- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.101
günaydınlarrr
5. takım 2. olmuşuz tebrik ederiz
kızlar haftasonu hiç giremedim ama paylaşımdaki yazıları okuyunca
sevda cım sen kilo hedefini revize edip 65 e çekmişsin püsküüt ün notlarından öyle çıktığı için maalesef arkadaşım mezun olamıyorsun hedefi yukarı çekme olayını bi araştırayım bakimm
yarın afrikalı uzmanlar ve bakan geliyor o yüzden çarşamba akşama kadar biraz yoğun olacağım fırsat buldukça uğrarım
hazoşum ve gamzem 2 taze mezunumuz tebrik ederim kızlarrr
yuzeyim handem elendilim lucim öpüyorum hepinizi
Gunaydin takim :) iyi haftalar herkese.
Ben haftasonu iki gunde de kahvalti yaptim isvece uyamadim. O yuzden isvec 6.gun olacak bugun benim icin. Boyle olmaz dersiniz belki bence de oyle ama cumartesi bir yere davetliydik ondan dolayi kacamadim. pazarda anneler gunu diye :) simdi haftaici bunu telafi edip cuma yine sevindirici rakamlarla birda olacagim.
Gorusuruz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hani bana öpücük
o öpücükler haftasonu topiğe uğrayanlaraydı ama ptesi uğrayanlara da olsun
handeeem isveçe devammış, kolay gelsin kuzum ..ben bi verim alamadım bu sefer isveçten yapmayacağım bir daha
elendilcim canım sende kayısı çekirdeği detoksuna başlamışsın, kolaylıklar dilerim..ah şu kilolar vermek için yiyip içmediğimiz şey kalmıyor yaaa....
zeyiim, spora başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun kuzuum, devamı gelsin inşallah
kaptancım kolaylıklar dilerim tatlım sana...
durumdacım ben öperim tatlım seni
yaz geliyor artık topik sakin gidecektir bundan sonra... fırsat buldukça girmeye çalışacağım...
günaydınlarrr
sevda cım sen kilo hedefini revize edip 65 e çekmişsin püsküüt ün notlarından öyle çıktığı için maalesef arkadaşım mezun olamıyorsun hedefi yukarı çekme olayını bi araştırayım bakimm
yarın afrikalı uzmanlar ve bakan geliyor o yüzden çarşamba akşama kadar biraz yoğun olacağım fırsat buldukça uğrarım
Aynen öyle canım, şimdi de karabuğdaylı sebze çorbamı içtim :)handeeem isveçe devammış, kolay gelsin kuzum ..ben bi verim alamadım bu sefer isveçten yapmayacağım bir daha
elendilcim canım sende kayısı çekirdeği detoksuna başlamışsın, kolaylıklar dilerim..ah şu kilolar vermek için yiyip içmediğimiz şey kalmıyor yaaa....
zeyiim, spora başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun kuzuum, devamı gelsin inşallah
kaptancım kolaylıklar dilerim tatlım sana...
durumdacım ben öperim tatlım seni
yaz geliyor artık topik sakin gidecektir bundan sonra... fırsat buldukça girmeye çalışacağım...
günaydınlarrr
o halde benden de sana öpücükler kıdemli annemiz, anneler günün kutlu olsun :) bebişlerinle sğlıklı, mutlu, huzurlu uzuuuun yıllar dilerim sana ve tüm anne arkadaşlarımıza :)
Aynen öyle canım, şimdi de karabuğdaylı sebze çorbamı içtim :)
Akşama da aynı dahası yarın da aynı. Neyse ki iki gün :)
Kızlar Haftasonu menülerimide yazayım ben
Ctesi
Sabah : 1 kk peynir,5-6 dilim patates,1 yumurta ile yapılmış omlet,1 dilim kepek ekmeği,sekersiz süt
Öğlen : yok
Akşam : 5yk mantı
Ara : İrmik tatlısı
Pazar
Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 yk patates,1 salam,1 tk kahvaltı sosu
Öğlen : Yok
Akşam : 2 dilim pizza
ah bu hafta sonu kaçamakları yok muuuu, dünya üzerindeki tüm kadınları bu kaçamaklar bozuyorrrr...diyet miyet gidiyorkızın biri yazmış çok güldüm, tüm hafta deli gibi uğraşıyorum 1 kg gidiyor, cmt pazar 2 kilo geri geliyor demiş..hepimizin derdi aynı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?