Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kuşlar haftasonu bütün gün ve gece yedim okadar yedimki yazmaya utanıyorum.ben döneyim şu isveçime :) isveç iyidir uyması kolaydır. Nasılsınız

Hani bana öpücük

Bende bozdum canım isveç oldu fransız şimdi baştan başlıycam

Kızlar Günaydınnnnnn

Ben işe henüz yeni başladım

isveç diyetinde değilim ama kendimce yeni kararlar aldım onları uygulıcam.

Bugün sabahtan bölgesel hareketlere sıkı bir şekilde başladım bu haftasonu full evdeydim ve kalça basen bölgem resmen bana battıı

Hakkımda hayırlısı artık

Şimdilik işime dönüyorum menülerimi yazmak için uğrayacagım

Öpüldüz

Günaydın herkese,
Dün yoğundum hiç uğrayamadım. Ben de dün yediklerimi yazsam Karatay zır zır ağlardı herhalde :) Dün ipin ucu feci kaçtı. Neyse bir form dergisinde bir detoks ve ardından 6 haftalık bir diyet programı görmüştüm ama kayısı çekirdeği veriyordu, sinir oldum nereden bulurum ben kayısı çekirdeğini dedim Ama program kolay ve güzeldi. Dün markette kayısı çekirdeği bulunca bugün ona başladım ama müthiş başağrısı yaptı. Biraz aç bırakıyor ama iki güncük bir detoks. Sonraki diyet programı benim eski listeme benziyor ve çok güzel. Dünden sonra gerekliydi böyle bir şey.

Özelikle arabayla indim özellikle yürümedim, mümkün olduğu kadar az hareket edin detoksu yaparken diyor.

Dünkü menümü yazmıyorum :)

Bugün akşam menümü yazarım eve gidince.

Herkese sevgiler güzel bir gün olsun...

Son düzenleme:
iyi haftalar dilerim fıstıklarrr :) öncelikle hepinizin anneler gününü kutlarım :) haftasonu oldukça sessizmiş topiğimiz gördüğüm kadarıyla..berbat bi haftasonunun ardından hafta içi enkazı kaldırmaya çalışacağım..sporumu yaptım yemeğimi yedim şimdi dinlenmeye geçiyorum öptüm hepinizi :)

handeeem isveçe devammış, kolay gelsin kuzum ..ben bi verim alamadım bu sefer isveçten yapmayacağım bir daha

elendilcim canım sende kayısı çekirdeği detoksuna başlamışsın, kolaylıklar dilerim..ah şu kilolar vermek için yiyip içmediğimiz şey kalmıyor yaaa....

zeyiim, spora başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun kuzuum, devamı gelsin inşallah

kaptancım kolaylıklar dilerim tatlım sana...

durumdacım ben öperim tatlım seni

yaz geliyor artık topik sakin gidecektir bundan sonra... fırsat buldukça girmeye çalışacağım...

o öpücükler haftasonu topiğe uğrayanlaraydı ama ptesi uğrayanlara da olsun

o halde benden de sana öpücükler kıdemli annemiz, anneler günün kutlu olsun :) bebişlerinle sğlıklı, mutlu, huzurlu uzuuuun yıllar dilerim sana ve tüm anne arkadaşlarımıza :)

evet yavrumm kilo verdim ama yumusadı vucüdüm sıkılaşmak istiyorum

bölgesele çaşlışacagım

bizde seni öpüyoruz kaptancımm

Aynen öyle canım, şimdi de karabuğdaylı sebze çorbamı içtim :)
Akşama da aynı dahası yarın da aynı. Neyse ki iki gün :)

Kolay gelsin kaptancım, öptüm biz de :)

o halde benden de sana öpücükler kıdemli annemiz, anneler günün kutlu olsun :) bebişlerinle sğlıklı, mutlu, huzurlu uzuuuun yıllar dilerim sana ve tüm anne arkadaşlarımıza :)

oy oy oyyyy o öpücüklere kurban olsunlar

elendil canım karabugdaylı cornba ne yaww bişeyi atladım mı ben

Kızlar Haftasonu menülerimide yazayım ben

Ctesi

Sabah :
1 kk peynir,5-6 dilim patates,1 yumurta ile yapılmış omlet,1 dilim kepek ekmeği,sekersiz süt
Öğlen : yok
Akşam : 5yk mantı
Ara : İrmik tatlısı

Pazar

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 yk patates,1 salam,1 tk kahvaltı sosu
Öğlen : Yok
Akşam : 2 dilim pizza

ah bu hafta sonu kaçamakları yok muuuu, dünya üzerindeki tüm kadınları bu kaçamaklar bozuyorrrr...diyet miyet gidiyor kızın biri yazmış çok güldüm, tüm hafta deli gibi uğraşıyorum 1 kg gidiyor, cmt pazar 2 kilo geri geliyor demiş..hepimizin derdi aynı sanırım

sorma yavvvv

birde benim yemek yemeğe vaktim yoktu bu yine bunlar benim için kaçamağa girmiyor.

Pizza dışındakiler uygun saatlerde yediğim için sıkıntı olmadı ama pizzayı erken saattede yemiş olsam kaçamak benim için

Bugünkü menüm

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1kk peynir,1 dilim kepekli ekmek
Ara : 3 kayısı
Öğlen: 3yk pilav üstü kuru (az zaten ) , salata
Akşam : 5yk kuru fasulye
Ara : 3-4 kayısı yada portakal yicem

su : 2 lt +devam
Spor : sabah +akşam bölgesel hareketler

Kızlar selammm

Sanırım bu listeyi hazırlayacak kimse yok bu nedenle bir el attım ancak kim izinde kim listede değil net bakamdım çünkü çalışıyorum bu
nedenle fazla zaman ayıramadım hoşgörün

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Cuma/Ctesi/Pazar/Ptesi/Salı/Çarş/Perş

Gamze_M (//////)
yu_zey ( +/+/+/+////)
Hnd (//////)
Sevda_M (//////)
durumda(//////)
hazos87((//////)
ebbisss (//////)
elendil76(//////)
gulanne (//////)
purmelal(//////)
vazgecmekyok (//////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M (//////)
yu_zey (7/2/2////)
Hnd (//////)
Sevda_M (//////)
durumda (//////)
hazos87 (//////)
ebbisss (//////)
elendil76 (//////)
gulanne (//////)
purmelal(//////)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…