- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.081
Iyi aksamlar millet :) nasil gidiyor.
Menumu paylasayim.
Sabah 1havuc ve sekersiz kahve
Öglen az tereyagli balik ve salata
Aksam haslanmis tavuk ve brokoli
Aksam yemeginden sonra Turksi kahve
Su 2lt Spor yok. Gundelik hareketler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keske bebegim yaaaa
Sartlandirmak istiyorum kendimiii
Isin aksi havalar inanilmaz kotu yavvvv
günaydın sevgili takım arkadaşlarımmmmm :) öncelikle hepinizi tebrik ederiim, takım olarak 2. olmuşuz.... başarılarımız artarak devam eder inşall@ahherkese musmutlu, harika bir hafta sonu dilerimm, öptüm çoook
günaydın tatlııım, afiyet olsun, bugün bitiriyor musun sen de? inşallah benim için bugün son :) hakkımızda hayırlısıııı
Günaydın :) güZel bir h aftasonu bizi bekliyor olsun. Birazdan pazara gideceğim sebze alışverişine.
Bu hafta birinci oluruz inşallah :)
Hoşbulduk canımmmm sıcak karşılaman için tşk ederizz aynen bitanem sağlık olsun haftaya hepimiz hedeflerimiz ulaşırız inşallah
bu haftaki yarışta 2, olmuşsunuz hepinizi tebrik ederimmmm
evet canııım haklısın...bu havalar için ev içinde yapılacak spor aktiviteleri gerekli ama o da sıkıcı oluyor maalesef
günaydın sevgili takım arkadaşlarımmmmm :) öncelikle hepinizi tebrik ederiim, takım olarak 2. olmuşuz.... başarılarımız artarak devam eder inşallahherkese musmutlu, harika bir hafta sonu dilerimm, öptüm çoook
Luci günaydınnnn :) ben bu hafta da devam edicem. Yani 13güne tamamlıycam lucicim. Çünkü spor da yapamıyorum bu ara o yüzden az kalorili bir beslenme gerek. Dedigin gibi ah havalar bi duzelse yine 7-8 km yurumeyee can atiyorum :) senin bugün son bizim haftaya :)
Günaydın elendil :) yeşillikleri organikleri topla gel arkadaşım ben de isveç sayesinde salatacı oldum :) benim de almam gerek
Kizlarr gunaydinnn
Bugun temizlik gunummm heryer piril piril olmaliiiiii heledr su dolap icleriii anlicaniz beni yorgun bi gun bekliyor
Pek fazla giremesemde gelmeye caliscam öpüyorum hepinizi
Ne demek canim ifca etmek zorunda olmadiginiz günlerde bekleriz insallahh
Brn mecburen baslicammm ama su pilates isini halletmem lazim
Reglkende hic spor istemiyorum agri beni mahfediyor
Kizlarrcim gunaydinnnlar
Handecim benimde bugun son hatta bugun cok yorulacagim icin kahvaltida sadece kahve icemicem ogle yemegini takip edemicem o nedenle bugun olan son gunum duzensiz olacak ama ileride belki hftaya yine bi 6gunluk baslayabilirim belli olmaz hanii
Benim diyeten cok spora yuklenmem sart oldu
Günaydın zeycim , isveçle ilgili sen bilirsin :) eğer spora başlayacaksan daha yüksek kalorili beslenmen daha iyi olabilir. :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?