- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.881
Kızlar
ceza günüm oldukça ii gidiyorrr.
Şasıma sirket yemeği kötü
az sonra markete gidip küçük yogurt alcam ara öğün olarak
akşamda salata yedimmi tamamdır.
Şimdi şekersiz nescafemi içiyorum (isveçten sonra güzel alıştım ben bu kahveye
ohhh misss afiyet olsun şekerimmm
önemli olan tam o anları atlatmak. sen başarmışsın ne güzel. kendimi düşünüyorum son 5 yıldır kiloluyum ve bu bahsettiğimiz yesemmi yemesemmi anlarını atlatamadığımı için sonradan hep pişman olacağım şeyleri yedim. ve sonucu böyle oldu. artık son diyorum inşallah öyledir kendi adıma......
evet haklısın. yatarak kilo verme konusunda:))) bende karatayı okumuştum iki sene önce 10 kilo vermiştim sonra eski tas eski hamam aynen geri aldım fazlasıyla bir senede...yani korumak ne kadar önemli onuda bizzat gördüm..
Slm kardeş takımcımmmmbugün çok mutluyum annemin göğsündeki kitle iyi huylu çıktııı rabbim herkesin derdine derman olsun inşş
Lucicimmm maşallah cnmmm resimlerin harika 15 yaş genleşmişsin resmennn değişime bayıldımmm baki olsun inş cnmmm sözlerini unutma okmii
hmmmcımm kaçırmışım yediğin cısı bir daha büyüyüp inceleyeceğim aklında olsun
aynen canım tatlı tabağı çok işe yarıyor psikolojik olarak doyuyor insan... evet senin de iri kemikler olsun, biz de böyleyiz..hem iri kemik olunca fazla kiloyu da kaldırıyor beden, biz de böyle avunalım bari :)))
sağlık olsun diyelim zamanla daha düzenli olacaktır.
tesekkür ederim hmcımm dün bozdum kendimi malesef
patates fırında olması nedeniyle benim gözüme batmadı hemde 2 dilim yemişsin birde aneciğinin yemeklerini uzun süre yememeişsin bence cok masum
öğle ve akşam arasında olmayan ara öğün akşam yemeüine gömülmemize neden olur
aklında olsun canım
güzel haberler bekliyorz o halde
kıyamammm anneciğinin yemekleri bir başka
ben evliyim annem gelecek yakında ona ragmen yemek yapsında yiyim diyorumm
günaydın lucimmmm
pilav benide çok şişiriyor yahuu
nogger kalorisi en düşük dondurmalardan biridir yesin kız o kadar
Kızlar Selam
Bugün dengeleme günüm yani ceza günüm
Neden ceza olduğunu öğrenmek isterseniz aşağıda ki menüye bakmanız yeterlidir.
Sabah : 1 simit+1 tk kahvaltı sosu+1 tk labne+1 tk nutella
Ara: Türk kahvesi
Öğlen : 1/2 pors Çin usulü tavuk ( çok az yedim )+ 1/3 kase amerikan salatası yada rus hangisiyse artık
Ara : Bir kaç yulaflı piküvitt +sekersiz çay
Akşam : 4 dilim küçük pizza dilimi +yarım bardak sprite
Ara : Türk kahvesi
Su : 2. lt
Spor : yok (eşimin rahatsızlığı nedeniyle spor yapamadım )
Kızlar size bir şey danışacağım. Şimdi ben her akşam yürüyüşümü yapıyorum ama pazartesi spora başlayacağız spor salonunda arkadaşımla. eylülün ortasına kadar gideceğim 4 aya yakın bir süre yani. Ee üniversiteye dönünce spora yazılma imkanım pek olmuyor masraflardan. Sporu bıraktığımda da vücut kendini salma olacakmış sanırım. Diyorum ki yememe zaten artık hep devam edeceğim ama üniversiteye döndüğümde de yürüyüşe devam etsem o sarkmalar falan ya da kilo alımı olur mu? Bir de 2 ayda kilomu verebileceğimi düşünüyorum bu azimle inşallah, geriye kalan 1.5 ayda da sporda formumu korumak için gideceğim sonra okul malum bırakmak zorundayım. Yürüşe devam etsem işe yarar mı?
Ben size ve azmınıze hayranım resmınızı nasıl görebılırım değişiminizi merak ediyorum
Takımdali en önemli şey alışmak. Fırsat bulamadığımızda buranın aklında olması. Kızlara ne diyeceğim diye düşünerek dikkat etmek .. Çok güzel adapte olmuşsun. Artık gitsin kilolar. Ben de fırına patates atıp közleyecektim ama 2 gündür elektrikler gidip duruyor beni deli ediyor artık yarın ..kızlar iş yerındeyım ve biraz streslı bir yoğunluk var o yuzden geçmişe bakamadım hemen karnımı doyurup işe tekrar başladım ama buraya çok alıştım kısaca yazayım dedim sabah:2 si 1 arada nescafe
öğlen: 1adet haşlanmış patates ve çörekotlu yoğurt
dün kalori miktarın biraz fazla olduğu için bugun dikkat etmem gerekıyor akşam dikkat edeceğim
İyice polyana olduk çıktık Lucim
Hıh gel de konuş ZeynepcimDuy lucim bak nasıl kıyamadı arkadaşım bana
Lucim yeni bir hayranın oldu bak ..
Slm kardeş takımcımmmmbugün çok mutluyum annemin göğsündeki kitle iyi huylu çıktııı rabbim herkesin derdine derman olsun inşş
Lucicimmm maşallah cnmmm resimlerin harika 15 yaş genleşmişsin resmennn değişime bayıldımmm baki olsun inş cnmmm sözlerini unutma okmii
hmmmcımm kaçırmışım yediğin cısı bir daha büyüyüp inceleyeceğim aklında olsun
Aman bir dondurma yedim iyikiGelin canınız istediyse size de alayım Tamam söz cumaya kadar uslu duracağım ama cuma günü ufak bir yaramazlık var aklımda ..:26:
vallahi olduk çıktık, olsun be hmcim, sağlık olsun :) ben de sizlere hayranım şekerler, iyi ki varsınız
o zeye ne demeli bilemedim, sana kıyamadı benim piavıma kıydıyemedim işte bugün
canim agirlik kaldirma yapmam buyuk ihtimalle. Ilk hedefim yaglarimi yakmak olacak. Kas yapmak istemiyorum zayiflama dancanım ne tarz bir spor yapacağınada bağlı olmakla birlikte okula dönünce yürüyüş yaparsan bence sorun olmaz.
önemli olan tam o anları atlatmak. sen başarmışsın ne güzel. kendimi düşünüyorum son 5 yıldır kiloluyum ve bu bahsettiğimiz yesemmi yemesemmi anlarını atlatamadığımı için sonradan hep pişman olacağım şeyleri yedim. ve sonucu böyle oldu. artık son diyorum inşallah öyledir kendi adıma......
canım kahvaltı daha tok tutacak cinsten olsa sanki akşama bu yığılma olmaz gibi geliyor bana. yada en azından bende öyle oluyor..
evet haklısın. yatarak kilo verme konusunda:))) bende karatayı okumuştum iki sene önce 10 kilo vermiştim sonra eski tas eski hamam aynen geri aldım fazlasıyla bir senede...yani korumak ne kadar önemli onuda bizzat gördüm..
sen ye şekerim benim yerime de, ben diyetteyim yiyemem
Benim diyete ihtiyacım yok şekerim hepinizin yerine yerim ..
Lucim ne güzel takımız .. En sevdiğim dondurma cartedor meyve şölenidir bir de maraş. Dolapta var ki ben bir süredir bulundurmuyordum tamamen eşimin suçu amaben cumaya kadar göz ucu ile bile bakmayacağım ..
ayyy havanı sevsinler senin :)))) şaka b yana da tatlım lera fresca diye bi dondurma var tahinli cevizlisini bi yesen bi daha başka dondurma yiyemezsinnnnn
maşallah vallahi evet pek bi şiriniz biz canım takım olarakben de severim dondurmayııı... o bisküi içinde olanlar noggerlar di mi, hastasıyımdır... kornet, cartedor lar bi de şimdi tatlılı dondurmalar var yaaa...aman yaz gelmesin beee
Lucim hatırlıyorum daha önceden de söylemiştin ama ne yazık ki bulamadım markett3 yoktu. Hangi markanın ki o ?
Aynen onlardan. Ben de çok seviyorum bir de şu reklamlarda çıktıkça canım istiyordu. Bir süredir evde abur cubur bulundurmuyorduk dün eşime tak etmiş olacak ki dayanamamış.
markası lera fresca tatlım... http://www.lerafresca.com.tr/dondurma/ migroslarda var ama bilemiyorum senin oaralarda var mı?
Ben magnum gibi düşündüm algidanın alt markası diye ama bundan görmedim eminim çok inceliyorum dondurmalarıNe yazık ki Migros yok Burada lucim de çok güzel duruyorlar. Hindistan cevizlinin görüntüsü harika.
bir insan bu kadar mı değişir gençleşir maşaallah inşallah bende verip eskisi ve yenısı diye resim koyarımcanım arkadaşlık isteği gönderdim bildirimlerde göreceksin kabul edersen resmimi görebilirsin ... güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, inan bana sen de başaracaksın... ( isteği kabul ettikten sonra benim profilimi tıkla ve sol alta doğru ben albümü var)
yeni yeni tv de reklamları da çıktı gelirsen yurda, al tadına bak derim canım..benim favorim tahinli cevizli ama antep fıstıklısını da pek bi övüyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?