Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ühüüü aç yattım vallahi ne zaman sızdım da uyudum bilemiyorum...sabah da tok kalktım iyi mi, 2,5 saattir de temizlik yapıyorum...şimdi artık bi omlet yapıp yiyeceğim inşallah... ayran tavsilerinizi görmemişim kızlar, sweetcim saol canım ama sistemden çıkmışım tam, öyle yazmışsın aklıma da gelmedi ki

bengücüm fotoları yükledim tatlım 1-2 saat kalsın, görür motive olursun inşallahhhh :)

yiyelim kuzum yaaaa, şekerpare değildi ooo fıstıklı kadayıftı, unuttun muuuu :))))))))

yiyelim kuzum yaaaa, şekerpare değildi ooo fıstıklı kadayıftı, unuttun muuuu :))))))))

aaaaa evet yaaaa unutmadım bebeğim bi şekerpare muhabbetide vardı ya ondan.

bişi dicem bugün yemekte kadayıf var. meze olarak kızartma var su böreği var. salata göremedim sanırım bugün çorbaya talim kalacagımmm

üf yaaaaa

sana ancak şunu diyebilirim: YOOOOOOOOOOO

yahu bu diyet hakkında çıkıp konuşan uzmanlar biraraya gelip adam gibi bi fikir birliğine varsalar ya yaaa...dukan der yulaf kepeği ye, karatay hoca der, sakın yeme, yulaf kepeğini koyunlar inekler yer yağlanmak için der... bu mantıktan yola çıkarak dünyadaki en iri canlıların (fil,zürefa, inek vb ) otobur, en fit hayvanların (aslan,kaplan,çita vb ) et obur oldukları düşünülürse et vb proteinlerle beslenmek canlıları fitleştiriyor mu kiiiii...kafamda deli sorular...sorun şu kiii: NE YİYECEM BEN YAAAAA (((

Güzel tespit olmuş kepek bende yiyemiyorum. Karatay hoca bana çok mantıklı geliyor

yahuu ona bakarsan bazısı der proteinn beslen karbonhidrattan uzak dur bazısı der ki karbonhıdratsız olmaz.

Bazısı der günde 6 dilim ekmek bazısı der ekmek yasak

bazısı meyvesiz olmaz der bazısı meyve yok der. ahahahah

Kızlar Günaydın.Dün planda yoktu aslında eşim gelirken telefon etti dışarı çıkalım mı diye. Bu sıralarda ders çalışalım diye hep evdeydik. Çıkmadan kahvaltılık atıştırdık sonra da saatini bilmiyorum ama dolaştık baya en son da sahilde yürüdük. Gece gelince de haber veremedim.

Kaptanım tekrar geçmiş olsun aman tek derdin dondurma olsun sen iyisin ya ..

Gizem miydi o suç işleyip bizimle paylaşmak isteyen ..

Menü de paylaşayım Bugün düne göre artı 500 çıktım hatam ne sizce kızlar ?

canım hatan yok gibi aslında ama ekmek ve tam yağlı peynir-ki tuzlu da oluyor onlar, içtiğin suyu tutup şişiriyor mu ki seni? ben hep yağsız tuzsuz lor yiyorum artık

valla yaaa, şaştık kaldık ne yiyeceğimizi..ben yine karatay hocanın izinden gideyim bari.... araştırdıkça kafayı sıyırma aşamasına geliyor insan

Lucicim baktim fotolarina supppppppeeeeeeeeerrrrrr. Cok fit olmuşsun.bende boyle günlerimi görürmuyumki. Tebrik ederim seni.

bengüüüüücüm fotoları koydum, görebilirsin, adını da bengü için yaptım albümün :))))) bu kadar fotoya, tam motive istiyorum kızlar sizi haaa, ona göre

Lucicim baktim fotolarina supppppppeeeeeeeeerrrrrr. Cok fit olmuşsun.bende boyle günlerimi görürmuyumki. Tebrik ederim seni.

ohh nihayet:))) saol canım benim, 90 dan indiğim için öyle görünüyor aslında bi 8-9 kilom daha var canım yaa aslında vermek istediğim de, rölantide işte..mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri, sürünüyorum

canım hatan yok gibi aslında ama ekmek ve tam yağlı peynir-ki tuzlu da oluyor onlar, içtiğin suyu tutup şişiriyor mu ki seni? ben hep yağsız tuzsuz lor yiyorum artık

Lucim ben tuzsuz peyniri hatta herşeyi daha çok seviyorum ama tansiyonum başım dönüyor zırt pırt diye yiyorum onu da. O kadar iyi giderken canım sıkıldı.

Valla kizlar yaakov ne çık fikir var diyet konusunda, hepside kendinin en dogru oldugunu soluyor. Bende bi ara hepsini araştırınca kafayi yedimdi .sonra d edimki hic birini yapmıim kafam rahat olsun:)))))))

Lucim ben tuzsuz peyniri hatta herşeyi daha çok seviyorum ama tansiyonum başım dönüyor zırt pırt diye yiyorum onu da. O kadar iyi giderken canım sıkıldı.

sıkma tatlım canını, belki dün yollarda gezince şişmiştir kasların...

Kizlar slm vereyim dedim gece pek uyuyaadim Sabah 1 kg daha vermisim 74 e indim hayatimda hic 2 gunde 2 kg cermemistim hemde yatarak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla kizlar yaakov ne çık fikir var diyet konusunda, hepside kendinin en dogru oldugunu soluyor. Bende bi ara hepsini araştırınca kafayi yedimdi .sonra d edimki hic birini yapmıim kafam rahat olsun:)))))))

aynen canım yaaa, kafayı yedirir bunlar insana (( kendi doğrunu bulup mantığına en çok yatanı uygulayacaksın

Kizlar slm vereyim dedim gece pek uyuyaadim Sabah 1 kg daha vermisim 74 e indim hayatimda hic 2 gunde 2 kg cermemistim hemde yatarak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hoşgeldinnn.... ohh misss...demek ki bu mantıktan yola çıkarak dondurma rejimi yapıyoruz kızlaaarrrrrr

Lucim bengu icin demen ayri bi motive etti bakarken saol. Ama nasil olupta ben bu hallere geldim. İnsan bi yerde dur demeluydi ve hep orda durmaliydi yaaaa.. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…