- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #114.101
Evet Lucim eşimin işi için geldik. Şimdi bulunduğumuz yer de başka şehirde yine taşınacağız 2 saat uzaklığa. İleride de Türkiyede çalışmak veya dükkan açmak istiyorum zaten o yüzden orası daha iyi olur gibi geldi. Tabi bir sürü seçenek düşündük ama her ihtimal başka durumlarla kombine olunca böule oldu canım.neden gitmiştiniz kıbrısa? eşinin işi için falan mı? düzen değiştirmek göz korkutucu ondan dedim, siz tabiki çok daha iyisini bilirsiniz tatlım kendiniz için en iyiyi seçeceğinizi biliyorum...doğu akdenizden mezun bir çok arkadaşım var sıkıntıları yok ama, sen araştırmışındır zaten
Sevgili kaptanım ve arkadaşlar,
Ben de yarından itibaren dönüyorum. Haftaya bildirim yapacağım. Yarın menülerimi yazmaya başlayacağım.
Sevgiler öpüyorum herkesi.
tabi tatlım şimdi yapıyorum mesela hiç beyazlamıyor ödem yok bugün dün bekunis içmiştim tüm fazlalıklar gitti çok şükür o sebeple farkediyorum ödemi ben de
canım çalış sen hakkaten :) ben de beyaz tenliyim bu yöntemi duyduğumdan beri uygularım... haftaya rahat 84 hatta 83 bile olabilir tatlım ama dondurma ve meyve suyu olmadannndüştün mü dilime :) ben ilk hafta 3 2.hafta 3,5 kg vermiştim. ilk 15 günde 6,5 kg gitmişti...önce ödem gittiği için tartı oynuyor fakat görenler pek anlamıyordu
kaptancım ne soracağım sana... bizim lily vardı ya, şimdi takımda izinli ama o hep kkda aktif olur sürekli bazı topiklere yazardı, arkadaşlarım arasında olduğu için duvarımda görürdüm aktif olduğunu...lily 2-3 gündür ortalıklarda yok, merak ettim acaba başında bi sıkıntısı mı var, çünkü o topikleri hiç aksatmazdı...tek başına yaşıyor bi de, aklım takıldı..sende mail ya da başka bi iletişim şekli var mı ulaşabileceğimiz? ne bileyim facebook gibi ya da nasıl anlarız nerelerde olduğunu..bu kkdan da çok anlamadığım için profiline girdim baktım baktım çıktım
Canim bende yok iletisim adresi belki Vazgecmekyok ta vardir onun Cebi var eger 1-2 gun daha ses cikmazsa Onu ararim bu arada bir arkadasim vardi afyon da rahim kanseri iyice agirlasmis az once esi aradi umit kalmamis Canim cok sikildi yarin iyi hissedersem afyon a gidecegim arkadasim a son gorevimi yapmaya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sormayin kizlar ilk ise Beraber baslamistik esi ile Ben tanistirmistim 2 cocugu var ama benle ayni yasta ne gunlerimiZ gecmisti cok zor cok Aci ama Su an yanindakiler artik daha fazla Aci cekmesin diye dua ediyorlarmis
Hıı Lucim buydu işte .. Yabancı ülkede değiliz sadece sınır dışı kıbrıstayız .. Su fiyatları ile alkol fiyatları aynıKültür farkı yok en azından ama o taşınma öşüm geliyor resmen. Bir de herşey aynı dönemde. Bu hafta eşimin sınavları var. Sonraki 2 hafta benim. Sonra taşınma. Gitmeden ev bulma zor. Sonra eşya vs derken ..
geçmiş olsun canım ya ne kadar uzuldum arkadaşın ve yakınları için. ne acı bi durum Ya Rabbim... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. çocuklara ayrı zor eşe ayrı. ana babaya ayrı eşe dosta ayrı.......bir anne vefat edince kendimi hiç tutmadan sabahlara kadar ağlayasım geliyor....hep kendi kızım aklıma geliyot birde.vefat eden kişinin çocukları geliyor aklıma....ki inşallah bu anne vefat etmez bir mucize olur inşallah....Canim bende yok iletisim adresi belki Vazgecmekyok ta vardir onun Cebi var eger 1-2 gun daha ses cikmazsa Onu ararim bu arada bir arkadasim vardi afyon da rahim kanseri iyice agirlasmis az once esi aradi umit kalmamis Canim cok sikildi yarin iyi hissedersem afyon a gidecegim arkadasim a son gorevimi yapmaya
şimdiden kolay gelsin canım umarım sınavlarınız istediğiniz gibi sonuçlanır.Hıı Lucim buydu işte .. Yabancı ülkede değiliz sadece sınır dışı kıbrıstayız .. Su fiyatları ile alkol fiyatları aynıKültür farkı yok en azından ama o taşınma öşüm geliyor resmen. Bir de herşey aynı dönemde. Bu hafta eşimin sınavları var. Sonraki 2 hafta benim. Sonra taşınma. Gitmeden ev bulma zor. Sonra eşya vs derken ..
bende yaptım bende de ödem var. zaten olmasa şaşırırdım bu halimle...canım biraz işim çıktı mailler yazışmalar falan ancak gördüm mesajını... tatlım hani bu elinin üstüne baş parmağınla bastırıp 4-5 sn bekliyorsun çekince baş parmağını beyazlık oluşuyorsa - parmağının izi teninde çıkıyorsa vücutta ödem vardır derler ben öyle ölçüyorum...tv de bi uzmandan görmüştüm ama başka ölçme şekli varsa arkadaşlara da soralım bilgi versinler
Evet Lucim eşimin işi için geldik. Şimdi bulunduğumuz yer de başka şehirde yine taşınacağız 2 saat uzaklığa. İleride de Türkiyede çalışmak veya dükkan açmak istiyorum zaten o yüzden orası daha iyi olur gibi geldi. Tabi bir sürü seçenek düşündük ama her ihtimal başka durumlarla kombine olunca böule oldu canım.
Düzen bana da zor geliyor gelmiyor değil ama değişiklik de olur bir taraftan bakalım. Kafam karışık ..:18:
açıkçası bende bilmiyordum
tesekkürler luciiiiim
kaptancım dondurma ve meyvesuyuyla vermiş kiloları naberrrrrrr
dünde benim aklıma geldi aynısı haber alırsanız bildirin burayada
geçmiş olsun canım ya ne kadar uzuldum arkadaşın ve yakınları için. ne acı bi durum Ya Rabbim... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. çocuklara ayrı zor eşe ayrı. ana babaya ayrı eşe dosta ayrı.......bir anne vefat edince kendimi hiç tutmadan sabahlara kadar ağlayasım geliyor....hep kendi kızım aklıma geliyot birde.vefat eden kişinin çocukları geliyor aklıma....ki inşallah bu anne vefat etmez bir mucize olur inşallah....
şimdiden kolay gelsin canım umarım sınavlarınız istediğiniz gibi sonuçlanır.
bende yaptım bende de ödem var. zaten olmasa şaşırırdım bu halimle...
şarköy nereye bağlı Zeynepcim .. Tek düşündüğüm taşınma sonrası değişiklik olur ben severim değişikliğibekliyoruz elendilcimmm
açıkçası bende bilmiyordum
tesekkürler luciiiiim
kaptancım dondurma ve meyvesuyuyla vermiş kiloları naberrrrrrr
dünde benim aklıma geldi aynısı haber alırsanız bildirin burayada
kaptancım cok geçmiş olsun
rahim kanseri ilk etapta farkedilince tedavisi çok zor değil orta dereceliyken ameliyatla bir kaç aya düzeliniliyor ancak ilerlediğinde böyle olabiliyor
Allah sabır ve şifalar versin insallahhh :105:
hmcım öncelikle kocamannnn kolay gelsin tatlım
bırak ülkeden ülkeyi aynı ilde bile tasınmak zorken işiniz çok zor
trakyalılar çok içer ama bölgesine göre ii insanlardır en azından benim üni okuduğum yer Şarköyde iyilerdi.
Elbette her yerin iisi kötüsü var.
Allah kolaylık versin
geçmiş olsun canım ya ne kadar uzuldum arkadaşın ve yakınları için. ne acı bi durum Ya Rabbim... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. çocuklara ayrı zor eşe ayrı. ana babaya ayrı eşe dosta ayrı.......bir anne vefat edince kendimi hiç tutmadan sabahlara kadar ağlayasım geliyor....hep kendi kızım aklıma geliyot birde.vefat eden kişinin çocukları geliyor aklıma....ki inşallah bu anne vefat etmez bir mucize olur inşallah....
şimdiden kolay gelsin canım umarım sınavlarınız istediğiniz gibi sonuçlanır.
bende yaptım bende de ödem var. zaten olmasa şaşırırdım bu halimle...
olsun canım yeni bi hayat yeni umutlar, yeni başlangıçlar belki de keyif veriri, olumlu düşünelim :)
rica ederim canım benim ben de böyle diye biliyorum ama dediğim gibi farklı ödem ölçme şekli bilen varsa düzeltsin bizi :) özellikle alkol aldığımda o iz 1-2 dakika geçmiyor resmen
bak şuna yaaavvv illa ki haklı çıkaracak kendini... tek tip beslenmeden o, yediği içtiği ne ki...ona bakarsan öyle diyetler var sadece msuyu içerek süründürüyor ve zayıflatıyor..biz normal beslenmedeki m.suyunun yerinden bahsediyoruz şekerimmmm
neyseki bi sıkıntı yokmuş haber alan bildirsin :)
şarköy nereye bağlı Zeynepcim .. Tek düşündüğüm taşınma sonrası değişiklik olur ben severim değişikliği
.ç
Menümü paylaşayım kızlar. Akşam yemeğimi kaç gündür canım istiyor. Affınıza sığınıyorım ..
Eki Görüntüle 1147874
Kızlar bugün yediklerim:
Sabah bir kase special k light süt ile
Bütün gün dışarı da olduğum için yemek yeme fırsatım olmadı alışveriş ve işlerden
Ara : 2 tane diyet bisküvi
Akşam bir tane yumurta kırdım yağsız, 2 dilim kepek ekmek ve bir bardak ayran
akşam da 1 ya da 1.5 saat yürüyeceğim
Kızlar bugün yediklerim:
Sabah bir kase special k light süt ile
Bütün gün dışarı da olduğum için yemek yeme fırsatım olmadı alışveriş ve işlerden
Ara : 2 tane diyet bisküvi
Akşam bir tane yumurta kırdım yağsız, 2 dilim kepek ekmek ve bir bardak ayran
akşam da 1 ya da 1.5 saat yürüyeceğim
ben de hemen menümü paylaşayım:
sabah: 08:00
maydanoz+peynirli 1 yk yulaf kepeği ile yapılmış 2 yumurtadan omlet (off nasıl bi cümle oldu buuu)
3 adet çeri domates
öğle: 13:00
tavuk sote (3 yk-1 tatlı tabağı gibi)
marul salata - ev yapımı nar ekşisi ile
az kiraz
akşam: 17:00
tavuk sote 1 tatlı tabağı
1 kase light yoğurttan yapılmış cacık
artık yemek yoook...su: 3 litre spor da yoktu bu hafta...haftaya inşallah :)
bugün lafım yok, cuma ne de olsa :) afiyet olsun şekerimmm
ben de hemen menümü paylaşayım:
sabah: 08:00
maydanoz+peynirli 1 yk yulaf kepeği ile yapılmış 2 yumurtadan omlet (off nasıl bi cümle oldu buuu)
3 adet çeri domates
öğle: 13:00
tavuk sote (3 yk-1 tatlı tabağı gibi)
marul salata - ev yapımı nar ekşisi ile
az kiraz
akşam: 17:00
tavuk sote 1 tatlı tabağı
1 kase light yoğurttan yapılmış cacık
artık yemek yoook...su: 3 litre spor da yoktu bu hafta...haftaya inşallah :)
Menümü paylaşayım kızlar. Akşam yemeğimi kaç gündür canım istiyor. Affınıza sığınıyorım ..
Eki Görüntüle 1147874
afiyet bal seker olsun kuzum
Afiyet olsun Gizem güzel olmuş.
Afiyet olsun Lucim pek hafif güzel olmuş.
Teşekkür ederim Lucim çok canım istiyordu valla ..
canım çok az beslenmişsin gibi geldi bana ama sen ölçünü biliyorsundur illaki... dışarıda olduğunda tavuk ızgara, salata gibi bir şeyler yemeye çalışsan... metabolizman yavaşlamasın diye..ya da meyve falan alsan çantana?
maşallah yine akşama yediklerinle durabileceksen çok iyi, öğle boş geçince akşama yemeklere saldırası geliyor insanın :)
Afiyet olsun Gizem güzel olmuş.
Afiyet olsun Lucim pek hafif güzel olmuş.
Teşekkür ederim Lucim çok canım istiyordu valla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?