Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lucim bengu icin demen ayri bi motive etti bakarken saol. Ama nasil olupta ben bu hallere geldim. İnsan bi yerde dur demeluydi ve hep orda durmaliydi yaaaa.. ...

rica ederim canım, sen de koyacaksın fotolarını biz de sana yapacağız aynı övgüleri :))) tatlım insan kendini bilemiyor inan, yanında çevresinde uyaran da yoksa, tartıdan da kaçmaya başladınsa tırmanıp gidiveriyor kilolarrr

Kizlar slm vereyim dedim gece pek uyuyaadim Sabah 1 kg daha vermisim 74 e indim hayatimda hic 2 gunde 2 kg cermemistim hemde yatarak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaptanım hoşgeldin nasılsın biraz daha iyi mi boğazın ? Ne kadar izinlisin bu arada ?

Kizlar bu arada dün gece dondurma yedim ben. Sorumlusu tek ben degilim diye de yazdımdi))))))))

ivitttt sorumlusu ben ve hmyiz biliyorum bunuuuu, ama baksana kaptanımız dondurma ile kilo veriyor maşallah, biz de mi yapsak dondurma diyeti:) hmcim buna çoook sevinecek eminim

ivitttt sorumlusu ben ve hmyiz biliyorum bunuuuu, ama baksana kaptanımız dondurma ile kilo veriyor maşallah, biz de mi yapsak dondurma diyeti:) hmcim buna çoook sevinecek eminim

Bana uyar valla versinler 1kg dondurma bütün gün onu verim ama kaslarımız erir hep tekdüze beslenince. Bu sefer diyetisyeni dinlemeye çalışıyorum bakalım.

Canim dr 10 gun rapor Verdi bakalim daha sonra gerek kalacak mi bu arada simdi baktim heralde operasyon isini atlatinca takima Geri donecem sonunda izne ayrildigim kg ya dusebildim 😏

[QUOT E=hm22;35612165]Bana uyar valla versinler 1kg dondurma bütün gün onu verim ama kaslarımız erir hep tekdüze beslenince. Bu sefer diyetisyeni dinlemeye çalışıyorum bakalım.[/QUOTE]

Lucim Ben 2 gunde toplam 500 gr dondurma yedim ve Su ANDA gozum dondurma gormek istemiyor Sabah kahvaltida 1 bardak sut ictim hepsi o

Iyi oldu kaptanım fazlakilolar da gitti artık son gaz devam edebilirsin .. Narkoz falan etkiledi mi kaptanım ?

[QUOT E=hm22;35612165]Bana uyar valla versinler 1kg dondurma bütün gün onu verim ama kaslarımız erir hep tekdüze beslenince. Bu sefer diyetisyeni dinlemeye çalışıyorum bakalım.

Lucim Ben 2 gunde toplam 500 gr dondurma yedim ve Su ANDA gozum dondurma gormek istemiyor Sabah kahvaltida 1 bardak sut ictim hepsi o

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

canım yaa haklısın su falan da içemedin inmiştir şişlikler... kıyamam yaa, katı gıdaya ne zaman geçeceksin???

[QUOT E=hm22;35612165]Bana uyar valla versinler 1kg dondurma bütün gün onu verim ama kaslarımız erir hep tekdüze beslenince. Bu sefer diyetisyeni dinlemeye çalışıyorum bakalım.[/QUOTE]

canım yaa haklısın su falan da içemedin inmiştir şişlikler... kıyamam yaa, katı gıdaya ne zaman geçeceksin???[/QUOTE]

Normal de 5 gun sonra hafif Kati gidalar tam olarak en az 2 hafta sonra kanama riskinden dolayi

Normal de 5 gun sonra hafif Kati gidalar tam olarak en az 2 hafta sonra kanama riskinden dolayi

çorbaya, püre şeklindeki gıdalara devam yani uzun süre...aman sağlığın yerinde olsun da... yalnız bu beslenme sana güzel kilo verdirir canım haa :)

Kizlar slm vereyim dedim gece pek uyuyaadim Sabah 1 kg daha vermisim 74 e indim hayatimda hic 2 gunde 2 kg cermemistim hemde yatarak

Canım hastaligin pozitif yönünü gorursen hakkaten iki kilo super gitmis ama sen kendini iyi hisset kilolar normal gitsin onemli olan bu

Bence peynirin ve suçugun tuzu vücutta su tutmus. Bende sucuklu oyle yapiyor.

Canım hastaligin pozitif yönünü gorursen hakkaten iki kilo super gitmis ama sen kendini iyi hisset kilolar normal gitsin onemli olan bu

Bence peynirin ve suçugun tuzu vücutta su tutmus. Bende sucuklu oyle yapiyor.

Sucuktan da 1 dilim almıştım sadece ama sanırım haklısıız vücut su tuttu ben bugün bol su yeşil çay yeşil kahve falan içeyim ..

kızlarrrr

öğle yemeğimde su böreği yedim küçük dilim.

yemekte çorba börek ve patates yemeği vardı mezelerde kısır su yaglı saksuka vardı.

Çorbanın içinde maydonoz vardı sece sece 4 kasık belki alabildim. ( maydonoz yiyemiyorum malesef )

Patatesler çiğ haberi alınca yemek alamadım malum kısırın içinde maydonoz var saksukada cok yaglı mecburennnn börek yedimm.

Ceza günüme uymadı amai çorba ve börekle kapayabildiğim içinde mutluyum . Kadayıfta yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…