- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.961
sıkma tatlım canını, belki dün yollarda gezince şişmiştir kasların...
Lucim bengu icin demen ayri bi motive etti bakarken saol. Ama nasil olupta ben bu hallere geldim. İnsan bi yerde dur demeluydi ve hep orda durmaliydi yaaaa.. ...
Kizlar slm vereyim dedim gece pek uyuyaadim Sabah 1 kg daha vermisim 74 e indim hayatimda hic 2 gunde 2 kg cermemistim hemde yatarak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bu arada dün gece dondurma yedim ben. Sorumlusu tek ben degilim diye de yazdımdi))))))))
Kizlar bu arada dün gece dondurma yedim ben. Sorumlusu tek ben degilim diye de yazdımdi))))))))
ivitttt sorumlusu ben ve hmyiz biliyorum bunuuuu, ama baksana kaptanımız dondurma ile kilo veriyor maşallah, biz de mi yapsak dondurma diyeti:) hmcim buna çoook sevinecek eminim
Canim dr 10 gun rapor Verdi bakalim daha sonra gerek kalacak mi bu arada simdi baktim heralde operasyon isini atlatinca takima Geri donecem sonunda izne ayrildigim kg ya dusebildim 😏
[QUOT E=hm22;35612165]Bana uyar valla versinler 1kg dondurma bütün gün onu verim ama kaslarımız erir hep tekdüze beslenince.Bu sefer diyetisyeni dinlemeye çalışıyorum bakalım.
Lucim Ben 2 gunde toplam 500 gr dondurma yedim ve Su ANDA gozum dondurma gormek istemiyor Sabah kahvaltida 1 bardak sut ictim hepsi o
Normal de 5 gun sonra hafif Kati gidalar tam olarak en az 2 hafta sonra kanama riskinden dolayi
Canım hastaligin pozitif yönünü gorursen hakkaten iki kilo super gitmis ama sen kendini iyi hisset kilolar normal gitsin onemli olan buKizlar slm vereyim dedim gece pek uyuyaadim Sabah 1 kg daha vermisim 74 e indim hayatimda hic 2 gunde 2 kg cermemistim hemde yatarak
Bence peynirin ve suçugun tuzu vücutta su tutmus. Bende sucuklu oyle yapiyor.Kızlar Günaydın.Dün planda yoktu aslında eşim gelirken telefon etti dışarı çıkalım mı diye. Bu sıralarda ders çalışalım diye hep evdeydik. Çıkmadan kahvaltılık atıştırdık sonra da saatini bilmiyorum ama dolaştık baya en son da sahilde yürüdük. Gece gelince de haber veremedim.
Kaptanım tekrar geçmiş olsun aman tek derdin dondurma olsun sen iyisin ya ..
Gizem miydi o suç işleyip bizimle paylaşmak isteyen ..
Menü de paylaşayım Bugün düne göre artı 500 çıktım hatam ne sizce kızlar ?Eki Görüntüle 1145417
Canım hastaligin pozitif yönünü gorursen hakkaten iki kilo super gitmis ama sen kendini iyi hisset kilolar normal gitsin onemli olan bu
Bence peynirin ve suçugun tuzu vücutta su tutmus. Bende sucuklu oyle yapiyor.
rica ederim canım, sen de koyacaksın fotolarını biz de sana yapacağız aynı övgüleri :))) tatlım insan kendini bilemiyor inan, yanında çevresinde uyaran da yoksa, tartıdan da kaçmaya başladınsa tırmanıp gidiveriyor kilolarrr
Canım ya ben de merak ettim fotoğraflarını ama bulamadım
Canım ya ben de merak ettim fotoğraflarını ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?