Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir insan bu kadar mı değişir gençleşir maşaallah inşallah bende verip eskisi ve yenısı diye resim koyarım

teşekkür ederim serapcım, vereceksin sen de ve sergileyeceksin fotolarını, hiiiç merak etme sen de gördüğüne göre artık kaldırayım fotoları, daha fazla deşifre olmayayım değil mi :)

tamam canım ben de 60 ı görene kadar yemeyeceğim o halde :)

tamam canım ben de 60 ı görene kadar yemeyeceğim o halde :)

Ayy Lucim Kıyamam sana ama ben başka dondurma yerim dayanamam heralde Bu arada benim temmuzun başına kadar da en az 6 7 kg vermem gerekiyor ..

Ayy Lucim Kıyamam sana ama ben başka dondurma yerim dayanamam heralde Bu arada benim temmuzun başına kadar da en az 6 7 kg vermem gerekiyor ..

o noggerlar yenmezse temmuza kadar biraz gayretle verirsin tatlım :) hele o mini sandviç noggerlar unutulacaaaakkkk

o noggerlar yenmezse temmuza kadar biraz gayretle verirsin tatlım :) hele o mini sandviç noggerlar unutulacaaaakkkk

Unutamıyorum onları çok şirinler ama az daha gayret etm3m gerek haklısın Lucim en aza indireyim ben onları ..

evet canım atlat diyet sürecini sonra bol bol yersin az sabır, az irade

Haklısın Lucim. Sporu aksatmamaya çalışıyorum kilo olarak çok etkilemese de ağırlık çalışmak güzel sıkılaştırıyor. Karnım hafiften sertleşmeye başlamış göbeğim olmasına rağmen. .

süpper maşallah ben de pzt tekrar başlıyorum sporuma... bugün benim mutfak kapandı..hemen menümü de yazayım:

sabah:08:00
1/2 kase tel şehriyeli tavuksuyu çorba

öğle00
1/2 tatlı tabağı mantar + 60 gr et döner + 3 yk yoğurt

akşam: 16:00
1 çatal bulgur pilavı :) 4 tatlı kaşığı kabak yemeği

su: 3 litre
spor yok

akşam kursa gidiyorum bundan sonra, erken yemeye çalıştım ama kuş kadar beslendiğimi farkettim inşallah bayılmam kursta :)

Bugun ki menum :
sabah special k light sutle
Oglen 12.tane kiraz
arada 1 corek otlu form biskuvi
aksam 3yemek kasigi patlican yemegi ve 1 bardak ayran

Aksam da 2 saate.yakin yuruyecegim :)

Bugun ki menum :
sabah special k light sutle
Oglen 12.tane kiraz
arada 1 corek otlu form biskuvi
aksam 3yemek kasigi patlican yemegi ve 1 bardak ayran

Aksam da 2 saate.yakin yuruyecegim :)
menün baya az canım bide yürürüyecekmişin gider bugün kilolar

hakkaten çok azmış ama artık miden küçülmüştür msela benimki gibi değildir

geçmiş olsun canım.

yeni başlayan arkadaşlar sizler için önceki sonraki foto koyacağım profilime, motivasyon olsun :) ama arkadaş olmamız gerek :)
bende bende bende görmek istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm

ne guzel canım baya hafif bugünkü menün

bide ben mnüyü parça parça yazıyorum ya anladımki herkes bütün yazıyor. neyse yarın öle yaziimm.
öğleden sonraki ara
yarım salatalık
8 badem

akşam
salata yoğurt
yarım tavuk budu
1 dilim ekmek
çorba

1 saat yürüdüm

Aman bir dondurma yedim iyiki Gelin canınız istediyse size de alayım Tamam söz cumaya kadar uslu duracağım ama cuma günü ufak bir yaramazlık var aklımda ..:26:
cumartesi allah kerim diyorsun yaniiii

Lucim ne güzel takımız .. En sevdiğim dondurma cartedor meyve şölenidir bir de maraş. Dolapta var ki ben bir süredir bulundurmuyordum tamamen eşimin suçu amaben cumaya kadar göz ucu ile bile bakmayacağım ..

buraya gelmiyim en iyisi baştan çıkarıcısınız hepiniz

canim agirlik kaldirma yapmam buyuk ihtimalle. Ilk hedefim yaglarimi yakmak olacak. Kas yapmak istemiyorum zayiflama dan

en güzeli yürüyüş bence birde tiffany rothe un videosu var 11 dk sürüyor ama çok etkili her gün yapıyorum tavsiye ederim

canııım gelmiş geçmiş olsuuun... Rabbim yaşatmasın bir daha hastalık vermesin inşallah...çook teşekkür ederim bu arada güzel sözlerin için tatlım
çok sağol lucicimmmm amin cnmmm rabbim kimseye vermesinn tamamen gerçekleri söyledim canım benimm

-Selam sevgili takımıma,
Bir süredir gelemedim hiç, yılsonu olduğu için inanılmaz yoğun geçiyor vakit. Etkinlikler, sergiler vs derken kayboldum gittim iyice.

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, bayağı hareketlenmiş takımımız.

Geçen h afta spora başladım, üç gün gittim, regl oldum. Sonra da şehir dışına gittik 4 gün ara verdim, iki gündür yine gidiyorum. İnsafsız bir hocam var, bayağı yoruyor. Bisiklet, koşu bandı, fazla olmamak şartıyla ağırlık çalışması, karın hareketleri derken bayağı bir yoruluyorum. Ancak maalesef ki yolculuk regl dönemi karbonhidrat krizleri derken dengeleyemedim yememi, bir gün iyiyse iki gün normal gidiyor. Aşırı değil ama kilo vermeye yeterli de ddeğil. İk gündür daha iyiyim, yemeyi düzene sokar sokmaz döneceğim aranıza.

Herkese sevgiler.

çok tşkler cnmmmm menülerini toplu yazarsan yorumlamak daha kolay olur

hoşgeldinnnn inşallah bir an önce yeme düzenini ayarlarsın ve dönersin cnm

Hosgeldin ve hosbulduk)))insallah en kisa zamanda düzenini kurarsin spor salonuna gitmende buyuk bi arti kendi kendine olmaktan iyidir

evet canim bi de 2 saat yurumedim. 1.5saat yurudum 20 25dk da parktaki spor aletlerinde calistim :) yani toplam spor 2saate yakin surdu

sweetdimplecim dikkatimi çektide sende 23 kilo vermişsin. müthiş bişey bence. nasıl ve ne kadar zamanda verdin biraz anlatsana

Bugunku menumude paylasayimm

Sabah : tek sekerli nescafe
Oglen : salata ve 1 yk bezelye yemegi
Ara : tek sekerli nescafe
Ara: yogurt
Aksam: salata

Su :2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…