- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.701
kızlar bır sorum daha var bugun regli oldum şansımdan acaba kılo vermeye engelmıdır çok üzüldüm
Kizlar iyi aksamlar bursada kosturuyoruz yagmur altinda umarim siz iyisinizdir tadusea basiniz saolsun serap sende hosgeldin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş öyle olur asla kaçamak yokKilo sorusunu atlamışım. Regl döneminde metabolizma 2 katına çıkıyor neredeyse. O dönemde ödemden dolayı fazla çıkabilirsin ama kaçamak yapmazsan bitiminde normalden daha çok kilo vermiş olursun hiç üzülme yani ..
Menü güzel olmuş yalnız spor ağrısının en güzel ilacı ilave spordur aklında bulunsun.Bugünkü menüm
Sabah: sucuklu yumurta, 2 zeytin, 1 dilim ekmek
Öğle: 1 avuç sarı leblebi
Akşam:2 etli bulgurlu kabak dolma, 4 yaprak sarma, karpuz
Yürüyüş : dünkü yaptığım spordan bacaklarım hamlamış, ağrıyor, oturup kalkarken zorlanıyorum bugün yürüyüş düşünmüyorum
Daha uzun bir akşam var, şekersiz kahve, çay içerim, karpuz yerim biraz daha
Haftaya daha azimli bir başlangıç yapmayı umuyorum inşallah, malum pazartesi
inş öyle olur asla kaçamak yok
Hepinize günaydın yeni bir hafta daha başladı
canım haftasonları biraz sakin oluyor takım haftaiçi daha hareketli bir de takımda 2 kişi kalmıştı artık sizlerle hareketlenecek yeniden takımarkadaşlar yenı katılan mesaj sayısını yazsın diyorsunuzda kımse yok kı haftasonu kendı kendıme ne yazabılırım ama bugunun kısa bır özetını verecek olursam sabah 1 yumurta , 1köfte ve domates
öğlen salata ve yoğurt
ara da şekersız kahve
akşamda haşlanmış ıspanak yıyeceğim
su rahat 3 litre içiyorum fazlası da oluyor abur cubur atıştırma , kaçamak yok
en son evleneceğim zaman 14 kilo vermiştim inş yıne öyle olur kendımı hiç bu kadar kararlı görmemiştim çay tiryakısı ben onu bile 1 bardak içiyorum ekmek aSLA YEMIYORUM
Biraz buruk geldim takıma. Spora giderken sevdiğim bir kedi vardı. Çıkışta yine sevdim o kadar güzel sokuldu ki Kıyamadım evimizin önüne getirdim. Sadece light süt varmış evde neyse kedicik de form tutar diye verdim pek güzel içiyordu ki başka bir kefi geldi kovalamaya başladıYetişemedim tabi hızlarına ama çok üzüldüm. Kim güçlüyse diğeri hep kaçmak zorunda mı
Neyse menümü de yazayım ..
Sabah 2 yumurta 2 dilim peynir yedim.
Akşam da fırında tavuk ve bol yoğurt. Umarım dünü telafi edebilmişimdir. .
luci cim face den gördüm bayaa yoğun bir haftasonu geçirmişsin tatlım sen atarsın o şişlikleri güveniyorum sanakızlar günaydınlaar, telaşlı ve koşuşturmalı bir haftasonundan sonra haftanınilk günü tekrar buradayım... tartılmaya korktum vallahi...ödem, şişlik her şey mevcut bugün bende... bakalım hafta içi toparlayacağız artık...
buralarda olacağım yazışırız, öptüm şimdilik hepinizi :)
merhaba arkadaşlar ben bu takıma yeni davet edildim. :)
Kısaca kendimden bahsedeyim. 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. 23 mayısta diyete başladım. başladığımda kilom 71.8di. bugün sabah tartıldığımda ise 69.1 :) bu beni sevindirdi. akşamlar her akşam olmak suretiyle 1 ya da 1.5 saat yürüyorum. Bana da grup hakkında bilgi verirseni sevinirim :) herkes umarım istediği kiloya ulaşır :)
luci cim face den gördüm bayaa yoğun bir haftasonu geçirmişsin tatlım sen atarsın o şişlikleri güveniyorum sana
hoşgeldin gizem cim ilk sayfada kurallarımız var eğer sana bu kurallar uyuyorsa takımımızda katılabilrsin kendini de tanıtırsan sevinirim
günaydınlarr sonunda ankaraya döndük dün akşam yorucu bir seyahatti sabah da 8 den beri hastanede kan ekg akciğer filmi vs çektirdim ameliyat öncesi tetkikler yapıldı neyse en sonunda işyerine gelebildim
canım haftasonları biraz sakin oluyor takım haftaiçi daha hareketli bir de takımda 2 kişi kalmıştı artık sizlerle hareketlenecek yeniden takım
canım yaaa maalesef heryerde güçlüler zayıfları mahvediyorlar
kızlar günaydınlaar, telaşlı ve koşuşturmalı bir haftasonundan sonra haftanınilk günü tekrar buradayım... tartılmaya korktum vallahi...ödem, şişlik her şey mevcut bugün bende... bakalım hafta içi toparlayacağız artık...
teşekkür ederim hoşbuldum :) evet okudum kuralları ve bana uygun hepsi katılmak isterim grubunuza. kendimden bahsedeyim biraz. 1.65 boyunda 20 yaşındayım. Önceden 65 kiloydum ama üniversite yurt hayatı sağolsun hep dışarıda yemek yemekten geldiğimde eve 71.8 oldum. Bu arada izmir karşıyakada yaşıyorum. artık dur demem gerektiğini düşündüm eve gelince de çünkü anne yemeklerine dalıyor insan direk :) o yüzden 23 mayısta diyete başladım.
Başladığımda diyete kilom 71.8di. Her akşam tempolu 1 ya da 1.5 saat yürüyüş yapıyorum. ayrıca gün içinde 100 tane mekik çekiyorum. Tabi bazen sabah çekiyorum bazen de akşam yürüyüşten sonra çekiyorum vücudum ısındığı için daha sağlıklı oluyor. Bugün tartıldığımda ise 69.1 çıktım. toplam 10 günde 2 kilo 700 gram vermişim :) bu beni çok mutlu etti ve devam etmek styorum. Diyet yapıyorum demiştim ama öyle sıkı sıkıya aç kalacak bir diyetim yok. beyaz ekmek şeker hamurişi makarna pilav çikolata dondurma vb şeyleri kestim. kola ve çikolataya bayılırdım hatta kilomun çoğu onlardandır eminim. ama 10gündür hiçbirini ağzıma sürmedim ve sürmeyi de düşünmüyorum :) akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum. umarım başarırız. hedefim 55 56 kilo olmak. evde olduğum için vermem daha kolay diye düşündüm eylüle kadar tatildeyim. 3 aylık bir süreçte innşallah 14 15kilo verebilirim. bu arada haftaya pazartesi çok yakın bir arkadaşımla spora yazılacağız. umarım etkisi olur zayıflamamda. :)
Arkadaşlar Merhaba. .
Buhün fırsat bulamadım girmeyr.
Bilge listede 2 kişiydik artacağız artık.
Zeynepcim öğrendin mi ne varmış hesapta ? Konun da hayırlı olsun malum benim önceliğim şimdilik kilo ..
Serap çok değil az yemişsin öyle yersen kaslardan verirsin. Metabolizma yavaşlar sonra daha çok kilo alırsın.
Ben de menümü paylaşayım.
Sabah daha hafif yemeyi planlıyordum ama eşim erken uyanıp kahvaltı hazırlayınca olmaz diyemedim.
Patates Kızartmasından aldım biraz. Az sucuk, az omlet, bol salata domates. Bir de peynir salatası.
Öğlen Light sütle yapılmış milk shake.
Akşam 5 nugget, tarhana çorbası, 1 kase yoğurt.
Yarım saat yoga yaptım. Yarım saat de Badminton oynadım.
Biraz buruk geldim takıma. Spora giderken sevdiğim bir kedi vardı. Çıkışta yine sevdim o kadar güzel sokuldu ki Kıyamadım evimizin önüne getirdim. Sadece light süt varmış evde neyse kedicik de form tutar diye verdim pek güzel içiyordu ki başka bir kefi geldi kovalamaya başladıYetişemedim tabi hızlarına ama çok üzüldüm. Kim güçlüyse diğeri hep kaçmak zorunda mı
Neyse menümü de yazayım ..
Sabah 2 yumurta 2 dilim peynir yedim.
Akşam da fırında tavuk ve bol yoğurt. Umarım dünü telafi edebilmişimdir. .
kızlar günaydınlaar, telaşlı ve koşuşturmalı bir haftasonundan sonra haftanınilk günü tekrar buradayım... tartılmaya korktum vallahi...ödem, şişlik her şey mevcut bugün bende... bakalım hafta içi toparlayacağız artık...
merhaba arkadaşlar ben bu takıma yeni davet edildim. :)
Kısaca kendimden bahsedeyim. 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. 23 mayısta diyete başladım. başladığımda kilom 71.8di. bugün sabah tartıldığımda ise 69.1 :) bu beni sevindirdi. akşamlar her akşam olmak suretiyle 1 ya da 1.5 saat yürüyorum. Bana da grup hakkında bilgi verirseni sevinirim :) herkes umarım istediği kiloya ulaşır :)
Kızlar selammm
Dün kahvaltıdan sonra arkadaşlarla buluşmak üzere dışarı çıktım ve akşama kadar dısarıdaydım
eşimde evde çalışmak zorunda olduğundan benimle gelemedi.
Dün biraz cozuttum itiraf etmeliyim.
Menü paylaşmaya devam ediyoruz..
Sizlere bir merhaba diyip hemen kaçacagım
canım iki seçenek var
1. resmi tatillerde çalıtığım yatırılmadı
2. seçenekte her ay yatırılması gereken primim var o kesildi. ( malum üzerime oynamaya arada devam ediyorlar )
daha belli değil bordro gelmeden hareket etmek istemedim.
malesef hmcım genelde öyle oluyor. Buna bir dur diyemiyoruz.
canımmmm lucimmmm özledim kkız seni müsait olunca yazacagım sana
tatlım hoşgeldin aramızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?