Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet Lucim eşimin işi için geldik. Şimdi bulunduğumuz yer de başka şehirde yine taşınacağız 2 saat uzaklığa. İleride de Türkiyede çalışmak veya dükkan açmak istiyorum zaten o yüzden orası daha iyi olur gibi geldi. Tabi bir sürü seçenek düşündük ama her ihtimal başka durumlarla kombine olunca böule oldu canım.
Düzen bana da zor geliyor gelmiyor değil ama değişiklik de olur bir taraftan bakalım. Kafam karışık ..:18:

Sevgili kaptanım ve arkadaşlar,
Ben de yarından itibaren dönüyorum. Haftaya bildirim yapacağım. Yarın menülerimi yazmaya başlayacağım.
Sevgiler öpüyorum herkesi.

bekliyoruz elendilcimmm

tabi tatlım şimdi yapıyorum mesela hiç beyazlamıyor ödem yok bugün dün bekunis içmiştim tüm fazlalıklar gitti çok şükür o sebeple farkediyorum ödemi ben de

açıkçası bende bilmiyordum

tesekkürler luciiiiim

kaptancım dondurma ve meyvesuyuyla vermiş kiloları naberrrrrrr

dünde benim aklıma geldi aynısı haber alırsanız bildirin burayada

kaptancım cok geçmiş olsun

rahim kanseri ilk etapta farkedilince tedavisi çok zor değil orta dereceliyken ameliyatla bir kaç aya düzeliniliyor ancak ilerlediğinde böyle olabiliyor

Allah sabır ve şifalar versin insallahhh :105:

hmcım öncelikle kocamannnn kolay gelsin tatlım

bırak ülkeden ülkeyi aynı ilde bile tasınmak zorken işiniz çok zor

trakyalılar çok içer ama bölgesine göre ii insanlardır en azından benim üni okuduğum yer Şarköyde iyilerdi.

Elbette her yerin iisi kötüsü var.

Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ya ne kadar uzuldum arkadaşın ve yakınları için. ne acı bi durum Ya Rabbim... Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. çocuklara ayrı zor eşe ayrı. ana babaya ayrı eşe dosta ayrı.......bir anne vefat edince kendimi hiç tutmadan sabahlara kadar ağlayasım geliyor....hep kendi kızım aklıma geliyot birde.vefat eden kişinin çocukları geliyor aklıma....ki inşallah bu anne vefat etmez bir mucize olur inşallah....

şimdiden kolay gelsin canım umarım sınavlarınız istediğiniz gibi sonuçlanır.

bende yaptım bende de ödem var. zaten olmasa şaşırırdım bu halimle...

olsun canım yeni bi hayat yeni umutlar, yeni başlangıçlar belki de keyif veriri, olumlu düşünelim :)

açıkçası bende bilmiyordum

tesekkürler luciiiiim

rica ederim canım benim ben de böyle diye biliyorum ama dediğim gibi farklı ödem ölçme şekli bilen varsa düzeltsin bizi :) özellikle alkol aldığımda o iz 1-2 dakika geçmiyor resmen

kaptancım dondurma ve meyvesuyuyla vermiş kiloları naberrrrrrr

bak şuna yaaavvv illa ki haklı çıkaracak kendini... tek tip beslenmeden o, yediği içtiği ne ki...ona bakarsan öyle diyetler var sadece msuyu içerek süründürüyor ve zayıflatıyor..biz normal beslenmedeki m.suyunun yerinden bahsediyoruz şekerimmmm

dünde benim aklıma geldi aynısı haber alırsanız bildirin burayada

neyseki bi sıkıntı yokmuş haber alan bildirsin :)

yaaa iyi bi ödem ölçme metodu bulduk desene hep birlikte :) önceden biliyor muydun canım sen bu yöntemi?

ahhh bengücüm hepimizin içi acıdı hakkaten, ahh Allahım o mucizeyi verse keşke

şarköy nereye bağlı Zeynepcim .. Tek düşündüğüm taşınma sonrası değişiklik olur ben severim değişikliği

Teşekkür ederim Bengücüm umarım öyle olur.
olsun canım yeni bi hayat yeni umutlar, yeni başlangıçlar belki de keyif veriri, olumlu düşünelim :)

Verir tabi Lucim tek derdimiz bu olsun aman. Kalpler bir olsun sağlık olsun sonrası hep halledilir .ç

canımsın sana takılıyorum yahuu

meyvesuyu içmeyeliiii aylar oluyorrr ...

şarköy nereye bağlı Zeynepcim .. Tek düşündüğüm taşınma sonrası değişiklik olur ben severim değişikliği

Şarköy Tekirdağa balı canım tekirdağdan 1.5 saat ileride bir yer

Menümü paylaşayım kızlar. Akşam yemeğimi kaç gündür canım istiyor. Affınıza sığınıyorım ..

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah bir kase special k light süt ile

Bütün gün dışarı da olduğum için yemek yeme fırsatım olmadı alışveriş ve işlerden

Ara : 2 tane diyet bisküvi

Akşam bir tane yumurta kırdım yağsız, 2 dilim kepek ekmek ve bir bardak ayran

akşam da 1 ya da 1.5 saat yürüyeceğim

ben de hemen menümü paylaşayım:

sabah: 08:00
maydanoz+peynirli 1 yk yulaf kepeği ile yapılmış 2 yumurtadan omlet (off nasıl bi cümle oldu buuu)
3 adet çeri domates

öğle: 13:00
tavuk sote (3 yk-1 tatlı tabağı gibi)
marul salata - ev yapımı nar ekşisi ile
az kiraz

akşam: 17:00
tavuk sote 1 tatlı tabağı
1 kase light yoğurttan yapılmış cacık

artık yemek yoook...su: 3 litre spor da yoktu bu hafta...haftaya inşallah :)

canım çok az beslenmişsin gibi geldi bana ama sen ölçünü biliyorsundur illaki... dışarıda olduğunda tavuk ızgara, salata gibi bir şeyler yemeye çalışsan... metabolizman yavaşlamasın diye..ya da meyve falan alsan çantana?

maşallah yine akşama yediklerinle durabileceksen çok iyi, öğle boş geçince akşama yemeklere saldırası geliyor insanın :)

Afiyet olsun Gizem güzel olmuş.

Afiyet olsun Lucim pek hafif güzel olmuş.
bugün lafım yok, cuma ne de olsa :) afiyet olsun şekerimmm

Teşekkür ederim Lucim çok canım istiyordu valla ..

tavuk soteye evet ama tavuk mantar soteye bayılırımmmm hemide yogurtlaaaaaa

afiyetler olsunnn

Dururum canim istahim yok zaten bugun cok kosturdum yoruldum suan bile karnim tika basa dolu gibi firsat bulamadim canim ya bi de disarda yemekten usandigim icin malum yurttan dolayi. Hic yaklasasim gelmedi disarida yemege

Afiyet olsun Gizem güzel olmuş.

Afiyet olsun Lucim pek hafif güzel olmuş.

Teşekkür ederim Lucim çok canım istiyordu valla ..

sağol tatlım sana da afiyet olsunnn :))) iyi yapmışsın boşver, kıs kıs nereye kadar,ara sıra keyif almak lazım yenilenlerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…