- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.901
bir insan bu kadar mı değişir gençleşir maşaallah inşallah bende verip eskisi ve yenısı diye resim koyarım
1 ay sonra o zaman lucim mutlaka tadına bakacağım. Bak bi 60 kg olayım bir kerelik kocaman kutuyu alıp kitap veya film eşliğinde oturup 1 kerede yiyeceğim. Hoş artık sonbahar mı olur kış mı bilinmez ama olsun ..
tamam canım ben de 60 ı görene kadar yemeyeceğim o halde :)
Ayy Lucim Kıyamam sana ama ben başka dondurma yerim dayanamam heraldeBu arada benim temmuzun başına kadar da en az 6 7 kg vermem gerekiyor ..
o noggerlar yenmezse temmuza kadar biraz gayretle verirsin tatlım :) hele o mini sandviç noggerlar unutulacaaaakkkk
Unutamıyorum onları çok şirinlerama az daha gayret etm3m gerek haklısın Lucim en aza indireyim ben onları ..
evet canım atlat diyet sürecini sonra bol bol yersin az sabır, az irade
Haklısın Lucim. Sporu aksatmamaya çalışıyorum kilo olarak çok etkilemese de ağırlık çalışmak güzel sıkılaştırıyor. Karnım hafiften sertleşmeye başlamış göbeğim olmasına rağmen. .
menün baya az canım bide yürürüyecekmişin gider bugün kilolarBugun ki menum :
sabah special k light sutle
Oglen 12.tane kiraz
arada 1 corek otlu form biskuvi
aksam 3yemek kasigi patlican yemegi ve 1 bardak ayran
Aksam da 2 saate.yakin yuruyecegim :)
hakkaten çok azmış ama artık miden küçülmüştür msela benimki gibi değildirsüpper maşallah ben de pzt tekrar başlıyorum sporuma... bugün benim mutfak kapandı..hemen menümü de yazayım:
sabah:08:00
1/2 kase tel şehriyeli tavuksuyu çorba
öğle00
1/2 tatlı tabağı mantar + 60 gr et döner + 3 yk yoğurt
akşam: 16:00
1 çatal bulgur pilavı :) 4 tatlı kaşığı kabak yemeği
su: 3 litre
spor yok
akşam kursa gidiyorum bundan sonra, erken yemeye çalıştım ama kuş kadar beslendiğimi farkettim inşallah bayılmam kursta :)
geçmiş olsun canım.Slm kardeş takımcımmmmbugün çok mutluyum annemin göğsündeki kitle iyi huylu çıktııı rabbim herkesin derdine derman olsun inşş
Lucicimmm maşallah cnmmm resimlerin harika 15 yaş genleşmişsin resmennn değişime bayıldımmm baki olsun inş cnmmm sözlerini unutma okmii
hmmmcımm kaçırmışım yediğin cısı bir daha büyüyüp inceleyeceğim aklında olsun
bende bende bende görmek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmyeni başlayan arkadaşlar sizler için önceki sonraki foto koyacağım profilime, motivasyon olsun :) ama arkadaş olmamız gerek :)
ne guzel canım baya hafif bugünkü menünKızlar
ceza günüm oldukça ii gidiyorrr.
Şasıma sirket yemeği kötü
az sonra markete gidip küçük yogurt alcam ara öğün olarak
akşamda salata yedimmi tamamdır.
Şimdi şekersiz nescafemi içiyorum (isveçten sonra güzel alıştım ben bu kahveye
Aman bir dondurma yedim iyikiGelin canınız istediyse size de alayım Tamam söz cumaya kadar uslu duracağım ama cuma günü ufak bir yaramazlık var aklımda ..:26:
Lucim ne güzel takımız .. En sevdiğim dondurma cartedor meyve şölenidir bir de maraş. Dolapta var ki ben bir süredir bulundurmuyordum tamamen eşimin suçu amaben cumaya kadar göz ucu ile bile bakmayacağım ..
canim agirlik kaldirma yapmam buyuk ihtimalle. Ilk hedefim yaglarimi yakmak olacak. Kas yapmak istemiyorum zayiflama dan
çok sağol lucicimmmm amin cnmmm rabbim kimseye vermesinn tamamen gerçekleri söyledim canım benimmcanııım gelmiş geçmiş olsuuun... Rabbim yaşatmasın bir daha hastalık vermesin inşallah...çook teşekkür ederim bu arada güzel sözlerin için tatlım
menün baya az canım bide yürürüyecekmişin gider bugün kilolar
hakkaten çok azmış ama artık miden küçülmüştür msela benimki gibi değildir
geçmiş olsun canım.
bende bende bende görmek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
ne guzel canım baya hafif bugünkü menün
-Selam sevgili takımıma,
Bir süredir gelemedim hiç, yılsonu olduğu için inanılmaz yoğun geçiyor vakit. Etkinlikler, sergiler vs derken kayboldum gittim iyice.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, bayağı hareketlenmiş takımımız.
Geçen h afta spora başladım, üç gün gittim, regl oldum. Sonra da şehir dışına gittik 4 gün ara verdim, iki gündür yine gidiyorum. İnsafsız bir hocam var, bayağı yoruyor. Bisiklet, koşu bandı, fazla olmamak şartıyla ağırlık çalışması, karın hareketleri derken bayağı bir yoruluyorum. Ancak maalesef ki yolculuk regl dönemi karbonhidrat krizleri derken dengeleyemedim yememi, bir gün iyiyse iki gün normal gidiyor. Aşırı değil ama kilo vermeye yeterli de ddeğil. İk gündür daha iyiyim, yemeyi düzene sokar sokmaz döneceğim aranıza.
Herkese sevgiler.
-Selam sevgili takımıma,
Bir süredir gelemedim hiç, yılsonu olduğu için inanılmaz yoğun geçiyor vakit. Etkinlikler, sergiler vs derken kayboldum gittim iyice.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, bayağı hareketlenmiş takımımız.
Geçen h afta spora başladım, üç gün gittim, regl oldum. Sonra da şehir dışına gittik 4 gün ara verdim, iki gündür yine gidiyorum. İnsafsız bir hocam var, bayağı yoruyor. Bisiklet, koşu bandı, fazla olmamak şartıyla ağırlık çalışması, karın hareketleri derken bayağı bir yoruluyorum. Ancak maalesef ki yolculuk regl dönemi karbonhidrat krizleri derken dengeleyemedim yememi, bir gün iyiyse iki gün normal gidiyor. Aşırı değil ama kilo vermeye yeterli de ddeğil. İk gündür daha iyiyim, yemeyi düzene sokar sokmaz döneceğim aranıza.
Herkese sevgiler.
evet canim bi de 2 saat yurumedim. 1.5saat yurudum 20 25dk da parktaki spor aletlerinde calistim :) yani toplam spor 2saate yakin surdumenün baya az canım bide yürürüyecekmişin gider bugün kilolar
hakkaten çok azmış ama artık miden küçülmüştür msela benimki gibi değildir
geçmiş olsun canım.
bende bende bende görmek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
ne guzel canım baya hafif bugünkü menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?