Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dururum canim istahim yok zaten bugun cok kosturdum yoruldum suan bile karnim tika basa dolu gibi firsat bulamadim canim ya bi de disarda yemekten usandigim icin malum yurttan dolayi. Hic yaklasasim gelmedi disarida yemege

sen de haklısın canım ama malum önümüz yaz dışarıda aç dolaşırken hepimizin dikkat etmesi gerek başımız dönüp kötü olmayalım ara sıra atıştırmalık meyve ya da tek yemelik yoğurt, ayran tüketebiliriz...

Teşekkür ederim Zeynepcim .. Nasıl güzel geldi ya tadını unutmuşum resmen ..

hele ki mantarlı kremalı tavuk şahane oluuur...6 aydır yemedimmm

kızlarr

sanırım ben birazda bundan dolayı kilo vermem yavas bilmiyorum ama ben sevdiğim tatlara tamamen elveda diyemiyorum

azda olsa yapıyorum ve azda olsa yiyorum belki beni tatmin etmiyor ancak bana kendimi ii hissettiriyor yoksa diyetler bana göre değil.

Belkide kilomun azlığına güveniyorum belkide kilodan cok vücudumu düşünüyorum bilemiyorum ama psikolojik olarak sevdiğim tatlardan ayrı almak beni mutsuz ediyor

e mutsuz oluncada diyete uzak kalıyorum.

yaaa iyi bi ödem ölçme metodu bulduk desene hep birlikte :) önceden biliyor muydun canım sen bu yöntemi?

ahhh bengücüm hepimizin içi acıdı hakkaten, ahh Allahım o mucizeyi verse keşke
Hayir bilmiyodum canım.

Menümü paylaşayım kızlar. Akşam yemeğimi kaç gündür canım istiyor. Affınıza sığınıyorım ..

Eki Görüntüle 1147874
Afiyet olsun canım hic yemeden de olmuyor canımızın cektiklerini

Cok hafif olmus canım ne guzel

Afiyet olsun canim karbonhidrat hic yok aksam ne guzel

Benim menum
Kahvalti
Yumurta
Ceviz
Kayisi
Zeytin
Domates salatalik
Yesil cay
Peynir

Ara
Leblebi

Ogle
Bir ayran
Karabügdayli salata

Aksam
Nohutlu salata
Corba

İki litre su

Yarim saat yuruyus

İnşallah canım inşallah, deneme süresi ne uzun diye canım sıkılmıştı ama senin açıklamaların çok mantıklı geldi sağol canım

sen de sağol canım, çok iyi anlıyorum sizleri aynı duyguları hepimiz yaşadık..hele ben hergün kaptana çemkirdim resmen, beni almayaca mısınız neyi deniyorsunuz neden bu hafat listede yokum diye, yavrum toplight az katlanmadı bana :) ama sabırla kilolardan kurtulup sonrasında da bir an önce listeden çıkmaya çalıştım :) insanız işte yeri geliyor dışta kalmak istemiyoruz, yeri geliyor içeride :))))

ama zeyim doğru tespit mahrum kalmayınca inan daha zor gidiyor, şu an yaşadığım gibi..oysa irademin tavan yaptığı dönemler nasıl gidiyordu kilocuklar..istemenin sonu yok ki, şuan mantarlı tavuktan mahrum kalmayayım 2 saat geçiyor 1 avuç çekirdek beni mutlu eder, 3 saat geçiyor aman bi şey yemedim 1 kare bitter yutayım, 2 saat sonra aman 2 çilek atayım ağzıma...işte bunlar kilo vermenin önünde ciddi engeller, bizzat yaşadım biliyorum

Benim menum
Kahvalti
Yumurta
Ceviz
Kayisi
Zeytin
Domates salatalik
Yesil cay
Peynir

Ara
Leblebi

Ogle
Bir ayran
Karabügdayli salata

Aksam
Nohutlu salata
Corba

İki litre su

Yarim saat yuruyus

afiyet olsun tatlım gayet güzel bir menü.. uyguladığın bir liste mi var yoksa kafana göre mi besleniyorsun?

Bugünkü menü berbat, öğretmenim ama ekstra kurslarım, özellikle cuma çok yoğun bir tempom var, sabah 7den akşam 6 ya kadar 14 saat ders, bugün ne kahvaltı ne ara ne öğlen var, ama akşam götürdüm valla çok yanlış yaptım
Tüm gün: 1 etimek, 3 kahve, 2/3 tavuk dürüm

Su epeyce içtim, spor yok, ayaklarım zonkluyor, çok yoruldum

Yarın bugünü telafi etmeyi umuyorum

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim,dondurma diyetini denemek istiyorum kaptanım bravo sana

afiyet olsun tatlım gayet güzel bir menü.. uyguladığın bir liste mi var yoksa kafana göre mi besleniyorsun?
Tesekkur ederim canım. Ozel bi listem yok. Okudugum diyet kitaplari(karatay, alkali, can boğazdan cikar, virgin diyet.. ..vs vs vs.. ...) ve internet araştırmalarımı harmanliyorum yapabilme kapasiteme gore.

Seni cok iyi anliyorum canım. Hani ünlüler İstrdigi vakitte istedigi kiloyu veriyor ya onlara istedigi yemek istedigi yere her öğünde kargo ile gönderiliyor yasam koçlari sayesinde kendileri ne mutfağa giriyor ne alisveris yapiyor. E biz kendimiz işlerimiz yoğunken öğünleri ayarlayamiyoruz. Para var saadet var arkadas ben onu bunu bilmem))))))))

kızlar bu diyet sayesınde insanın kafada bitirdiği zaman yapamayacağı hiç bir şey yokmuş normalde yemeden duramayan şuan kı halıme hayret ediyorum en sevdiğim şeylere bile hayır dıyorum ama acıkmıyorum şaka gibi regli dönemınde 4 kilo verdim haftaya cuma bakalım ne olacak

unutmadan yazayım ki şimdi benım ufaklık ağlar uyku vaktı geldi
sabah:sade nescafe yarım dilim kepek ekmeğine labne surup yedim
ara:türk kahve
öğlen:ayranla yarım kalan kepek ekmeği
akşam:2yk tarhana çorba salata
20 dakıka bisiklet yarım saat yürüyüş birazdan da evde hareket yapacağım su 3 litreyi geçiyor
artık değişimi etraftakılerde farketmeye başladı çok mutluyum

Supersin canım ya masallah

Hakkaten azyemisin. Boyle durabiliyosan me guzel

Maşallah sana bravooo darısı bana;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…