- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.921
lucicim ben gelip görene kadar silinmiş resmin tekrar koysana bende bakiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
menün baya az canım bide yürürüyecekmişin gider bugün kilolar
hakkaten çok azmış ama artık miden küçülmüştür msela benimki gibi değildir
Allah iyiliğini versin ayni beni anlatıyosun. Ya arkadasim kus gibi yiyip te ay cok sistim diyenleri anlamiorum ben yaaaaane küçülmesi be kuzum sen beni şimdi bıraksan kendi başıma en büyük pizzayı yutar, yanında da 1,5 litre kolayı hiç zorlanmadan içerim... küçüldüğünden ya da tok olduğumdan değil yememem gerektiğinden...yoksa deli gibi açıııım
Menün gayet hafifmis.boyle gunu kapatabildiysen harikasın.Bugunku menumude paylasayimm
Sabah : tek sekerli nescafe
Oglen : salata ve 1 yk bezelye yemegi
Ara : tek sekerli nescafe
Ara: yogurt
Aksam: salata
Su :2 lt
Allah iyiliğini versin ayni beni anlatıyosun. Ya arkadasim kus gibi yiyip te ay cok sistim diyenleri anlamiorum ben yaaaaa
Bide ben geldiiiiiimmmmmmmm
Slm kizlar bugun taburcu oldum Bogazim haric iyiyim bisuru dondurma lafi etmissiniz dondurma gormek istemiyorum Sabah ogle ve aksam yemege olarak 100 Er gr dondurma arada Su dunden beri 1 kg verdim 76 kg ya cikmistim bakalim sonucta ne olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yatıyorum tekrardan ay açlıktan başıma ağrılar girdi bugün beniiimsabah olsa da yesek :) işin kötü yanı da sabahları tok uyanıyor ve yemek istemiyorum
Slm kizlar bugun taburcu oldum Bogazim haric iyiyim bisuru dondurma lafi etmissiniz dondurma gormek istemiyorum Sabah ogle ve aksam yemege olarak 100 Er gr dondurma arada Su dunden beri 1 kg verdim 76 kg ya cikmistim bakalim sonucta ne olacak
Bugunku menumude paylasayimm
sweetdimplecim dikkatimi çektide sende 23 kilo vermişsin. müthiş bişey bence. nasıl ve ne kadar zamanda verdin biraz anlatsana
Bugunku menumude paylasayimm
Kiyamam Lucimeeeeeeee.. ......Ayran iii fikir Evet. Arkadasim Yorgunluktan uyuyakaldim Kusura bakma biraz bekleediim senin profiilinde sonra benim kiz almis teli Ben uyuklayinca. Oyun oynamis. Ama footolarini merakla bekliyorum.eee gitmişsin yine(( ay açlıktan bayilazayiiimmmmm.... uyku tutmadı açtım tekrar, yememem gereeeekkkk
Gecmis Olsun canim tekrardan. Insallah kisa surede Agriin gecrr. Kendine iii bakk.Slm kizlar bugun taburcu oldum Bogazim haric iyiyim bisuru dondurma lafi etmissiniz dondurma gormek istemiyorum Sabah ogle ve aksam yemege olarak 100 Er gr dondurma arada Su dunden beri 1 kg verdim 76 kg ya cikmistim bakalim sonucta ne olacak
Menün gayet hafifmis.boyle gunu kapatabildiysen harikasın.
boğazlarda mikrop üremesin diye yediriyorlar cnmcım dondurmanın mikrop kırıcı özelliği olduğu için bugünlerde geçecek inş
canımm çok az yemiyormusunnn:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337 buyur cnmmmmtşk ederim cnmmm
Çok az bence bu, benim 3,5 yaşındaki oğlum bile senden fazla yemiş canım bugün
ne küçülmesi be kuzum sen beni şimdi bıraksan kendi başıma en büyük pizzayı yutar, yanında da 1,5 litre kolayı hiç zorlanmadan içerim... küçüldüğünden ya da tok olduğumdan değil yememem gerektiğinden...yoksa deli gibi açıııım
Allah iyiliğini versin ayni beni anlatıyosun. Ya arkadasim kus gibi yiyip te ay cok sistim diyenleri anlamiorum ben yaaaaa
Bide ben geldiiiiiimmmmmmmm
eee gitmişsin yine(( ay açlıktan bayilazayiiimmmmm.... uyku tutmadı açtım tekrar, yememem gereeeekkkk
canım gelmiş geçmiş olsun tekrardan, olsun 1-2 gün sonra bitecek dertler, hayat boyu kurtuldum bademciklerden boğaz ağrısından... gidior kilocuklar haaa...
tüm gün dondurma yenilerek de kilo verilir demek ki..
bir uzman, adını hatırlamıyorum tüm gün pizza yedirerek kilo verdirebilir, tüm gün sadece domates yedirerek kilo aldırabilirim demişti, bence de haklıydı..dozu,saati önemli belki de...
yatıyorum tekrardan ay açlıktan başıma ağrılar girdi bugün beniiimsabah olsa da yesek :) işin kötü yanı da sabahları tok uyanıyor ve yemek istemiyorum
boğazlarda mikrop üremesin diye yediriyorlar cnmcım dondurmanın mikrop kırıcı özelliği olduğu için bugünlerde geçecek inş
canımm çok az yemiyormusunnn:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337 buyur cnmmmmtşk ederim cnmmm
Gunaydin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?