- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.121
Dururum canim istahim yok zaten bugun cok kosturdum yoruldum suan bile karnim tika basa dolu gibi firsat bulamadim canim ya bi de disarda yemekten usandigim icin malum yurttan dolayi. Hic yaklasasim gelmedi disarida yemege
tavuk soteye evet ama tavuk mantar soteye bayılırımmmm hemide yogurtlaaaaaa
afiyetler olsunnn
sen de haklısın canım ama malum önümüz yaz dışarıda aç dolaşırken hepimizin dikkat etmesi gerek başımız dönüp kötü olmayalım ara sıra atıştırmalık meyve ya da tek yemelik yoğurt, ayran tüketebiliriz...
Teşekkür ederim Zeynepcim .. Nasıl güzel geldi ya tadını unutmuşum resmen ..
hele ki mantarlı kremalı tavuk şahane oluuur...6 aydır yemedimmm
Hayir bilmiyodum canım.yaaa iyi bi ödem ölçme metodu bulduk desene hep birlikte :) önceden biliyor muydun canım sen bu yöntemi?
ahhh bengücüm hepimizin içi acıdı hakkaten, ahh Allahım o mucizeyi verse keşke
Afiyet olsun canım hic yemeden de olmuyor canımızın cektikleriniMenümü paylaşayım kızlar. Akşam yemeğimi kaç gündür canım istiyor. Affınıza sığınıyorım ..
Eki Görüntüle 1147874
Cok hafif olmus canım ne guzelKızlar bugün yediklerim:
Sabah bir kase special k light süt ile
Bütün gün dışarı da olduğum için yemek yeme fırsatım olmadı alışveriş ve işlerden
Ara : 2 tane diyet bisküvi
Akşam bir tane yumurta kırdım yağsız, 2 dilim kepek ekmek ve bir bardak ayran
akşam da 1 ya da 1.5 saat yürüyeceğim
ben de hemen menümü paylaşayım:
sabah: 08:00
maydanoz+peynirli 1 yk yulaf kepeği ile yapılmış 2 yumurtadan omlet (off nasıl bi cümle oldu buuu)
3 adet çeri domates
öğle: 13:00
tavuk sote (3 yk-1 tatlı tabağı gibi)
marul salata - ev yapımı nar ekşisi ile
az kiraz
akşam: 17:00
tavuk sote 1 tatlı tabağı
1 kase light yoğurttan yapılmış cacık
artık yemek yoook...su: 3 litre spor da yoktu bu hafta...haftaya inşallah :)
tebrikler canııım, gayet güzel bir rakam :) ohh gidecek bu kilolar, kurtulacağız hep birlikte :)
İnşallah canım inşallah, deneme süresi ne uzun diye canım sıkılmıştı ama senin açıklamaların çok mantıklı geldi sağol canım
kızlarr
sanırım ben birazda bundan dolayı kilo vermem yavas bilmiyorum ama ben sevdiğim tatlara tamamen elveda diyemiyorum
azda olsa yapıyorum ve azda olsa yiyorum belki beni tatmin etmiyor ancak bana kendimi ii hissettiriyor yoksa diyetler bana göre değil.
Belkide kilomun azlığına güveniyorum belkide kilodan cok vücudumu düşünüyorum bilemiyorum ama psikolojik olarak sevdiğim tatlardan ayrı almak beni mutsuz ediyor
e mutsuz oluncada diyete uzak kalıyorum.
Afiyet olsun canim karbonhidrat hic yok aksam ne guzel
Benim menum
Kahvalti
Yumurta
Ceviz
Kayisi
Zeytin
Domates salatalik
Yesil cay
Peynir
Ara
Leblebi
Ogle
Bir ayran
Karabügdayli salata
Aksam
Nohutlu salata
Corba
İki litre su
Yarim saat yuruyus
Tesekkur ederim canım. Ozel bi listem yok. Okudugum diyet kitaplari(karatay, alkali, can boğazdan cikar, virgin diyet.. ..vs vs vs.. ...) ve internet araştırmalarımı harmanliyorum yapabilme kapasiteme gore.afiyet olsun tatlım gayet güzel bir menü.. uyguladığın bir liste mi var yoksa kafana göre mi besleniyorsun?
Seni cok iyi anliyorum canım. Hani ünlüler İstrdigi vakitte istedigi kiloyu veriyor ya onlara istedigi yemek istedigi yere her öğünde kargo ile gönderiliyor yasam koçlari sayesinde kendileri ne mutfağa giriyor ne alisveris yapiyor. E biz kendimiz işlerimiz yoğunken öğünleri ayarlayamiyoruz. Para var saadet var arkadas ben onu bunu bilmemBugünkü menü berbat, öğretmenim ama ekstra kurslarım, özellikle cuma çok yoğun bir tempom var, sabah 7den akşam 6 ya kadar 14 saat ders, bugün ne kahvaltı ne ara ne öğlen var, ama akşam götürdüm valla çok yanlış yaptım
Tüm gün: 1 etimek, 3 kahve, 2/3 tavuk dürüm
Su epeyce içtim, spor yok, ayaklarım zonkluyor, çok yoruldum
Yarın bugünü telafi etmeyi umuyorum
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim,dondurma diyetini denemek istiyorum kaptanımbravo sana
Hayir bilmiyodum canım.
Afiyet olsun canım hic yemeden de olmuyor canımızın cektiklerini
Cok hafif olmus canım ne guzel
Afiyet olsun canim karbonhidrat hic yok aksam ne guzel
Supersin canım ya masallahkızlar bu diyet sayesınde insanın kafada bitirdiği zaman yapamayacağı hiç bir şey yokmuş normalde yemeden duramayan şuan kı halıme hayret ediyorum en sevdiğim şeylere bile hayır dıyorum ama acıkmıyorum şaka gibi regli dönemınde 4 kilo verdim haftaya cuma bakalım ne olacak
Hakkaten azyemisin. Boyle durabiliyosan me guzelunutmadan yazayım ki şimdi benım ufaklık ağlar uyku vaktı geldi
sabah:sade nescafe yarım dilim kepek ekmeğine labne surup yedim
ara:türk kahve
öğlen:ayranla yarım kalan kepek ekmeği
akşam:2yk tarhana çorba salata
20 dakıka bisiklet yarım saat yürüyüş birazdan da evde hareket yapacağım su 3 litreyi geçiyor
artık değişimi etraftakılerde farketmeye başladı çok mutluyum
kızlar bu diyet sayesınde insanın kafada bitirdiği zaman yapamayacağı hiç bir şey yokmuş normalde yemeden duramayan şuan kı halıme hayret ediyorum en sevdiğim şeylere bile hayır dıyorum ama acıkmıyorum şaka gibi regli dönemınde 4 kilo verdim haftaya cuma bakalım ne olacak
ya kendıme nazar değdirdim sanırım yememem gereken bir şey yedım geç saatte çok pişmanım bir an kendıme yenıldım demek kı bu şekılde kılo almışımMaşallah sana bravooo darısı bana;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?