirsem birzzdan bilgisayardan girip gunluk mesaj ve menu paylasimlarimi ekleyecegim listeye. :)
Umarim yarin sonuclar guzel olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ugrarim canim da gecmisi okumayinca neler olmustu cok vakif olamiyor insan. canimi sıkmıyorum da yogun bir ay olacak mayis, yapmam gereken cok is var. insallah hepsini guzelce yetistirebilirim.
Bebegımın reflusu war sureklı kusuyo günde 4 5 kere üst bas bnm üstüm basım degısıyo halı koltuk Batıyo bugün basım beyinim dondü ıkı dakıka kafamı dınliim diyorum kucak dıye ağlıyor cok zorlandım inşallah izini verir dugun telaşında cok yordu benı hergüne koşturmasa çarşı pazar gez biraz kafa dağıtmam gerek
mezun olan arkadaslari da tebrik ederim :) hayirli ugurlu olsun. kolay bir koruma donemi gecirirler umarim.
Geçen hafta 95.8
Bu hafta 94.2
Giden 1.6 kg
Yüzde %1,67
Resim eklemiyorum çünkü tartım resim çekmeye çalışırken kapandı açılmadı pili de yeni daha bozuldu galiba. Her hafta bir kilo altını görmekten çoook mutluyum. Sevgiler :)
Günaydın kızlar günlerdir uyuşturucu kullanan öğrenciler ve aileleriyle uğraşıyoruz. Aileler perişan. .Milli Eğitim i arayip prosedürü soracağız ona göre okullarına polis gonderecegiz bi tarama yapılsın diye.belli bu grup var daha gencecik çocuklar .Evlatlarimiza sahip çıkalım. Kimseye guvenmesibler.
Kaptancım bu hafta izinli sayılabilir miyim bu olaylar çözülene kadar? Haftaya cuma bildirim yaparak dönerim. Kaç gündür tartilmiyorum bile.
Bu mesajı çok zor yazıyorum Allahtan akıllı klavye kullanıyorum. Sabah dalgiblikla parmagimi kestim. Pansuman yaptırdım da geldim dershaneye
durumdacim, kilonu yuzdesiyle birlikte tabloya ekler misin? lutfen kaptanimiza yardimci olalim.
Canım hiç beceremiyorum ben o olayı
ayy allahım sen bütün çocukları koru yaaa.nerden bulaşırlar böyle işlere bu çocuklar..çok üzücü insallah kısa zamanda kurtulurlar bu pislikten((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?