Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohhh misss afiyet olsun şekerimmm

evet bengücüm tek olay o anları atlatabilmek..işte o da oldukça zorlayıcı olmakla birlikte güzel sonuçları düşünüldüğünde motive edici olabiliyor... koruma aşaması vermekten daha zormuş gerçekten

Slm kardeş takımcımmmm bugün çok mutluyum annemin göğsündeki kitle iyi huylu çıktııı rabbim herkesin derdine derman olsun inşş

Lucicimmm maşallah cnmmm resimlerin harika 15 yaş genleşmişsin resmennn değişime bayıldımmm baki olsun inş cnmmm sözlerini unutma okmii

hmmmcımm kaçırmışım yediğin cısı bir daha büyüyüp inceleyeceğim aklında olsun

canııım gelmiş geçmiş olsuuun... Rabbim yaşatmasın bir daha hastalık vermesin inşallah...çook teşekkür ederim bu arada güzel sözlerin için tatlım

aynen canım tatlı tabağı çok işe yarıyor psikolojik olarak doyuyor insan... evet senin de iri kemikler olsun, biz de böyleyiz..hem iri kemik olunca fazla kiloyu da kaldırıyor beden, biz de böyle avunalım bari :)))

İyice polyana olduk çıktık Lucim

Hıh gel de konuş Zeynepcim Duy lucim bak nasıl kıyamadı arkadaşım bana

Eşin hassas noktadan vurmuş o yüzden bir şey diyemedim Zeynepcim bugün dengelersin sen onu .. Bu arada çok geçmiş olsun mide fenadır gerçekten ..

Yürüyüş ile gayet güzel formunu korursun ama baktın sorun var odada kendi yapacağın bir iki hareket de eklersen. Sen izin vermedikçe bırakmaz vücudun kendini merak etme.

Ben size ve azmınıze hayranım resmınızı nasıl görebılırım değişiminizi merak ediyorum

Lucim yeni bir hayranın oldu bak ..

Takımdali en önemli şey alışmak. Fırsat bulamadığımızda buranın aklında olması. Kızlara ne diyeceğim diye düşünerek dikkat etmek .. Çok güzel adapte olmuşsun. Artık gitsin kilolar. Ben de fırına patates atıp közleyecektim ama 2 gündür elektrikler gidip duruyor beni deli ediyor artık yarın ..

İyice polyana olduk çıktık Lucim

Hıh gel de konuş Zeynepcim Duy lucim bak nasıl kıyamadı arkadaşım bana

Lucim yeni bir hayranın oldu bak ..

vallahi olduk çıktık, olsun be hmcim, sağlık olsun :) ben de sizlere hayranım şekerler, iyi ki varsınız

o zeye ne demeli bilemedim, sana kıyamadı benim piavıma kıydı yemedim işte bugün

Aman bir dondurma yedim iyiki Gelin canınız istediyse size de alayım Tamam söz cumaya kadar uslu duracağım ama cuma günü ufak bir yaramazlık var aklımda ..:26:

vallahi olduk çıktık, olsun be hmcim, sağlık olsun :) ben de sizlere hayranım şekerler, iyi ki varsınız

o zeye ne demeli bilemedim, sana kıyamadı benim piavıma kıydı yemedim işte bugün

Lucim ne güzel takımız .. En sevdiğim dondurma cartedor meyve şölenidir bir de maraş. Dolapta var ki ben bir süredir bulundurmuyordum tamamen eşimin suçu amaben cumaya kadar göz ucu ile bile bakmayacağım ..

canim agirlik kaldirma yapmam buyuk ihtimalle. Ilk hedefim yaglarimi yakmak olacak. Kas yapmak istemiyorum zayiflama dan

Lucim ne güzel takımız .. En sevdiğim dondurma cartedor meyve şölenidir bir de maraş. Dolapta var ki ben bir süredir bulundurmuyordum tamamen eşimin suçu amaben cumaya kadar göz ucu ile bile bakmayacağım ..

maşallah vallahi evet pek bi şiriniz biz canım takım olarak ben de severim dondurmayııı... o bisküi içinde olanlar noggerlar di mi, hastasıyımdır... kornet, cartedor lar bi de şimdi tatlılı dondurmalar var yaaa...aman yaz gelmesin beee

ayyy havanı sevsinler senin :)))) şaka b yana da tatlım lera fresca diye bi dondurma var tahinli cevizlisini bi yesen bi daha başka dondurma yiyemezsinnnnn

Lucim hatırlıyorum daha önceden de söylemiştin ama ne yazık ki bulamadım markett3 yoktu. Hangi markanın ki o ?

Aynen onlardan. Ben de çok seviyorum bir de şu reklamlarda çıktıkça canım istiyordu. Bir süredir evde abur cubur bulundurmuyorduk dün eşime tak etmiş olacak ki dayanamamış.

markası lera fresca tatlım... http://www.lerafresca.com.tr/dondurma/ migroslarda var ama bilemiyorum senin oaralarda var mı?

markası lera fresca tatlım... http://www.lerafresca.com.tr/dondurma/ migroslarda var ama bilemiyorum senin oaralarda var mı?

Ben magnum gibi düşündüm algidanın alt markası diye ama bundan görmedim eminim çok inceliyorum dondurmaları Ne yazık ki Migros yok Burada lucim de çok güzel duruyorlar. Hindistan cevizlinin görüntüsü harika.

yeni yeni tv de reklamları da çıktı gelirsen yurda, al tadına bak derim canım..benim favorim tahinli cevizli ama antep fıstıklısını da pek bi övüyorlar :)

bir insan bu kadar mı değişir gençleşir maşaallah inşallah bende verip eskisi ve yenısı diye resim koyarım

yeni yeni tv de reklamları da çıktı gelirsen yurda, al tadına bak derim canım..benim favorim tahinli cevizli ama antep fıstıklısını da pek bi övüyorlar :)

1 ay sonra o zaman lucim mutlaka tadına bakacağım. Bak bi 60 kg olayım bir kerelik kocaman kutuyu alıp kitap veya film eşliğinde oturup 1 kerede yiyeceğim. Hoş artık sonbahar mı olur kış mı bilinmez ama olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…