Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Niye kusura bakılsın ki, herkesin bir hayatı, sorumlulukları ve öncelikleri var. Geçmiş olsun. Yapabileceğim bir şey varsa burdayım, bu arada artık benim işlerim hafifledi, sadece haziranın ilk haftasında bir yoğunluğum olacak, aktif olarak katılıp yardımcı da olabilirim, yapabileceğim her konuda.

Son düzenleme:
Spor yapmıyorumki arada yürüyüş diyetisyen spor yaptırmıyor. Hayırlısı artık.
Sen ne yaptın?
Hayırdır niye izine ayrılıyorsun?

okulda isler cok yogunlasti, takimla birlikte yurutemiyorum. ihmal etmek de istemiyorum o yuzden bir sure izin aldim. haziranda konferanslarimiz var, calismalari yetistirmem gerekiyor.

son uc gundur biraz duzensiz beslendim, suyu da cok icsem de yeterli gelmedi galiba, odemim vardi sabah. diyeti birakmicam ama isleri biraz kolaylayana kadar cok odaklanamam sanirim.

Arkadaşlar bu haftalik bildirim yapmadan izinli sayilmak istiyordum tartilamadim öğrenci lerin işlerinden. Eğer uygunsa kilosu sabit yazın ozaman. Ama bu hafta pek aktif olmaya bilirim.

canım saolasın lily pek aktilmayacaksa onun yerine seni yazabiliriz yardımcı olarak luci de izne ayrıldı tek kaldım anlayacağın
Arkadaşlar bu haftalik bildirim yapmadan izinli sayilmak istiyordum tartilamadim öğrenci lerin işlerinden. Eğer uygunsa kilosu sabit yazın ozaman. Ama bu hafta pek aktif olmaya bilirim.
tatlım seni bildirim yapmadı olarak yazarız haftaya bildirirsin kilonu allah kolaylık versin

***5.TAKIM - 360. ETAP***

Gamze_M (63,60/62.40/1.2/%1.89) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 62 )
yu_zey (60,00/59,50/0,50/0,83)
Hnd (66,00/ 64,20/ 1.80/ %2,73)
Sevda_M ( 71,00/70.3/0,8/%1.12) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 70)
durumda( 57,10/ 56,7/ 0.40 / % 0,70 )
hazos87 ( 52,50/52.2/0,3/%0,57) Mezun olmak istiyor (hedef kilosu 52)
ebbisss (77,00/76.4/0.6/%0.78) izine ayrılmak istiyor
elendil76 ( 95,80/ 94,2/1,6/%1,67)
gulanne (79,4/ 78,9/ 0,5/ %0,63 )
purmelal (77,10/) bildirim yapmadı
vazgecmekyok (81,5/) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI:%0,98

kızlar listemiz bu şekilde paylaşıma ekliyorum

Son düzenleme:

Olur, nasıl uygunsa, sadece bana şunları yapman gerekir dersen ben onlar dönene kadar seve seve yaparım.

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim ben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

aşkolsun kaptancım izinde olsak da hepimiz yine buralarda, yanınızdayızzz :) tek bırakır mıyız seni hiç.. bu gün deli gibi işimin arasında girip bir şeyler yapmaya çalıştım yine de....

Bu arada şu anda takım sıralamasında birinciyiz arkadaşlar :))

sanırım biz 1. takım olacağız vazgeçmekyok ve purmelal bildirim yapmadığı halde 1. yiz eğer onlarda 100-200 gr da olsa verebilselerdi muhteşem olacaktı ama yine de muhteşemsiniz arkadaşlar

aşkolsun kaptancım izinde olsak da hepimiz yine buralarda, yanınızdayızzz :) tek bırakır mıyız seni hiç.. bu gün deli gibi işimin arasında girip bir şeyler yapmaya çalıştım yine de....

tatlım zaten ben yardımcı olarak saolasın benim izinli olupda buralarda olduğum gibi sende buralardasın ama sanırım lily nin işleri çok yoğun o yüzden pek aktif değil
sen kk ya girdiğin sürece gözüm arkada kalmaz benim

Allah kolaylık versin cnm işin zor

bende öneriyorummmmm ama uzun süreli değil 6 günnn

Kızlar takımımıza hoşgeldiniz öncelikle

bu hafta kilo verememiş olmak üzmesin sizi lğtfen bir sonraki hafta fazla fazla gitmesi dileklerimiz sizinle

Bazen hedeflediğin gibi olmayabiliyor. Sağlık olsun diyelim

Sevgi ve sağlıkla kalın

Kaptancım öncelikle geçmiş olsunn
Sen lütfen kafanı burası için yorma rahat ol kusura bakılacak bir durum yok

Kızlar dünkü menümü yazmayı unuttum

Bu hafta abuk subuk geçti zaten

Sabah :
1 sekerli nescafe
Öğlen :
Ispanak +yogurt
Akşam :
Salata

Kaçamağım : Piko
Su : 1 lt
Spor : yok

İsveç diyetini kısmı uygulayabildim bunun nedeni hem eğitimde olup çok yorulmam nedeniyle sabahları yorgun kalkamak ve birşey hazırlamaya fırsat bulamamak hemde dün regkl oldum o nedenle eve gittiğimde ağrım olduğu için birşey hazırlayacak durumumun olması eşimde salata hazırlayabiliyor.(oda yorun kıyamam )

O nedenle isveçi tam anlamıyla yapmtım diyemem listeye bile tam uyamadım ama çok şükür aşmadım bozmadım öğünlerin yerine salata ıspanak yogurt gibi seyler koydum

Ve yine çok şükürki reglken bile 59,5 u gördüm Allahım daha azınıda göstersin.

Ama artık spora yüklenmek istiyorum

biliyorum bunu daha öncede söyledim ancak spor benim için şart

sanırım %88 olan bir takım daha var 1. bu durumda nasıl seçilecek

İnşallah biz oluruz

Yüzdesi 1,64 olan bir takım var iki kişi 3 kilonun üstünde vermişler.

uzgunum kaptan ( dereceyi benim yuzumden kacirirsak cok uzulurum.

Selam :)
Bugün Karatay'a ara verdim. İstediğim gibi yedim içtim. Ama tabii abartmamak kaydıyla. Öğrencilerim bir sürü şey ikram ettiler, bir tanesi silah zoruyla kurabiye yedirdi :) Biraz cozuttum ama tam değil.

Sabah
1 dilim ekmek
Bir parça peynir
Bol yeşillik

Ara
1 kurabiye, biraz kuruyemiş

Sonra 1 ufak parça kek ve bir tane biskuvi...

Öğle
4 ızgara köfte
Salata
1 kase ezogelin çorba
2 dilim ekmek

Akşam
3 ızgara köfte
Domates salatalık biber soğan
Üç kaşık kepekli makarna
3 kaşık yoğurt

Spor: Yok
Su: 3 litre

Bu arada Karatayla ilgili bir sorun var. Sanırım çok yumurta yemekten yüzümde alerjiler çıktı

Sabahları yumurta yerine yoğurt yiyeceğim bundan sonra, yumurtayı haftada iki kez filan tüketeceğim.

Bu hafta güzel kilo verdim, hiç aç kalmadım, bol bol yedim :) Karatay güzel... 1.6 kilo da benim için gerçekten iyi.

İki gün okuduklarımdan derlediğim farklı bir program uygulamaya çalışacağım. Menülerimi yazarım. Sonra haftabaşı yine Karatay...

doğru söylüyorsun sen de izinliydin değil mi ...kıyamam yaa, işte bu da bi görev aşkı neticede... bu arada çok geçmiş olsun oğluşuna ve bugün yaşadıklarından dolayı sana, umarım iyisinizdir şimdi

Hoşbulduk canımmmm sıcak karşılaman için tşk ederizz aynen bitanem sağlık olsun haftaya hepimiz hedeflerimiz ulaşırız inşallah

bu haftaki yarışta 2, olmuşsunuz hepinizi tebrik ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…