Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar millet :) nasil gidiyor.
Menumu paylasayim.
Sabah 1havuc ve sekersiz kahve
Öglen az tereyagli balik ve salata
Aksam haslanmis tavuk ve brokoli
Aksam yemeginden sonra Turksi kahve
Su 2lt Spor yok. Gundelik hareketler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın tatlııım, afiyet olsun, bugün bitiriyor musun sen de? inşallah benim için bugün son :) hakkımızda hayırlısıııı

günaydın sevgili takım arkadaşlarımmmmm :) öncelikle hepinizi tebrik ederiim, takım olarak 2. olmuşuz.... başarılarımız artarak devam eder inşallah herkese musmutlu, harika bir hafta sonu dilerimm, öptüm çoook

Günaydın :) güZel bir h aftasonu bizi bekliyor olsun. Birazdan pazara gideceğim sebze alışverişine.

Bu hafta birinci oluruz inşallah :)

günaydın tatlııım, afiyet olsun, bugün bitiriyor musun sen de? inşallah benim için bugün son :) hakkımızda hayırlısıııı

Luci günaydınnnn :) ben bu hafta da devam edicem. Yani 13güne tamamlıycam lucicim. Çünkü spor da yapamıyorum bu ara o yüzden az kalorili bir beslenme gerek. Dedigin gibi ah havalar bi duzelse yine 7-8 km yurumeyee can atiyorum :) senin bugün son bizim haftaya :)

Günaydın :) güZel bir h aftasonu bizi bekliyor olsun. Birazdan pazara gideceğim sebze alışverişine.

Bu hafta birinci oluruz inşallah :)

Günaydın elendil :) yeşillikleri organikleri topla gel arkadaşım ben de isveç sayesinde salatacı oldum :) benim de almam gerek

Kizlarr gunaydinnn

Bugun temizlik gunummm heryer piril piril olmaliiiiii heledr su dolap icleriii anlicaniz beni yorgun bi gun bekliyor
Pek fazla giremesemde gelmeye caliscam öpüyorum hepinizi

Hoşbulduk canımmmm sıcak karşılaman için tşk ederizz aynen bitanem sağlık olsun haftaya hepimiz hedeflerimiz ulaşırız inşallah

bu haftaki yarışta 2, olmuşsunuz hepinizi tebrik ederimmmm

Ne demek canim ifca etmek zorunda olmadiginiz günlerde bekleriz insallahh

evet canııım haklısın...bu havalar için ev içinde yapılacak spor aktiviteleri gerekli ama o da sıkıcı oluyor maalesef

Brn mecburen baslicammm ama su pilates isini halletmem lazim
Reglkende hic spor istemiyorum agri beni mahfediyor

Kizlarrcim gunaydinnnlar
Handecim benimde bugun son hatta bugun cok yorulacagim icin kahvaltida sadece kahve icemicem ogle yemegini takip edemicem o nedenle bugun olan son gunum duzensiz olacak ama ileride belki hftaya yine bi 6gunluk baslayabilirim belli olmaz hanii
Benim diyeten cok spora yuklenmem sart oldu

Ben blue bu hafta 800 gr vermeyi hedeflemiştim ama 500 gr verebildim, en büyük sebep grip nedeniyle spor yapamamam oldu, sporun ne kadar önemli olduğunu gördüm.. önümüzdeki hafta 1 kilo vererek açığı kapatmayı hedefliyorum.. Selamlar sevgiler..

Günaydın elendil :) yeşillikleri organikleri topla gel arkadaşım ben de isveç sayesinde salatacı oldum :) benim de almam gerek

Ben de bu haftasonu ortaya karışık bir şeyer yapıyorum, etsin bol sebzeli. Bakalım ne sonuç verecek.

Hepimize afiyet olsun, kas olsun, yağları defetsin :)

Kizlar size bi bakim dedim ama hic kimsecikler yok bu haftasonu ölü resmenn

Çok sessiziz.
Menüm
Sabah
Yulaf ezmesi
Bir bardak light süt
Bir avuç yabanmersini

Ara
Elma bitki çayı

Öğle
Yoğurtlu cevizli kereviz
Peynirli kocaman salata

Ara 1 dilim ekmek 1 parça peynir 7-8 yaprak marul bitki çayı

Akşam
2 dilim mısır ekmeği
4 kaşık taze fasülye
Yoğurtlu biber kavurması az yağlı
Salata

Ara
Biraz yabanmersini
2 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf ezmesi
Ketentohumu

Su 3 litreden fazla
Spor yarım saat yürüyüş

Günaydın 5. takım iyi pazarlar . dün ben isveç kahvaltısını salladım :18::18::18: onun dışında günüm güzeldi. sizler nasılsınız.

Anneler gününüz kutlu olsun

Son düzenleme:

Günaydın zeycim , isveçle ilgili sen bilirsin :) eğer spora başlayacaksan daha yüksek kalorili beslenmen daha iyi olabilir. :13:

Günaydın zeycim , isveçle ilgili sen bilirsin :) eğer spora başlayacaksan daha yüksek kalorili beslenmen daha iyi olabilir. :13:

Yaa canim istesemde artik yuksek kalorili beslenemiyorumkii ama bolgesel spor sart

Dun bacaklarima baktim yumusacik olmuslar zayifladim evet ama bacaklarda saldi kendini o nedenle tabiki beslenmeye dikkat edicem ama spora yuklenmek benim icin daha ii olacak

Kizlar gunaydinnn

Bugun oldukca gec uyandim daha yeni kahvalti yapabildimmm
Sizler nasilsiniz

Tum annelerin anneler gununu kutlarim sekerler

Takimimizin annisleri anneler gunumuz kutlu olsunnnn

Gunaydin kizlar...bugun cok yogunum aksama gelirimmm gorusuruzzz

Gunaydin takim :) iyi haftalar herkese.
Ben haftasonu iki gunde de kahvalti yaptim isvece uyamadim. O yuzden isvec 6.gun olacak bugun benim icin. Boyle olmaz dersiniz belki bence de oyle ama cumartesi bir yere davetliydik ondan dolayi kacamadim. pazarda anneler gunu diye :) simdi haftaici bunu telafi edip cuma yine sevindirici rakamlarla birda olacagim.
Gorusuruz :)

günaydınlarrr
5. takım 2. olmuşuz tebrik ederiz
kızlar haftasonu hiç giremedim ama paylaşımdaki yazıları okuyunca
sevda cım sen kilo hedefini revize edip 65 e çekmişsin püsküüt ün notlarından öyle çıktığı için maalesef arkadaşım mezun olamıyorsun hedefi yukarı çekme olayını bi araştırayım bakimm
yarın afrikalı uzmanlar ve bakan geliyor o yüzden çarşamba akşama kadar biraz yoğun olacağım fırsat buldukça uğrarım
hazoşum ve gamzem 2 taze mezunumuz tebrik ederim kızlarrr
yuzeyim handem elendilim lucim öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…