Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün baya az canım bide yürürüyecekmişin gider bugün kilolar

hakkaten çok azmış ama artık miden küçülmüştür msela benimki gibi değildir

ne küçülmesi be kuzum sen beni şimdi bıraksan kendi başıma en büyük pizzayı yutar, yanında da 1,5 litre kolayı hiç zorlanmadan içerim... küçüldüğünden ya da tok olduğumdan değil yememem gerektiğinden...yoksa deli gibi açıııım

Allah iyiliğini versin ayni beni anlatıyosun. Ya arkadasim kus gibi yiyip te ay cok sistim diyenleri anlamiorum ben yaaaaa
Bide ben geldiiiiiimmmmmmmm

Slm kizlar bugun taburcu oldum Bogazim haric iyiyim bisuru dondurma lafi etmissiniz dondurma gormek istemiyorum Sabah ogle ve aksam yemege olarak 100 Er gr dondurma arada Su dunden beri 1 kg verdim 76 kg ya cikmistim bakalim sonucta ne olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah iyiliğini versin ayni beni anlatıyosun. Ya arkadasim kus gibi yiyip te ay cok sistim diyenleri anlamiorum ben yaaaaa

eee gitmişsin yine (( ay açlıktan bayilazayiiimmmmm.... uyku tutmadı açtım tekrar, yememem gereeeekkkk

canım gelmiş geçmiş olsun tekrardan, olsun 1-2 gün sonra bitecek dertler, hayat boyu kurtuldum bademciklerden boğaz ağrısından... gidior kilocuklar haaa...

tüm gün dondurma yenilerek de kilo verilir demek ki..

bir uzman, adını hatırlamıyorum tüm gün pizza yedirerek kilo verdirebilir, tüm gün sadece domates yedirerek kilo aldırabilirim demişti, bence de haklıydı..dozu,saati önemli belki de...

yatıyorum tekrardan ay açlıktan başıma ağrılar girdi bugün beniiim sabah olsa da yesek :) işin kötü yanı da sabahları tok uyanıyor ve yemek istemiyorum

boğazlarda mikrop üremesin diye yediriyorlar cnmcım dondurmanın mikrop kırıcı özelliği olduğu için bugünlerde geçecek inş

Bugunku menumude paylasayimm

Sabah : tek sekerli nescafe
Oglen : salata ve 1 yk bezelye yemegi
Ara : tek sekerli nescafe
Ara: yogurt
Aksam: salata

Su :2 lt

canımm çok az yemiyormusunnn:26:

sweetdimplecim dikkatimi çektide sende 23 kilo vermişsin. müthiş bişey bence. nasıl ve ne kadar zamanda verdin biraz anlatsana

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337 buyur cnmmmm tşk ederim cnmmm

Geç oldu biraz ama günlük menü bildirimimi yapayım.
Sabah: 1 küçük tost, 1 kaşık omlet, 3 zeytin, 1 parça kaşar
Ara: yok
Öğle:1 top dondurma, 1/2poğaça, 1 minik elma
Ara: 100 cal activia yoğurt
Akşam: salata, 1 kase yayla çorba, biraz kiraz ve karpuz

Spor: pusetle 1.5 saat yürüyüş
Su : bilmiyorum

Sweetdimplenin hikayesini okudum, azmine hayran oldum, darısı bizlere inş.
Sabahları ilk iş çörekotu demiş ama bunu kullanan varmı? Nasıl bir faydası var acep?

eee gitmişsin yine (( ay açlıktan bayilazayiiimmmmm.... uyku tutmadı açtım tekrar, yememem gereeeekkkk
Kiyamam Lucimeeeeeeee.. ......Ayran iii fikir Evet. Arkadasim Yorgunluktan uyuyakaldim Kusura bakma biraz bekleediim senin profiilinde sonra benim kiz almis teli Ben uyuklayinca. Oyun oynamis. Ama footolarini merakla bekliyorum.

Gecmis Olsun canim tekrardan. Insallah kisa surede Agriin gecrr. Kendine iii bakk.

Kızlarrr Selamm

elbette menüm az bugünde öyle olacak .

Nedeni ise cezalı olmamdır. Dünde açıklamıştım .

Salı günü saat 9 gibi 4 dilim pizaayı yarım bardak spritela götürdüm. ve kendimi kötü hissediyorum

Bu nedenle bu sart kızlarr nefsimi köreltmem terbiye etmem şart

Menün gayet hafifmis.boyle gunu kapatabildiysen harikasın.

Çok az bence bu, benim 3,5 yaşındaki oğlum bile senden fazla yemiş canım bugün

ahahahahahahhahaahha lucimmm harikasın

söz bir gün yollarımız kesişirse seninle bir büyük pizza götürelim birde sekerpareee

bengücüm ben kuş kadarla doyuyorum ama fazlasınada hayır demem

çok samimiyim mesela dün yediklerim azdı ama ben açlık hissetmedim çünkü bilinçaltımı ceza ile terbiye ettim sıkıyorsa açlık duysun

kaptancım çok geçmiş olsunnn

bir gün bende sabahtan akşama kadar dondurma yemek istiyorum

ne yedin ki senn

ahahaha güzel bir tespitmiş tüm gün pizza yiyrek zayıflamak istiyorum o halde

yatıyorum tekrardan ay açlıktan başıma ağrılar girdi bugün beniiim sabah olsa da yesek :) işin kötü yanı da sabahları tok uyanıyor ve yemek istemiyorum

nedense bende öyle oluyorum düne rağmen bugün tok uyandımm ve gayet dinçtim

sweetdimple canım başarı öykünü hiç üsenmeden dikkatle okudum ve seni tebrik ediyorum

Azmin o isteğin bi harika ve suan ki bulunduğun kiloya resmen tıranarak hakkıyla gelmişsin helal olsun

elbette hepimiz deneyimlerinden yararlanmak isteriz. Menülerden yorumlarını eksik etme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…