- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.061
kızlar oğlumun diş işinde problem çıktı küçük bir operasyon götürdü biz dişçideyken arabayı yol üstüne bırakmıştım ordan alıp polisler otoparka ççekmişler manyak bir gün oldu gecmişi okudum ama tam kafamı yoramadım saat 6 ya kadar vaktimiz var accık kendimi toparlayıp listeyi düzenlerim kusura bakmayın yaa herşey üstüste geldi
Spor yapmıyorumki arada yürüyüş diyetisyen spor yaptırmıyor. Hayırlısı artık.
Sen ne yaptın?
Hayırdır niye izine ayrılıyorsun?
canım saolasın lily pek aktilmayacaksa onun yerine seni yazabiliriz yardımcı olarak luci de izne ayrıldı tek kaldım anlayacağınNiye kusura bakılsın ki, herkesin bir hayatı, sorumlulukları ve öncelikleri var. Geçmiş olsun. Yapabileceğim bir şey varsa burdayım, bu arada artık benim işlerim hafifledi, sadece haziranın ilk haftasında bir yoğunluğum olacak, aktif olarak katılıp yardımcı da olabilirim, yapabileceğim her konuda.
tatlım seni bildirim yapmadı olarak yazarız haftaya bildirirsin kilonu allah kolaylık versinArkadaşlar bu haftalik bildirim yapmadan izinli sayilmak istiyordum tartilamadim öğrenci lerin işlerinden. Eğer uygunsa kilosu sabit yazın ozaman. Ama bu hafta pek aktif olmaya bilirim.
canım saolasın lily pek aktilmayacaksa onun yerine seni yazabiliriz yardımcı olarak luci de izne ayrıldı tek kaldım anlayacağın
tatlım seni bildirim yapmadı olarak yazarız haftaya bildirirsin kilonu allah kolaylık versin
canım saolasın lily pek aktilmayacaksa onun yerine seni yazabiliriz yardımcı olarak luci de izne ayrıldı tek kaldım anlayacağın
tatlım seni bildirim yapmadı olarak yazarız haftaya bildirirsin kilonu allah kolaylık versin
sanırım biz 1. takım olacağız vazgeçmekyok ve purmelal bildirim yapmadığı halde 1. yiz eğer onlarda 100-200 gr da olsa verebilselerdi muhteşem olacaktı ama yine de muhteşemsiniz arkadaşlarBu arada şu anda takım sıralamasında birinciyiz arkadaşlar :))
aşkolsun kaptancım izinde olsak da hepimiz yine buralarda, yanınızdayızzz :) tek bırakır mıyız seni hiç.. bu gün deli gibi işimin arasında girip bir şeyler yapmaya çalıştım yine de....
Günaydın kızlar günlerdir uyuşturucu kullanan öğrenciler ve aileleriyle uğraşıyoruz. Aileler perişan. .Milli Eğitim i arayip prosedürü soracağız ona göre okullarına polis gonderecegiz bi tarama yapılsın diye.belli bu grup var daha gencecik çocuklar .Evlatlarimiza sahip çıkalım. Kimseye guvenmesibler.
Kaptancım bu hafta izinli sayılabilir miyim bu olaylar çözülene kadar? Haftaya cuma bildirim yaparak dönerim. Kaç gündür tartilmiyorum bile.
Bu mesajı çok zor yazıyorum Allahtan akıllı klavye kullanıyorum. Sabah dalgiblikla parmagimi kestim. Pansuman yaptırdım da geldim dershaneye
İsveç diyetine başladığım gün 66.2 ydi kilom. Şimdi 64.2. Diyet gerçkten zorluyor ama işe yaradığını görünce gerçekten mutlu oldumverecek az kilosu kalmış tüm arkadaşlara tavsiye olsun. Bugün İsveç diyeti * 5. gündeyiz.
kızlar merhabaaaa, ne güzel verilmiş kilocuklar, tebrik ederim herkesiii :) ayrıca 3 mezun birden vermek üzücü geldi, ne güzel alışmıştık burada birbirimize :) mezunlarımızı da tebrik ederim... kendimi de tebrik edeyim tartıdan kaçmak için izne ayrılmamdan ötürüben spora feci sardım yaaaa, ama inceldiğimi farkediyorum da tartıda tık yok sanırım çıkmadım henüz...haftasonunu cozutmasız atlatabilirsem pazartesi tartılacağım bu sefer... hepinize keyifli şahane bir hafta sonu dilerim, öptüüüm
Merhaba arkadaşlar
Ben eda. 3. takımdan.
Bu hafta 1,2 kilo verme hedefime ulaşamadım.Kendimi ifşa etmem gerekiyor.
Neden kilo veremedim bilmiyorum yarın diyetisyene gidince öğreneceğim.
Halbuki hiç kaçamak yapmadım. :26:
Şişko tombul diyinNe yaptında veremedin diyin
Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerimben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm
kızlar oğlumun diş işinde problem çıktı küçük bir operasyon götürdü biz dişçideyken arabayı yol üstüne bırakmıştım ordan alıp polisler otoparka ççekmişler manyak bir gün oldu gecmişi okudum ama tam kafamı yoramadım saat 6 ya kadar vaktimiz var accık kendimi toparlayıp listeyi düzenlerim kusura bakmayın yaa herşey üstüste geldi
sanırım biz 1. takım olacağız vazgeçmekyok ve purmelal bildirim yapmadığı halde 1. yiz eğer onlarda 100-200 gr da olsa verebilselerdi muhteşem olacaktı ama yine de muhteşemsiniz arkadaşlar
tatlım zaten ben yardımcı olarak saolasın benim izinli olupda buralarda olduğum gibi sende buralardasın ama sanırım lily nin işleri çok yoğun o yüzden pek aktif değil
sen kk ya girdiğin sürece gözüm arkada kalmaz benim
Yüzdesi 1,64 olan bir takım var iki kişi 3 kilonun üstünde vermişler.sanırım biz 1. takım olacağız vazgeçmekyok ve purmelal bildirim yapmadığı halde 1. yiz eğer onlarda 100-200 gr da olsa verebilselerdi muhteşem olacaktı ama yine de muhteşemsiniz arkadaşlar
tatlım zaten ben yardımcı olarak saolasın benim izinli olupda buralarda olduğum gibi sende buralardasın ama sanırım lily nin işleri çok yoğun o yüzden pek aktif değil
sanırım biz 1. takım olacağız vazgeçmekyok ve purmelal bildirim yapmadığı halde 1. yiz eğer onlarda 100-200 gr da olsa verebilselerdi muhteşem olacaktı ama yine de muhteşemsiniz arkadaşlar
Ama artık spora yüklenmek istiyorum
biliyorum bunu daha öncede söyledim ancak spor benim için şart
canım benimmm, takıl bana beraber yapalım sporumuzu
Allah kolaylık versin cnm işin zor
bende öneriyorummmmm ama uzun süreli değil 6 günnn
Kızlar takımımıza hoşgeldiniz öncelikle
bu hafta kilo verememiş olmak üzmesin sizi lğtfen bir sonraki hafta fazla fazla gitmesi dileklerimiz sizinle
Bazen hedeflediğin gibi olmayabiliyor. Sağlık olsun diyelim
Sevgi ve sağlıkla kalın
Kaptancım öncelikle geçmiş olsunn
Sen lütfen kafanı burası için yorma rahat ol kusura bakılacak bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?