- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.121
afiyet olsun tatlım, hakkaten nedir bu detoksun tam içeriği? merakta bırakmayasın canım bizi...
Kızlar
yahu burası çok boş nerelerdesiniz ???
Evet çok sessiziz bir kaç gündür...
Ben geldimmmm iyi akşamlar sevgili kardeş takımcımmm sessizliğini biraz bozayım dedimmm nasılsınızz
Bugünkü menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1kk peynir,1 dilim kepekli ekmek
Ara : 3 kayısı
Öğlen: 3yk pilav üstü kuru (az zaten ) , salata
Akşam : 5yk kuru fasulye
Ara : 3-4 kayısı yada portakal yicem
su : 2 lt +devam
Spor : sabah +akşam bölgesel hareketler
Menümü yazayım hemen...
Detoks aslında fazla kaçıran kişilerin kendini toparlaması için yapılan bir program bence, yoksa öyle bitkisel detoksla filan alakası pek yok.
Dergide 60 kg bir bayan için verilmiş menü
Sabah:
1 bardak maydanoz suyu
2 yumurta beyazı
1 çorba kaşığı lor (Ben 2 kaşık yedim)
8 tane kayısı çekirdeği
iki dilim greyfurt (Greyfurt yoktu portakal yedim, bugün aldım greyfurt)
Ara
1 yeşil elma
Öğle: Karabuğdaylı sebze çorbası 3 kepçe
Ara
1 dilim ananas diyordu, ben 5 tane erik yedim.
Akşam 3 kepçe aynı çorbadan..
Buraya kadar ok, sorun yok. Ama akşam ara öğünde yeşil elma, avakado, kereviz sapı, maydanoz ve ıspanak karışımı demiş hem de iki bardak
Bunun yerine kefir aldım, içeceğim. Bunlar beni bozar :)
Maydanoz suyunu iki hafta öneriyor. Bu iki günden sonra 6 haftalık bir program önermiş, güzel bir program, sabah çok sıkı olmayan ama sağlıklı bir kahvaltı, öğle sebze yemeği ve salata, akşam da bir hafta balık bir hafta hindi bir hafta kırmızı etten oluşan salatalı menüler.
Karatay yalan oldu yani... Şimdilik ben zaten biraz dikkat etsem bile 1 kilo verebiliyorum, asıl olay 70 li kilolara filan inince olacak. Ondan sonra asıl diyet. Şimdilik işte böyle takılıyorum.
Spor: Yok
Su 3 litre ve devam...
Bir de ödem attırıcı önerdiği çayı yaptım, zaten malzemeleri vardı ben yapıyordum daha önce..
Biberiye mısır püskülü kiraz sapı, tarçın, kuru kayıs, mate yi 10 dakika kısık ateşte demleyip 10 dakika da bekletip süzüyorsunuz. Günde 3 kere içiliyor, haftada 3 kez demiş, ve bunu içtiğiniz günlerde yarım litre daha fazla su içmek gerekirmiş :)
hayır olsunnn
cumadan belli olmalıydı aslında
3 mezun sanırım 3 izinli var e kac kişi kaldıkkiii ???
Hoşgeldin :)
Mezunlarımız izinlilerimiz derken sessiz kaldık gerçekten. Nasıl gidiyor?
yuzeycimm akşam yoğurt ekleseydin cnmm acıkmazmısın meyveleri akşam yerine sabah veya aralarda tüketsen cnm :26: akşam tüketirsne yanında bir miktar süt veya yoğurt almalısın bitanem
akşamki ara tam sağlık bombasıymışşşkefiri hazır almak yerine kendin mayalasan canımm tadı mükemmel oluyor
karatay yapıyorsun sanırımmm
Hoşbuldum canımmm iyi şükürrr son sürat sağlıklı yaşama devammm
yuzeycimm akşam yoğurt ekleseydin cnmm acıkmazmısın meyveleri akşam yerine sabah veya aralarda tüketsen cnm :26: akşam tüketirsne yanında bir miktar süt veya yoğurt almalısın bitanem
akşamki ara tam sağlık bombasıymışşşkefiri hazır almak yerine kendin mayalasan canımm tadı mükemmel oluyor
karatay yapıyorsun sanırımmm
Belki de yeni arkadaşlar katılır bize. Dile kolay 3 mezun :) Bir haftada... Sanırım snein de az kaldı değil mi?
Yapıyordum, yani eskiden bayağı yapmıştım, son haftada da 1.6 kilo verdim Karatayla. Ama dün cozuttum :)
Bugün de dergide gördüğüm bir programa sardım. Kilo yüksek olduğu için şimdilik biraz dikkatle kilolar gidiyor. Senin takip ettiğin bir program var mı?
Kefir için maya bulmak lazım, biraz zor geldi bu iş bana ama rastgelirsem mayası olan birine, kendim de mayalarım. Yoğurt mayalıyorum zaten ev yoğurdu gibisi yok.
Şimdi dikkat ettim tickera sen de mezun adayısın, maşallah çok güzel kilo vermişsin.
süt ve yogurt meyve ile önerini değerlendircem canım
ancak ben akşam yemeğini evde yemiyorum çok geç oluyor diye bu nedenle şirkette yiyorum yani şirkette ne varsa o
keşke hergün yogurt olsada yesem benim için yogurtsuz yemeğin pek tadı olmuyor malesef
evet canım az kaldı inşallah
ama suan kilo kaybından cok sıkılaşmaya yönelmek istiyorum bu nedenle bende takım için uzun bir süre izne ayrılabilirm.
Çünkü amacım kilo vermek olmayacakk bu nedenle takımı etkilemek istemiyorum
İnşallah sağlıkla hedefine ulaşırsın.. Ee bir ben kalıcam sanırsam bu gidişle :)
günaydınlarrr
5. takım 2. olmuşuz tebrik ederiz
kızlar haftasonu hiç giremedim ama paylaşımdaki yazıları okuyunca
sevda cım sen kilo hedefini revize edip 65 e çekmişsin püsküüt ün notlarından öyle çıktığı için maalesef arkadaşım mezun olamıyorsun hedefi yukarı çekme olayını bi araştırayım bakimm
yarın afrikalı uzmanlar ve bakan geliyor o yüzden çarşamba akşama kadar biraz yoğun olacağım fırsat buldukça uğrarım
hazoşum ve gamzem 2 taze mezunumuz tebrik ederim kızlarrr
yuzeyim handem elendilim lucim öpüyorum hepinizi
İnşallah sağlıkla hedefine ulaşırsın.. Ee bir ben kalıcam sanırsam bu gidişle :)
Yeni arkadaşlar katılrı aranıza canımm hem bizde arada geliriz sıkma canını
Yuzeycim izne ayrılırsan mecvut kilonu koruyabilirsin umarım çünkü bizim takımdan biliyorum kim izne ayrıldıysa mutlaka kilo alarak döndü talıma karşı sorumluluk dikkat etmemizi sağlıyor tekrar düşün derim
sizlere iyi akşamalr görüşmek üzere
ben karatay sağlıklı beslenmesini yapıyorum cnm çok memnunum bence yoyo diyetlere dönme tekrar ne güzel karatay yapıyormuşsun ona dön bence
ünv lerin gıda bölülerinden bulabilirsin cnm bazı aktarlarda da bulunuyor fakat güvenilir olması lazım kefir mayasının
evet canım çok şükür haftaya mezun olurum inşş
hmmm evde değilsen haklısın cnmm kefir ve yoğurt benim vazgeçilmezlerimden dir
Biz mezunuz di mii simdiii:))) mezuniyet belgemiz var mii kaptancimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben burdan ayrilmak istemiyorum bikiyorumki verilenler geri aliniyor sadece izne ayrilmak istiyorum oda dedigim gibi tamamen takim icin izin en iisi olacakk
Kefir hic denedim desemmm ??? Ama yogurt benim icinde vazgecilmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?